i know you want me

När jag jobbat klart så gick jag upp till stan och träffade jeppan där :) Mycket fint eftersom det endå var ett tag sen, hehe.
Gick och kollade, jag kunde inte handla iallafall hade 30 kronor till bussen och mobil med mig. Men jeppan handlade. finfint.
Vet iallafall ett par skitdfina shorts som jag ska köpa =) ..

Träffade vicki inne på gina, sen hade vi tänkt vara sociala och träffa matti, anna och elle men dom undvek oss.. :S så det sket sig. Vi satt på gustav ett tag och bara tog det lungt, överskönt väder.

Sen tog vi bussen hem till var och sig och nu sitter jag här. Imorgon får jag min kamera, äntligen!! :D
Har nyss kollat family guy, och antar att jag kommer sätta på full frys snart. Tröttar inte haha, kan kolla om och om och om igen, så jävla roligt.

SÅÅÅ .. byyye


Idag

Jobbet idag, har flyttat ner till 3dje våningen från 6e. Gillar det inte riktigt där nere, känns inte lika bra som innan. haha men det gör inget, slutar ju endå på fredag. Eller ska kanske gå in halvdagar och fixa ihopa mer cash . Det kan jag behöva.

På lunchen gick jag och mamma upp på 6e våningen och åt för jag ville inte in i matrummet på tredje för där satt en person som jag inte gillar så mycket. Opassande att gå in där då.
Efteråt så gick vi ut till kronprinsen, in på eurosko och 2 par skor följde med oss hem. Vi har samma storlek så det blir skitbra! =)
Gick en sväng inom lindex för att kolla upp lite priser på lite saker.
Sen tillbaka och jobba lite grann. Tiden gick sjukt snabbt idag, antar att det var för att det tog 2 timmar att packa upp allt imorse . haha

Efter jobbet så körde vi inom expert i limhamn för att hämta ut min kamera som varit på lagning.
Pappa hade ringt under dagen och sagt att jag inte kan få min rosa kamera tillbaka eftersom den var slut i hela landet. Jättearg och besviken blev jag, vill inte ha en ful silvrig. plus alla i familjen har det. Den rosa var så fiiin.
Vi stack dit och kollade om man kunde byta ut kameran till en annan kamera fast samma prisvärde men det fanns typ inte, och pallar inte lägga till typ 500 kronor för en kamera.
Vi pratade lite med dom och javisst, det fanns EN rosa kamera kvar i höllviken. Blev så jävla glad haha. Dom skickar den därifrån imorgon så på onsdag har jag min fina kamera igen =) =) .
Då får mami tillbaka sin kamera och min kamera ska inte åka ner i fler vodkaglas och andra saker. Noooooway!!
haha kan ju alltid försöka göra mitt bästra, men det var faktiskt en kaoskväll när det hände.. =/

Skulle kollat matchen ikv hos mig med elle och natta men jag ändrade mig, kommer inte orka vara vaken och kolla fotboll. Skönare att sova vilket jag verkligen behöver.



Jag blev så sugen på att festa med lilla jeppisen efter hennes fina historia om hennes dag i fredags haha.
taggad till max. förutom att jag e så trött, men när det väl är dags, då jäääävlar!! :D

Kom på när jag såg bilden att jag träffade anna pytteliten stund igår när jag väntade på min mamma i lorensborg:) .

Nu ska jag ta en macka och sen kolla simpsons lite och family guy :D yeey haha..

Ciiiiiiiao

läääs

läs fredag först så blir det i rätt ordning.


Söndag

Vaknade jättetidigt och kunde inte somna om, sms natta och skrev hej. och fick ett hej tillbaka. Vi träffades i köket och gjorde frukost och gick ut på terassen som vanligt och åt den där. Varmt och skönt.

Haidar kom också upp och åt men dom andra låg och sov. Vi gick till stranden efter vi ätit.
Jag hade bestämt att jag skulle ligga där länge eftersom det var skitlängesen jag var på stranden och allt eftersom jag jobbar hela veckorna nu. har gjort.

