faaast

ska strax sticka till sandras och robins lägenhet och hjälpa dom med att måla. Imorgon flyttar hon hemifrån.

och om knappt 1 månad blir det stockholm, väldigt skönt! :)

:

Fredag, lördag, söndag blir imorgon eller något. Har varit på nova lund idag med natta sen stack vi till jägerso och nu är vi hos mig. Ska gå och handla mat sen till bokskogen och gå en runda för vi råkade äta på max. Sen ska vi hem till henne och äta och chilla, tv spel också, haha (a) .

Jag är sååå nervös!!! :(

jeppan när du ser detta så ring mig, ska säga en liten sak som kan vara bra för oss! :D


haha guud

Blev väckt vid 9 av sandra, sen gick vi ut en runda. Plågsamt var det imorse, mådde nog inte så bra.
Åt frukost när jag kom hem sen somnade jag till onetreehill och vaknade av att mobilen ringde. Natta ringde och frågade om hon skulle vara lite sjuk idag kanske ,(vi snacka om det igår med) och det var bara jag som sa att hon skulle och det visste hon så det var därför hon ringde mig.. haha så kan man ju också göra! :D . Hon sa också att hon skulle komma hit så hon kommer hit om en stund.

Jag skulle egentligen med mamma till stan idag, men jag har mått så jävla dåligt och konstigt hela morgonen så det fick bli att inte gå dit.

Ikväll blir det david guetta, tror nästan jag ska dit fastän jag inte mår vääälidgt jättebra, om jag inte gör det då. För jag har lagt 200 kr på det.

Jag kan typ lova att jag har en pepparkaka i mitt rum. haha :(

 


pppppe

okej .. kom hem nu . galen kväll kan jag tycka.. Vi spelade fina ps2 bilspel och skidspel . Vi var skitsugna på pepparkakor så vi sa att när vi vunnit skidspelet får vi gå och handla pepparkakor. Vi vann inte och ica skulle snart stänga så vi började gå. Vi kom kanske 100 m max innan det började hända saker så vi fick gå tillbaka ganska snabbt.

olyckan" blev avklarad och vi letade som galningar efter stress mobil som hon hade tappat typ. Lyfte på allt och kollade många gånger men hittade inte den. omöjligt. När vi letat nästan en timme så skulle vi gå ut och leta efter den men kom bara till hallen där den låg så fint på massa jackor osv haha.

Vi chillade lite framför datorn, kollade upp lite saker och sen kollade vi på youtube på en kille som inte kan inte leva utan sina bacon haha och han blir så sur för att han inte får äta de så han packar sin väska och sticker därifrån. Han är max 10 år om inte mindre. Sjuk kille.

Natta körde mig hem och kvälllen slutade med pepparkakor. sjukt bra.

Ska sova nu, har ont i huvet och halsen (finns anledningar) . Ska hämta min mobil imorgon som har varit på laddning och stan med mamma :) .

Hade tänkt att lägga in en otroligt fin bild men min dator är inte okej just nu så det får jag skita i!


torsdag

Sitter hemma hos natta just nu a.k.a stress. Vi har varit lite halvduktiga idag. Imorse (vid tolv) träffade jag jeppan i limhamn och vi gick på mötet. Vi har fina matplaner tills på lördag =) . Sen stack vi hemåt. Min syster körde min till johanneslust och där träffade jag natta. Vi tränade, men knappt. haha orkade inte vi var skittrötta. Efter ett tag gav vi upp och stack till bokskogen istället och gick en runda där ist. Vi skulle gå 7 eller 10kms rundan men det slutade med 3kms rundna.

Ska äta skitgod tomatsoppa med makaroner nu sen ska vi nog spela playstation haha! :D

katt

Som sagt så kom alle till mig igår. Vi gjorde inget speciellt, bara tog det riktigt lungt och kollade bilder från turkiet och bulgarien. Riktigt fint!
Kollade också lite andra bilder från gamla tider. Gick och la oss ganska sent som betyder att vi vaknade lite sent idag också heh.

