turkiet inatt

Idag har jag och mamma växlat pengar och handlat lite saker till turkiet :) sen stack jag hem till matte ett tag och chilla, sen hem och göra lite mat och äta. Sen packade jag men är dock inte klar än.
Kom hem från matte för en stund sen, satt i trädgården med ljus och chilla och snacka lite skit med honom och malin, senare kom det mer folk och efter en stund stack jag hem eftersom det var skiiiitkallt.

Ska in i duschen strax och sen fixa min ipod och packa det sista sen kör mamma mig till sturup vid 3 och vi hämtar upp jeppan först!

Hejdå SVERIGE och hej TURKIET :)

Ser framemot en mycket galen vecka :)

ciiiiiiiiiiiao

sammanfattning av veckan :)

i söndags var det nog sist jag skrev, försöker tänka tillbaka vad jag har gjort .

I måndags följde jag med johanna till frisören och sen stack vi till jägersro center och kollade lite och sen stack vi till svågertorp och sen hem. Vi var så jävla trött  både två, värmen ville typ kväva oss. Kom hem vid 4 och hann inte in genom dörren förrän alle ringde, jag gick och duschade snabbt och sen blev jag körd till alle!
Vi chilla och sen hade hennes mamma gjort hamburgare som var asgoda. Sen kom jeppan vid 6tiden och då gick vi upp till thereses lägenhet och soofta, snacka massa sjuka saker och sen var det dags att göra sig klara inför kvällen. När vi blev klara så tog vi taxi till värnhem där det var förkrök.
Vi körde sjuka lekar haha och det var roligt! =) När det var dags att dra så sticker vi ut utanför lägenheten och där står det asmånga taxibilar och väntar, dethar blivit missförstånd eller så hade någon beställt förmånga 8-) hehe.

Stack till etage sen, träffade mycket folk man kände, kulkul! men det var skitjobbigt att dansa för det var så jävla fullproppat med folk. svettigt som fan också! Stack hem senare med alle hem till therese och så sov vi där.

Vaknar nästa dag lagom tidigt för att alle ska jobba och jag skulle sticka till banken på något möte typ! :)
Sen var det hem och äta och sova som fanfan!

När alle hade jobbat klart senare på kvällen så stack jag hem till henne igen. Vi pratade igenom kvällen på etage och sen kollad vi på filmer som gick på canal+ . Vi gick också och hämtade en pizza och kebab :) .Vi kollade på en riktigt sjukt film, det var hemska troll som åt människor. haha fyfan! inte alls okej! Sen kollade vi slutet på rallybrudar och sen lite allymcbeal haha och sen gick vi och la oss!

Igår stack alle till jobbet igen och jag stack till stan. Jag mötte upp anna på bussen och sen kom elle till thephone house. Blev så glad när jag hämtade ut min mobil. haha översnygg var den ju :( haha har saknat den lite. Sen gick vi till seven eleven så jag kunde äta frukost :) övergott! Sen träffade vi på robin och någon och sen träffa vi på robin senare igen och då gick han med oss en bit. Jag köpte en ny pircing till mitt öra, mycket bättre nu:) och sedan träffade vi andyfat och en vän till honom, vi gick till bk på gustav för att anna skulle äta. Satt där ett bra tag och snackade och väntade på elle som var hemma och hämtade bilen för vi skulle åka till netonnet och mediamarkt! :) Kaos var det påvägen till mediamarkt. Andy och anna pratar som två sjuka hästar, dom suger på att läsa kartor också för den delen! :) hahah
TULLARP, TULLARP!!! STANNA! guuuuud hahaha .

Det blev netonnet, mediamarkt sen tillbaka till netonnet för elle skulle jämföra priser! När elle och anna skulle gå och handla elles mobil så satt jag och andy kvar i bilen. Vi ville försöka starta elles bil och köra och ställa oss på en annan parkeringsplats för vi tyckte att det hade varit kul om dom kommit ut och den int stod där, men vi var osäkra på vad som var kopplingen osvosv ! Så det blev inte. Ville inte heller råka kvadda elles bil ifall något skulle gå fel!
När dom kom tillbaka så blev andy och jag som små barn och börja bråka osv haha!

Vi körde till coop för dom skulle handla och hela vägen in till coop och inne på coop så var andy och jag små barn!
Jag fick ett lepsyl och läppglans av honom, jättesnällt :) <2 !!

Sen åkte vi och lämnade andy i oxie, sen skulle vi lämna mig men vi kom ut på fel motorväg. Jättejobbigt var det tycte vi allihopa.
Jag kom hem vid 9 , lagade lite mat sen kom rebecca hem till mig och sen tog vi bussen vid 23.00 till centralen för att möta upp allefat. Vi tog bussen hem tillsammas till henne.
Sen vidare upp till therese där vi satte igång tv:n och dom visade bara massa porr så vi hade inget val i början och sen började det olika filmer som vi bytade till. Filmerna sög rikkkkkkkkktigt mycket så vi gjorde annat. Jeppan och alle spelade skippo, jag orkade inte  flytta ner till golvet så jag kollade på istgället.

Alles faster kom ner en stund och vi pratade riktigt mycket om turkiet och andra reseställen, saker som har hänt.. hemska saker. Jag ville åka som fanfanfan och nu känns de så jävla länge tills desss ! Vi fick se en film som dom filmade när dom var där, hon och hennes man!
Vi ska antagligen få ta med oss deras filmkamera. 
Turkiet  kommer bli så jääääääääävla underbart! En galen vecka som jag verkligen ser framemot!

Nu ska jag fråga mamma om vi ska göra pannkakor eftersom jag hade en sån fin dröm om det! Haha jag blev så sugen.

Jag vill träna för jag har blivit asfet, men kan inte för jag har blivit sjuk.


jag hemma hos therese innan etage! Överskabbigt hår har jag på bilden
men det skiter jag i ;) .


Alexandra =)


Andyfat & Allefat


Muck (?) och Sofie :)

Har fina bilder på min mobil också, men ska bara orka ta fram sladden! :D

=)

längesen jag uppdaterade, har helt enkelt inte haft tid :D eheh.. kom hem för en stund sedan från allefat, har duschat och ska äta nu och kolla på film och "sova" .. Måste bli frisk tills på fredag/lördag! :)


det finns en dag då man kan andas ut ! :)

träffade jeppan igår och sen träffade vi u och h ett tag, sen körde dom hem oss till jeppan . Vi kollade på mumien 3 och somnade till den. Såg klart den imorse, sen vid 3 stack jeppan till svågertorp ich jag hem.
Jag började kolla på ice age 3 men somnade till den, blev väckt när det var mat så jag gick upp och åt sen gick och la mig igen och vaknade för en stund sen ... lagom skönt!

Ska kolla klart ice age 3 och antar att jag bara ska vara hemma ikväll! får se =)

jag har det bra nu, nästan allt är som det ska! :D

1 vecka i turkiet med rebecca och allefat på lördag .. kan det bli bättre ?! :D

saaandra

till syster:
haha nej kan inte men så är det tyvärr :( . Ja vi ska åka till turkiet den 1 augusti och vara borta i en vecka:) så vi får ses när jag är hemma. saknar dig också <3 puss.



DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS!

