yeey

SÅ JÄVLA GLAAAD :D !!!!

mmma

Jag är sååå trött vet inte var jag ska ta mig till !!

skönt att projektet är över, fixade det sista imorse i skolan. vad gör lärarna på skolan om dom inte ska vara till någon hjälp? lagom kaxiga också .. men iaf så löste det sig på annat sätt.

Vår lärare hade ett ställe som hon skulle ta oss till idag på lektionen . Det var glass-ställe. Snällt ;) haha men visste först inte om jag vill ha. tog daim och ngn till och daim trillade av hela tiden så jag kunde inte äta den :( haha den smällte diiirekt man hann inte äta .

Efter skolan stack jag till stan och fixade biljett till ikväll :) sen till entre och sen till davidshall igen för en till biljett ssen hem och sova.  duschade innan , skönt att ha det gjort ! jag är så jävla trötttttt. och mår lite illa också.

natta är on her waaaaay :) , ska äta med sandra och robin och deras kompisar och sen ska johanna,amanda komma så blir det lite förkrök sen ooout  så jag ska väl fixa litegrann .

ciaaaaaao .

d

Blev körd imorse till skolan, till andra lektionen! Skitbra.
Efter lunchen så var det att börja med projektarbetet.
Vi hade asmycket att fixa, skriva ut skitmkt, ändra lite saker, göra framsida, brÄnna cd osv. jag trodde att det skulle gå på typ en timme men ikke. Utskrivningsskitet funkade inte någonstans på hela skolan och då fick jag panik! om de skulle vara inne imorgon hur fan ska man få ut de från datorn då?
stack till mammas jobb och fixade det där men de speciella pappret man ska ha tog slut så vi får göra om det imorgon igen = /  ..det fattas också mer saker. det funkade inte heller att bränna cd. fick  totalt 5 brännskivor av pan och sabbade 3 av dom och ingen kan tydligen de programmet som vi ska göra de i så får väl se hur bra det går imorgon (y)

iallafall kom hem vid halv 6, har jobbat  i typ 6 timmar och det är endå inte klart.
HEEEEEERRRRREGUD!!!

Loggboken är klar, ska bara skriva de sista som ska göras imorgon också.
har iallafall börjat skriva om det vi ska ha omprov på på måndag, bäst för mig att jag klarar det. sista omprovs chansen . WOh (Y)
kommer ha fettmkt att göra dom senaste veckorna fram till stuuuudenten. får bara mer och mer uppgifter och prov och skit.

sticker till skolan imorgon vid halv 10 så har vi 2 timmar på oss, räcker antagligen. nästa vecka så blir det historia hela veckan !! dåligt av mig this week.

ska sätta på en film nu och somna, bye.

jag får feta spel, klarar inte av dig och det just nu, det har blivit för mycket på senaste tiden !!!!!!
jag känner att jag har blivit sjukt negativ på senaste tiden, inte okej.

kom på en sak som e BRA.. och de är att duuuuu <3<3 började prata igen och att de som hänt mellan oss är inte lika ------- som det var innan. är väldigt glad över det för jag älskar dig.

helvete

inte bra att jag vaknade nyss av ett sms, inte bra att jag missar historian som jag inte var på i måndags.
INTE BRA!!! blir så jävla ledsen på mig själv ibland.
min klocka ringer och jag stänger av den, de är typ en reflex för annars hade det fan inte hänt.

faaaaaaaaaan

ska göra mig klar nu.

hy

PANIK också, för att min pircing har hoppat ur och ingen är hemma så jag kan inte få i den själv. !!!!!!! har försökt men de funkade inte. PAPAAA kom hem!

............

Stack till idrotten imorse, lika bra! Enda lektionen som är bra, med bra lärare! :)
Kom lite sent typ någon minut de gör inte så mycket, hade missat de jobbigaste sakerna som man skulle göra, haha (A) .
sen var det någon sorts hinderbana.. haha, och sen svansleken, den är sjukt spännande tycker jag haha . Jag och jeppan var typ "med" varandra iallafall så skulle vi inte ta varandras .  när det kom en emot mig så satte jag mig ner för ja skulle "knyta min sko" men han tog den endå. vad synd.. eller inte.

Efter idrotten så var det att sticka hem, har bara den lektionen på tisdagar.
När jag kom hem så kom annika hit så vi kunde skriva klart rapporten till projektarbetet. Skrivit i flera timmar har vi faktiskt gjort. tro det eller ej :) .. vi kom på att vi är duktiga om vi vill. vi kan om vi vill.
Blev en snabb tur till mobilia för att köpa en väska och sen så hem och äta och snart är det dags igen att skriva :(
ååh, jobbigt. men sjukt skönt när det är klart!!!

Tror faktiskt att jag vill duscha nu innan.

Fick reda på att vi har omprov på måndag på liv och död i natur , nu på måndag. panik. SISTA CHANSEN OMPROV också.
NÄSTA MÅNDAG så är det omprov för ett annat naturprov, vet inte om jag fick G men gissar på att jag inte har fått de med tanke på att skitmånga i klassen inte klarade de. så kanske det provet.

Sen imorgon kommer vi att få en fet uppgift i religion . Olika religioner som man ska göra precis samma sak som vi har gjort me dom vi gjorde sist. (skriva fakta sen redovisa) .
SEN.. en uppgift man ska skriva om någon världs...konflikt som sen ska spelas in i studion som en nyhetssändning.

Sen har jag även 2 prov att fixa i historia.

Det är ASmycket för att vara "sista tiden" i skolan. som jag började med i tvåan JAG PALLAR INTE . helt seriöst fan de är  4-5 fula små veckor innan vi  tar studenten. HUR FAN VIL DOM ATT VI SKA HINNAAAAA!!!!!!!!!!

jag får paniiiiiiiiik !!!!

imorgon blir det skola antar jag, och sen snabbis till stan med jeppsson och sen hem och skriva klart rapporten och se så jag har allt vi ska lämna in. Sen måst jag nästan  börja på jävla liv och död.

får speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllll.

oooookej

Det blev ingen skola för mig idag. Hade satt klockan på alarm och vaknade imorse men hade typ snoozat om den i yup 20 minuter. Jag gick upp och åt lite sen gick jag och la mig igen. jag hade sjukt ont i huvet och mådde itne alls bra. pluis att jag var skittrött så jag kunde inte helt eneklt gå till skolan :p .haha

har legat i sängen hela dagen kollat på tv och bara sovit. Överskönt .
tänkte gå ut och sola lite också men solen har inte varit som den brukar idag tycker jag och sen har de blåst lite för mycket så det blev inget med det.

Måste skriva loggbok till pa och imorgon är det sista saken med projektarbetet och sen skriva rapport och loggbok.
ska bli sjukt skönt när det är klaaaaaarT!! =)

Ska till sängen, huvudvärken är inte borta än.

Det löser sig snart, bara låt mig ta den tid jag behöver. Jag vill inte heller ha det såhär.

a

Kom hem nyss. Vi var på ett ställe i jägersro hela dagen :( gud mina ben är så trötta och jag.
Byggde mina naglar där haha, fick ett ryck att jag ville göra det. man fick göra en nagel gratis och få en "gåva" på köpet haha jag har gått och undrat hela dagen vad det fanns i den fina påsen :( . Gick och sa att jag skulle göra det halv 4. Hon som gjorde dert var skittrevlig så vi pratade skitmycket och sen var jag tvungen att fråga vad som fanns i påsen haha så berättade hon :p . Efter när det var klart så sa hon att jag skuylle få min efterlängtade lilla gåva haha, sen fick jkag 2 till :p haha.

Efter jägerso stack vi hem till elle för att börja på rapporten till projektarbetet. Det gick bra i början men sen blev vi så trötta så vi tappade koncentrationen men vi hann endå skriva en hel del. :)

Bröt mina regler och åt lite tårta hos ellepelle. natta har gjort den till elle :) duktig nattsii!

Sen så körde vi hemmmmmmmmmsi och nu är jag hemma och ska göra den sista frågan på historialäxan och sen blir det att sova, längtar. Kommer bli as skönt. och sen upp tidigt imorgon . åh =/ men slutar tidigt så det är helt okejjjj :)

ciiiao


TÅRTAN !!! :D

LÖÖÖRDAG

Imorse så vaknade jag av att johanna sa något om att hon vaknade och va torr i munnen så hon gick upp och tog vatten på toan .. okejokej hahah bra att veta:) nej men jag antar att jag inte var riktigt vaken tror jag.

Vi gick upp vid någon tid och åt lite frukost och pratade lite om gårdagen och lite sånt, sen tillbaka till sängen och bara ligga där och må som man förtjänar :) . Kollade på tv. På något sjukt barnprogram på Cartoon Nerwork. När det var slut så bytade vi till mtv så var det exiled. Kollade lite på det. Vid 13.00 så stack johanna hem och jag gick ut och solade med mamma i trädgården .
Kom på att jag har läxa tills måndag och har ingen tid till att göra den imorgon så jag gjorde den :) mycket bra gjort av mig kan jag tycka.
Mamma tog fram några fotoalbum från när vi var små (jag&sandra) haha ååååh jag vill vara liten bebis igen =( .