Hela dagen har i princip gått ut på vad vi ska äta. Ingen kunde säga något men tillslut gick vi upp till ica.
Jag hatar frågan "vad ska vi äta?" .. lite grann de hemskaste som finns. Flera timmar har den kommit upp idag,om och om igen. Det blev tillslut bacon med makaroner. Riktigt gott! Skitmätta blev vi så det blev vila efteråt.
Sen ringde fetej och sa att hon inte skulle träna idag, skitsur blev jag på henne och  sa att då får hon va ett fetto istället då. Jag var tvungen att träna kände jag eftersom jag hade ätit bacon haha. Hon och alle bestämde att dom skulle sticka och äta på pers krog istället men det höll inte länge. Johanna skickade ett sms sen att hon ville nog endå träna, hon ville inte bli fet.
Alle blev lite ledsen och hatade oss. jag frågade om hon ville med och träna och det skulle hon inte men det slutade med att hon följde med. Haha :( . Jag har gjort ett stoooort kryss i taket. Trodde inte mina ögon/öron.

Efter träningen stack jag hem och åt lite och skulle nästan precis gå och lägga mig och då ringde natta och frågade om jag ville komma ut en stund så hon kom och hämtade mig så va vi ute tills typ nu och bara pratade och lite så! :) trevligt.

men iallafall så måste jag sova nu, har lite ont i huvet plus att ska upp ganska "tidigt" imorgon. Ska träffa jeppan i limhamn imorgon vid 12 för vi ska på ett litet möte :) . Sen blir det träning efter det.



2006



human nature

Elles och mitt lilla förkrök i lördags var ganska lyckat! Haha sjuk i huvet är den människan. Vi kollade upp en sak på youtube och sen var vi igång! =) Elle var sugen på karaoke också verkade det som, tog skivor och leta upp sångtexten i ett häfte som var med, självklart turades vi om.
Sen vid 1tiden stack vi hem till matte ett tag för att han fyllde år och hade lite folk.

Idag har jag varit på körskola, och ja det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Fick en översoft lärare. eller man valde ju haha. Efteråt skulle jag vänta i stan på mamma i 2 timmar, pallade inte de så stack till hennes jobb. Sen upp till stan för att vi skulle köpa en klänning till mig men hejdå till den och alla andra som var så jävla fula på!
Sen snabbt inom matas, träffade en mamma till gamla laget pratade med henne och fick väldigt fina rosa korset haha! (a) sen tog jag bussen hem för mamma skulle träffa en vän! =) . Jag var inom arbetsförmedlingen också och fixade lite saker som behövdes.
Jag har gjort ritkgit god mat, trodde inte de skulle bli gott men fan så duktig jag var.

Angelica frågade om jag ville följa med till alle ikv, men jag visste inte om jag kunde eftersom jag inte har fått svar av elle än. :( .så stannade hemma sen frågade alle om hon skulle sova här så kunde hon åka med angelica hem när hon skulle hem.
Nu ska jag kanske kolla oth eller ut en liten stund med en gris:( .

human nature är min favvolåt förtillfället tror jag.

Igår efter jag hade tränat sa jag till johanna att jag var skitsugen på vitlökdsbröd "mitt fettosug" försöker vinna över mig. Så sa hon nej sussie du får inte!!! nu är det bara nyttigt som gäller. Hon ringde mig för någon timme sedan och sa att hon sitter och äter chips och choklad! haha så jävla tjock alltså! =/ hon sa också att det var hennes sista fettodag, men om jag känner henne rätt så är det inte så! du vet det själv din lilla tjuggis <3.

Jag har också tappat min data i golvet idag! Jag är så jävla duktig! Vet inte om den har gått isönder eller något, men innan så pillade jag lite på den så kände jag att man kunde trycka ihopa den lite på sidorna såå ..

Done.

fin äventyrsdag hehe

Jag gick upp halv 9 idag, framsteg för mig woho.. och tog bussen kvart över 9 till stan. Hade ett litet ställe att gå till :) . När det var klart gick jag och fixade en sak till och sen gick jag i stan med mig själv. Trevligt!
Klockan var helt lite och jag ville typ inte gå hem så jag gick bort till storgatan och kollade efter en klänning på gina tricot. Antar att jag köper den imorgon. Jag frågade Johanna om vi skulle äta något eftersom hon snart skulle ha lunch.
Jag gick från storgatan till södervärn för att fixa mitt "avmagnitiserade" busskort som inte ens var de och sen gick jag därifrån till konserthuset till Johannas jobb.
Vi visste inte vad vi skulle äta, hon ville äta thai och jag var riktigt sugen på något riktigt tjockt . har haft såna fetto tankar i huvet, jag är sugen på bk, mcd , chips och dippa och allt. Det blev Bk.
men vi hade en deal, om vi äter bk så ska vi träna ikväll så det gjorde att vi inte fick någon ångest.