Aldin stack ut själv med båten när han vaknade, han skulle ut och se vad som fanns på andra sidan sjön och elle och adi kom ner till stranden efter dom städat stugan lite grann.
Vi köpte glass och badade och det var jätteskönt. Skittråkig var elle först som inte ville bada, men sen badade hon och jag. Simmade lite haha och sen gick vi upp och torka.
Efter en stund blev dom astråkiga alla fyra och ååh pallar inte ligga här blalba, åååh.. vi gååår. så dom gick men jag låg kvar helt ensam. fuck you .. =) låg kvar ett tag, badade några gånger och torkade och badade en sista gång innan jag gick upp till dom.
La mig i hängmattan och stekte. Jag blev faktikst lite åksjuk haha sjukt, men man blev det.
Senare var det dags för att äta. Aldin hade lagat pasta och köttfärssås, den smakade inte som vanligt . Den var riiiiiitkigt god. Ville inte sluta äta haha, vitlöksbröd också, men åt mer mat än de. Det slutade med att jag fick skitont i magen.

Inte så mycker mer hände efter maten mer än att diska, plocka undan , städa och sen stack vi hem. Sov i bilen påväg hem.
Helt okej helg, vissa saker roligare än andra.

När jag kom hem så gjorde jag inte alls mycket, var helt sliten så kollade typ bara på tv och sen deckade jag. Överskönt istället ju.

Har inga speciellt passande bilder att lägga in här. haha

Nästa vecka blir det mer fina små "resor" om jag inte har helt fel för mig :) och om 27/28 dagar är det lloret de mar !! Kommer ha så fruktansvärt roligt. Längtar som fan också.

Lördag

Vaknade vid halv 12, gick upp och gjorde frukost sen ut på terrassen och åt. Det var riktigt varmt.
Spelade fotboll, badminton och allt möjligt. Natta låg i hängmattan och softa och jag höll på att dö av värmen, och ville bada så jag gick till henne och hon ville också så vi smög iväg och badade medan dom andra stog och svettades.

Doppade oss och sen gick vi upp till dom och solade där. Klockan var ganska mycket, tiden hade runnit iväg så det var inte lönt att ligga på stranden.
Dom andra ville ut med elles lilla båt. En som man ror med åror. Alla åkte ut med den, kallt var det när man kom längre ut i sjön. Vi rodde till en "ö" . Sen kom dom på att dom ville fiska så vi rodde tillbaka för att ta fiskespö och leta efter maskar, jag rodde inte, och letade verkligen inte efter maskar. Jag gick in och tog min xider och asmycket is sen gick till båten. Övergooood.
Stack ut igen på sjön haha, så fult det låter men iaf, stannade längre ut och sen började dom fiska. Tog maskar och satte på och sen lite korvbröd. Dom var sämst och lyckades inte få någon fisk. Vi stack tillbaka efter ett tag och gick och köpte glass, inte jag jag var inte sugen. Sen blev jag tvingad till att skrubba potatis som natta också gjorde, sen skötte adi resten,och elle DUKADE.. ingenting med mat att göra , och tur var väl det ;) haha . Det blev grillad kyckling, klyftpotaits om de heter så? och sen cafe de paris sås. Lärt mig att gilla den från jeppan haha.

Efter maten så blev det "vila i 20 minuter" för alla  var aströtta efter maten. Sen gick vi och satte igång bastun. Fick vänta en timme innan den blev klar. Natta och haidar gick och spelade minigolf sålänge och jag och elle sjukade oss med musiken och adi och aldin kastade lite pil haha. Sen gick dom och spelade fotboll där vid oss.
När haidar och natta var klara så bytade vi alla om och gick ut till bastun.
Skitvarmt som fan var där, vi skulle ha en tävling vem som kunde sitta kvar längst. Jag satt längst ner och vid den spannen med vatten som man fyller på ifrån, så jag fyllde på hela tiden typ haha. Adi gick ut och hämtade en gren och började piska på oss som man gör i finland. Fattar inte varför dom gör det , det var inte skönt för fem öre, det gjorde asont haha .
Jag, elle och aldin satt kvar sist . Svetten rann, haha har aldrig varit så svettig i hela mitt liv. Jag var genomblöt. Jag och elle skulle springa och bada, men ett tag skulle elle svika, men fick övertala henne. När det var dags hehe, så sprang vi allt vad vi kunde ner till stranden och sen hoppade i . Skoooojar du så skönt det var. Haha