Vid fyra-fem så gick övningskörde jag lite med pappa. Det gick bra, och bättre än förra gången haha det var heeeemskt. iaf sen blev det hem och äta. grillat. övergott.
Pappa säger så du tog in tidnignen imorse ? ... jag : gjorde jag ?:S haha okejdå. tydligen så hade jag gjort det. Har ett svagt minne av att jag öppnade brevlådan men inte att däre fanns något iden..
Sen så bruklar jag aldrig säga "hej" eller något när jag kommer hem, jag låter dom sova istället. SÅ igår när jag och johanna kom hem så hade jag typ halvskrikit heeej jag är hemma nu!! HAH . minns inte att jag "skrek" ? jag tyckte aatt jag viskade :p .

Pallar inte åka hem till elle ikväll,eller göra något annat heller för den delen. Blir hämtad imorgon 07.45 av annika sen hämta elle sen vidare. Vi ska fixa sista saken nu med projektarbetet.

Elle ringde innan och berättade att hennes mamma hade ringt hem och pratat lite och sen hade hon sagt att micke och johan kommer hem ifrån stugan idag för att jag hade bjudit med micke på fest. Inte vet jag vilken fest haha men tydligen har jag väl sagt något till han igår. Jag minns att jag sa att det är fest imorgon hemma hos elle. Jag menade väl kröka lite där :( haha, men så har dom gått och sagt de på dagen idag att dom ska på fest hemma hos mig med mig och elle.. hahaha ah :D och att jag skulle höra av mig om hur det blev...      helt okej! =)

MEN NUUU pallar jag inte. Ska lägga in kläder i mina lådor och sen ska jag lägga mig i sängen och dööööö .

see ya .




mobbad, men fotade  bilderna från fotoalbumen :p


små bebisar, efter vi hade spelat någon match iallafall :)


sandra


jag annika och angelica i mitt uterum :p


jag och sandra. jag ska likna emma i spice girls.
mina små bebislår, skitsöta.


mamma jag och sandra


jag i las palmas


jag. ville inte bada i havet så elin tog en spann
och hällde över mig istället.


haha , jag.

haha sandra, troll :(

mmmh sees.




 

Fredag

Hem till elle igår vid sjutiden. Det blev mat, ris och kyckling. Mycket gott :) . Efter maten var det dricka som gällde såklart. Vi flyttade ut till vardagsrummet och började.
Jag, jeppan, elle, annika, anna, natta,amanda b, sofie, robin, matti, jonas, keso, ralle, johan elles bror:D, micke och marcus. Det var vi som var hemma hos elle. Aldin kom förresten också fast lite senare. Tror inte jag har glömt någon ?

absolut och redbull ,asbra. Som vanligt blev det sing star och jag är så jävla duktig på de. ellerinte
Iallafall så var jag inte det igår :( .
Vid elva så tog jag, jeppan, robin och sofie och natta bussen till crown för vi hade inte pengar till att gå in på crown efter 00.00. men dom andra stannade kvar. Träffade johanna och amanda och sandra utanför crown.

Knappt något folk på crown i början men det blev vi på dansgolvet och sen började det komma mera folk.
träffade folk ifrån min gamla klass, frick :D kul att träffa han .. gynta var också där tror jag.
Sen höllviken folk, alle, therese, malle osvosv. många. också fint.
Blev av med jeppan ett tag, skickar ett sms till hene och frågar var hon är. Hon svarar : söderboa.
jaha okej... heh.
Fick en flaska med cider kvar av jeppan . Jag trodde hon hade tagit en som bara stog på bordet men hon sa att en tjockis hade bjudit henne på en shot och 2 cider . haha helt okej!

dansa,dansa,dansa.

Fick också en xider av elles bror . jättesnällt (a) :D ..

Malle kom fram till mig och bad mig passa hennes vodka redbull medans hon skulle gå till toaletterna. Låt ingen dricka ur den, men du får smaka lite. haha snällt mallee :( .. Stog i baren med jo och väntade på min xider, det kommer fram en gubbe och frågar mig vad det är för dricka jag har i handen. (malles) .. jag sa att det inte var min.. så säger han nä men vad är det för något ? så frågade jag varför han undrade så sa han för att han tyckte att det såg gott ut.. haha sen sa han .. hmm är det vodka redbull? jag bara mhmm .. så gick jag till sofforna där dom andra satt. Så kom jag på att jag hade malles dricka så var tvungen att hitta henne. Jag gick runt och letade överallt, in på toan malle, malle e du här? så frågade jag några tjejer om dom hade sett en blond tjej och det hade dom inte. Annika hade sett henne så hon sa var hon va. Jag gick och lämnade hennes dricka haha. Hade fptt 2 sms, var är du? vart fan är du?! haha :(

Annika hade fixat "taxi" hem så han stog där nere och väntade så vi stack. Tror alla stack då förresten. Amanda hade gett mig johannas mobil och sen stack så sms johanna från ett annat nummer och blabla hit och dit. fatta inget. men jag träffade henne sen vid pokerbordet eftersom hon sa att vi skulel göra det. Innan jag gick så fråga jag om johanna sjulle sova hos mig ocvh det skulle hon göra så vi stack ner till bilen och sen blev vi hemkörda! :)

Varmt inne i stan, men när man kommer ut till bunkeflo blir det ALLTID kallare, överfattigt! men skitsmama. Vi gick in och la oss.

elle tog en maxi hem med johan och micke .
"kommer du hem ok?"

HAHAH :(


Lyckad kväll iaf.

BILDER.


lite natta och ellepelle :)

   
         bebisanna                              natta                                natta


                       1.                                                             2.
Annika och Elle. haha jag tycker att dom biklderna är skitroliga :(


 awsi, jonas och anna :)
  
 
min hand,johan,kille:D             lite jag, johan, micke


jonas och anna


keso och ralle


jag och natta


folk


Johanna , när vi kom till bunkeflo.

ciao


mmhhhh

Blev körd av papi imorse för jag är för lat att gå till bussen =( haha och för att lite andra saker.

Kom till skolan, trodde jag var försenad men det var jag tydligen inte. iinget speciellt idag heller. KOmmer till skolan går runt, äter går till solsidan sitter där några timmar sen hem. Flrutom redovisningen idag. Iaf skit i de, stack till stan med jeppan och sandra. sen nu kom jag precis hem. ska in i duschen snabbt och sen fixa mig och sen blir det hem till ellepelle. FIRA HENNE IDAG, för det blev inte förra fredagen. Äta mat och dricka, vad fint. Sen ska vi antagligen uuut. till crown haha!

Måste fixa nu ,ciao!

ss

Det var sagt att vi inte skulle gå på historian imorse, kan vara skönt att slippa den ibland (A) . Historian börjar 8.20 och vanliga fall 9.40. mycket bättre.
Vaknade kvart i 8 av mobilen och somnade om till kvart över 8 .. vaknade av sms.
jag orkade verkligen inte gå upp. Låg kvar ett tag. sen gick jag upp och gjorde lite mat och gick och la mig i sängen och åt där. Fick kämpa skitmycket för att komma upp =( !! haha
Jag gick iaf upp senare och sjukanmälde mig själv, bättre med giltlig frånvaro :) haha

Vid kvart i nio började jag göra mig klar och skulle ta på mig mina nya fina chinos. När jag tar på mig dom går dom i sönder. INTE för att jag är fet, men varför dom gick sönder vet jag fakiskt inte. Dom gick sönder bredvid blixtlåset.. ? Fick spel och fick ta på mig något annat. Jag frågade min syster om hon ville följa med mig till stan och byta mina byxor, det ville hon så hon och elin följde med.
Tog bussen till stan vid 10 och sen så gick jag till gina trcot och bytte dom och köpte en ny fin tröja :) . Såg ett diadem typ som jeppan har velat ha . Det kostade bara 49 så jag köpte ett sånt till henne också! glad blev hon! :D

Efter gina tricot så kände jag att det kanske var dags att gå till skolan men mitt hår såg översjukt ut så jag ville köpa en keps.. vi gick in på wedins och där var det rea på kepsar, skitbra . Jag köpte en ljusrosa för 19 Kr. ahah den e inte så fin på men brydde mig inte så jättemycket just då!

Elin och Sandra gick vidare till polisen och jag tog en buss till centralen och sen bussen till skolan!
Träffade mina fina vänner på solsidan, guud vad det är skönt där! Solen rakt på en, asvarmt!
Satt där och pratade mer om studenten hur vi ska göra hit och dit. Det ser ut att börja lösa sig nu med en liten sak som var "olöst" innan. jag längtar såååå mycket. Men måste hitta en klänning, börjar få lite panik snart.

Onödigt att jag kom till skolan egentligen. Går bara runt lite har ingenting att  göra, går ut lite går in i redigeringsrummet pratar med olika. haha helt okej . men endå kunde ha varit hemma istället (A)..

Stack ifrån skolan vid 2 för hade tandläkartid klockan 3. Förutom att jag har/hade 10 påvägattbli hål i tänderna så var jag skitduktig på at borsta tänderna sa hon. finfint! Om jag ska ha hål i  tänderna får det vara nu när det är gratis att laga. När jag fyller 19 börjar det kosta sa hon.

Nu ska jag kolla upp en address på internet och sen blir det dit och passa 2 barn i nån timme! :)

ciao !

mmh

En sak som är jävligt säker är att jag måååste färga mitt hår, herregud asså! Ser fan ut som de brinner. USCH!