När vi ätit klart så ringde henke. " kan du inte komma till landskrona när jag slutat jobba så sticker vi och äter någonstans jag bjuder på mat och en sak till ?" Jag velade fram och tillbaka helt mycket men det slutade med att jag stack dit för jag hade inget speciellt att göra. Jag tog bussen till centralen och sen tog jag tåget till Landskrona.
Inga pengar på mobilen hade jag, och inget batteri alls! Haha väldigt sjukt tycker jag att jag stack dit! :S

När jag kom fram så körde vi till Centersyd och handlade mat, jag tog en liten glass bara och isvatten <3. Sen åkte vi hem efter ett tag. Han frågade mig varför jag satt med jacka i bilen.. svarade att jag bara inte hade tänkt på att ta av mig den. Han sätter på full värme så de blir asvarmt i bilen. typ turkiet varmt. Han sa att han inte tänker ta ner värmen förrän jag tagit av mig jackan. Jag gör det och han tar tillbaka det till normalt.
Jag frågade om vi skulle göra hela bilen sviiinkall och sen direkt efter skitvarmt. Ja de tyckte han så han rullar ner sitt fönster och jag mitt och han öppnade takluckan också! HAHA jag lovar att jag satt och skakade tänder och frös som fan, men vi skulle ha de så i 5 minuter. Dom minutrarna var skitlånga. Sen ville han ha en tävling, "vem som kunde hålla handen genom takluckan längst" så det gjorde vi. Min han blev en isbit! Jag drog ner min hand först så jag förlorade. haha blev lite nervös när han bara körde med en hand, och ibland utan händer!!! =| crazy.
Sen stängde vi allt och satte på skitmycket värme. Jag fick först efterfrysningar men sen blev det varmt och väldigt skönt.

När jag kom hem kollade jag lite onetreehill och sen kom johanna och så stack vi och tränade.
Nu sitter jag här och nästan dör för att jag är skittrött! Ska alldeles strax sova, ska bli skönt som fan!

Nu ska allt börja sega så då skiter jag faktiskt i bilder.



gaalet

Galen fredag igår, som vanligt..:)

Min syster var snäll och körde mig, alle, henke och carro till möllan . Det var inflyttningsfest hos robin,martin och martin. Väldigt mycket folk där. Har inte träffat några av dom som var där på skitlänge känns det som så det var kul och jag hade riktigt roligt :).
Senare på kvällen kom andyfat också, som jag inte har träffat på såååå länge.
Vissa stack ut och vissa stanna. Jag och jeppan skulle sticka hem till mig och sova, inom sibylla för jepps skulle handla lite mat. Börjar prata med han "snygga" killen i kassan osvosv. Sen kom jeppans mamma och hämtade henne så hon åkte hem och jag gick till busshållsplatsen och tog bussen till Gustav och sen hem. Oliver och choffe skulle egentligen komma på "efterfest" haha men jag decka när jag kom hem.

Jag förstår inte... jag vet att jag somnade med min jacka på i sängen. När jag vaknar på morgonen har jag ingen jacka på mig och jag ligger under täcket. Min syster säger att det inte var hon och jag "vet" att det inte är jag.

Johanna kom hit en stund för min syster skulle ge henne tui na för hon hade lite ont i nacken osv. När hon gick gjorde sandra och jag mat och nu sitter jag här och ska snart gå och duscha hade jag tänkt.
Blir nog krök ikväll men vi får se , mår inte speciellt bra just nu iaf!

heh

Igårkväll blev det film litegrann hos matte och annika. Eftersom matte satte på skitfilmer hela tiden så blev det att vi kollade på Bert istället haha rktigt "söt" . Blev inte så sent. Matte följde mig hem en bit för jag hade råkat glömma en film som han skulle låna av, slapp gå själv i dom hemska minusgraderna.