Jävla bönder satt nere på stranden och skrek haha. Sen sprang vi in till bastun igen och sen stack vi in och duschade.
Pratade med jeppan i telefon medan jag väntade på duschen, fick höra massa trevliga saker.. och vissa mindre trevliga.
Kom på en sjukig sak som vi ska göra. haha och sjukt som fan kommer den bli också, jag känner det på mig. i'm not telling you.
Sen gick jag och duschade, och sen var det dags för något spel touche, som inte var världens roligaste så vi la av efter ett tag.
Aldin, adi och elle gick ner till brasan och satte sig där ett tag och jag och natta stannade kvar, natta var hos mig i 10 minuter sen gick hon till haidar. Lämnar mig helt själv i det hemska huset, fattar inte att jag var asrädd. Jag hittade något program på tv:n men det var typ skräck i det så jag försökte somna istället.
Det gick bra, men sen vaknar jag upp av en känsla att jag känner att det är någon i rummet, jag vänder mig om och ser att aldin står där. jag tänker jaja och vänder mig och och fortsätter sova, somna om nästan direkt.

Alla tre viskar typ, stänger av ljudet på tv:n och jag tyckte det var snällt att dom hade respekt att jag försökte sova. Ett litet tag ja, för sen börjar någon idiot krafsa som fan på väggen där jag har tryckt in mitt huve, jag vakna till och tänkte åskar det ute ?:S men det fortsatte och fortsatte, jag visste ju att det var dom, men jag var så jävla rädd haha. min mage kände att det var något som inte stämmde. JAg tänkte kan ni sluuuuta, men det blev värre och värre.  Jag kröp under täcket och tänkte snart kommer det komma någon och javisst gjorde det de.
Dom skrämde skiten ut mig, både i fredes och lördags..

Låg och försökte sova medan dom störade sig med att fota mig hela tiden och fota sig själva och vara sjukt högljudda men tillslut så somnade jag.


"Ramlösa reklam"


Aldin och lite adi.

            
haha, KÄMPA!!                                   haidar och adi
                                                           aldin i bakgrunden.


Aldin

finns typ bara bilder på aldin har jag märkt haha.


Aldin och Adi


dom hade gjort tv:n
så har jag för mig,
kanske för att det skulle
likna the ring ! :O haha
vad vet jag.


som sagt så fick jag inte vara ifred när jag försökte sova. Har typ 3 liknande
bilder som denna.


liknar en simon här, men iallafall .. blev plågad.

Fångade aldin på morgonen när han sov också haha.

helgen

I fredags så åkte jag och elle till nydala och träffade alla. Jag, natta, elle och aldin gick och handlade eftersom dom andra segade lite. Vi gick till ö&b först och skulle handla, dom hade inget kött eller någonting så vi gick till allfrukt istället. Inte speciellt bättre där om jag får tycka =) . vi handlade något där, typ en mjölk och något mer, minns inte.

Sen gick vi tillbaka hem till haidar, men vi gick likasnabbt. Vi gick till ica maxi istället. Överlångt. Vi träffade adi där inne och sen handlade vi asmycket. 492 kr haha. Massa onödiga saker men iallafall ..
Haidar och natta kom och hämtade oss utanför sen när vi var klara och sen började vi köra mot elles stuga.

Det var sagt att vi skulle köra vid 6-7 men nejnej, vi åkte vid halv 9 -9 så vi var framme vid 10 halv elva tror jag.
Vi la in våra saker i stugan och sen gick vi ner och satte på en brasa eller eld som vi kunde grilla korv över. Det blev alltså vår middag i fredags.
Det blev helt mörkt och då börjar aldin berätta massa hemska saker om tore hedin. Han är en mördare som bott i elles stuga innan, aslängesen nu. Han dödade skitmånga... ? och sen gjorde han självmord , han dränkte sig själv i sjön som ligger vid elles stuga.

När vi hade grillat klart så gick alla förutom jag och natta en runda i SKOGEN, noway! aldrig i hela mitt liv att jag gör det på natten, vildsvin finns haha :( ..osv.
Natta och jag spelade yatzi och sen från ingenstans börja de knacka på fönstret, vi bara jaja whatever vi vet att det är dom som störar sig bara. men sen börja de knacka på fönstret som var en meter från oss med rullgardinen nere, och sen överallt samtidigt, vi fick panik. visste vem det var men sjukt läskigt, natta hoppade upp till mig i soffan och vi tog en filt och satte den över oss, vi panikskrattade och var sjukt rädda. Boom så börja de knacka bakom oss, hela väggen skakade vi bara AAAAAAAHHH!!! och hoppade ifrån väggen en bit. fick en  bild i huvet att det skulle komma en kniv i ryggen, som det gör i filmer.
sen blev det helt tyst, förutom att man hörde elles skratt.
Sen satt vi där helt rädda och ingenting hände, jag såg i en spegel att det var någon som smög i hallen/köket, så jag skrek. vi vet att du är där, kan du komma fram!!!!!!!!!!! inget svar, sen kommer adi fram och tror att han skulle skrämma oss men han gjorde inte det så bra. sjukt som fan att vi inte hörde när han öppnade ytterdörren .