Imorse blev det historia igen, börjar bli duktig på att gå dit. Imorgon blir det sovmorgon pallar faktiskt inte . men nästa vecka och alla andra veckor så blir det historia endååå =/ !!
Hästen har också börjat gå dit , vad händer ? HAHA

Mona säger till en kille i vår klass när hon kommer in genom dörren
hej robert
han : hej
mona : heter du robert?

hahah vilken fruktansvärt sjuk människa! men som vi alla vet så är hästis inte som alla andra !! HAHA <3

Har pratat med klassen om studenten lite idag, fixad champangefrukost, fixat flak med allt och nu är det bara lite kvar att fixa. Plus en sak till :) yey
Känner på mig att det kommer bli sjuuuukt bra . längtar som fan.
Hela eftermiddagen har jag, jeppan och mona varit duktiga och fixat =) , sjukt bra men lite ångest också. haha blir alltid så när man gör något för fort, men det kommer säkert lösa sig !

Efter skolan skulle jag och jeppan träffa sandra i stan, vi såg att bussen kom så vi börja gå lite snabbare och när vi var 10 meter ifrån den började vi springa och så körde den, :( .
Vi gick och satte oss i busshållsplasten så kom det en bil och dom började snacka med oss. Jag fattade inget först satt i min egna lilla värld men sen hörde jag att någon kallade. Två killar tjejer tjejer? hallå töser ? Vi såg att ni missade bussen vill ni ha skjuts, eller var ska ni ? så sa  vi stan så frågade dom om vi ville ha skjuts. Jeppan och jag kollade på varandra och sen sa hon till mig.. ska vi? så det blev att vi fick fin skjuts :) ! Pallade ju inte sitta där och vänta skitlänge. Det var askallt! När vi kommer in i bilen "brukar ni vara på crown?" HAHA.. mm..ibladn är vi ju det sa jeppan. HAHA vi har varit där  ganska många gånger nu på sistonde. men iaf  dom körde oss till hansa, väldigt snällt av dom kan ju jag tycka:)

träffade sandra på h&m sen gick vi och gjorde vad vi skulle. Jag köpte en väska ..ville handla en keps men har ingen aning om var man kan handla fina för ett bra pris och inte för typ 200 kronor. Någon som vet?! Gick runt i hela stan och letade efter scorett för sandra skulle kolla på ett par skor . haha hittade ju adlrig de så vi frågade en person, gick dit och sen stack jag hem .

Blir så jävla arg !!!!!

Andy när du läser detta så kan du läsa klart och sen ta bussen hem till mig ! :)

bye.

Måndag

Helt okej dag i skolan, inte jättejobbigt att gå upp vilket jag trodde. Kommer till historian bara typ 3minuter försent, förbättring! Får tillbaka mitt historia omprov och ett prov. Klarade omprovet men inte provet. Jeppan blir skitglad för att då kan vi göra proven tillsammans och jag blev inte glad :( !! haha .

Nästa lektion var redaktion som vi ska ha hela  veckan. Innebär att vi får en hel vecka till att fixa rörlig bild C, nästa veecka är PA och nästa ett annat arbete så det är inte så jättemycket vi har nu.

INGA PROV I HISTORIA. YES !! skitbra!

Stack hem sen så kom johanna förbi så gick vi hem till henne för att hon påstod att det var vindstilla i hennes trädgård, vi skulle sola. men det visade sig att det var lika blåsigt som det var i min så vi satt mest och snackade typ. Elin och marcus och hennes lillebror var där ute också. Sjuk lillebror - hoppar ner ifrån taket på madrasser =/ usch! haha . frågade om jag skulle göra det?! no way!

Stack hem sen, la mig i mammas och pappas rum och bara låg där :S haha crazy . råkade somna till och sen fick jag panik när jag vaknade till och såg att klockan var 18.03 , skulle ta bussen halv sju till heleneholm för att träffa mrs jeppsson och träna kiboxning eller vad det nu heter. Sjukt nervös var jag för den sista övningen men den var inte lika jobbig som sist. sist höll jag på att dööö . =/

iaf sen kom mamma och hämtade oss. har suttit nu och kollat igenom datan på lite bilder. Det är sjukt vad man kan sakna mycket. Saknar en person väldigt väldigt mycket :'( !
Nu ska jag duscha sen blir det mat,twiligt och sova !

CIAO!

siii

Imorgon börjar skolan igen, både kul och jobbigt .
Jobbigt att gå upp sjukt tidigt imorgon för att  börja 8.20 med hemsk historia !
Kul att träffa folk som man inte träffat på länge och ja.. lite så.

När jag tänker efter så har dessa sju veckorna gått typ snabbt .. men endå skitsakta,  första veckan var jag i teneriffa och de känns som flera år sen nu .. okej inte år, men månader iallafall.

jag villl utomlaaaaaaaands !

Är sjukt trött och har skitont i huvet så ska strax gå och lägga mig. En liten fågel viskade att det blir döden om man inte dyker upp till historian imorgon. ojoj !
Slutar 12.00 imorgon så det är inte jättejätte jobbig dag, men onsdag och fredag. herregud vad håller dom på med =| .
Halv 5 två dagar i veckan är faktiskt inte okej. men vår fina klass kommer väl klaga så att det inte blir så längre, det brukar funka :) haha

Snart börjar en film på tv som jag hade tänkt att somna till ! :) BYE!!


think twice

Det blev ingen film igår haha, jeppan lyckades med att fixa cruisning, hahah !!
Dom kom och hämta mig och sen körde vi och gjorde massa fina saker. När jag kom hem blev det sängen direkt eftersom jag var skittrött.
Sjuka männnnnniskor !

Idag har jag tränat med sandra och robin och sen stack vi och solade. När jag kom hem hjälpte jag mamma lite i trädgården, snällt ! :D
Nu ska jag faktiskt ta och kolla på filmerna som jag laddade hem igår .

Har haft en krökfri helg och det känns jävligt bra! men nästa blir det :( fira elle på fredag och sen har jag och jeppan en sak som vi vill göra och kanske gör också! Det får vi seeeeee ;)

bye

Lördag

Alle frågade mig om jag ville följa med till danmark och festa ikväll .. har ingen ork till det och inte pengar iheller . Lite tråkigt faktistk för jag har velat gå till den club in hur länge som helst. men jag sa till henne att det får bli om typ 2 veckor när vi har fått studiebidraget! :)

Jeppan pallade inte komma, sjukt lat! Men det blir på måndag istället (hon "lovar"),men iaf träning och sen hem till mig och sova .
Ska strax sätta på en film eller när den är klar haha .
NOT ANOTHER TEEN MOVIE !! hörde lite om den på praktiken och jag gillar parodier, skitkul.


dont care

Som sagt så kom gästerna vid 18.00 igår och hennes bror lite senare.  Kul att träffa  honom för det var aslängesen sist! =)
Åt skitgod lasagne och pratade skitmycket om sommaren, vill ha sommar nununu !!
Hjälpte till med att gömma en "kork" haha när hennes kusiner lekte fisk,fågel eller mittimellan. Hennes tjejkusin mikaela var överspeedad :(  hahah
julian : elle la du något i hennes dricka?
 HAHA!

Hennes pappa hade gjort någon sorts lek också, haha den var fin! Jag & elle var i ett lag, och vi vann !! :D
haha sen körde mikaela en lek som hette "gissa vad jag är nu" . haha så sjukt :( .
Klockan 00.00 börjde folket gå, jag fick skjuts hem av några som bor i bunkeflo :) .
Hade det kul hemma hos ellepelle :) tackkkk

När jag kom hem så gick jag in till mina föräldrar och visade studentsakerna och sen vad jag hade köpt i stan.
Gick ut och träffade två galna personer. Körde till en hemlig hemsk skog som var överhemsk. Kändes som en skräckfilm haha. Dom ville gå ut ur bilen och gå en runda men jag sa att folk hade blivit dödade där så dom sket i det då och körde därifrån istället. haha (A)
Allefat ringde mig vid halv 2 och frågade om jag ville följa med henne till crown. Jag orkade inte plus hade ingen sprit eller något. Sen sa hon att hon kunde komma till mig istället så vi körde och hämtade henne och sen hem till mig.
Skitlängesen jag och alle va typ ensamma och sånt, senast i 9an känns de som haha. Eller iaf när vi sov hos mig och sånt. Sjuk människa !! :D <3
Vi åt lite, jag åt nyttigt. ett äpple ahah , och alle åt en bulle som hon slängde och sen fick hon ett ryck att äta socker så jag hämtade en skål med socker som hon satt och åt, haha ! Iaf så gick vi och la oss sen.

Vaknade imorse vid 12 kanske, så vi gick upp och åt frukost. Lite senare så kom angelica hit . Vi stack till ica och sen gick dom hem till angelica och jag gick hem så kom elle . Jag gjorde vid mig lite och sen så stack vi och mamma till skopunkten.
Köpte 3 par skor, ett par röda och två par svarta. Helt okej.

Min kära vän Rebecca Jepsson ringde mig när vi var där och sa att hon hade köpt en absolut vodka till mig. Jag blev skitglad. Sa till henne att hon kunde köpa en till mig eftersom hon skulle till tyskland idag men det vetkade inte som att det skulle bli av, men det blev det och det var skitsnällt. Tack så mycket. Love you!