Imorse  väckte pappa mig vid 6 halv 7 , skulle egentligen upp och träna med honom men jag orkade inte. Behövde typ sova. Jag somnade om och vaknade vid 11 typ och då stack jag upp till mormor med ett simkort så hon kan använda sin mobil. Sen gick vi till ica och sen stack jag hem. Angelica kom hit ett tag, längesen :) . Vi stack hem till henne snabbt för att hämta några skivor om körkort så jag kan öva på det!

min JÄVLA syster ringde och bokade körlektion till mig i nästa vecka! Galen som fan är hon och jag är sjukt nervös.. tror jag. Hon sa till dom att jag inte vågade ringa själv :( . vågar gör jag men vill ju inte för det är läskigt!Skämmer ut mig gör hon, och robin skämde ut mig som fan i ullared. hahah jag gillar det inte helt enkelt.

Lagat mat och ätit nu med syster. Skitgott! Antar att det blir fest ikväll! :)
ciao!


fin torsdag.

Ska ta bussen om typ en timme till stan för att träffa jeppan. Ska på ett möte ehehe :)

Jag har inte gjort något vettigt alls idag ...

AJ kanske?

Har precis kommit hem från tandläkaren, gjorde riktigt jävla ont haha! Hårdhänt eller något , ont gjorde det iallafall!
Jag trodde att jag skulle ha hål eftersom jag har haft 8,10 eller 12 påväg att bli hål innan :( inte så bra.
Han som hade mig idag började prata om karius, haha vafan de låter inte speciellt bra ? vad är det för något..
När jag gick därifrån hade jag riiiiktigt ont i mina käkar, dom var helt ömma. Känns som han bara slet och drog i dom.

Träffade micke där uppe också, hade tid efter mig. Ett tag sen man träffade gammalt folk från sundsbro , roligt roligt =) .

Har övningskört idag också, blir antagligen körskolan nästa vecka. Väldigt nervös är jag för det!

Nu måste jag sticka, har lite saker att göra! :)

ciao!


we gonna feel it

Först om söndag :

Hade vuxenkalas för min systser först sen på kvällen stack jag till stan. Skulle träffas i stan några stycken men det blev bara jag och natta tillslut. Vi satte oss på barista och köpte vars en dricka och snacka osv.
Hennes nya klasskompis kom förbi så hon kom och satte sig också. Vi satt där några timmar tills dom stängde och sen gick vi och spelade biljard. Haha. När klockan blev elva så körde natta mig hem till johanna och följde med upp till lägenheten för att hon ville kolla hur den såg ut. Efter ett tag så gick hon hem. Johanna ville sova typ direkt men jag var inte alls trött så jag kunde typ inte somna. Jag fick inte kolla på tv och jag fick inte smsa för tv:n var för ljus och det lät på mobilen när jag smsade. Jaha tänkte jag, vad ska jag göra då? Min räddning var när jeppan ringde. Jag gick in på toan och satt där och snackade med henne , typ 2 timmar så när vi hade lagt på hade johanna somnat och jag hade börjat bli lite trött så jag kunde också sova. NERE VID FÖTTERNA!! Johanna och hunden hade tagit all plats och ville inte väcka henne så hade typ inget val.

Vaknade morgonen därpå av att Johanna väckte mig och sa att jag skulle lägga mig skönt och sen stack hon till jobb men vaknar klockan 11 av att hon har ringt som en galning som vanligt, vaaaaaarje dag på morgonen haha ignorerar dom första (förlåt haha) men tillslut har jag vaknat helt så svarar likabra!
Jag gick ut en runda med hunden och sen stack jag till stan med pappa för vi skulle lämna in min efterblivna mobil.
En kille som vi pratar med säger att han har haft samma problem men likadan mobil så han hade typ bytat direkt.
Den hänger sig, stänger av sig när man pratar med folk i telefon, skitstörigt ju. Han sa att jag skulle säga lite saker så jag skulle få antingen en ny eller en till samma pris.
Vi gick till the phone house och jag hoppades på en ny annan mobil. När vi säger vad som har hänt säger han : brukar du stänga av din mobil?
- ehm nej, borde jag det?
- ja, så där har vi problemet. Du måste stänga av den minst en gång i veckan för den ska funka. själv stänger jag av min var 3dje vecka.
- jaha, men då får folk inte tag på mig? det är kanske det jag har en mobil till ?
- gör de innan du går och lägger dig. stäng av den och sätt på den igen.