Det finns en dag då man kan andas ut
Man slipper chefens tjat och kommer hem till slut
Sens i moved here all i do is mysa mys (Yes we do)
De e dags för fredagsmys om de e så e det sista jag gör

Snart e de fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmys
En soffa o ett ljus ett bord med massa gott
Man kopplar av ihop o mumsar i sig nåt
its totally (mysa x6)

De e dags för fredagsmys
Från kontor till amos
Snart e de fredagsmys
Man drar till tjejen den bor
Nu e de slut på veckan
Det e dags för fredagsmyyyyyyyyss

Det e dags för fredagsmys
Från DV törk till chamör
Snart e de fredagsmys
Från vecko stress till glatt humör

Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmyyyyyyyyss

Har fått denna låten på huvet och sjungit den idag haha stör nico fick lite spel :(

girl you know i ii i

Igår körde annika mig till jeppan där vi gjorde vid oss för att sen sticka på förfest hos en som heter sassan.
Lite folk som jag träffat innan och några som jag aldrig träffat förr, men det var endå roligt! =)
Min mage/"hjärta" började dumma sig så jag pallade inte dricka så mycket mer så jag sket i det helt enkelt, duktigt av mig :D.
När vi förfestat ett tag så hade någon beställt taxi, 2 stora taxiar.
Den taxin jag åkte i där va taxichaffören sjuk i huvet :( hahaha, riktigt störd va han . Körde riktigt sjukt och typ "till musiken" och sen misshandlade granis mitt lår genom att knipa i sönder det. Har blåmärken där . =///

Vi stack till hipp, träffade matti o co där, skittråkigt var hipp ihår. Musiken sög riktigt hårt. Vi stannade inte kvar så länge... tror jag? hahah kändes inte som det iallafall. Jag, matti och mange? .. gick till min buss, sen tog jag den när den kom och dom gick tillbaka.

Jag minns inte saker från igår, inte för att jag var full för det var jag inte.. Mitt huve börjar bli kaos!

Idag kom henke och hämtade mig vid 1tiden, sen inom nico och sen till bebisanna. Vi skulle till matti. När vi var vid kroksbäck så ska dom störa sig genom att tuta på massa människor osvosv, så tutar han på en människa så fick hon en chock och hoppa till och vänder sig om lite försiktit, så var hon blind. Jättesynd tyckte jag om henne :( haha .Hon vågade säkert inte röra sig på hur längesom helst. Hon trodde typ att hon gjort något fel eftersom någon tutade så dumt på henne :( .
Vi körde inom toftanäs och hämtade sara, sen körde vi mot matti, trodde vi iallafall. Hittade typ inte alls dit. Kom in i svedala och massa sjuka vägar. Körde inom några hästar som dom skulle klappa. (y)
Efter ett tag kom vi fram. Det tog typ 1½ timme att komma dit.

När vi va där så var det harry potter som gällde, för dom. inte för mig. jag gillar det inte så mycket.
Jag kollade nästan hela sista filmen.. kollade fyra stycken.
Medans alla fetto åt pizza och sånt skit så gjorde matti spagetti och köttfärssås till mig :D övergod. Jätteduktig.

Jag blev uttvingad på en "runda" . Fick massa päron på mig, inte alls okej. Efter en stund så lyckades jag ta mig tillbaka igen.
Hahah har skrattat så mycket idag så jag knappt har fått någon luft :( guuuuuuuuuud ja .

anna ö brukar dö
anna ö ska dö

FÖRLÅT ANNA!!!!!!!!!!!!!!!!
är tvungen att ta tillbaka det så det gör jag, men jag kom på dom själv ;) hahah så rolig jag tyckte att jag var och allt beror nog på att jag har varit så jävla trött idag. Sovit några små timmar inatt bara.

När sista filmen var slut så körde vi in till malmö igen och där tog jag bussen hem, så är hemma nu och ska ta bussen om 30 minuter typ till centralen och träffa min favorit :) .

ciaoooo


sjukt fint! :)

Jag och allefat hyrde två filmer igår, bröllopsduellen & ... women något, båda var skitbra! =) Bra val av alle haha, jag berättade för henne hur de går när jag och j hyr filmer, vi kollar på bilderna mest men alle läser också texten ahaha, de e bra! ;)
Efter filmerna ringde jeppan och sa att hon och u kommer utanför therese, (där vi va) så vi gick ner till dom och prata lite osv. Sen upp igen efter en stund. Alle kom på att hon var hungrig så hon stack och åt med dom och jag stannade kvar i lägenheten, hade skitont i magen och pallade typ inte.
Jag fick inte somna för jag skulle öppna portdörren till henne, nejnej klart att jag inte somnar. Försökte göra lite saker för att inte somna, klarade det en stund men sen vaknade jag upp av att alle kommer in i lägenheten och säger något, är lille bebisen trött , något i den stilen minns inte.
Jag trodde klockan var typ halv 3 men den var halv 4, hahah!!
Vi kollade lite tv, sen testade jag alles jättefina klänningar och sen gick vi och la oss vid lite över 4 kanske.

Alarmet var ställt på halv 10 eftersom hon skulle upp och jobba idag. Vi gick till bussarna och sen var det hem.
Kom knappt hem förrän johanna ringde och frågade om jag ville med ut en stund så träffade henne ute, sen orkade tjugge inte gå längre så vi gick hem till henne och åt frukost! HAHA trevligt som fan var det.
Stack hem efter det och åkte in till limhamn med papsssss så jag äntligen kunde få min eftrerlängtade externa hårddisk, sen stack vi inom banken för jag har lite saker att fixa där! :)
Så nu är jag hemma och tar det lungt, tror jag måste sova/vila lite för ikväll är det festa med världens bästa jeppsson! :D

go girl

Kom hem till jeppan igår så låg hon och sov lite grann, men endå inte :( ville ju väcka henne haha, vi kollade lite i skolkataloger och kolla lite family guy sen stack vi hem till andy där ica och sofie också var! :)
Satt i köket och snackade massa och hade allmänt roligt, haha. antar att vi alla var ganska trötta eftersom vi skrattade åt sjukt torra "roliga historier" haha.

Senare gick ica och sofie hem och jag och jeppan stannade kvar en stund, kollade lite sjuka saker på youtube och sen cyklade vi hem. Ganska läskigt haha, helt mörkt!
När vi kom hem till henne satte vi på football factory och somnade till den, vi satte på den imorse och somnade då också, iallafall jag vad jag vet :p .
Sen har vi kollat på the girl next door. Den liknade an american crime som är riktigt jävla bra,men båda är sjukt hemska!

Sen var det mat, skitgott! :D och sen stack jag till bussen . Missade den med några minuter och det började regna så jag bad mamma komma och hämta mig, and so she did!!! <3

Ska in i duschen nu och sen ska jag sticka hem till allefat.

och jeppan, när du läser detta.. imorgon om vi inte festar så ska vi göra något. så du vet!

ciaociao

!!!!!!!!!

Jeppan är lite sjukis så vi tränade inte idag. Jag och mamma skulle ut lite imorse men jag orkade inte gå upp så det blev inget. Vid 11-12 stack vi till mobilia, följde med mamma bara jag handlade inget.

Hemma vid 1, gjorde vid mig lite sen stack jag upp i stan och träffade andy och co. Köpte ett par shorts till mamma =) .
Ska strax äta sen ska jag hem till jep en stund sen ska vi cykla till andy där han och sofie är , om det inte regnar för mycket?! haha . Sen blir det att sova hemma hos min baby inatt! :D


jag och rebecca förra året påväg till lund


min fina på fields också förra året :) fin han var!


så glad blev jag ;) haha.

"Stog och väntade i kö i 5 timmar bland äckliga små ungar som inte visste vad dom gjorde där.
Väntade inne vid scenen med svettiga folk i 1½ timme på att akon skulle komma ut och sjunga.
Idioter som tryckte på bakifrån hela tiden och var allmänt sviniga..skitvarmt, folk som svimmade, idiotvakter som tryckte ner mig på marken och lät alla djur trampa på mig och trodde jag skulle dö och sjukt mkt PANIK!!!
"

haha taget ur min bilddagbok 2008-02-20 !

i dont know you, you dont know me

Igår blev jag hämtad vid typ 22-tiden av jeppan, u och h .