Vi spelade yatzi allihopa och sen gick natta och haidar iväg och diskuterade eftersom dom hade lite saker att diskutera.
Jag, aldin adi och elle satt kvar . Dom skrämdes asmycket. Vi satt och snackade skitmycket om såna hemska saker och så hade vi skynket för så vi såg inte ut till hallen. Jag sägeer någonting och sen säger aldin blabla om han nu skulle komma fram från skynket, SÅ kommer ludde fram, hahahah aaaah det var så klockrent, men så jävla läskigt samtigit, alla blev så jävla rädda. jävla ludde :( .. Ludde är elles katt !

Någon stund senare gick jag och aldin ut på terrassen och chilla, bäcksvart man såg ingenting. Vi hörde att det prasslade i buskarna bakom oss, men ludde kom ut därifrån så det var bara han. Elles stuga ligger på typ en liten kulle och har en skitstor "dal" som trödgård, och vi satt på terrassen och hörde FOTSTEG i trädgården. Jag blev så inihelvetes jävla rädd så jag gick in till elle och adi och sa, ELLE JAG MENAR ALLVAR, DET ÄR NÅGON I TRÄDGÅRDEN! elle bara jaja heheh jaja visst, sket i vilket och trodde inte på mig. Jag sa till elle att det var sant men vet ente om hon tror/trodde på de eller inte. Senare kom aldin också in och vi satt där och var sketans rädda. Det var inte natta eller haidar iheller för vi hörde dom när dom pratade.
Jag ville gråta, jag ville ringa min mamma och be henne komma och hämta mig nästa dag.
och DÅÅÅÅÅÅÅ börjar det knacka bakom oss.. jag och elle sa till aldin och adi att sluta, men det var inte dom. dom "bevisade" att det inte var dom. Aldin skulle gå ut i köket för att kolla om det var någon där eller utomhus DÅ han såg att ytterdörren var öppen. han skrek  OMG YTTERDÖRREN ÄR ÖPPEN!!!!! ville bara hemhemhemhem trodde inte att jag skulle överleva natten. Men det var jävla adi som hade sms haidar och sagt att han skulle knacka och sen springa in och låta dörren vara öppen. Sjukt tur, annars vet jag inte var jag hade tagit vägen.

Alla var skittröttta, jag och aldin kollade på någon serie men jag somnade som vanligt och vaknade upp nästa dag =) .

Skriver i ett nytt inlägg om nästa dag, annars blir det en bajbel.


Natta, haidar och jag vid elden hehe. Det jag har på huvet är ett myggskydd.
Så jävla bra var det väl inte och det var jobbigt när man skulle äta :( .


Aldin


HAHA. Han fotade sjukt mycket skit och sen detta. och nej han vann inte.
Ingen gjorde, alla fick spel och slutade en efter en.


Hemma

Hemma igen från elles stuga, pallar nooog inte skriva om det nu ikväll, är helt slut. Men vi får väl se =)
ska kolla lite tv nu och lite annat, ciao

Speachless thats how you make me feeeel (8)

Inte så mycket mer än jobbet till 12, sen snabbt till bo01 och lämna saker till jeppan. ÖÖÖVERskönt var det där, sen hem duscha och packa. ska snart hem till elle och sen till hennes stuga över helgen.

hörs på söndag dådå, cioaciao!!

rip


r.i.p michael jackson

Vaknade av ett sms inatt, ovanligt men endå det är från min syster :
Breaking news. michael jackson har dött. Dog av en hjärtattack här i los angeles för cirka 2 timmar sen.
det enda dom visar på tv. godnatt :) .

elle skickade också sms igår om de, men jag kunde knappt tro det:S känns sjukt overkligt.

aja, måste sätta på mig kläder nu!

seeya

sweet dreams are made of thiiiis ..