Pappa frågade om han skojade, för hur jävla sjukt låter det inte? :S
Sen frågade pappa om han kunde göra en uppdatering på den ( har gjort de innan men de funkar endå inte).
Jag fick spel på gubben och vägrade göra en uppdatering så gick ut ur affären, senare kom pappa.

Vi stack till ett matställe och åt och sen körde vi in till stan till the phone house där istället, hade varit i jägerso.
Han i kassan var yngre och bättre enligt mig så efter lite snack så lämnade jag in mobilen på lagning.
Den måste ha varit inne på lagning 3  gånger och prata med sony ericsson om man ska få en annan mobil. Blir så ledsen.
Sen tog sandra och jag bussen hem för hon hade kommit dit. Gick ut en runda sen på kvällen följde jag med pappa och tränade. Hem och sova när jag kom hem . Var väldigt trött.



Vaknade tidigt idag pga sandra som drog ut mig imorse, svinkallt. Sen sov jag när jag kom hem. Vid 3tiden stack jag upp till annestad och chillade. Natta kom dit så stack vi och hämtade mat från madonna och åt den. Snackade om turkiet (båda va där i somras) . Sjuka grejer. Skulle egentligen till Johanna men det var fööör kallt att cykla dit om jag ska cykla hem ikväll också så jag stack hem istället. Blir chill ikväll! Ska med elle till stan imorgon och till tandläkaren. Känns som jag kommer att få borra fettmkt .


Friday im in love

Den väldigt fina kvällen igår började hemma hos Rebecca. Sandra kom också dit och vi gjorde oss klara och drack litegrann innan vi skulle ta bussen till en fest i fridhem.
Det var folk där som man inte träffat eller "umgåtts" med på flera år hehe och senare så kom det fler.

Inne på toan var det så jävla sjukt, haha jag förstår inte vafan vi höll på med! :( Skadat! HAHA
Vi kom dit ganska sent och tiden gick snabbt också så ja, det finns inte mycket att säga mer än att kvällen var sjukt bra och jag hade roligt! ( vissa undantag som man helst inte vill komma ihåg ) .
Älskar vår regel : det man inte kommer ihåg har aldrig hänt. Så det jag ska göra nu är väl att förtränga det!

Klockan blev 4 och sista bussarna hade gått. Jag tog en taxi hemåt men det slutade med "efterfest" i limhamn. När jag kom var det typ 5 pers och jag mådde inte alltför bra så jag gick ut och beställde en taxi hem.
Taxin kom och den jävla idioten tar 200 jävla kronor från limhamn till bunkeflo? De brukar kosta runt 50-80 ?
När jag kom fram i Bunkeflo också så ska han höja det till 236 kr för att det kostar att stanna, är han dum i huvet eller dum i huvet ??! Jag fick det för 200 kr endå. Han velade fram och tillbaka om jag skulle gå och ta ut mer pengar eller inte. Fick ångest när jag såg att dom första bussarna hade börjat gå också när jag kom hem och tänkte att jag hade hellre åkt buss än taxi. Berättade allt för mamma idag så sa hon att jag kunde ha ringt henne och bett henne hämat mig, men tycker att hon gör det helt ofta och sen ville jag inte väcka henne. Haha så svarar hon: det gjorde du ju endå! Jag hade glömt mina nycklar så jag smsade mamma så hon fick komma upp och öppna dörren.  stackare <3

När jag gick hemåt ringde jag jeppan och berätta allt hemskt. Hon fick mig på bättre humör och det kändes lite bättre. En töntig bebis var jag haha men vafan. Jag gick in och la mig och deckade direkt.

Vaknade nog vid 3. Gick ut och träffade Johanna ett tag, sen gick vi upp till henne en stund och sen gick jag hem.
Skulle egentligen på fest ikväll igen med jeppan och sandra, jag ville väldigt gärna men jag mår inte speciellt bra och är riktigt trött.
Ska strax sätta på en film och möjligtvis somna till den.

Bilder kaaanske kommer när jag fått av jeppppan! :)

älskar mina vänner.


VÄLDIGT BRA!