Vi stack till bokskogen haha,där jeppan och dom hade varit för någon dag sen. Ganska läskigt. Där var en husvagn som "campa" där, och vi inbillade oss att dom var mördare osvosv.
Sen körde vi vidare, kom ända bort till staffanstorp, vi stack till fina media :( gud, jag vill verkligen inte sluta där!! =/
Det blev lite överallt och sen tillslut blev vi lämnade hemma hos jeppan eftersom jag skulle sova där hemma.

Vi satte på en film, har ingen aning om vad den heter men den var bra. Vi såg på den tills vi somnade och idag kollade vi klart den. Senare stack vi till centrum, cyklade gjorde vi också. Vi skulle träna idag men vi har bara legat helt döda och sovit och kollat tv och sovit osv hela tiden, men sen blev det centrum. Där skulle vi hämta hennes skor och träffa andyfat och ica.
Vi stack hem till andyfat, satt ute på hans terass och snacka och lite så :) . Sen ringde min mams mig och sa att dom skulle hämta mig nu (då) så jag och jeppan cyklade snabbt bort till käglinge för att hämta hennes skor, dom var inte på centrum. och dom var inte där heller :( haha. Sen stack vi hem och jag åkte hem.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma med mamma :) . Pappa sticker till blekinge och ska hjälpa en vän där.
och imorgon skaskaska vi träna :) japps.

Nu blir det mat och skärgårdsdoktorn. :D

sandra, du kommer hem då ja men jag är inte hemma ;) . jag kommer den 8 augusti. Va hemma då så vi kan göra något för sen dagen efter så ska jag och jeppan ha lägenheten så vi kommer nog inte träffas så mycket ... ? =/


knock you down

Har nyss, eller för en stund sen kommit hem ifrån stan. Köpte en kjol som var sjukt mycket rea. haha fin
Elle stack efter en stund så anna och jag gick runt och jag kämpa asmycket för att hitta ett par vanligt vita skor och såklart hittade jag inte några som jag dog för förutom ett par på stadium som jag ska köpa när jag kommer ihåg det! :)
Ikväll var det först planerat etage, men ska träffa jeppaaan istället hehe. Ska ut med två från hennes jobb tror jag det var?
Aja, får väl veta mer när hon hör av sig till mig! =)
Ska till ica, duscha och äta nu! ciciciiciao

hos ellepelle

Kom  hit igår vid sjutiden..

påvägen hit (jag cyklade) så blev jag jagad, överläskigt!! hahah fick låtsas att jag bodde vid olika hus & sånt =/ .
När jag kom till elle så gjorde hon mat, jag har mina fördommar om när hon lagar mat, men hon kan faktiskt. hahah
Kyckling med något på och ris :) .. kycklingbitarna var skitstora ahha så dom kanske inte var klara. blev rädd att jag/vi skulle få malaria .. eller vad kycklingsjukdomen heter?

Efter maten så var det teamwork med diskningen , haha . jag hatar att torka disken så jag diskade . Efteråt så gick vi ner och handlade godis.
Vi satte på en film, how to lose friends and allu .... något ? minns inte, men den var riktigt rolig. hahaha kaos!
När den var slut så hade de blivit lagom mörkt för att titta på villmark/vildmark. Den var inte lika läskig som jag minns den.
Elle tyckte säkert att den var skitbra, sov igenom en bra bit =/ !!

När filmen var slut så gick vi och la oss, kollade lite på tv. Såna sjuka naturkatastrofer, tsunamin, orkaner och sånt.
Fick veta imorse att jag hade legat och sparkat med benet och sagt något om att jag hatar trevägs korsningar eller något sånt, hahah !!

Nu ska vi upp till stan och träffa bebisanna .

boring

Har typ bara legat inne hela dagen och kollat på skärdgårdsdoktorn, sen ut en liten stund med mammsi.
Ikväll ska jag hem till elle, vid sjutiden. Ska äta där och sen gör vi väl något och ska också sova där.


 haha

the real world

nyss kommit hem från fete. Kollade 101 dalmatinerna haha och snackade riktigt mycket. Marcus och deras vän ankan var också där.

"kom hit sussie, vi har godis och cider"

I slutet, haha... satt vi och snackade om sundsbro-tiderna, herregud hahahah kom upp så sjuka saker. Höll på att dö av flabb :( saker som jag glömt ..
En kille i vår klass som hatade mig riktigt mycket, han tyckte att jag var skittrög och pantad. så jag frågade han rakt ut hatar du mig? han bara.. nja..ja... jag bara, ja okej bra för jag hatar dig också! AHAH . När jag sa något till honom eller i klassrummet så fick jag den äckliga hatblicken av honom. HAha vad gjorde jag honom? men whatever, skiter väl i honom lika mycket nu som då ;) .

Sen alla jävla lampknappar .. Vi skulle gå och ha musik .. så fick angelica en ide att plocka alla lampknappar så då gjorde vi de, och vi skulle lägga dom i min tröja för jag hade så stor ficka, så vi gjorde det. Sen under hela dagen höll vi ju på, när de blev fullt i fickan så gick vi och lämnade av dom i mitt skåp.
När vi hade NO senare på efermiddagen så ropar dom ut i högtalaren något om försvunna lampknappar och om någon vet något om de så skulle man komma och säga det till dom. Vi fick panik . Vi gick ut till mitt skåp och börja slänga några och sätta tillbaka några. Sen så kommer biträdande rektorn och vaktmästaren och någon till ...minns inte vad han var, dom bad mig att öppna skåpet men jag sa nej gör de själv och slänga iväg nycklen .. vafan skulle jag göra..?
hahaha när dom öppnar skåpet blir dom sjuuuukt besvikna på mig. Börjar räkna dom och tror att dom kom upp till 52?
Sen blev de förhör om varför vi gjorde det hit och dit, sen fick vi hjälpa till att sätta tillbaka allihopa. Sen blev det ju självklart samtal hem ..
och vår "mentor" eller vad man skulle kalla det blev så jävla förbannad och samtidigt besviken på oss och trodde inte att vi höll på med sånt skit.
När vi skulle gå hem så höll en idiot på att plocka av dom igen så att de skulle se ut som att vi hade gjrot de, men vi sa till så dom visste att det ihte var vi.

hahahaha, en av dom som kom på oss var jag sjukt bra "vän" med ,hälsade alltid och pratade hahah skitkul, men efter de pratade han inte med mig längre, haha. så jävla synd!

Berättade det för jeppan för ett bra tag sen, så när vi är på våning 3 på media så säger hon hur gjorde ni? kan vi inte göra det? nejnejnej, hahaha!!!! jag vågade knappt visa  henne hur man gjorde :( .

sundsbro tiderna var så jävla roliga. HAHAH aaaaaaaah
finns sjukt mycket mer som jag inte kan skriva ut eftersom det är mer ...om personer haha

i fredags när vi va i stan så gick vi ju upp ifrån kronprinsen. När vi va påvög tillbaka så var de riktigt jävla varmt så ville johanna har pauser och självklart kunde jag vara med på de. efter pausen börjar hon : jag orkar inte tänka (vi pratade om något) , lite senare.. åååh jag orkar inte gååå!!! sen va vi ju framme vid bilen, sätter oss och nästan dör för de va sjukligt varmt. När vi ska börja köra.. "jag orkar inte växla, jag är för trött" HAHAH dummmm...!!!!!