Drömde förresten en sjuk dröm om 08vala inatt haha, att han var ett litet gatubarn som sprang runt, sen helt plöstligt va jag och några kompisar och spelade hockey för någon hade tydligen barnkalas så sprang han runt där inne i ishallen och letade efter mat haha. Han var helt rund i huvet och hade typ en björndräkt på sig, björnes magasin den han har på sig.

saknar sjuke vala :)

hade ju planer om  att köra till stockholm i sommar men bensinen kommer vara så jävla dyr + mat + boende och hela skitet. såå vi får se hur det blir! =)

UE.

ÅH, vill bort från malmö, bort från denna jävla skiten. 32 dagar kvar till lloret de mar, och det är jag jävligt glad för. Fina spanien, ligga på stranden och steka, festa ihjäl mig med fint sällskap och träffa fina spanjorer =) . Låter hur fint som helst. come on lets work!

Känner att jag har varit nere och sjukt nere dom senaste dagarna men har mina anledningar antar jag, folk som märker det på mig men de finns inget att "prata ut om" för de går typ inte. Vissa anledningar vet jag själv och vissa har jag ingen jävla aning om.

sorgligt men sant så växer inte alla upp. Du/ni är äckliga hemska människor. har alltid varit kommer troligtvis alltid att vara det också . Kommer vara fast i er omogenhet hela livet. Jag och min vän Rj har efter vad ska man säga. när vi pratat om de så har vi kommit fram till varför ni blev äckliga hat-objekt.

Vill bort från maaaaaaaaaalmö, och jag ska!!!!

borde sova nu, men kan inte somna. är inte tillräckligt trött. Får väl kolla lite på 2½ men som är på tv  nu :)
godnatt.

live

Det blev inget sluta 12 och gå till stranden idag inte, nejnej såklart ska det vara fult väder idag. Men jag stack klockan 3 istället, hem till elle.
Hjälpte henne lite med tvätten och sen kollade vi självklart full frys, hahaha!!!
Somnade till så antar att det är därför jag inte är lika trött nu som jag brukar vara annars . Sen fick jag för mig att "bygga" på mina naglar med elles tippar så det gjorde jag. Duktig att klara av det själv men det ser förjävligt ut nu, och det gör svinont och dom är snea! =) jag tycker de är fin första veckan om jag fixar dom hos någon riktig sen vill jag bara ha av dom.

Senare stack vi hem till mig och bara tog det lungt lite grann, sen stack elle för ett tag sen=) .
Imorgon är det fredag, mycket fint!! Slutar 12 så det blir hem och sola lite grann om de e fint väder och sen blir det träna.

Nu ska jag ut en stund och träffa matte, sen sovaaaaaaa :D hejdå!


S.S

Sitter på min systers rum, har kollat igenom gamla vhs och försökt hitta full frys och ja det gjorde jag också. Hittade astrix och obelix också, men kvaliten va sjuk, den suddade igenom hela. så sket i det.
Tror min nya favvo film/serie är full frys och självklart sjuke edvin :D haha han e kung.

Det har varit lite roligare idag på jobbet har gjort annat än att sitta vid datorn. Eftersom dom på mammas våning, eller hennes korridor ska flytta ner till 3dje våningen under helgen så måste ju saker packas ner i kartonger. Jag har gjort det, haha jag vill flyttta :( . Det var helt kul att rensa igenom saker och sånt. haha

Om det är fint väder imorgon så ska ja gå tidigare :) .
Till lunch idag åt mamma och jag bk, känns som jag kommer komma in i den bk-vanan lr vad jag ska kalla det för som innan. I söndags blev det mcd, men bara en liten mc chicken junior, i måndags åt jag bk och idag bk. Som tur är har jag tränt samma dag som jag ätit där förutom idag då :( .

Får spel på min systers data, haha den är sjukt efterbliven , svåra knappar och skärmen är ju skitlös. Sandra, ja jag ska ta det lungt, och bara idag jag använder den. Orkade inte gå till mitt rum och hämta min, haha.
OCH jag får spel på min jävla öronpircing också, den hoppar av hela jävla tiden den lille kulefan. Hittade en som jag tappade en gång vid en busshållsplats i min gröna jacka..? sen när jag skulle ta den och sätta i, nej men då finns den självklart inte kvar. har letat som fan i fickan haha tusen gånger också men den är gone. Fick ha den fule metallkulan och sen nu satte jag på den rosa som är sjukt stor. haha inte alls fint tycker jag. Vill ha min diamant tillbakaaaa ..