Fick förresten ett par rosa skor av mamma för ett par dagar sen, fina dom också! =)
Igår i stan köpte jag ett par chinos, shorts och en tröja. Kände att det var dags igen haha för har inte handlat kläder på aslänge känns de som. Har ej haft pengar och när jag väl har haft så har jag ingen aning om vad dom har gått till.

Inget krök denna helgen, skönt.
Skulle typ egentligen ut ikväll men känner att jag inte orkar. Skitjobbigt att fixa saker hit och dit så det blir att vara hemma ikväll. Antigen så kommer jeppan hit eller så är jag själv eller om jag oooorkar så sticker jag till johannap.

Snart blir det mat, grillat. Så gott!
ciao.






friday

När vi kom till praktiken imorse så skulle vi redovisa om vad vi hade gjort under praktiken och efteråt blev det grillning.

VI fick 2 korvar, vi skulle få 3 om det blev över men jag åt 4!! :) älskar korv med bröd så jääävla gott ! Den sista fick jag be andyfat om att han skulle låtsas att han skulle ta en korv till sig själv, haha jag vågade inte vara en fettounge helt själv ju ..
Efter vi hade ätit så stack jag, jeppan, andyfat och anna till skolan och hämtade våra studentsaker.
NU fattar jag att det är studenten och att det är jävligt snart ! haha

Vi gick ut och satte oss på solsidan, överskönt. Elle kom lite senare.
När vi hade suttit där ett bra tag så stack vi till stan.
Har handlat lite kläder idag faktistk, har jag inte gjort på länge haha.

Brasiljanska dansare på gustav. Skitgrymma och en av dom var så jävla snygg !! Brun och fin :) och hemskt duktig på att dansa och göra volter i luften hit och dit.
Jeppan fick en fin ide om spanien, jag gillar den ;) . hahaha

Sitter hemma hos elle nu, gästerna kommer klockan 18.00 :) Blir antagligen att vara hemma ikväll, känns inte som vi/jag orkar sticka ut ikväll eller göra något. plus att elles storebror kommer heeeem :D

haj


mh

grattis ellepelle 19 today <3 . love you

Ska gå till bussen strax till praktiken, någon avslutning sen hämta student sakerna i skolan och sen blir det stan med jeppan . Ikväll blir det vkaaaalas hos elle sen får vi se vad vi hittar pååå ..

ciao

;(

s : varför kan vi aldrig ha en normal konservation?
s : hahah jag försöker ju
s : ja men då testar vi nu
s : ja
s : hej
s : hej
s ja men nu är det du!
s : nej
s : hahah jooo, men nu har du sabbat det!
s : haha nej det gjorde du eftersom du sa att det var min tur.
s : hahaha eller så var det från början "hej det är sofie"

Han påstod att jag sa "hej det är sofie" när jag svarade i telefonen. Tycker att han kan gå och testa sin hörsel så kan jag också göra det likabra.  Det behövs, hahah ! :D

niii haaaau


sommar 07

bild

IDAG, lät min mobil mig attt ta bilderna :) här är bilden på elle när hon är på rutchikanan. HAHA farlig.


Torsdag

Dagen började 05.15 imorse, om jag kan så vill jag ;) .
Tog mamis cykel och cyklade den långa biten till annestad och sen tog lille bebisen till dagis.
Efteråt kom mamma och hämtade mig och körde till jobb, skulle sitta i bilen typ en timme  för att vänta tills praktiken började. (fick ej gå in på jobbet avc mamma pga mina kläder) .
Somnade idag, hahah och vaknade av ett sms av anna, sjukt bra!

Praktiken var som vanligt, sjuk sjuk sjuk . det är så fint hahah <3.
Har nästan skrattat i streck hela veckan. Sjukt underbart.

När andyfat och jag "finslipar" de rummet som vi gjorde från början, det me den förstörda  stolen osv sitter surgubben där inne när vi målar haha, så hänger hans rock där under var vi målar.
Andyfat : det kom lite färg på din rock, men det gör väl inget ? HAHAH som ja ville skratta =(
Han drog någon historia om att man kunde t a bort rocken blabla osvosv.
Sen frågade andy om han blev nöjd med sitt rum och om dom skulle typ "anställa"  ngn från mediegymnasit igen hahah , så var han tyst och sen svarade han något om att bedömningen skulle göras som helhet och inte var och ett rum, hahah så ful .

Till en annan : blev du nöjd?
ja,ja helt okej.
andy står och sopar golvet och säger sen till honom, har ditt rum aldrig träffat en dammsugare?
Så säger han, hehe jag vet inte faktiskt.
Andy sa något om att de märktes kommer inte riktigt ihåg sen säger han andra att hans rum är förstort också så säger andy aha men då kan du ju flytta in i städskrubben.
HAHAH, den är typ 1 meter åt alla håll.

Riktigt sjuk människa.
jag sa till honom att han är elak, han svarade med att han säger vad han tycker/tänker.. hha :p .

Jag och jeppan var duktiga ett tag och städade golvet, NER PÅ KNÄ OCH SKRUBBA, tro det eller ej.
Efter ett tag tröttnade jeppan och sa att hon satt och låtsades att hon städade .. hahah vafan?siiiick .

Dom som jobbade där, eller EN som var endå helt okej tror jag, dom andra va såna som gick bakom ryggen typ .
iaf, så hade han köpt fika massa kakor och coca cola ,fanta osv. Trevligt trevligt. Var ju tvungen att ta när kakan låg så fint på bordet. Hade nog inte tagit om det inte hade varit avslutning.
En kille kom och sa att eftersom vi praktiserar så kan dom inte ge oss betalt men för att visa att dom uppskattade det vi har gjort så skulle vi få biljetter till en lady gaga konsert i juli, den 29 juli . men är inte hemma då så det blir inte den :(  det blir spaninen ist, nice :) . ååh jag blev så glad när dom sa det. haha hon är helt okej! :D

Andyfat : sussie kolla hur jag målar hahah .. jag kollar på han så har han satt "förlängaren" på axeln och typ gungar axeln upp och ner..

Jeppan gjorde mina byxor skitfina med klotter, ja okej klotter.. men vafan det blev inte fuuuult haha. =D

Efter fikan stack jag hem och då blev det sola med min syster vilket jag verligen behöver, känner mig vit och ful :( ,och nu har jag precis satt en film på nerladdinig jeppan och andy pratade om en film idag ,en parodifilm . Ville se den haha. och aladdin såklart .
Jag orkar inte åka till andy och kolla på den och han orkade inte komma hit, vi försökte komma på någon vi kunde sticka till som bor i MALMÖ haha så vi hade ungefär lika långt men det gick inte så bra!

Tror inte att jeppan ska sova här idag, snackde lite om det innan idag och att det var skitlängesen hon sov hos mig,  men det blir på måndag istället.
VÅGA BARA SVIKA JEPPAN !!

Sova ganska tidigt och imorgon blir det avlustningssaken på praktiken, och sen till skolan och hämta studentsakerna.. äntligen :) haha

Nu ska jag be en saknad person att ringa mig :)

Ciao !


Andyfat . HAHAH skratta som fan åt denna bilden :(


su

Praktiken idag har varit sjuuuuk. HAHA !! men vad  förväntar man sig när man är med sjuka människor ?

Igår när vi gick därifrån så var det överskönt att slippa se den vita väggen som vi ångestmålade. Idag när vi kom dit var det hemskt att se den .
Dom som jobbar där står och säger hur ful den är och hur fan kan man använda en sån stol till detta?
ANDYFAT gjorde en repris av att förstöra en blå stol , det tycker han om ! hahaha
Jag stog i rummet och hängde av mina saker när jag hörde det och höll på att dö av flabb så var tvungen att springa ut till andy och berätta det.. :(

Anna och Allefat jobbade tillsammasn och när jeppan kom så jobbade hon med mig och andyf.
När vi var klara med den vita väggen så skulle vi in och göra ränder i ett annat rum. Det gick helt okej ända tills dom 2 sjuka människorna gick emot mig , HAHA !!
FÄRGKRIG .

Jag trodde att jag och jeppan var mot honom men det visade sig att så var det inte.
När jag stog ute i hallen och målade så varje gång jag hörde någon komma gående så vände jag mig om för att vara beredd om någon av dom skulle måla på mig hahah.

Förstår inte varför jag inte är trött med tanke på att jag gick upp så tidigt imorse, igår var jag sktitrött men hade sovit lagom länge, dont understand :D .
Skitsamma, denna dagen har varit skitfin!
Antagligen så hinner vi göra klart allting imorgon så slipper vi komma dit på fredag, yeey :)

Fira ellepelle on friday <3


framsida. Tröjan var HELT blå imorse och byxorna hade bara lite fläckar
under knäet.


baksida. samma gäller tröjan och ja ingenting på byxorna från början.

HAHA.

Satsar på träning ikväll haha, ser ganska bra ut :)

BYEBYE!!

the boy does nothing

Igår tog jag och elle bussen tillsammans till kronprinsen.
Elle gick hem och jag väntade på natta,amanda och johanna för vi skulle handla lite saker till grillningen.
Fick vänta JÄTTElänge på dom :( . Gick till netto där vi skulle handla men dom hade stängt så det fick bli hemköp istället.
Under tiden som jag väntade på dom gick jag runt och kollade (mobbad) haha, så såg jag 2 korvbrödspåsar, dom var dom enda som var kvar. Eftersom vi var ute ganska sent och handlade så tänkte jag att det är väl inte SÅÅ många som ska äta korv med bröd just idag, så jag gick och kollade vad korven kostade. finns korvbröden kvar när jag ska ta dom? nej för att det gör dom inte. Jag fick panik .
kan inte äta korv utan bröd.