Nu ska jag nog kolla lite skärgårdsdokton, kollade ett avsnitt sen fastna jag för de, Asbra är det.

pose

Har nyss duschat, överskönt var det. Har fortfarande så jävla ont i huvet, har haft de typ i en vecka nu , normalt ? Ska strax sticka bort till johanna en stund iallafall.. :)


=)

hahahaha kom på en sak :(

Efter vi beställt resan så pratade jeppan med sin mamma .. berättade lite .. jag sitter bredvid och pratar med allefat i tfn samtidigt .. jag hörde jeppan säga .. vi åker ifrån arlanda . hahahahah sen . jamen jag vet väl inte va den heter?

HAHAHA så jävla dummmm!!!!!!!

okej, roligare där än här :(

Vaknade för ett tag sen så ingen falsterbo för mig iaf, sticker nog bort till johanna ett tag senare när jag har duschat , dom skulle grilla lite och sånt,. Orkar inte göra något speciellt, har skitont i mitt lilla huve =/ .

a

Väcktes av jeppan imorse vid 10tiden, tog bussen en timme senare till södervärn typ för att möta henne. Vi gick till smugglar och handlade lite, en mascara för mig iaf :( .
Sen åkte vi till mobilia och beställde resa , den 1 augusti till alanya med jeppan och allefat ..:) galet.

Sen åkte jag med jeppan till svågertorp för att fördröja tiden medans mamma satte in pengar på mitt kort så jag också kunde betala resan. Sen åkte jag tillbaka när bussen kom haha och betalade och sen hem!
Jättetrött är jag och har sjukt ont i huvet, får se om jag åker till falsterbo eller är hemma .. =/

when it was good (8)

Bilder från förra fredagen :


min sjuka hårfärg och min sjuka vän när vi väntar på en bil som ska skjutsa oss


josse och jeppan


rebecca och rebecca (rumänien)


lunkan och jag och några, haha


bilal


lunkan och jeppan

pallar inte mer bilder, de finns på facebook rebecca jeppsson. s


(L)



turkiet ? och snart snart med min baby!

turkiet? kommer bli gaaaaaaaaaaaaaalet!

tors/fre

Vi kollade sex and the city i onsdags, jag och jeppan och sen somnade vi typ direkt efter den va slut. eller "vi pratar lite". hahhaha , den funkar alltid lite iaf =) .

Morgonen vaknade vi vid 10,11,12 och sen gick vi upp och gjorde vid oss knappt, och sen stack vi till stan. Vi började med att gå in på ving och pratade lite med dom, sen ticknet och sist resia. Överfattiga va dom allihopa. "måste betala idag om ni beställer idag" , ja men fuck you vi får våra pengar på måndag. Vi stack hem snabbt och ringde duf och säga att vi behöver våra pengar ganska snart och om dom kunde skynda på dom lite grann. Dom skulle komma idg(fredag) eller måndag, så antar att dom kommer på måndag dådå.

När vi ringt så stack vi upp till stan igen, gick till the phonehouse och lämnade in min äckliga mobil, sen snabbt in på zara och sen vidare till hansa och där.
Blev lagom snabbt i stan, sen hem och började göra lite mat.
Fick skjuts hem av ett par danskar, haha. En kille styoppade mej och börja prata jag fatta inte ett skit, tillslut sa jag att jag inte fattade och att jag är svensk. Så börjar han snacka om att han skulle till limhamns golfaffär, jag sa okej då hoppar du på fyran och pekade på fyran . Då sa han att han skulle köra bil haha och dum som jag va sa jag att jag kunde visa påvägen om jag fick skjuts. Så hoppar in i bilen där hans mamma och syster redan satt.. tror att det var syster iallafall., sen kommer hans bror som ska köra då. Dom börjar prata danska och engelska med mig, fick lite mer panik när dom pratade engelska med mig än danska , på danska kan jag säga va hur många gånger som helst typ men inte på engelska för man måste typ fatta de :( .
När vi körde förbi elle frågar han mig : is this the ghetto? HAHA, aw fina elles lilla hus:( . jag sa att det inte var de, och han att ghettot ser ut så i danmark. Sen kör vi vidare och kommre till zlatans hus, så sa jag till dom från ingenstans att han bor där, så dom bara. zlatan? vaaa, så vänder han och kör dit och fotar huset.. haha sick :(
Sen efter typ 5 minuter var vi framme dit dom skulle, sen gick jag in till limhamn centrum och då bussen hem:)

Jeppan och hennes jobbkompis kom inom mig snabbt för hon skulle sminka sig och hämta lite saker och sen vidare =).
När dom stuckit åt jag och så kom världens störigaste kines som jag fick feta spel på!!!!!!!!!! :@ haha
Vi stack och hämtade johanna i limhamn efter hon slutat jobbet och sen hem till mig och softa en liten stund sen stack dom för jag skulle sova! =)

Vaknade inatt några gånger för jag hade fettont i magen. Wodoodocka.

Idag har jag jobbat till halv 1 typ, sen kom johanna och hämtade mig så stack vi upp till stan och pratade med en tatuerare om lite saker och sen stack jag hem och hon till sitt jobb. Mamsi och papa kom hem idag, skulle kommit igår men vädret suger :) . Skönt endå att ha dom hemma (a) haha:D.
Ikväll gör jag ingenting, har suttit och spelat the sims 2 nu i några timmar .

Imorgon får jag se om jag följer med anna och dom till falsterbo.


Min syster ringde nyss från usa :) . Trodde jag skulle kunna hålla mig, men nejnej. I slutet kom de lite tårar (ja sandra,haha) men ville inte visa det.
Det var kaos när hon va i australien, bara ja hörde hennes röst i skype-telefonen så börja ja böla gick in på rummet och låg där och grät skitlänge. Åh, det var så hemskt!
Träffar henne om ungefär 3 veckor ... kanske ? Minns inte vad hon sa :$ haha.


jag och syster i vintras , hehe miss you <3

stuck with eachother

Överskönt att vakna upp het sent idag . Ringde och väckte jeppan klockan ett. ovanligt att sova så länge för henne :D haha. Gjorde upp en fin plan om hur dagen skulle gå till, men det blev inget utav det.

Jag träffade johanna ett tag, och senare kom den sjuka ideen från ingenstans om att jag skulle tatuera mig haha så det har jag gjort idag! =) . Jag tycker att den blev fin iallafall, inte missnöjd .. om det heter så. Jag har velat göra på foten ett tag nu, men det blev en bit under nacken istället. Lätt att dölja om det skulle vara ngra problems .

Jeppan km hit vid 8 halv 9 typ, så stack vi snabbt till ica och handlade dom sista sakerna till vår fina middag.
Ris, kycking och cafe de paris sås, övergott som vanligt när vi lagar mat together haha.
Nu ligger vi i sängen med vars en data, hahah och blogg. helt okej :) .

Blir antagligen sex and the city och vår efterrätt som vi köpte haha, daimklass och strutar.

Sjukt mycket stavfel eftersom jag sitter på min systers dator och henne tangentbord störar sig!!

Ingen lloret för våran del, men imorgon ska jag och jeppan upp till stan, resebyrån och fixa en fin resa. Sandra och zäta ska inte följa med längre. Maybe så blir det turkiet med lite anda friends. Vi får helt enkelt se.


ehehe

Sitter och kollar scrubs med annaö och matti. elle var här innan men hon stack hem för hon blev skittrött.
Som jag sa innan stack jag och elle till mattes pappas 50 års fest, finfint! Svingott grillspett <3 haha. och folk man inte träffat på aslänge.
Frick var också där :D ahah.

Sen stack vi hem till mig jag och elle, så kom anna och matti. Skulle kolla på en film , men det blev någon film på tv:n istället, vet inte vad den heter. Mitt i allt ville fettona ha en pizza så vi stack och handla en. Duktig som jag är rörde jag inte pizzan alls :) .