Mycket bra kväll igår. Hade skitroligt, mer om det senare.

have 2 go

Ska åka och träffa min älskling nu , ciao!

nooo =/

Jag blir så ledsen. Min tatuering har tappat färg på vissa ställen , 2 små pytteställen:( . Tur att robin kan vara snäll (undantag HEHE) och är lite galet efterbliven och sitter och inspekterar den och märker det!

Ville också se det så Sandra fotade det, och ja det är skitfult när man kollar nära. Det syntes inte när jag la upp en bild här. Vad ska jag göra... ? haha fylla på .. Ger inte mer än 100 kr för det iallafall en sak som är jävligt säker! =)

Nu ska jag sova , ta igen mina timmar sen inatt och sen imorgonbitti ska jag träna med papps .


you rock my world

Om igår :

Johanna börjar att ringa som en idiot och det märker jag och vaknar av eftersom mitt huvud vibrerar.. ? Min mobil låg tydligen under kudden. Jag hann inte svara vilket som var tur (a) haha . Somnar om och typ en timme senare så kallar pappa på mig och säger att det var till mig. Jag ville bara dö! haha in på mitt rum kommer fetejojo och börjar "väcka" mig ännu mer. Hon frågar vad jag gör.. dum fråga:( låg ju och sov. Sen frågar hon om jag ska följa med till ikea och då fick jag en plötslig huvudvärk . (fejkad) Jag lovar att hon typ tvingade med mig och tjata tills jag hade tagit på mig kläder. Jag följde med till slut. Vi åkte till Ikea och sen till hennes jobb och lämnade sakerna. Inom limhamn och åt, skitgod mat och sen hem. När jag kom hem stack jag upp till jessica för hon behövde hjälp.

Jag var hemma igen vid 6. Då ringde johanna mig och frågade om hon kunde komma till mig och det gjorde hon. Tjockisen tyckte att det var dålig stil av mig att jag inte hade gjort mat till henne, så jag fick ge lite till henne också. Vid kvart i 7 kom henke och då gick vi ut på en fin liten runda. Johanna svek ganska tidigt så jag och henke gick till Nico. Han svek också så vi gick och satte oss på ett fint ställe och pratade ett tag. Vi visste inte riktigt vem vi skulle störa oss med. Nico skulle iväg ett tag så när han hade stuckit så gick vi och ringde på nicos hus. Hans pappa öppnade och henke började berätta att vi skulle träffa nico och blabla och hans pappa frågade oss om vi ville komma in och vänta på honom där. (det var vår planerade plan haha) Såklart gick vi in. Skittrevlig pappa. Vi fick dricka och sen satt vi och chillade framför tvn. Nico fick reda på att vi var där hemma så han ringde och sa att han inte skulle träffas och då fick vi gå ut därifrån. Det var ganska pinsamt haha!
Henke körde mig hem . När vi nästan är med mig så säger han något och bara stänger av motorn typ haha så står där batteri på bilen och sen stannar bilen mitt i gatan haha tvärs över hela så det börjar bli lite köer och sånt! hahaa :(  .

Sen sov jag för att jag skulle upp tidigt till Ullared imorse.
Ja, idag väckte min syster mig vid 5. Det var riktigt hemskt att gå upp. men tog bara på mig lite och fixa sen ut i bilen med en varm filt. (cpkallt ute) och kuuudde. Elin och Linnea kom så vi körde och skulle hämta Robin.
Han var inte vaken, han hade varit ute och festat och bara sovit någon timme, men han kom ut endå.
Sov i princip hela resan upp. Vi var ganska länge inne på ullared. Köpte lite saker hit och dit.
Ett par skitsköna uggs (a) osv. Robin och Sandra blev jävla stör. Sandra betedde sig som ett störigt litet barn och robin var så jävla ond bara :( haha .

Vi körde därifrån vid 2 och var hemma vid 4. Helt okej.
Jag gick över och köpte mat, åt lite mat och kollade oth. Sen ringde Jessica så jag stack upp till henne. Pappa kom och hämtade mig och sen nu har vi övningskört en stund. Jag märkte att jag faktiskt kan köra.. men jävla körskolan .. =/ have to!


RIKTIG bebis i kundvagn


Dom ända bilderna från idag så kan likabra lägga upp båda två!
(plus linneas försök till en översiktsbild haha men det blev rakt fram på en bil istället)


mycket sjukt

Har haft en lagom helsjuk dag idag. Har ingen tid till det idag, ska sova nu snart ska till ullared imorgon!

