ohja!

Vaknade upp nyss, mår jättedåligt! :( men ska endå ta bussen om en timme och träffa rebecca.

hamam in my ass!
vi åker till turkiet som då alla redan vet hehe 8-|, vi har hört mycket bra om hamam och till och med reseledaren tipsar oss på bussresan till alanya. På stoppet (eftersom det tar 2 timmar från antalya) så ska vi beställa en tid för att vi verkligen ville göra det och fick redan en tid samma dag. Jättebra tyckte vi.

Åker dit och gör det på kvällen och jättenöjda är vi (tror vi att vi är iallafall) . Vi kommer inte fjälla, vår solbränna kommer hålla jättelänge, typ ett halvår.
Jaja jävla skitsnacka det dära. Börjar fjälla på flygplanet hem. Vad jag vet, så har jag/vi inte brännt oss men endå liknar man ett jävla djur som bytar skinn varenda dag. Riktigt hemskt. 200 kronor för något jävla skit som inte fungerar.
Det gick försnabbt också för att vara "hamam" . Vi blir lämnade riktigt länge i ett iskallt bad, sen kallar dom in oss och skrubbar oss, okej det kom av skitmycket skit (dom lyckades lura oss att det var allt;) ) sen sätter dom på någon jävla olja från en kudde och sen försöker dom lura på oss någon "ansiktsmassage" sen får vi sitta och vänta ett jävla tag på den oljeinsmörjningen.

Grundlurade tror jag att vi blev.

hahah och det blev vi sjukt mycket under resan också. Inte lätt att vara oss!
whatever, have to go! ciao

hamam suger !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0