Blir tvingad till att kolla på paradise hotel som börjar klockan 00.00 :( ååh, hatar det. Såg lite igår natt och fattade inte, det var skittråkigt!

ciaociao

Söndag/Måndag

Elle, matti, patte, jeppan, järpell och ralle kom till mig så spelade vi spel, haha roliga var dom!:(

Matti hjälpte mig att göra köttfärssås , jag och jeppan skulle äta. Jag trodde att han skulle sabba den och störa sig men den blev asgod!
Spela först att man skulle förklarar ett ord/en sak men man fick inte säga ordet, sen gick vi över till charader och det var riktigt tråkigt så vi körde med att rita istället haha.

När dom hade gått , förutom jeppan dådå, så gick vi och la oss och satte på sex and the city , somnade efter ett litet tag.
haha lovar att det är första gången jag har hört något prata i sömnen ...
vaknar av att jeppan säger " var ääär jag?" hahahaha så svarade jag henne sen bara mumlade hon lite.

På morgonen så är det jag som är i farten och pratar i sömenn:( haha inget ovanligt alls.
Gick över till ica och handlade bullar som vi skulle ha till frukost och sen satte vi på sex and the city igen. Somnade till den igen och klockan 12 så kom elle och annika och hämtade oss så åkte vi till Nova Lund.

Skulle handla ett par skor och ett skärp, men nejnej! blev bara en bodylotion haha yey.
Efter nova lund så stack vi till stan i malmö, till zara. Efter det så följde jag med till oxie hem till zäta. Vi skulle prata om hur vi skulle göra med vår resa till lloret de mar.
Den har blivit inställd eftersom det inte var tillräckligt många som skulle åka den 27 juli, men om vi vill kan vi åka med den bussen som går den 20onde istället. NU på måndag. Riktit jävla förbannad blir jag! Tro man kommer en vecka innan och säger ni kan åka om en vecka eftersom resan den 27 inte blir av, fuck off!
Iallafall så ska vi se hur vi gör, för de är lite med pengar.. får inte lönen förren den 25 och sen så jobbar jeppan och sandra. Ska till olika resebyrårer på onsdag och prata med dom och se om vi hittar något.
Iallafall så på onsdag vet vi hur vi gör, det är sista anmälningsdagen till lloret resan på måndag också så japps. vi får väl se !

Efter vi varit hos zäta kom jeppans mamma och hämtade oss, körde oss hem. Vi lagade korv och makaroner och åt det. Började leta efter resor, sjukt dyra är dom. Somnade och vaknade vid 8 tiden så då tog jag bussen hem.

När jag kom hem så kom elle till mig så kollade vi på bring it on, och sen stack hon hem och jag sov.
Stack till jobb klockan 10 imorse, hade feta problem med att orka ta mig upp ur sängen i morse.
Mammas säng <3 haha.
Gick en timme tidigare också, är sjukt trött. Vid sju ska jag och elle bort till mattes pappa som fyller 50 år, gratta honom :) och självklart äta världens godaste grillspett som han pappa gör ;) .

Sen blir det hem till mig och kolla film med lite folk, vilka vet jag inte ännu . bara lilla bebisanna och ellepelle.
Nu blir det in i duschen

byebeyebe

Fredags

Började jobba, slutade tolv ..stack hem och sov för jag mådde skitdåligt.
Skulle egentligen möta jeppan på centralen vid kvart i 6 men det kunde jag inte, jag blev körd senare till henne av en vän.

När jag kom dit så började vi laga mat. Köttbullar,ris och cafe paris såsen, lär mig aldrig vad den heter?
Direkt när vi var klara var vi tvugna att göra oss klara och börja förkröka, vi hade inte så mycket tid för vi skulle  vara på festen klockan 10. Festen var hos en på hennes jobb.

Vi tog bussen kvart i tio till nobeltorget där vi sen blev hämtade av josse, en på jeppans jobb också och sen började vi köra mot kvarnby eller videdal, haha vet inte var det var ju :( .
När vi kom dit så började vi såklart festa =) mycket bra!

Mycket folk ifrån deras jobb, haha kände igen en kille där på festen och han kände igen mig men ingen av oss vet varifrån, han och jeppan gjorde också men dom hade typ festat på samma ställe innan och sen har dom typ samma kompis lr något sånt. iaf jag och han killen då .., när bk berättade massa skämt och saker satt vi 2 där och fattade ingenting så vi gjorde gjorde en pakt, att vi inte skulle prata med dom .h haha men det gick inte så bra!
Han gjorde också ett riiiktigt sjukt '"trick" haha, jag sa till honom att berätta hur han gjorde annars skulle jag börja gråta så han berättade :D , minns inte vad han sa idag. minns bara att han sa "sen gör jag så när du inte märker de" . jag sa till han att han skulle göra det på jeppan också and so he did.

Det kom en tjej ifrån rumänien, hon hette också rebecca haha . Hon var gogo dancer, iallafall så sa hon det. Alla fotades med henne typ, en helt vanlig tjej antar jag? men där var de precis som om det var en kändis .. :P .

Det blev dans inne i vardagsrummet också, väldigt fint det också haha !
Träffade en gammal "kompis" där, ahahah .
Minns inte när vi stack hem, men det blev en taxi eftersom bussarna kanske hade slutat gå, eller av någon annan anledning. Hem till jeppan och deckade direkt.

Sjukt kul hade jag :)

Nästa dag stack jeppan till jobbet och jag stannade kvar hos henne ett bra tag, blev hämtad sen igen på kvällen av henne och en ifrån hennes jobb så blev vi körda hem till jeppan. Där gjorde vi mat och sen tog vi det bara lungt, skönt som fan. Sen blev det gå och lägga sig. jeppan skulle upp och jobba på söndagen också, hon försöv sig så hon hann inte väcka mig :( . Jag fixa lite saker där hemma sen stack jag hem också!:)

Bilder ifrån fredags kommer sen!

-

När jag kom hem typ för ett tag sen haha står min moster utanför dörren och väntar på att någon ska öppna, så öppnar mormor : hej och välkommna in, haahah så söt <3 !!

Ska äta frukost nu, sen ska jag nog sova en liten stund, är ju jättetrött.

Om fina fredag kommer senare.


Båstad 8-9 juli .. ?

Ja, på onsdagsmorgonen kom elle och hämtade mig och jeppan i oxie och sen började vi köra.
Jeppans pappa hade skrivit ut en vägbeskrivning till oss, men vi hittade inte olika saker som stog där på men vi kom fram endå :) .

Kartan : nu e du framme.
ahah och då var vi på en väg med gräs på kanten, jeppan ringde sin pappa och sa att kartan sa att vi var framme, saken är att vi hade kört förbi en camping men kartan sa typ att det inte var den, vilket det var. Så vi stack dit.

Skitstort tältd bodde vi i, jag och elle delade ett rum. Vi chilla/sov lite, sen gick vi och duschade och sen stack vi in till båstad och kollade i affärer osv. Jag hittade en jacka som jag har velat ha ett tag nu, trodde att det var den men nejnej då ska den hålla på och störa sig och vara jätteful. Det var rea också! Sen gick vi ner till hamnen och där var all tennis och allt finns, där köpte vi glass. Övergod haha. Sen började det bli skitkallt så vi gick tillbaka till bilen och åkte tillbaka.
Vi spelade lite kort medans vi väntade på maten, jeppan lärde oss bluff, haha så roligt det var!

Vi åt tacos, och efter det så gick vi en liten runda ner till stranden och tillbaka igen . Sjukade oss gjorde vi. Jag och elle var bakgrundsljud "boom boom boom (8)" från full frys och jeppan sjöng. haha jättefina danser också til den, och sen gick vi över till att en börjar sjunga sen choff så var det nästa och nästa. Folk som såg oss trodde nog inte att vi var normala. :(
När vi kom tillbaka till campingen kom vi in på baksidan typ och där fanns såna tavlor typ ? som man sätter in sitt huve i så har man en annan kropp, självklart var vi tvugna att fota oss i dom . Mindre fina bilder på mig.