Nu är det simpsons och sen family guy. Tror jag ska gå ut också om någon vill. Känns som jag är en mobbad liten unge som kommer hem och sover och sen gör samma sak hela veckan. Ska bli ändring på det sen när jag inte har jobbet längre. Sommaren kommer bli asbra, Göteborg och Båstad efter jag slutat jobba, sen lloret de mar den 27 juli och sen en till resa skulle jag tro, får se vad pengarna tycker om det. och sen i september så ska jag noooog åka med mamma och pappa. Och under hela sommaren ska jag lämna in massa cv överallt, behöver ju ett jobb för fan.
Om det inte blir den resan efter lloret så blir det att bo i lindängen skulle jag tro då min morbror åker till usa again. =)

Nu är det siiiimpsons :) byebye

skulle lägga in en bild men pallar inte med denna datorn längre.

-

Nyss kommit hem ifrån friskis, jobbigt :( .

Har lite skuldkänslor från jobb idag haha, hade en överstor bunte papper som skulle sorteras in i arkivet,så han andra killen jag jobbar med var klar med sina papper . han frågade om jag behövde hjälp, så jag bara javisst. sen fick jag spel och palla inte va där inne mer för de är så hemsk luft osv så jag stack därifrån. Sen kom jag på det 4 timmar senare, var är han :O haha, så synd när jag kom tillbaka hade han gjort skitmkt. :( haha förlåt.

Till syster :
Nej jag har inte kommit på någonting än :( jag vet inte vad som finns där haha?
och jag har inte kollat igenom vhs:en än men får väl göra det sen :D.
Ha det så bra och take care :) , älskar dig!

Nu ska jag duscha hade jag tänkt sen äta fiskgratäng, aaah jag är så hungrig. Gick och la mig vid 9 igår men lika trött när jag vaknade imorse. sjukt :S ..
Ska nog jobba halv dag på torsdag, vill också gå till stranden nu när det är så jävla fint väder.

ciiiao

aaah blir galen

jag har fått typ myggbet på 2 fingrar, det kliar så mycket. Vet inte var jag ska ta vägen. Vaknade inatt utav att det kliade som fan. vaknade upp och kliade asmkt. Gör sjukt ont också. Kan inte använda pekfingeret på min högra hand, känner mig lite .. . kunde tex inte dela mitt köttbulle innan idag, haha gjorde pisseont så jag sket i det. och skriva med pennor. åååååh hjälp mig. Är det myggbet eller vafan är det? Man ser på ena fingret att de är en bula som sticker ut , men ser ingenting på de andra fingret ??

vad är det för något :(

ok.

Jag är så fruktansvärt trött och sjukt irriterad. Det är sjukt mycket som stör mig just nu.

Skulle ha solat idag, varför det inte blev av för min del kan ju diskuteras :S själv har jag ingen aning bara små funderingar. Skulle gå hem från kronprinsen till bunkeflo, och ja det gjorde jag. Blev lämnad själv i hyllie mindre kul, hittade inte, blev rädd och trodde aldrig att jag skulle komma hem . Att jag kunde gå vilse i malmö/limhamn/hyllie ja det kunde jag ju verkligen inte tro, men det är bevisat att det också går.

Fick panik, hade inga pengar på min mobil, inga pengar till bussom jag skulle hittat ut till där bussarna gick. och ingen mat eller dricka och min hals var så extremt torr. Försökte få tag på mamma genom kompisar och tillslut så ringde mamma mig, jag berättade som det var att jag var vilse och försökte beskriva var jag va. Mamma sa gå till höger och försök hitta till bussen. (4an). Omöjligt men hittade till slut.

Det är det värsta jag har gjort i hela mitt liv tror jag iaf som jag känner nu.så jäva ont i fötterna, kan knappt gå.
Har gått hem från stan en gång innan, det var typ i 6an och då var vi 4 stycken och hade skitkul.
Ska aldrig gå på en sjukt dum ide att gå hem från stan igen, aldrig. Inte om det ska sluta med att man går ensam, men det vet man väl inte från början antar jag?


ge mig skitsnygga samuel haus, det kan gör mig glad nu! yey
(han är 90:a, ingen bebis som på bilden, så tro nte jag e pedofil)

Har ingenting att göra med det ovan. MEN
En sak som jag inte fattar är  varöfr man är så jävla korkad i huvudet, en idiot rent utsagt. Meningen med det hela var att..? Vad det handlar om vill jag inte skriva ut här eftersom jag inte tycker att det är en sak som ska gå vidare och att mer folk ska få reda på det. varför skriver jag såhär då? inget att bry sig om. Jag gör som jag vill.