Grattttttttis

Grattis till min syster idag, 22 år! wiho <3

Nu ska jag strax iväg :) så måste fixa lite. ciao

!!!!!!!!!!!

Jag blir så jävla förbannad (sjukt ful ord men så e det) . Jag har sett framemot detta som fan.
Vet fan inte vad jag ska säga asså. haha sjukt mobbad men måste fan få det ur mig en sista gång. Jag och min finaste vän har redan pratat om det några? gånger haha.

okejokej .. Det är ditt eget jävla fel. Hur kan man vara så jävla dum som du är? Nä jag skiter i det faktiskt. Om jag forstätter kommer det bara bli så jävla ..förjävligt.
Det har gått ut över en helt fel person. Tyvärr.

Får spel på folk som ..är allmänt onödiga också :) .

Sen finns det såklart folk som får mig på bättre humör också, det gillar vi! =)
Jag blir också så jävla glad när Rebecca Jeppsson ringer mig såfort det är någonting som inte är som det ska osv. (inte glad för att det är något) Närsom helst, mitt i natten, vilken tid som helst på dygnet . För jag har sagt vad det än är, när som helst bara ring. Det gör ingenting. Jag säger inte det för att jag inte menar det, jag menar det verkligen och jag är glad över att du förstår att jag menar det =) .

Hoppas jag fick fram de så att det blev rätt? haha

Känns som att jag behöver en mer än galen helg !! 

Nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det sova. En galen johanna väckte ju mig imorse. Vi gillar inte det hahah

wake me up

Sitter inne hos störsyster henne och ännumerstör robin. Har kramper i magen som inte alls är ovanligt nuförtiden. Jag skulle egentligen ut en runda med henke för ett tag sedan men det blev inte av pga kramperna :S .

Idag träffade jag som sagt Johanna. Vi gick ut en väldigt lång runda med en hund och henke kom lite senare. Han ville så gärna träffa oss haha. Sen stack vi till Ikea för Johanna fick en ide om att hon var tvungen att köpa något där. Hon fick med sig massa grenar/kvistar hem som jag tyckte att hon likabra kunde plocka gratis i skogen för att betala typ 90 kr för dom men de tyckte inte hon.
När vi var vid kassorna säger jag till henke : jag lovar att hon kommer kasta ut skitet inom en vecka!
Johanna kommer lite efter oss ..: ska jag verkligen ha detta? Är det fint? som hon alltid brukar säga om saker som hon e lite osäker på eller om hon verkligen ska köpa det.
Jag säger som jag tycker att de inte är speciellt fint och henke säger att de är inte jäättefult, men alla förstår att han ljuger fettmkt! :(
Det slutade med att hon köpte det.

Sen åkte vi till Rusta på Svågertorp för att hon skulle ha en kruka till pinnarna. Fanns ingen där. haha woho köpte smörknivar istället (y) .
När vi är inne på Rusta så sa eller gjorde jag något så henke tar tag i min dubbelhaka och kniper som fan haha så tar jag mina naglar och trycker i hans fingrar så han ska släppa, men då trycker han hårdare och jag med och så gör han hårdare. haha fyfan vad det gjorde ont :( . Fick ett lagom stort och rött märke. Vi åkte till matställena och dom köpte fetmat och jag bara en liten hamburgare. Blev riktigt sugen.
Sen körde vi och lämnade henke i Annestad där han hade sin bil och sen körde jag och Johanna vidare till limhamn. In och ut i alla hemska butiker som låtsas att dom har krukor. Sen blev det hem snabbt och ta cykeln till annestad där vi gick ut med hunden en sista runda. Vi softa ett tag tills det helt plötsligt kom en tjej. Då stack vi hem . Jag stack hem och bytade om snabbt för att sen gå på träning.

Inte alls kul idag för sandra och pappa lekte bitches. Jag blev sur ...som vanligt och har inte pratat med dom på hela kvällen förrän nu. Haha

Fick tillbaka min fina klocka idag. Skitduktig granne som har lagat den så fint för ett så fint pris också :) .