Vi köpte mat och grill sen gick vi mot elle.
Det blev nere på ribban. Det var sjukt kallt, nästa gång blir det att börja vid 4-5 istället !
Natta och elle satte upp kubb. Farliga när dom har kubbpinnarna haha .
Vi spelade i typ 5 minuter max, sen kom matti och järpell .
Blev sjukt arg när dom inte hade korvbröd med sig, dom och elle åkte och handlade och sen när dom kom tillbaka så var maten lagom klar.
Åt 3½ korvar, fyfan asså! det var så jävla gott .

Det blev skitkallt senare så vi stack hem till elle, natta johanna och amanda var där t yp en halvtimme för artt vänta tills deras buss gick och jag stannade där och sov ! :)
Somnade till one tree hill och vaknade imorse och hade så jäävla ont i huvet.
Vaknade upp ensam i huset haha som börjar bli en vana kanske ?


natta fixar


farliga


natta och amanda


jag ,amanda och johanna

Vidare till praktiken, hade ingen ork till något. Hade skitont i huvet.
Träffade allefat där också :) . Skulle måla ikoner i hallväggen, men på eftermiddagen blev det att måla en vägg i ett rum.
Jag och andyfat målar typ tillsammans .. men det gick inte asså.

Vi orkade knappt. Jag ville måla med den svarta färgen jag hade gjort tidigare under dagen istället.
Andy vägrade att komma när jag kallade på honom så tillslut tog jag hans mobil och raderade låtar på den ändatills han kom. hann bara ta bort 2, men endå! haha

När han bad om att få "förlängaren" till penseln som låg 40 cm från mig tog jag tejprullen och drog ut lite tejp och tog tag i tejpen och kastade själva rullen mot den som ett fiskespö :( hahah för att få tag i förlängaren. Ett tecken på trött .
Får lite ångest när jag tänker på att det blir samma imorgon igen. kommer antagligen vara ännu tröttare, det blir upp klockan 05.00 imrorgon .

Min syster erbjöd sig att betala om jag hade följt med och tränat något med henne. Men när jag kom hem så somnade jag direkt =/ missade den och sitteer och kränger godis nu . va fan gör jag ? ÄNNU mer ångets.

Ska nog äta något nu för det har jag knappt gjort idag och sen får det bli en dusch och sen försöka sova .
Ciao .

jag vill bort ifrån sverige.

=)

Har nyss duschat, sitter och väntar på elle som ska komma hit för att sen ta bussen hem till henne .
Jag känner att jag måste klippa mig, mitt hår är så jävla slitet. Pallar inte, mår inte bra när det är för slitet.
Jag bad mamma klippa mina toppar, hoppas det blev bättre än sist .
Jag kunde inte ha håret nere för det var helt ojämt typ. haha . men jag vill inte heller betala hur mycket som helst för att få håret för kort och gå hem och gråta över de i en vecka .. haha typ. men blir så ledsen när frisören klipper det så kort och fult.
Enda gången jag blev nöjd var gången när jag tog av mitt löshår så klippte xios kompis mig.

Elle ringde nyss, hon är påväg så nu måste jag klä på mig och packa lite saker. haha

ciao !

ss

Efter vi hade ätit igår så kom bebisanna hit och en stund efter kom matti och keso .
Vi kollade lite på singing bee haha och sen skulle fettona ner och köpa chips och dippa :( . jag kan inte hålla mig, jag klarar inte av det. förjävligt.

Jeppan, sandra och lindsjö kom också senare. Dom förkrökade för dom skulle vidare till etage eller crown.

Jag är sjukt sugen på att se aladdin så jag sa till elle om vi kunde se den . De lät på elle som att hon hade den på sin dator men det hade hon inte , jag blev så ledsen!
Vi satte på aristocats istället men dom pratade engelska och det var svensk text och då kan man faktiskt inte kolla på den . Den måste ses med svensktalande röster =) .
så vi fick byta.
Det blev ringaren i notredam . Jag har aldrig sett den innan. Vi såg kanske lite mer än halva sen var vi så trötta så vi fick se klart den imorse istället.

Fick ett nyss av jeppan att det är bröderna lejonhjärta på 4an så ska väl ta och titta lite på den .
I eftermiddag blir det träning och sen hem duscha och göra vid mig sen ta bussen med elle hem till henne efter hennes träning och ikväll blir det grillning.
Äntligen får jag äta min efterlängtade korv med bröd <3<3 !!
HAHA åh, jag har varit så sugen efter i fredags.

Blir sova hos elle ikväll igen, det är också nära till praktiken som också börjar imorgon .
Sista veckan denna veckan och sen skola några veckor och sen studenten ! :D yey

Ska förresten hämta studentsakerna i veckan också (A) haha, trodde att vår skola var efterbliven men det hade visst stått på pednet.

byebye .




Lördag

Jag och elle åkte hem till henne efter vi hade ätit hos mig .
När  vi kom fram så stog natta redan utanför och väntade. Jag och elle började göra vid oss direkt när vi kom fram.

Påvägen från bussen hem till elle så gick jag och gnällde som en bebis för mitt skoskav. Smart som jag är hade jag satt plåstret ovanför mitt skoskav så det gjorde skitont, fick sjuka tankar om att mina strumpbyxor hade åkt in i skoskavet och sånt klarar jag inte av, men det visade sig att de inte hade gjort så haha . sen så satte jag plåstret på rätt ställe. (A)

Ett hemskt skoskav är my friend:s, rebecca jeppsson . Kolla in de här : rebeccaj.blogg.se . hemskt :( .

Iaf, amanda kom en stund efter vi gjort oss klara och då började vi kröka!
Amandas mamma ringde henne , amanda säger : vad har jag nu gjort ?! :O
Amanda hade tagit batterierna ur fjärrkontrollen till tv:n innan hon stack hemifrån för hon ville ha batteri till sin kamera.
Och efersom hennes föräldrar inte kunde skjutsa henne till malmö eller ingen svarade när hon sa hejdå så tänkte hon att hon kunde likabra ta dom.
Under samtalet hör man : ni kan dra åt helvete med att leka föräldrar.
HAHA för fan, vilken sjuk människa!

Nattas kille och hans kompis kom också till elle lite senare.

Ahaha jag sålde en gammal mobil för 100 kronor :( . I need money .

Vi stack till big bowl och bowlade. Jag bowlade inte så myckett hjälpte bara amanda lite grann . HAHA finns nog ingen som är sämre än vad vi var :( .
Var på big bowl från 23 - 00 .
Efteråt hade vi tänkt sticka till lilla torg men det blev boomers vid värnhem istället.
Träffade 2 personer som man inte har pratat med på hur längesom helst.

Jag, amanda, elle och natta satte oss vid ett bord och dom andra stog och gjorde något annat.
Vet inte vad vi snackade om :S , men jag hade sjukt roligt :D !!
Satt där ett bra tag, men sen skulle dom gå + natta och då ville inte vi sittta kvar där. Vi tänkte dra till lilla torg men dom hade inte öppet eller vad det var.
Blev fin sång påväg till centralen där amanda skulle bli hämtad .
När vi kom fram så kom trean så jag och elle tog den hem till henne. Vi träffade ett par vänner och inte flörrän kIockan 6 kom jag och elle i säng.

Vi vaknade ganska sent idag, har bara legat i sängen och ruttnat hela dagen. Fick ångest nu när vi var ute och handlade mat eftersom det har varit så fint väder hela dagen och att vi inte har varit ute ! =/
Vi  har precis börjat göra mat, vi ska äta köttbullar och potatis , sås och lingon. haha standard maten . Men det är sjukt gott iallafall .

Jag vill att maten ska blir klar nu, jag är så hungrig.

ciao .

let go

I stan gick elle och pratade om lite opassande saker, men när hon skriker ut ett ord vänder en kille sig bak . så pekar jag på han och säger KOLLA HAN !!! HAHA
han bara : hej
jag : hejhej
han : vad heter du?
jag: börjar skratta lite och säger natalie
han: hahah varför ljuuuger du? vad heter du?
jag: haha men, det beror på vad du vill ? :)
han : haha inget speciellt bara prata lite
jag : okej, men kan vi inte vara anonyma då och prata endå?
han : HAHAH jovisst!!

sen ville elle och natta typ "rädda mig" så elle sa nu ska vi köpa latte, haaaj!
så jag bara nu ska vi in där, hejdå!

HAHA det visade sig att det var en killes bror ! :) 

påskmiddagen var sjuk, pratade om ALLA hemska saker som har hänt :( usch ja!! hahaha men det var fint.

bye

ssss

Efter jeppan hade gjort sig klar så stack vi till centrum och träffade sandra och cim .
Sen stack vi till festen :)

Trodde att jag inte skulle känna någon där och va helt så outsider haha men det var jag ikke, hade skitkul och träffade lite folk som man träffat innan när jag har varit med jeppan i oxie :D .