Träffa rebecca imorgon efter jobb, javisst. Ska bli kul att träffa henne, det var så längesen, (igår) haha. Nä men jag triiiiivs :D .

Ska se om full frys e klart, annars blir det simpsons + family guy och sova. Har skitont i huvudet och pallar inte vara trött längre på jobb. Asjobbigt. Sitter bara och mår skitdåligt osv.

ciao

väldigt fint

Lördag:
Det blev att vara hemma hos elle och kolla film. Natta och Elle gick till videomax och hyrde film som jag fick reda på när dom kom tillbaka. Dom hade med sig matti och järpell också. Snäll som jag är hade jag städat elles rum när dom kom tillbaka och bäddat sängen =) . Hann lägga mig ner i typ 10 minuter och kolla vidare på full frys innan dom kom.

Vet inte vad filmen som vi såg hette men den var riktgit sjuk.

Den handlade om en reporter och en filmare som skulle filma på en brandstation och sedan åka med i brandbilen när det hände något. Såklart hände de något och dom åkte iväg till stället. Där var det en tant som hade skrikit asmkt och sånt, dom går upp till henne och hon får ett utbrott och anfaller folket, vissa blir skadade. Tillslut så har alla fått rabies och dör, jättesjuk film asså. men den var bra tillskillnad från andra skräckfilmer. Dom som var läskiga innan va såna scream och dom haha, efter dom tror jag inte att jag har sett en endaste riktigt bra skräckfilm förrän denna. Jag ville gråta igenom filmen.
När filmen nästan var slut så ringde elles portdörr, det var aldin och adi som kom.

Någon fick en dum ide, elle!!!!? att vi skulle spela risk. Okej jag har spelat de en gång för skitlängesen och jag vann allt. Min första gång, men jag tycker inte att det är så kul :( .
Vi spelade i lag och jag och aldin var typ sämst så vi gav upp. Vi gick ut på balkongen och tog det lungt, översoft på elles balkong, kvittar när. alltid lika fint =) . och där inne hade dom satt på en ny film, the ring. Jag hatar den filmen, så jävla tråkig. Vet allt som händer hit och dit, har sett den såpass många gånger innan.
När den var slut så gick alla hem förutom jag och natta.
Alla tre gick och la sig i elles mammas och pappas sovrum, men sen försvann elle . varför vet jag inte.. men iallafall
Jag och natta låg och pratade skitmycket om typ när man var liten, hahah mobbade. men vi pratade om spel och saker man gjorde.
Druvjakten, ett skitroligt spel hahah :(:( .
Natta ville sova men jag kunde typ inte så jag satte på musik på min mobil och höll vid hennes öra så hon inte skulle kunna somna, tillslut fick hon spel och vände sig om och bara WAAAAAAAAAAHHHH !!! skrämde mig, haha jag låtsades som att jag inte blev rädd men jag blev sjukt jävla rädd hahaha, hennes hår liknade thering håret :( ( bara för att det är långt och mörkt, inget annat) .
Tillslut somnade vi och sov jättefint.


När vi alla vaknade så stack vi till mcd och åt "frukost" och sen innan vi åkte hem igen så skulle natta och elle inom nydalamarknaden.

Jag hann inte vara hos elle så länge eftersom jag skulle ta bussen till heleneholm och möta jeppan och natta och sen träna på friskis.
Hamburgaren försvann lika snabbt :) .
När vi var klara så tog jag och natta bussen till gustav för att byta till bussen som går hem till mig. Vi hann köpa popcorn 50% less fat innan bussen kom.
Kände att det var tvunget att ha popcorn till filmen vi skulle se.
I taket lyser stjärnorna såg vi, riktigt bra var den faktsitk + sorglig. Den låter hur dålig som helst men ikke :D
Han som spelar tsatsiki var med, han är så jävla snygg också!

Natta stack nyss och jag ska sova eftersom jag har jobb imorgon igen. Blir så ledsen, jag orkar inte! :(
Ska sova nu antar jag, huvudvärken från igår börjar komma tillbaka, fruktansvärt irriterande.


