mysenmys

Har nyss pratat sånt telefonsamtal genom msn med stockholm, hahah så jävla roligt det är! =(
och väldigt sjuka är dom! :)

Ska ut nu, skulle ut tidigare men fan vissa folk är så sega! =/  . Ska träna med pappa ikväll, kommer bli riktigt jobbigt men jag måste börja igen så man kan bli smal och fin! :)

Göteborg på söndag - tisdag! :) sen kreta på lördagen :) 5 september.
sen är verkligen mitt "sommarlov" slut.

ciao!

väldigt tidigt för mig

Vaknade halv 9 av att min syster kom in och börja skrika lite på mig om att jag skulle gå upp! Hade glömt att jag sagt till henne att jag skulle följa med henne nu på morgonen en runda. Jobbigt lite grann för jag var skithungrig haha .. fakriskt så var det skitskönt!
Kom hem en timme senare och åt lite frukost och nu sitter jag och håller på att somna igen =/ inte alls okej.

ciao

we can go to the tropics zip pina colaada

Igår stack jag och anna hem till elle och chillade. Jag lovar att jag chillade mest. ehhe...somnade typ hela tiden under paradise hotel. Var så jävla svårt att hålla ögonen öppna . Pratade i sömnen hela tiden också, och jag hade sagt till elle : elle har du betalat frisören eller någonting i den stilen.
hahaha och dom skratta lite och så vaknade jag och insåg vad jag hade gjort :( .

Anna roade sig med elles roliga historier om norrmänn, haha vissa var roliga och vissa var väldigt svåra att förstå! (ja)
Sen somnade jag om igen och igen, vaknade upp klockan 2 och då var annaö borta :O och jag fattade ingenting. elle låg på min soveplats och jag va heeeeeelt borta, men vi bytade haha och sen somnade vi.
Har vaknat skitmånga gånger inatt av mina sjuka obehagliga drömmar. vissa sjukare än andra.

Vaknade  vid .. minns inte och gick upp och åt frukost. Något nummer från usa har ringt.. vem fan är det ?
Senare stack vi inom anna och hämtade henne sen åkte vi till nova lund. Handlade ingenting bara ett fint litet diadem, om det heter så? :D

Kom hem vid halv 7, åt snabbt och sen upp till ica och prata lite! gick fint. Nu är jag hemma och ska snart ta bussen till centralen och möta jepphan och allehfat. Sen hem till allefat och ha fredagsmys!


Minns att jag har varit med mamma på burlöv center i lördags. Träffade andyfat på hans jobb. haha fick en gratis glass med 4 kulor. 3 av smakerna var goda. en smaka skit =( . och den var gammal det var därför han gav mig den sa han, haha och hade förvarnat lite med att den smakade diskmedel.
Köpte en väldigt fin tröja från gina tricot och en skitskön och halvlång/lång kofta från only.


min gamla hårfärg


tyyyp den nya.. men endå inte, det känns som att det är mer svart nu .. =(

har inte riktigt vant mig än så vet inte ifall det är snyggt eller inte, men får väl la se! HAHA

hey

hahah väldigt fint inlägg, det senaste om/till rebeccaj! haha

Mitt minne suger så jag minns typ inte vad jag har gjort sen då jag skrev sist.
Har varit med allefat och jeppan och therese några gånger iallafall och bara tagit det aslungt, väldigt skönt.
Senast igår va vi där =) . Kollade lite på canal+ .. på smällen, titta vi flyger haha riktigt sjuk film .. sen var det någon pussycat film som jag somnade till så jag gick och la mig i sängen istället.


jag och matti hemma hos anna innan chili i onsdags .
Började förkröka hemma hos anna med matti,jeppan, ralle och senare kom keso.
När det var dags att dra så tog vi en taxi in till stortorget och sen vidare in på chili.
Hade kul .. eheh.. när dom stängde så blev det inom max och sen en svarttaxi hem.
Började med att släppa av mig i bunkeflo och sen en jävla runda runt hela malmö haha. Ville bara hem och alla vanliga taxina tog typ 200 kr. In my ass!

Lördags var vi på chili också, förkrök hemma hos robin med folk. Har bilder i kameran. Stack dit vid tolv. Väldigt kul faktiskt. Träffar alltid skitmycket folk när man är ute, kan tycka att de är finfint! =)
Blev inom mcd innan hem, lite ångest! haha iallfall sen hem och sova.