Det blev pawel och göra vid oss, och sen tog vi bord och stolar och började kröka utanför tältet, och självklart musik ifrån familjen jeppssons bil. javisst! Vi körde bluff igen istället för andra krökarkortspel, hahaha gaaalet!
vid elva tiden så körde richard oss in till båstad till madison.

Vi fattade inte förrän dagen efter att vi hade betalat 150 för VIP! haha, tröga som fan var vi. Sjukt många stockholmare, norska och danskar, men det var fint! =)
Om man gick ner en trappa så kom man till det såkallade vip rummet där fullt med stureplanare var. Sliskiga som fan var dom men det gick att dansa endå .

Jag och jeppan fick 2 killars oranga!!!!!!!! jägermeister hattar emot deras vilja, haha mycket bra.
Synd att madison stängde redan klockan 2. Vi gick ut för att vänta på att jeppans daddiii skulle komma och hämta oss. Stockholm hit och dit, haha överallt. Pratade fint med dom.

beeestefar, jeg kan ikke soove. hahaha fruktanstvärt kul!
Åskade och regnade gjord det också, haha så fint det var =/ .

När vi kom tillbaka till campingen kom det tre ..såklrat sthlm på cyklar och börja snacka något om att han ena hade en mammut i sin trädgård. Dom skulle cykla runt och rycka tältpinnar, men inte våra.
hahahahaha jeppaaan, när vi skulle gå tillbaka till tältet så wopp jahahah låg hon ner. Det var en uppförsbacke typ men hon hade inte sett den så hon typ snubblade på den, AH det var skitroligt. sen gick vi in i tältet och sov.

Nästa dag chilla vi som fanfan, spelade bluff, gick in till hamnen i torekov och åt glass och gick lite där, sen tillbaka och chilla igen och lite bluff, sen åt vi riiiiiktig god mat, sen var det dags att åka hem.
Förjävligt, men eftersom jag skulle jobba oh elle skulle göra något så kunde vi inte stanna som vi jävligt gärna hade gjort, iag jag! :)

Malmös uteställen suger !

jaj er norsk.

ciaociao


Rebecca Jeppsson


Elle


Elle och jag i vårt rum.

Jag och elle



Jag och elle inne på madison .


Bromma och jeppsi


Richard och Rebecca.

Hahahah jag glömde, i bilen .. birthday sex .. när de kommer girl you know i-i-i , hahahah pappsi sjöng med. duktigt och väldigt fint gjort av honom! :) roligt,roligt. :D .

Mer bilder kommer sen.


hos jeppan

Jag är så jääääävla trött, haha. Jeppan försov sig imorse så jag vaknade själv igen =( . Ska ta bussen hem nu när den går, 43 eller 42 . Sova lite hemma antar jag. Ikväll när rebecca slutat sitt jobb så kommer hon till mig och sover där.

" men iallafall, vad ska vi äta? "
HAHA, fortfarande ingen som vet, ingen som vet (8)

ska gå strax så jag slipper springa, brukar man få göra =(

bye


you rock my world

Blev hämtad av matti hemma hos jeppan , så stack vi hem till mig en stund sen stack han vidare till fest och jag somnade, skönt som fan! Väntar på jeppan,ska hem till henne nu igen , äta något och sen får vi se vad vi hittar på haha.

är fruktansvärt trött och har lite ont i huvettttt, ciao!!

11/7

Vaknade nyss är hos jeppan, men varken jeppan, hennes bror eller föräldrar är hemma:( Jeppan är på jobb, och dom andra skit ni i det:) .

Iallafall, imorse vaknade jag och jeppan vi typ 8, hade knappt sovit några timmar, gick upp hällde i mig vatten och hon duschade och åt lite och sen stack till jobbet. Jag gick och la mig igen och satte på filmen she's the man, och somnade till den. haha

skulle träffat bebisanna i stan idag nu klockan 1 men hon orkade inte, faktiskt lite tur för jag är ganska död fortfarande. har ätit lite, hoppas de är okej jeppan? haha och sen ska jag noooooog "städa/diska" som jag lovade igår.

Kan inte sticka härifrån förrän hennes bror kommer hem, så det blir chilla som fanfan,sen kanske hit ikv igen och sova här. we'll see .

ciao


......

jag trodde att det skukke bli kaos iväll eftersom vi "tjafsade" innan vi skulle ss. men när vi träffads vasomvanligt haha. det är sjukt bra! nu vet  vi hur de ligger tilliaf, jag berätta till dig och du till mig, brabra!!!!


mackornakallar haj.

i know you want me

nyss kommiy hem från en fest hos jeppans kompis från jobb, haha haft jättekul :( .

älskar dig jeppan fast våra spel på varandra och våra hat-minuter, haha.Som vi sa innanoch berättade för varandra innan ikväll, vi kan störa oss på varandra sjukt mycket ena sekunden sen är det bra, sen hatar vi (typ) och stör oss på varandra igen, men som sagt, du är min bästa vän och jag älskar dig. Tack för ikväll!!

Nu ska vi äta våra mackor och sen sova,och imorgn kmr ja va snälloch stda jeppanshus medans hon jobbbbbbar, sen träffa bebisen i stan. ciiiiiiiiiiiiiiiao


haaaaaj

ingen kommentar om äckliga dagen.

jag behöver komma bort, antingen med en vän eller helt ensam. Bort härifrån ska jag iallafall!

heeemma

Hemma ifrån båstad nu, hade sjukt kul igår!

skriver mer sen, orkar inte är för trött :(


birthday sex, nik og jay, im in miami osvosv myyyycket fint.

hos bästa

Är satans trött och sitter hemma hos rebecca. Påvägen hem till henne ringde vi hennes granne och sa att han skulle komma över för vi skulle spela galenpanna, haha det är så jävla roligt. faktiskt.

Han kom och vi spelade, jag förlorade och jeppan vann (för hon kan spelet utantill) . Galenpanna följer med till båstad imorgon hoppas jag, om vi inte glömmer det förstås!

Rebecca packar och städar sitt rum, som ja verkligen behövs. förlåt:$ . har ingenting emot det, jag trivs:)
När hon är klar så ska vi sätta på en film att somna till, jag kommer inte hinna se mycket. Sen imorgon bitti kommer elle och hämtar oss så sticker vi till båstad!!

byebye


finfint

Har lite bråttom faktiskt, men idag pallade jag knappt gå upp eller till jobbet men efter en liten sovstund hos mamma så stack jag till jobbet, halv 9 var jag framme :) och hade tänkt gå tidigare vid halv 4 and so i did .

Efter jobbet mötte jag upp natta i den fina parken haha och sen stack vi hem till mig. STack ut och cyklade en lång runda, bort till klagshamn och lite sånt, sen hem och köpa köttbullar och makaroner så åt vi det. fina bilder har jag därifrån men hinner inte lägga ut dom nu eftersom jag snart ska ta bussen till centralen och träffa jeppsson och sen hem till henne och sova där, sandra med.

Imorgon sticker vi till båstad, men bara onsdag - torsdag. Livrädd är jag för att vi ska tälta haha:D

have to go! bye

damdamdam

Kom hem för ett tag sedan, lite mat som mami har gjort och family guy . javisst =)

Det var skitjobbigt att gå upp imorse, skulle ta bussen tillochmed eftersom mamma har fått semester nu. Sjukt dryg dag, har suttit och gjort samma sak i pricnip hela dagen, det finns 900 rader, jag är på 400. :( ååh.