Pratade lite med folk och sen åt jag en korv, okej? ah det var så gott haha . Har tjatat hela dagen om att jag  vill äta korv med bröd :( .
mange schmidt var även där, hahaa , och han körde oss hem haha, snälllt .
Sov hos jeppan, när vi kom hem så gick vi och åt har jag för mig ? haha sen när hon skrev blogg så deckade jag till lite i hennes säng och vaknade av min hemska hosta och jeppan : om du ska spy så gå ut härifrån!
Men det skulle jag ikkeee !

Vaknade imorse av att det koooookade i jeppans rum, och jag skojar inte . TRodde jag skulle dö , men jeppan vaknade också och gick och öppnade ett fönster, asskönt blev det.

Natta ringde vid 11 och väckte mig för vi skulle till stan men jag somnade om.
Ringde till jeppan senare så gick vi upp och åt . Missade första bussen så fick ta nästa.
Skulle låna ett par skor av jeppan eftersom jag inte ville gå med mina klackisar.

Fick lite bråttom till bussen så jag tog på mig skorna och gick snabbt. när jag kommit bort från hennes gata så sprang jag, GUD vad jobbigt. Det var skitvarmt och skorna gav mig skoskav . Dom var skitsmå :( !!!
Jag bar även en fet kasse med min tjocka dunjacka och den vägde skitmycket.
Träffade elle på studentgatan och fick låna hennes skor lite grann, jag skulle gå och handla ett par nya skor utan "häl" . men det fanns inga, inte vad jag såg iallafall. Sen kom natta och hon hade med sig ett par skor. jag testa dom men nej fyfan de gjorde skitont så elle fick ta dom så tog jag elles.
Synd att skorna va försmå för dom va skitfina på mig ( haha jeppan <3:D ) .

gick flera mil i stan, skitjobbigt.
Jag och elle tog bussen hem till mig sen för att äta påskmiddag här hemma med familj  + mormor och annat folk, trevligt :) .

Sandra skrek på mig att jagh skulle komma in till henne , en video på när vi var småå . ÅH jag vill vara liten igen .
Min gump var skitsöt haha och mina lår. LOVAR dom var så pyttesmå och gulliga .
Ska nog se hela filmen någon dag haha .

Ikväll blir det krök och typ bowla , men jag ska inte bowla hatar det, och sen får vi se vad som händer men nu tjatar elle på mig om att ta bort mitt smink blabla, KÄFTEN !!


CIAO !!






fredag

Började dagen med att ligga i min säng och bara dö, jag var så sjukt trött. Jag vaknar alltid typ 3 gånger under en natt och jag vet inte varför.
Kollade på exciled, haha ganska intressant och kul :D , handlar om ungdomar som är bortskämda som fan och blabla så blir dom iväg skickade av sina flräldrar för att lära sig att det inte kan vara så . sen blev det andra avenyn eftersom jag missade de i tisdags.

Skulle upp till stan med natta, men hade ingen ork så hon kom till mig istället :) , va ute lite grann hämta min cykel och bara tog de LUNGT :) , längesen man träffade henne också !
Vi åt hemma hos mig, fläskfile och kulpotatis det var sjukt gott haha AH vill äta igen :( ..

Visste inte vad som skulle göras på kvällen men det blev fest i oxie med j ,s ,c .
Började göra mig iordning och sen tog jag och natta bussen till gustav och sen jag till jeppan och hon till h:) .
Det blir att sova här tonight eftersom bussarna är cepe . tro jag ska sitta på gustav helt ensam och vänta i typ en timme ? nej tack.

Väntar på att segejeppsson ska bli KLAAAAAR !!! Satt i "pjamas" när jag kom .

"nu är jag iförsig klar, ska bara ta lite mascara och puder"
sa du klar ? :)  HAHA ful

ciiiao

i want you

Jag känner en fedeångest för något, men har ingen aning om vad det är . Skitjobbigt!

Funderar starkt på att ta bort bloggen också =/

Ska ut i det fina vädret nu !
ciao

W.a

Idag börjar iallafall mitt påsklov :) skönt .
Jobbigaste dagen på länge, jag har sovit på jobb , mått så dåligt och varit seg , men inte konstigt med tanke på att jag gick upp 05.15 . Det har sina förklaringar till varför också .
Allt gick jättebra :) . Efter mitt lilla uppdrag så gick jag till mamas jobb .
Hade redan gjort allt men försökte hitta på mer saker att göra för att få mer pengar ( ju längre jag stannar desto mer får jag ju ) och jag behöver verkligen pengar !!

Det blev drygt i slutet så min sys kom och hämtade mig så stack vi och tränade, skönt !
Ikväll .. mamma tvingar typ mig att hämta min cykel ikv :( i annestad , betyder att jag måste gå dit och det orkar jag verkligen inte  =/  . Efter det så blir det hem till en vän )

Vet inte om jag är sugen på att kröka imorgon ? Känns som jag har tappat suget för krök haha . Ganska bra endå =) .

Nu ska jag duscha och äta , ciiiiiiiiiao !


mjau

ff

Johanna säger till mig att jag ska söka på "sussie sundin" på google-bilder. Trodde att det skulle vara typ någon ful gammal tant eller något skit, men nej för där ligger bilder på mig.
Tänkte vem fan som har lagt ut dom på mig, men sen rullade jag ner och ser dom bilderna som jag också har haft på facebook som press bild finns där också.
Johanna sa att jag skulle söka på hennes namn också, det gjorde jag och där fanns en bild på henne också.
Sökte runt på lite olika kompisars namn också för att se om det bara var jag& johanna eller om det  var fler. Men jag kan säga er att dom flestas ligger där ute också .
Nu fattar jag med vad facebook menar med att dom "äger ens bilder" . dom kan göra vad som helst med dom ,t.ex lägga ut på google !!!!!!!
haha, snart får man väl se sina bilder någon annanstans också.
FETT

mjau

Som jag skrev igår blev det att sova från klockan sju till klockan sju imorse :) . Men var ändå sjukt trött när jag vaknade , iaf huvet inte kroppen :p haha .
Vaknade till en gång vid 23 tiden och tänkte jaha vad ska jag göra nu då? fattade inte att de var natt, men så somnade jag om iallafall.
Sen vaknade jag en gång till vid halv 3 och gick upp och tog en huvevärkstablett, hade skitont i huvet. När jag kollade ut så ÖSregnade det.
När jag skulle somna sen igen så var det ngt som lös/blixtra till snabbt på min vägg, tänkte nä jag inbillar mig de va inget speciellt. MEN det var lilla blixten & efter den kom det åska. haha . Det är mysigt med åska tycker jag.

På jobbet gjorde jag klart det viktiga jobbet och sen lite andra saker. Träffade Elle på lunchen och åt bk med henne, tog faktiskt inget jättetjockt.
Efter bk gick hon med mig tillbaka till jobbet för att köpa en chai och sen gick hon till var jhon nu skulle :D .

Vid 3 gick jag från jobbet till lekplatsen vid stadsbibliotekt och träffade å&n .
å gick och jag och n lekte lite. Sen kom ellepelle dit och lekte lite också ,HAHA!!
Lekplatsen var faktiskt rolig tyckte jag :(  ( elle med:D )
n var galen och skulle åka rutchikanan på alla möjliga vis, på magen och blabla, elle fick göra det för jag vågade inte :( inte elle heller egentligen men hon blev mest tvingad till det hahah :p .

Sen var det dags att klättra i tornet, fetejag fick knappt plats när jag skulle klättra där.
"Man ser turning torso där uppe ifrån" , haha så söt .
Det fanns 2 sjuka sätt att komma ner därifrån, antingen åka ner för en brandmansstång fast den var som en spiral eller två stolpar som man slänger upp benen på och åker med gumpen mellan, svårt att förklara.
Elle blev tvingad att åka ner för den, haha till och med lite puttad :( men till slut gjorde hon .
Den såg fatkistk rolig ut så jag tänkte att jag skulle göra det också .
Jag klättrade upp och sen när ja väl kom fram vågade jag inte, åh det var så hemskt haha man skulle hålla i två pelar och bara tjoff åka rakt ner, haha det var några små tjejer som åkte den om och om igen hela tiden så höll dom på sjukt många olika sätt så när den första åkte , tjoff trillade den. den andra: tjoff och den trejde : tjoff . fast dom åkte ju inte normalt hahah, det såg lite sjukt ut när dom trillade en efter en !!

Vid fem stack vi hem :) .
Hemma nu och ska äta lite mart sen blir det att sova tiiiidigt för ska upp tidigt imorgon med, sen ska jag träna bort lite alkohol och bk mat hade jag tänkt ! :D


pallar inte med dig och vad du gör.


NÅGON SOM VET ATT DOM HAR GLÖMT/LÄMNAT EN SVART ESPRIT LÅNGÄRMAD VANLIG TRÖJA HOS MIG?


Hade en fin bild på elle när hon gjorde farliga saker men min mobil vägrar att låta mig lägga in dom på datan så de får va så :(

mat + tv, ciao !!

Monday

Vi kom hem till Moa igår vid halv 10 tror jag och började förkröka och snackade om en viss ÅÅÅLLE .haha människan är sjuk när hon härmar honom :( .
Vi gick till bussen och tog den så vi skulle komma dit lagom innan 12 så vi kunde in på halva priset, haha snåla :( .
Johanna och Amanda hoppade på tvåan på centralen och åkte med oss en hållplats haha, fulla som svin som vanligt.
Blev även lite allsång på bussen som vi tyckte var roligt medans en tjej knackar mig på axeln och frågar ifall vi kunde sluta, javisst kan vi det ! En sekund efter börjar vi igen .