Asså jag får lite panik, sitter och försöker tänka tillbaka vad det är jag har gjort men får inte fram ett skit typ. Bara aslite, de som jag skrivit.

Iallafall så ska jag till frisören tidigt imorgonbitti och färga mitt hår . Mörkt. Får hoppas att det blir bra iallafall. :)
Sen får jag se vad jag hittar på. :D

Nu ska jag iallafall inte sitta vid datorn längre. ciao








REBECCA JEPPSSON

Grattis till min älskling Rebecca Jeppsson fyller 19 fina år!

2-3 ? fina år tillsammans och fler ska det bli.. vad jag tycker iallafall! (du med)
Har inte i min lilla externa hårddisk inkopplad så det blir inga fina bilder på baby nu, men imorgon , ohja!


NEJ!!! väldigt fel :(


också väldigt fel..


väldigt rätt! :)

I LOVE YOU, OCH GRATTIS!!

imorgon kommer det mycket finare ;)

hemskt

Jag pallar inte, det har gått över gränsen nu! haha :(

=)

Idag har jag tagit det lungt typ och ikväll blir det chili. Förfest hemma hos annaö =)  ohja!


på etage förra måndagen, extremt svettiga matti och jättesnygga jag.

sön/mån/tis

Jag kom på vad jag gjorde i söndags, jeppan stack och jobbade och jag följde med matti till burlöv center för han skulle hämta en sak till sin lillsyster.
Han fixade också gratis kattsand till mig, väldigt snällt.
Sen blev jag lämnad i lägenheten igen och väntade på att pappa skulle komma och hämta mig . Övningsköra lite och äta hemma, det blev bara äta hemma. Hann inte övingsköra för skulle träffa j på centralen vid 8 eller 9 . Vi kollade mysteriet på greveholm tills vi somnade och sen sov vi.

Måndag : Stack till stan ett tag och sen åkte jag hem och rebecca till jobbet. På kvällen var det etage. Förfest hos andykingen med matti,mange,harry och billy. Helt okej . Drack hemska cider men det gick ner! =( . Vi tog taxi in till stan. Jättefin taxichafför, haha!!
Träffade alanyaZ och hans kompisar på stortorget och sen efter en liten stund kom rebecca också! Ställde oss i kön in till etage. Skitlång kö och skitmycket folk.
Vi gick och köpte dricka direkt jag 2 cider och jeppan 2 shotar . Fint som fan.

Träffade massa folk som jag inte har träffat på ett jävla bra tag. kul :) .Amanda var full som fan som vanligt haha .
Dansade lite med henne, räddade henne ifrån enligt henne .. .. människor.
När etage stängde så gick vi till mcd där matti osv var, men dom tog taxi hem efter ett tag.
Jag, jeppan alanyaz och hans kompisar var kvar för jag skulle köpa en hamburgare .
Jag står i kön och skriver ett sms då jag ser att en lite äldre man står och lutar sig över mig och försöker se vad jag skriver, haha såklart ska jag säga till honom haha sen kommer han och hans kompis och sätter sig bredvid oss när vi sitter på mcd. Han har en påse fulll med cheeseburgare. Jag tog en . Ångest och jeppan fick en hamburgare.

Vi tog en taxi med dom hem , dom till sig och vi till oss. Föräutom "pappa" som trodde att han skulle följa med oss upp nehe du! haha. jeppan säger : vi springer när vi kommit runt hörnet. Javisst.. så runt hörnet så kuta vi in och stängde porten så han inte kunde komma in på något sätt. jeppan slet igen den och så tog vi hissen upp! hahaha

Det gick lite övergränsen när taxi chaffören frågade ifall han kunde få köpa någon av mig och jeppan .. gud!

Vi går och lägger oss när vi kommer hem .
Jeppan : asså jag är inte trött jag kommer inte kunna somna ( somnar direkt typ) hahaha

Sover typ 2 timmar sen upp klockan 9 och städar det sista innan min morbror kommer hem. Pappa kommer och hämtar mig och så åker vi hem. går och lägger mig direkt. skitskönt (a) och vaknar vid 4 av att mamma snackar om kyckling och att jeppan ringde.