Har förörvrigt fått feta spel på livet!
Inte lika kul.


come with me

Kom hem för ett tag sen från fete, men ska träffa henne snart igen.
Igår åt vi skitgod mat och sen chillade vi framför tvn. Vi kollade svenska hollywoodfruar. För första gången såg jag det. Haha dom är fan inte okej alltså.
Eftersom tvn suger på Måndagar så fanns det inte att titta på (för min del) haha så vi stängde av den och snackade om allt i någon timme och sen deckade vi.

Vaknar imorse av att mirlinda ringer på dörrklockan som fanfanfan för hon hade slutat jobbet då och kom med bullar. Johanna börjar skika sussie sussie, klokan är blabla du måste uuppp , du ska diska! jag förstod att hon "ljög" haha. Sen tyst en stund sen kommer hon, SKA DU INTE SÄÄGA HEEJJJJ?????!! haha, vänder mig om och säger hej till mirlinda haha och sen sova lite till tycker jag, men nej då börjar johanna skrika igen, vakna vakna!!! haha jävla stör :( .

Vi gick upp och åt dom cpgoda bullarna och sen städade vi haha johanna och sen nu stack hon på massage på Ön och jag hem. När hon är hemma ska vi sticka upp till annestad igen och göra lite saker sen kanske till ikea också!
Haha känns som att jag är där varje dag :D .


elle och jag, förra eller förrförra sommaren ..


träffa johanna

Ska sticka ut och träffa johanna nu, sen blir det hem till henne och laga mat! Sover där ikväll =) . Blev aldrig av igår så vi tog det idag istället!
Antar att det kommer bli andra avenyn ikväll (a) haha .

endå

Fredag började med träning klockan 07.00 på morgonen med papa sen hem och sova som fan! När mamma kom hem så hjälpte jag henne med att städa hela gamla uterummet så det blev skitfint.

På kvällen blev det förfest hos robin mjau och sen vidare till Hipp! Helt okej kväll. Fint folk på hipp som var väldigt kul att träffa. Jag och jeppan gick runt hela hipp och letade efter en människa för att jag skulle presentera dom för varandra haha. För mig och Jeppan slutade kvällen hos mig inom Max. HAHA kul kul :) .
Hemma hos mig så krigar vi med jeppans klänning och balsam på kudde,täcke osvosv haha!

Lördag:
Överraskningsfest hemma hos elle för Adi. Singstar där också, jag var nog bättre hos elle än vad jag var hos Robin. Jag och jeppan sjunger tomas di leva- tro låten . haha alltid! När klockan blir 1 så blir vi hämtade av fehland som kör oss till stan. Anna och Jeppan går till buddha och jag träffar oliver och hans kompis jerka. Vi går hem till max där hannes också är. Dom ska vidare till buddha så vi går till max för där skulle en kompis till jerka komma. Jeppan ringer och vi möter upp henne och går till orvars korvar, äter litegrann och börjar må skitdåligt båda 2. Sen stack vi till bussen och stack hem till mig och sov. Innan vi skulle sova så snackade vi om massa saker. Lunarstorm, snuttesidan och allt vad det nu heter. haha
Min superfina röda klocka gick i sönder :( inte lika roligt!

Söndag vaknar vi upp såklart ehehe, kollar på taket lyser i stjärnorna, sen kollade vi sällskapsresan och gjorde mat samtidigt till den. Den efterlängtade kycklingen med ris och cafedeparis såsen haha. Tror vi bestämde det i fredags. Sen kollar vi på förortsungar. Sen var det dags för jeppan att gå hem så vi cyklde till bussen.

Jag städade lite på mitt rum, sen klippte jag min syster. haha ofta jag klarade det?!??!? Det blev liiiite ojämt men de fixade jag till. Väldigt duktig tror jag nog att jag är! :) Sandra var jättenervös och mamma tillät mig knappt att göra det. hahaha ;)
Halvkollade sen på hot shots och försökte fixa min efterblivna dator, internet har varit sjukt segt.

och Idag följde jag med pappa till mobilia för att köpa nytt internet. Han hade typ "lurat" med mig. När vi var klara så börjar han , ja nu är vi nära körskolan vi kör dit. NEJ sa jag och blev lite sur och börja säga till honom att han var fattig som lurade mig osvosv haha så vi körde inte dit. Jag vet själv att jag måste börja haha men vafaaan!
Vi körde och lämnade in min klocka på lagning istället. Kommer få tillbaka den imorgon eller övermorgon! =)


RSS 2.0