Ganska tomt när vi kom in på etage, men de tog inte lång tid förrän det var fullproppat.
Hade skitroligt iaf, har aldrig varit där när ladan har varit öppen men det var den igår heh och det var kul :) .
Träffade också asmycket folk som man inte träffat på länge och folk som man pratade med som man inte har pratat med på flera år.

När det var dags att gå hem, eller äta så gick vi utanför. Jag skulle egentligen sova hos elle men eftersom hon inte ville äta så fick jag ringa min mamma och fråga om hon kunde hämta mig. det kunde hon så började gå mot stippes.
Hann förstås inte äta, men endå skönt att få komma hem , hade så jävla ont i fötterna också!

Skulle bli väckt halv 9 imorse för att gå till jobbet, men det gick inte. Mitt huve fattade att jag var tvungen att gå upp cause i need money (timlön), men min kropp rörde sig inte. Det var så jobbigt. jag somnade om hela tiden och pappa gick och kämpade med att få mig att vakna. Tror han höll på i 3 timmar. Tillslut så ringde mamma hem och frågade om jag var påväg, men ikke. Hon ville prata med mig också för mam hade tagit med mat till jobbet som vi skulle äta idag och hon sa också att de hade kommit ett nytt jobb till mig som jag var tvungen att göra klart ganska snabbt, jag blev ännu tröttare och somnade om, sov typ i 45 minuter och vaknar till av att pappa säger att han har gjort mat och att sandra skulle köra mig till jobbet.
FAattar inte hur jag orkade gå upp och ta på mig och äta, men de gick. Kom till jobbet astrött och satt typ en timme och bara drack varm choklad och vatten för att försöka vakna till.
Fungerade väl lagom bra.

Blev glad när klockan blev halv 5, dags att åka hem :D . haha så trött att jag somnade i bilen påväg hem. (brukar nt kunna somna i bilar )

Får se om de blir träning ikväll annars blir det bara sova,sova,sova tills imorgon i guess !

'

det är inte okej .


i hear the ticking of the clock

TAGGAD !!

mamma väckte mig imorse vid kvart över 7 , åh det var så jobbigt !
KOm fram till jobb och jag var så jävla trött, satt och nästan somnade i typ 2 timmar. men efter min macka och lite varm choklad blev jag lite piggare :) haha, brukar hata att jobba ute i arkivet, men det var ganska så skönt idag !
haha tänkte att jag kunde sova en liten stund där, men det blev det inte !!
 
Vid 12 tog mamma och jag lunch, vi gick till hemköp jag köpte köttbullsmat som man värmer i micron, inte jätte gott men det gick ner , blev iaf inte mätt.
Eftermiddagen gick ganska snabbt, skönt.
När jag kom hem blev det snabbt in i duschen för att sen kunna sova en timme som blev knappt en halvtimme.
Iaf har börjat göra vid mig nu, mamma ska göra lite mat till mig och sen blir det förkrök i västra hamnen och sen etage!

Jag ser min dag på jobbet imorgon framför mig jag kommer inte orka :( !!
Iaf så måste jag fixa vidare nu , ciao !


.

hittade min mobilsladd och dessa 3 sjuka bilder blandannat .


någon helg sen på bussen när amanda låtsas grät för att hennes mamma
skulle komma till stan med hennes pass som hon glömt hemma, sjukt smart ! =)

HAHAH !!


Arbetsstolen som ANDYFAT förstörde med målarfärg :( HAHA !!


Stolen igen ! Såg mycket värre ut i verkligheten kan ju jag faktiskt tycka!

5 april

idag är det exakt 2 månader tills vi tar studenten :D

Har tyckt att det har varit konstigt att vår skola alltid ska ha problem och speciellt nu när vi går i 3an. Förbjudna saker hit och dit osv osv , det är sjukt irriterande.
Sen nu har jag hört att alla andra skolor har fått sina student saker och sånt förutom vår skola ?
men fick höra av lilla bebisanna i fredags att våra saker äntligen har kommit, det stog tydligen på pednet.  Så det blir att hämta dom efter lovet ! :) yeey

AH så jävla skönt det ska bli, men kommer sakna vissa sjuka saker från fula mediegymnasiet !
Våra fina lektioner och raster.. =/
Sjukt vad tiden har gått snabbt, gick förfan nyss i ettan typ , och  tvåan vafan de gick så jävla snabbt .


Kanske inte finaste bilden, men jag JAN <33 och elle i ettan :)


vår "storm bild" , elle står och håller jeppan i benen ! haha


i början av tvåan, natta amanda och johanna


vem annars skulle dansa med ett filmställ om inte rebecca jeppsson :) ?


vi skulle spela in scener ifrån tvserien vänner


bebis


jag och xioo :)


haha, inne i studion ! med j & x .


Jag och dino

Vet inte om jag har några bilder ifrån 3an faktiskt haha , hittar iallafall inte dom nu och det är dags att sova ! :D

God natt !





=)

Efter restutangen tog jag bussen hem till elle, mötte upp jeppan vid busshållsplatsen och gick till elle.
Vi började göra vid oss direkt och sen började kröka lite ! :)
Vi skulle till wonk men det blev chili istället.
Jag mådde inte så jättebra, (inte pga alkohol) och elle skulle upp tidigt idag och spela match så vi stack därifrån ganska tidigt.
 Inte lika kul att vara ute ganska nykter =/ !! om det inte var för att jag var sjukt trött och mådde dåligt.

Jag och elle tog bussen hem och sen gick vi den jättelånga biten ifrån bussen. Elle skulle egenteligen köpa mat till mig på snabbt och gott men hon ändrade sig lika snabbt så det blev lite mackor hos henne istället!
Vi gick och la oss efter det. Jag vaknar typ någon timme senare av att jag ligger och hostar och det var så jävla hemskt. Den bara fortsatte och jag orkade inte gå upp och ta vatten för det var skitmörkt :( . Jag somnade om men vaknade vid 5 sen igen och då var jag tvungen att hämta vatten. Haha fattar inte varför jag hämtade vatten eftersom jag bara lät det stå . :S
Somnade om och vaknade vid 11 av att elle var uppe och sen somnade jag om och vaknade av ett sms.

Vaknade upp i ett tomt hus, det var jätteskönt ! Elle var och spelade match.
Gick upp och åt och sen låg jag bara och kollade tv =) , lite senare kom jeppan eftersom hon hade lämnat sina saker hos elle från igår. Vi tog det lugnt och åt lite skit och sen kom elle hem :D .

Elle var också jättehungrig så hon erbjöd sig att laga mat och duktiga elle KUNDE faktikt, wow första gången :) ? hahah iallafall så är inte elle den som är så duktig på att laga mat. Ska göra fisk i ungen, den ska vara inne i 20 minter men lilla elle somnar och tar ut fisken efter 2 timmar istället och då är det ingen fisk utan bara en svart kolbit HAHA !

Efter maten var vi jättetrötta så vi satte på en film , en djävulsk romans . Första gången jag klarade av att kolla en hel film utan att somna, sist vi såg den hos elle så somnade jag :( .. hah men den var riktigt bra.
Var tänkt att vi skulle sätta på mamma mia efter den men det blev gossip girl istället och matti kom med godis. Har inte ätit de på sålänge så det var hemskt gott.
Vi kollade på wipeout efteråt, har aldrig sett det innan men det var ganska roligt :) haha .
Vi skulle egentligen åka hem efter wipeout men ikkkkkkkke, då skulle dom tvunget se sanningens ögonblick , aah jag hatar det , det är riktigt tråkigt !!! =(
Får vänta en halvtimme till , måste ju hem och sova eftersom jag ska upp vid halv 6 imorgon.

Det blir inget lov för mig, ska jobba hela veckan på mammas jobb. Behöver verkligen pengar men jag oooorkar inte .
Får se om det blir etage på kvällen, kan ju hoppas på de bästa ! men kan inte komma hem halv 6 på morgonen (eftersom vi brukar stanna där ganska länge när vi är där ) och sen sova knappt en timme för att börja klockan 8 på jobbet dagen efter. MEEEN vi får väl se hur det blir ! :)

jaja, ska kolla sista halvtimmen på sanningens skit .

Ciiiiao !
 

day and night

Pratade med jeppan innan i telefon, vi pratade lite om igår.
Vi kom in på varför hon puttade ner anna från scenen, hon hade INGEN ANING !! haha

Pratade lite med anna innan om golvet :p
wonk idag?
HAHAHAHHA ANNAA :(
VARFÖR puttade jeppan diig ?
MIN GUMP ;(
HAHAHAHA, FÖRLÅÅÅÅT MEN DET SÅÅÅG SÅ JÄVLA KUL UT :$ hahaha
jag vet inte !!!!!!! jag minns bara att jag flög ner på golvet ;(
när jag skrattar menar jag inget illa, hahaha :$ !!
åååh den människan har feta problem :p
hahahha :(
hahah vilken av alla ?
jeppzy ?
hahaha MMMH
afan! min kära gump! (L)
hahaha åååh :( blev du sur ? :P
hahha neej, chockad är nog mer rätt ord
hahaha, ja afaaan
hon drog ju upp mig med direkten igen men det var pinsamt , alla såg ;(

HAHA

Friday fortsättning

Åt den hemskt goda maten , ehm . Pommesena blev inte så jättebra men köttet var gooott som alltid =/ .