Tog bussen en timme senare till heleneholm och tränade med henne. träning efter krökdag är döden.
Blev hämtad av mamma när vi var klara. Åt jättegod kyckling när jag kom hem sen somnade jag till the parent trap!

Lördagen

I lördags stack jag hem till allefat en liten stund innan jag skulle fixa mig till festen. Stack till svågertorp så jag var där vid halv 8. Träffade rebecca och hennes mamma hade kommit dit för att hämta oss. Jeppan duschade och gjorde sig klar och så stack vi till svedala. Vi gick lite hit och dit innan vi hittade rätt lokal.

Vi började dricka vår fina jäger. Efter någon timme redan så stack vi in till stan några stycken. Jävla bussen kostade 25 kronor!!!!!!!!! riktigt mycket.
När vi kom fram till centralen så gick jag och mange ett håll och jeppan och dom andra ett annat tror jag.. Fyfan vad det luktade där vi gick. Någon som hade kissat ner hela gatan, och jag menar allvar. Där luktade så jävla hemskt. Vi gick och tog ut pengar och sen gick vi till chili där dom andra redan var.
Såklart skulle jag inte få komma in för det var 20 (y) , men en kille fixade det. jättefint!

Dansade osv. Träffade en gammal kompis som gick i min klass i femman ,kulkul .
Sen en gammal kompis/ovänn som jag blev vän med igen, helt okej.

Jeppan : TITTA INTE BAK!!!!!!!!!!

hahahah störd!!!
Vi stannade kvar tills det stängde och gick till tvåans busshållsplats. den skulle inte komma efter skitlänge så vi tog bussen mot västra hamnen och åkte hela rundan.

På bussen kom det på några killar som börja snacka lite skit . "vad är detta för något" han hade något på sin arm och samtidigt så spännde han allt vad han kunde, hahah så jävla .... mm!
Sen sa hans kompis sounds like a plan. HAHA . jeppans fina ord . låter mycket roligare när hon säger det. men vi tyckte iallafall att det var lite sjukt!
Vi hoppar av var vi ska och går upp och sover.

hahaha jag tror jag har en video från den kvällen när vi kom hem .. om det inte var från i måndgs. fruktansvärt kul iallaflal, vet inte hur man lägger upp sånt här så den kommer på faacebook ! :)

Minns inte vad vi gjorde i söndags ... eller om vi ens gjorde något. Mitt minne suger.

fredagsmys

i torsdags så kom mamma och hämtade mig så stack vi till frisören osv, har fått en tid om någon vecka, ska färga håret. kaos som det ser ut nu! =/ .
Sen hem till lägenhten igen där jeppan var kvar. Vi gjorde lite spagetti och köttbullar och sen somnade jag en stund. Vid 4 åkte R till sin mormor och åt och jag var kvar i lägenhten. jättetråkigt var det att vara helt ensam:( sen kom hon tillbaka på kvällen och då kollade vi lite tv osv.

Fredag: vi skulle åka och träna men vi kom aldrig iväg. Vi stack till stan vid 4-5 ungefär och sen hem om till mig för att hämta en film. Hade fått igång videon som vi inte hade innan . Vi kollade tsatsiki 1 och 2, så jävla söt han är asså! Vi kom tillbaka till lägenhenten ungeför vid 22 -tiden. Vi blev släppta i nydala av busschaffören och fick gå därifrån. asjobbigt när det var så jävla kallt också. polisen hade spärrat av en bit på gatan eftersom det hade varit skottlossning tidigare. Jag vågade inte gå runt om egentligen men jeppan lugnade mig med att gärningsmannen inte skulle vara kvar där när där fanns massa poliser som letade efter honom. rikitg trög är jag ibland..IBLAND!
Vi gjorde tacos när vi kom hem och satte på tsatsiki. Vi båda somnade till lite i slutet men vaknade av något.. Chilla lite och sen gick vi och la oss, tidigt.
Fredagsmys! :)

Idag gick vi upp tidigt och jeppan stack till jobbet vid 10. Min syster och robin kom och hämtade mig så nu är jag hemma och ikväll ska jag till svågertorp och möta jeppan där vi sen blir hämtade av hennes mamma och sen kör hon oss till svedala där det blir fest! :)
Bara några små dagar kvar i lägenheten nu =/


jag och katze

ohja!