Eftersom mamma inte var på jobbet så blev jag lite nojig för om jag skulle äta lunch själv eller med någon annan där.. haha jag tänker ju inte gå ner och sätta mig på bk helt ensam som jag gjort innan, och nejtack inget bk heller för den delen, det är slut med det (a) och äta själv också hahaha, alla kollar helt mycket.
Mamma och pappa åt lunch med mig för dom var ändå ute och skulle fixa ärenden.

Har hört från en tjej som jobbar där med mig att det finns ett ställe fullt med nyttiga saker, så jag gick och letade upp den och så åt vi där =) .
Jag tog en skitgod pasta/kycklingsallad. Man fick en tallrik som var ÖVER fuill med mat och i ett högt berg, haha orkade inte äta mer än halva :$ .. plus att han som stod i kassan var skitsöt, så de fina matstället ska jag gå till fler gånger ;) hahah . nej, men maten var överpulig.

Efter lunch fortsatte jobbet :(, det gick lite snabbare faktiskt. När jag slutade så började det regna, typiskt.
Jag skulle gå upp till skånetrafiken i stan och köpa till en zon till mitt busskort. Påvägen dit så fastnade jag i en järnring?:S och rev upp en liten bit på benet och det börja svida som fan när det kom regn på det.

Jag fick 2 zoner för samma pris som en, så jag la till oxie också så jag kan åka till min älskling också!! <3
Jag skulle träffa rebecca på centralen kvart i sex, så innan dess gick jag mobbad i stan helt själv och tittade runt lite. Sen gick jag från gustav till centralen och väntade där, pallade inte gå urunt själv längre haha.

Vid 6tiden kom jeppsi med tåget och vi åkte till entre. alltid lika kul och träffa henne. Jag köpte ett par shorts, vilken färg det är vet jag inte haha. typ någon sorts turkos kanske?
sen gick vi och hittade inte mera saker att handla. Jeppan var skithungi och skulle hitta mat, vi gick in i mataffären och vi kom ut därifrån med två chokladbollar, blev bjuden och då kan man ju inte säga nej =/ .. Sen satte vi oss på värnhemstoget och pratade och tog det lungt. Sen skulle vi åka vidare till hansa, men dom hade stängt så då blev det sitta vid parken in gustav och snacka lite där, hahaha.

Imorgon ska jag sova hos henne, fint fint !!

Vi gick till studentgatan och jeppan tog sin buss och jag tog en buss till möllan och träffade johanna och mirlinda så jag fick skjuts hem ;) jaaaja .:D

Ska ut med mamma ikväll på ett fint uppdrag;) haha och självklart blir det rederiet, fastna direkt för det, sjukt spännande haha.

Imorgon är det näst sista dagen på jobb, yeeeey.. haha det ska bli så skönt. Ge mig ett roligt jobb tack!! :)

Ciiiiiiiiiiiiiiao .


Alexandra och jag i sunny beach förra året :)


you better shape up

Har nyss kollat på rederiet, haha . Hade tänkt kolla om hela nu ifrån början. Känner igen sjukt många saker därifrån, jag va typ liten bebis när jag såg det senast.

Ska strax sova, upp tidigt imorgon! ciao


me and my friend

tråktråktråk

Skittråkigt väder och skittråkig kväll, ska nog ut och övningsköra lite grann nu. Dom flesta jobben har ju körkort som krav.
Blir så jävla ledsen :( haha .

Inget roligt på tv iheller för den delen.

Hatar söndagar dom är så jävla tråkiga!

you rock my world

Ingen entre idag och ingen bio. Entre vet jag inte varför och bion pallar jag inte. Ville först men ändrade mig sen =) . Pallar inte slösa massa pengar på bio längre, har kollat bio några gånger nu, onödiga pengar. Behöver handla andra saker istället .

Ska nog kolla på en film istället som jag har laddat hem för skiiitlängesen och inte kollat på, kan likabra göra det. Känner att jag inte mår så bra heller för den delen .

Imorgon är det jobb, och tisdag. sen onsdag - torsdag blir det båstad och sen jobba halvdag på fredag, sen är jag leeeeeeeedig resten av sommaren, wiiho ! haha sen blir det till att söka jobb :( .

Michael Jackson - You rock my world


stranden igår

Som jag sa, blev väckt vid 9 tiden och tog sen cykeln till ribban och träffade jeppan där, världens segaste elle kom också lite senare.
Det var riktigt jävla varmt igår, och vattnet var skitskönt . Eftersom vi var tre stycken så var vi tvugna att gå och bada i omgångar för det är inte lätt att lita på folket runt omkring. Iallafall så började jag och jeppan. Vi gick ut och de var skitgrundt och massa tång, jag är livrädd för tången och det är bara allmänt äckligt med tång.

Vi kom ut till de lite djupare vattnet, jeppan lärde mig framåt volt i vattnet. HAHA fin lärare. Första gången vi badade tillsammans, haha och fler gånger ska det bli. Faktikst så var det som att vara litet barn igen och leka i vattnet. haha

Nästa gång vi gick och badade så gjorde vi massa lekar, jag skiter i va ni tycker men iallafall så gjorde vi den att man ska simma igenom benen under vattnet, hahah gud. och sen gjorde vi en lek att man skulle kolla på varandra under vattnet så skulle den ena göra ett tecken och den andra skulle gissa när man kom upp från vattnet igen.

En viss person försökte få en annans persons uppmärksamhet genom att impa på den genom att göra massa sjuka saker. hahahaha det var så fint.

Jag längtar fruktansvärt mycket till lloret, ja okej tjatig? dont care. Det är snart bara 3 små veckor kvar.

Rebecca och jag fick spel på dom äckliga fåglarna igår, hatar fåglar fruktansvärt mycket så vi tog fram våra gevär och skjöt ner dom jävlarna. DÖDA , vafan vill dom . Flyger typ knappt 1 meter ovanför oss och till och med så bajsade en på hennes axel också, hahaha så jävla synd :(:( . Hon låg och solade så bara poff kom det något från ingenstans.

Elle gick lite tidigare än oss, sen stack vi också för jeppan skulle till jobbet .

När jag kom hem så var det snabbt in och ta ny handduk sen kom johanna och häömtade mig så stack vi till sibbarp och badade. Jag bokstavligen hatar sibbarp. Sist jag va där och badade så kom en ful liten svinig unge på typ 10 år och puttade i mig och igår så var det några idiotfulingar som började bråka med robin, en kille ifrån vår gamla skola. för att han hade råkat sparka till honom när han trillade i. Den lilla ungen började kalla honom kuksugare hit och dit blabla och börja stänka vatten, dom omringade oss och stänke vatten på MIG? vafan hade jag gjort honom. Alla kan ju nog gissa vad det var för slags unge. Han var MAX 11-12 . Kan skjuta störiga små ungar som dom hade tänkt skjuta gässen .. :S .

Iallafall sen stack jag och johanna hem och jag stannade hemma, var skittrött och somnade och ja, gud vet vad.

Idag vaknade jag av att älsklingsjeppan ringde och väckte mig, vi snackade lite men sen bröts samtalet. Jag mår skitdåligt, helt seg i hela kroppen, varm som ett as, skitont i huvet . Vad händer med mig?

Ska nooog endå till entre snart och handla ett par shorts och ett linne, och köpa en zon till mitt busskort hahha, sen får jag se om det blir ice age 3 också, haha!!
Min morbror fyller år idag, men kunde inte följa med pga olika saker.