Amanda och johanna kom precis efter vi ätit upp. Johanna började fixa jeppans löshår medans vi gjorde oss iordning, det blev inte så jättemycket förkrök men det gjorde inget . Vi tog 32an till centralen och sen 2an till högaholm.
haha sjukt var det :( .

Johanna gick upp och dansade medans alla vi andra j,a,a,e sitter och kollar :( HAHAH aah det var kul att kolla på. Jättefint ;)
Jag, jeppan, johanna och anna stog och dansade på en liten scen som fanns där, helt plötsligt så flyger anna ner från den. HAHAHAH det såg skitroligt ut :( !!! då hade ondahäx-jeppan puttat ner henne. HON FLÖÖÖG NER FRÅN SCENEN !! efteråt springer jeppan fram till anna och förlåtförlåtförlåt ! Människan har feta problem :( . HAHA .

Sen blev det lite mer dans och dricka iallafall, kul :) .

Elle, Amanda och Anna hade försvunnit och johanna fick för sig att vi skulle gå och att jeppan stog där ute och väntade på oss. Tog våra saker och gick. Jag frågade folk där ute om var jeppan var , dom sa att hon hade gått. Jag tänkte att hon kanske stog vid busshållsplatsen och väntade på oss.
Ingen jeppan var där haha.

Åkte till Gustav med Johanna och försökte hjälpa henne att komma hem. Träffade Andy och Sofie på gus.
Johanna åkte med andy och sofie och jag tog min buss hem .
HAHAH bussen hade stannat på en hållplats så kom det en flaska rullandes mot mig så jag fick för mig att jag skulle sparka ut den ur bussen , jag missade den när jag skulle sparka på den och istället så flyger min sko av och ut från bussen :( .. haha men snälla t tryckte på stopp knapparna så jag sprang ut och hämtade den och sen in igen, HAHAH !! AHHH det var så kul. den bara låg där utanför bussen .

Sen hem och sova.

Blir väckt imorse vid 8 för papi fyller år idag :) Grattiiis <3 . Sen gick jag och la mig igen.
Vaknade lite senare och gick upp och åt , jag var så jävla hungrig.
Skitfint väder idag juuu så jag gick ut och hjälpte sandra med att vaxa bilen haha skitjobbigt var det .
Ska snart in i duschen och sen iväg och äta på restaurang och sen får se om det blir wonk ikväll eller inte.

bye

Friday

Pappa väckte mig halv 9 imorse och sen så stack vi till gymmet , skönt att träna på morgonen men inte skönt när man inte har ätit något innan, bara ett litet äpple. Efter gymmet stack jag hem och duschade, sen vid kvart över 1 tog jag bussen med a.r till stan och träffade jeppan och johanna.

Gick till möllan och köpte jeppans löshår :) . Sen till hansa och träffa elle för att få nycklar och hon skulle köpa tofsar till hennes match haha. Blev mycket stress när jag kom hem, hade typ en timme på mig att fixa klart.
Missade 32an så mamma fick köra mig.

Jeppan kom också fram vid halv 7 så gick vi upp till elle, kändes konstigt när elle inte var hemma . :O
Eftersom vi hade sagt att vi skulle fixa spriten idag så fick vi lite panik för klockan var helt mycket och vi skulle hinna laga mat och allt innan elle kom hem, men det löste sig. Förutom att maten inte var klar. Haha


Eftersom elle inte kan laga mat så fick jag och jeppsson göra det. Läskigt att skära fläskkotletten. uue. Jeppan kunde tydligen inte steka dom heller för att dom sköt på henne... ? med andra ord så menade hon att det stänkte upp sånt vatten från stekpannan. Började med maten för typ en kvart sen men den är snart klar endå vilket som är jävligt bra för jag håller på att dö så hungrig jag är =| .
Anna kom nyss hörde jag och johanna & amanda kommer väl om ett tag skulle jag tro . Mat och förkrök en liten stund =/ sen blir det jeppans vänners lokalfest .

Ciao !

she makes a man wanna speak spanish

JUST DET!

Glömde ju att igår så skrev j sms om jag ville komma dit på "film och pizza" , hade endå inget speciellt att göra så jag stack dit ! Tjockisen försöker tvinga i mig en pizza och börjar säga att jag är oförskämd när jag inte vill äta typ en halv - halva av en familjepizza. Usch nä! men jag tog en pytteliten bit. Inte lätt att mostå när man känner den pressen 8-) hahah .

Vilken film såg vi?
Ingen alls, nej för det var tråkig hockey som skulle kollas på , jag blev lurad haha .
a.r kom också dit och medans o&m kollade på hockeyn, (och a.r lite då och då) så snackade jag och j mest om massa sundsbro minnen och massa andra sjuka saker .
Saknar s-bro tiderna ibland.

Kan nästan börja kalla det för en tradition nu att "gå igenom graderoben" . haha jag har sagt så EN gång och det var halvt på skoj och halvt allvar när jag sa det. men nu störar hon sig varje gång vi ses haha och så blir det som det blir ;) . Så igår fick jag 3 tröjor av henne, jättesnällt :) haha

Tro inte nu att jag inte har råd till att köpa kläder eller att jag är en fattig liten unge som tigger kläder eller något, så är det verkligen inte . men hon använder inte det lönt att det ska ligga och ruttna i garderoben. Kan jag använda det istället :)

Nej men faktiskt nu så måste jag nog sova, känner att jag blev trött poff från ingenstans.
BYE


dom fina britney skorna. kommer inte ihåg exakt vad som sades men typ ngt :
kan du verkligen gå i dom ?
eh, ja klart !!
poff.
HAHAHA !!!!!
Så jävla fint, sommaren 08 !

torsdag

Vaknade vid 8, gick upp och åt och tog på mig lite kläder för att sen åka till praktiken.
Målade rum idag igen, haha de är kul men det gör skitont i handen man får typ blåsor som gör skitont.
HAHA asså jag kan inte sluta skratta när jag tänker på den fula stolen som andy råka spilla färg på, och även ett par skor haha.  Det var så kul.
Efter en liten stunds målande så var det paus, och paus och paus. Det var så fint väder idag så vi ville knappt vara inne ju !

Vår lunch var 2½ timme lång, skitskönt att sitta där ute. Snackade om allt möjligt och det var så skönt när solen brände!! Sjukt fint.
Efter dom 2 timmarna så kom ledaren ut och sa till oss att nu får vår lunch vara slut, "jaa vi kommer snart" . Vi gick in efter en stund och fortsatte med rummen som vi höll på med,det gick väl helt okej bra. förutom att vi glömt att måla listerna så det var lite fläckigt här och var.

Han som skulle ha de rummet tyckte att det skulle vara mer randigt och blablabla bara klagade mest, vi väntade bara på att han skulle säga något om stolen . Andy ville bara springa därifrån men vi hade glömt att ta ut en sopborste från rummet så var tvungen att gå och hämta den först, dom hade inte märkt det då. haha men NÄR dom gör de , inte alls kul! :(

Efter pratkiken så gick jag till mammas jobb (jättenära) , orkar inte ta bussen . Hon skulle till mobilia så jag följde med dit. Höll på att dö där inne så varmt det var .
Köpte inget speciellt bara en ny sak till ögonen som jag ville testa :o , och just det en present till papi :D .

Efter lite prat med min syster och johanna så blev det att åka till stan och träffa tjejerna från klassen. Jag & johanna träffades på gustav och sen gick vi till barista där dom andra var.
Fick en chai latte av xio , snällt :) .. MEN .. jag frågade  hon i kassan om det var ngt "tjockt" i chai så sa hon att den bara består av socker. Jag måste antagligen sluta dricka den. eller iallafall inte alls ofta.  Men faan jag vill inte  den är så jävla god!
Blev en del prat, helt okej :)  , Det var också kul att  träffa dom man inte träffat på länge nu!
Vid halv 9 så gick vi därifrån, gick till centralen med johanna. Eftersom våra bussar/tåg inte kom direkt så gick vi in på centralen och snackade en massa om allt möjligt. Mest om resor, robinson och sånt "skit" :D .

Eftersom det inte blev någon träning idag, och för att jag har tränat 1 gång i veckan så känner jag ångest.
Kan inte äta/dricka sånt skit om jag ska träna en gång i veckan :S . Så funkar det inte !
Ska träna imorgonbitti med papi :D haha jättejobbigt .

Sen blir det upp till stan med jeppan, johanna och kanske bebisen och sen på kvällen antingen fest eller ut med mina fina <3 .     :D

Tog en bild på stolen som andyfat sabbade, men hittar inte sladden till mobilen så får väl vänta med att lägga in den tills sladden vill komma fram :(


Sova strax, ciao !

ss.

Möte med syo, sen till min nya praktik, HEHE !!
Nej men det var helt okej, måla lite rum och sånt, roligare än förra :D .

Stack till entre sen med jeppan och andyfat. Handlade bara ett nytt puder och en sjukt fin chai latte!
Gick ut i de hemskt varma vädret, höll på att dö med min feta vinterjacka. Skitstörigt är vädret .
Borde öppna något cafe med chai latte i bunkeflo, haha hade varit sjukt bra! :D

Nu ska jag äta jättegod mat :)

ciao!

RSS 2.0