Vaknade upp nyss, mår jättedåligt! :( men ska endå ta bussen om en timme och träffa rebecca.

hamam in my ass!
vi åker till turkiet som då alla redan vet hehe 8-|, vi har hört mycket bra om hamam och till och med reseledaren tipsar oss på bussresan till alanya. På stoppet (eftersom det tar 2 timmar från antalya) så ska vi beställa en tid för att vi verkligen ville göra det och fick redan en tid samma dag. Jättebra tyckte vi.

Åker dit och gör det på kvällen och jättenöjda är vi (tror vi att vi är iallafall) . Vi kommer inte fjälla, vår solbränna kommer hålla jättelänge, typ ett halvår.
Jaja jävla skitsnacka det dära. Börjar fjälla på flygplanet hem. Vad jag vet, så har jag/vi inte brännt oss men endå liknar man ett jävla djur som bytar skinn varenda dag. Riktigt hemskt. 200 kronor för något jävla skit som inte fungerar.
Det gick försnabbt också för att vara "hamam" . Vi blir lämnade riktigt länge i ett iskallt bad, sen kallar dom in oss och skrubbar oss, okej det kom av skitmycket skit (dom lyckades lura oss att det var allt;) ) sen sätter dom på någon jävla olja från en kudde och sen försöker dom lura på oss någon "ansiktsmassage" sen får vi sitta och vänta ett jävla tag på den oljeinsmörjningen.

Grundlurade tror jag att vi blev.

hahah och det blev vi sjukt mycket under resan också. Inte lätt att vara oss!
whatever, have to go! ciao

hamam suger !

tora tora

Det har blivit så jävla tråkigt att skriva och har ingen tid för det heller känns det som :) .

I lördags när vi kom hem från älskade turkiet så stack jag och rebecca till lägenheten på kvällen och tog det lungt och sov. Nästa dag stack hon till jobb och jag stack hem tror jag.. jag minns inte ..:S . på kvällen träffades vi och stack till lägenheten.

Måndag : Vi stack till stan och handlade lite fina kläder och åt fettosaker på espressohouse, liten ångest fick vi. Sen stack vi hem till var och en och duschade lite och sen stack vi till lägenheten(igen) haha och åt och gjorde vid oss för att sen sticka hem till annaö där det var extremt fint förkrök innan etage.
Hade kul den kvällen för att vara uteställe i malmö, går inte att jämföra med alanya men det funkade ;) . Fint folk.
Efter etage blev det in på mcdonalds och tjockisarna åt. Sen tog jag och rebecca en taxi hemåt.. (lägenheten)

Tisdag: Vi stack till stan och handlade lite saker igen och sen blev det inom espresso house så vi kunde få äta vår efterlängtade varma macka.. haha så god den var! Efter espresso house gick vi till zara snabbt och sen skulle reb ta tåget till danmark så då stack jag hem och åt och sov. Riktigt skönt. Älskar min säng! Jag tog bussen till centralen vid 23.13 för att möta henne där efter hon slutat jobbet. När vi kom hem så kollade vi lite tv och jag kunde knappt hålla mina ögon öppna så jag somnade hela tiden så vi bestämde oss för att sova istället and so we did! :)

Idag har vi chillat en stund på morgonen och sen tog vi cykeln ner till netto och handlade mat! Fruktansvärt duktigt av oss.
Vid 1 kom rebeccas mamma och hämtade oss för vi skulle fixa en sak innan vi stack och tränade på heleneholm.
Sen det jobbigaste och stressigaste av allt. Hem snabbt till lägenheten och fixafixa, sen missade vi bussen hit och dit och blabla, gud det var asjobbigt. men nu är jag iallafall hemma och ska äta.. (ovanligt) och senare ikväll ska jag möta rebecca igen så vi åker tillsammans till lägenhten!

ohja, turkietbilderna och etagebilderna har jag i lägenheten så jag vet inte riktigt när dom kommer komma in! =)


hemmaaa

Riktigt sjuk, rolig och fruktansvärk galen vecka i turkiet, kom hem igår .. mindre kul =/

Stack till lägenheten med rebecca igår, chillade och bara tog det riktigt lugnt, somnade ganska tidigt. Har ju knappt sovit något i jättefina turkiet!

Älskar turkiet!!!

Nu ska jag sova lite och sen blir det lägenheten ikväll med rebecca och en vecka frammåt! =)

RSS 2.0