Nu ska jag försöka resa mig upp utan att ramla ihopa.

ciao

Fredags

Det började med att amanda kom hem till mig, vi eller jag fixade mig och vi drack samtidigt. Det var sagt att "klassen" skulle ses på lilla torg vid 10.00 men helt för tidigt och vi "missade bussar" så vi kom dit vid .. har ingen aning när vi kom dit..
Dino och roy var på at club så vi gick dit. Roy hade lovat "shotar" till dom som kom, haha för vår klass är omöjlig att alla gör någonting tillsammans. Så jag och Roy shotade tequila, så jävla gott haha, men efter den så började jag bli sämre haha.
Jag hade helt enkelt druckit för mycket här hemma innan.

Jag sa till amanda " amen amanda, jag är ju lika full som jeppan brukar vara"  men de var jag nog inte hahaha, jeppan ska alltid vara värst ;) men det gillar vi! <3

Vi skulle dra vidare till hipp men det blev inte av, varför har jag och amanda inte kommit fram till . Vi har våra misstankar lite hit och dit.
Amandas vän körde mig hem och sen amanda, det blev en tidigt kaoskväll.

Finns typ inte mer att skriva om då :S


Min mamma och pappa ute i trädgården och dansar lite till alane, hahah
och förstås min krampiga arm till höger ;) .

Jag kom på att jag har en webbcamera på datan och den kom till använding första gången i fredags, men bilderna är inte godkända för att publiceras, jag var nog sveriges fulaste i fredags.

tiiired

Är för trött för att skriva bibel nu :( haha, så det får bli om den sjukaste fredagen igår och stranden idag imorgon istället :)

En sak som är säker är att jag älskar mina vänner och att lloret kommer bli så jävla bäst!

Sitter iallafall och kollar på någon film med stig helmer på tv:n .. Låg helt död i sängen efter jag duschat sen helt plöstligt kom mamma och pappa hem med vänner, haha fick ett ryck och fick på mig lite kläder, fick "fruktblanding" av mamma.
Jag gick ut till trädgården med dom andra och satte mig lite där, sjukt behagligt. Luften ute nu är inte alls för jävla varm eller kall, lagom.. mitt i mellan , översköööönt.

Var är min vita lilla kofta från igår? efterlyser den. Så om någon vet var den är så snälla tell me :) den är så fin och lagom ny också. haha

Nu blir det tv och förmodligen somna, ciaociao!

är så trött :(

Vaknade nyss av att jeppan ringde och väckte mig, antar att vi bestämde det igår haha eftersom vi ska till stranden strax!
Mår inte alltför bra, känner mig fortfarande full.

Nu ska jag bara klä på mig, ta med mig mat och mycket vatten så jag inte mår dåligt där nere/jeppan. Tack för tipset haha jag tänkte faktiskt inte på det.

Men ofta min mobil sitter på alarm? inte fan visstejag det :S hahaha blir så besviken ibland.

Gårkvällen skriver jag om senare för det har jag inte tid med nu =) . Jag ska inte dricka på ett tag, en sak som är jävligt säker.

;)

HAHAHAH vad händer :(:(

Går ut i köket för att be mamma smörja in min rygg med bodylotion, ser att hon står och dansar till michael jackson (hon hade hittat en skiva med honom och satt på den) iaf, sen kommer pappa in från trädgården och också börjar dansa, hahaha jättefint ^^ ..

"på våra kräftskivor, då ska du se. då dansar jag 4-6 timmar i streck" min pappa.

mm, det vill jag se. men som mamma säger så är jag antagligen inte hemma, men jag sa om dom är skitfulla så kan jag vara hemma . iallafall en liten stund..:)
Eller varför inte ha fest också samtidigt , hade nog blivit jättefint :D hahah

Iallafall så ska jag äta strax, skithungrig är jag.

och sjukt taggad :D


jag och en skitfull foppa hemma på robins inflyttningsfest. haha

javisst!!!

Kom nyss hem, sjukt trött är jag också.
När jag slutat idag blev det hem snabbt och ta lite saker, sen blev det ut med båten utanför sibbarp med ellepelle.

Överskönt, skitvarmt i vattnet också för den delen vilket jag inte trodde. Antar att det blir samma sak imorgon:) om det blir fint väder förstås haha.

Ikväll blir det festa, känns som det var skitlängesen jag festa sist. Amanda kommer hit vid åtta så ska vi förkröka lite, sen blir det lilla torg där några ifrån klassen kommer vara, och sen sticker vi nog till hipp skulle jag tro! :D

Nej nu måste jag sova lite och sen duscha.

Ciao

mamaciita

Idag träffade elle på lunchen, vi åt på the meixican . övergod mat. Efter lunchen gick jag tillbaka till jobbet och elle till stranden,. Jag var sjukt sugen jag med men must have money :( ..
Blev inget bad idag heller, men imorogn slutar jag 12 så då blir det stranden och sen på kvällen festa =) .

Haaha var ute och cyklade innan, förföljde 2 människor som var blinda för att se om dom klarade ´sig över gator. Kände mig jättetaskig men ville veta:) . Dom e typ sjuka dom bara går rakt ut i vägen när dom inte hör ett bil ljud ! aja dom klarade sig iallafall.

Vid 9 tiden sa matti till mig att han och järpell kommer till mig om 30 minuter, jag fick panik. Mitt rum såg ut som ett rent helvete och jag var tvungen att städa bort allt. Vi kollade sällskapsresan, haha fin film :) . Plus dom åker till kos imorgon.

24 dagar kvar till lloret de mar :D

Nu har dom stuckit iallafall och jag ska sova:(

cciaaaao .

:@

Blir så jävla arg. Jag sitter på bussen påväg hem från xio då jag kommer på att jag inte har några nycklar. skickar sms till elle snabbt och ber henne ringa min mamma eftersom jag inte har pengar och hade knappt batteri, de skulle dö närsom.

Jag blev avlämnad hos xio för att få pengar för mobilen hon köpte av  mig, vi gick ut lite och sen hem till henne för att vänta på natta som jag skulle träffa tjugo över 6 för att få busskortet jag skulle köpa av henne. Träffar henne snabbt och sen går vi till södervärn tillsammans och sen tog jag 46an hem. "snabbbussen" .. Ingen mamma ringer, ingen hemma ingen någonting. Föröker öppna en dörr men den va låst, allt var låst. Jag försökte göra inbrott i mitt eget hus ? Skruvade av massa lås, försökte öppna fönster osv.. Satte mig i uterummet och somnade i en stol, fick panik visste inte var jag skulle ta vägen, var skithungrig eftersom jag knappt ätit någonting idag . Jag satt utelåst i 3 timmar. (y) mamma säger direkt när hon kommer hem om du ringt hade jag kommit hem direkt. Men nejnej de kunde jag ju inte göra utan batteri och pengar.

Blev så jävla arg och ledsen på mig själv som man får lov att bli ibland.
När jag kom in gjorde jag mat direkt och sen nu har jag bara suttit i sängen och chillat sönder, och duschat. Överskönt var det också.

Vad har jag gjort för att förtjäna en sån hemsk dag? satt och tänkte på det innan men kom inte fram till något vettigt svart.
Karma.

Iallafall en fin sak idag är att jag har fått hem min kamera, en rosa som innan . Skitsnygg är den, nu kan mamma få tillbaka sin :) .

Stör mig som fan, skulle åkt och bada hos elle. Cykla dit och hem (lite träning eftersom ja känner mig som ett fetto) och sen bada där i/på ribban eftersom dagen har varit sjukt varm. men det blev ju såklart inte så.
Får se om det kanske får bli imorgon istället då, whatever.

Om jag ska tillåta mig själv till att dricka på fredag måste jag ha fått någon sorts träning innan iallafall..

Nu ska jag kolla klart min stora kärlek haha och sen sova.

hejdå.


RSS 2.0