Sandra, jag och elle . från i fredags.

ciao och godnatt.


hahahah

Glömde förresten en sak som hände igår, hahahaha

Elle står och dansar lite i sängen och sen helt poff så ligger elle på golvet, vad hände?

HAHA elle ville stage dyka :( nejnej men hon trampade fel på sin säng så det sa poff så flög elle framlänges ner från hennes säng, typ 20 cm från marken haha.
Jag och Rebecca visste inte om vi skulle skratta elle gråta, det var ju synd om elle men det såg så jävla roligt ut.
Elle lycklades krypa in till väggen och sitta där och typ gråt/skratta.
- aaj min foot, aaaj  , jag kan itne röra den, jag har stukat den !! HAHAHAH

alltid elle, ALLTID !!!


Midsommar och idag

Kvällen började hemma hos elle med jeppan och sandra och såklart elle haha. Vi gjorde maten, jag vägrade att skära fläskfilen eftersom det är fruktansvärt äckligt =/ och jag gjorde de sist. Sandra fick skära den och sen sa jeppan att jag är så duktig på att steka och jag gjorde de så gott förra gången, med andra ord : sussie gör det.. ahaha för jeppan kan inte göra de för de gör ont när det stänker, sandra hade redan gjort och elle får absolut inte röra maten för då kan det hända hemska saker och maten kan förstöras :( det vet vi alla om! haha

Efter maten gjorde vi oss klara, börja dricka och sjöng lite fint singstar. haha låter förjävligt när jag sjunger men det skiter jag i =) .
Vid 12 stack vi till slagt, träffade några danskar på vägen och pratade dansk/svenska med dom. Din danske skideröv finns det tydligen ingenting som heter ? haha .
När vi kom fram till slagt så hittade inte rebecca sitt leg och kom på att hon hade glömt det så vi stack till en fest i söderkulla istället.

Träffade xio och hästen där, men hästen gick direkt när vi kom . vi gick ut till uterummet och där spenderades en stor del av kvällen. Vissa händelser mindre trevliga, vissa nej kan faksitk inte säga bra.
Skönt att komma därifrån pga det.

Vi tog tvåan till gustav, vi såg bussen komma så vi börjde springa. Chaffören såg att vi sprang så han stannade mitt i gatan och plockade upp oss =) .
När vi kom till gustav så gick det inga bussar som vi skulle ta så vi GICK därifrån till snabbt&gott, fettona skulle käka och sen gick vi hem till elle alla 3 och sov :) .
Vi började kolla slumdog millionere men vi pallade inte så vi sov istället.
Fattar inte vad vi höll på att prata om när vi gick från gustav till dit, hahah rolig och fint <3 .

Vaknar och somnar om och vaknar, ljuset kom rakt in i rummet så jag kunde inte somna längre
Elle körde jeppan till oxie och jag stannade kvar eftersom min mamma skulle komma och lämna saker eftersomj ag inte orkade åka hem idag :( .
Gjorde lite mackor och satte mig och kollade på tv, sen kom elle hem så satte vi på ice age 1 . haha dom filmerna är så jävla roliga. Sen kollade vi på full frys, hahaha 11 år sen den gick på tv typ.. ? men ändå lika rolig.

Har i princip bara legat i sängen och kollat tv och gjort absolut ingenting. Har inte heller mått så bra heller för den delen.
Elle och jag gjorde mat och sen skulle vi kolla på björnbröder men den hackade så elle gick och duschade och jag kollade på toy story men orkade inte så vi bytade tll full frys igen =) hahaha .

Natta kom hit nu också för en stund sen, vi gör inget speciellt sen men antingen så sticker vi hem till några kompisar eller så kommer dom hit eller så gör vi ingenting alls, jag orkar inte göra något ansträngande iallafall.







väntar tills jag har fått jeppans bilder, så kan jg lägga upp fler =)

Ska joina elle och natta nu med att kolla full frys.

ciaocioaciao

förresten jeppan skulle kanske komma hit efter jobb också :)

MY HIPS DONT LIE

Hemma hos ellepelle igen haha ..

Såg ice age 2 igår, så jävla roligt hahaha . efetr filmen så somnade vi direkt ganska trötta var vi :(
Jag drömde om mammutar som skulle söka jobb, och för att få jobbet så skulle man sjunga studentsången och jag hörde studentlåten under tiden dom sjöng ju, tillslut så vaknade jag till och bara men va ?? de är på riktigt och inte i drömmen . Jag väckte elle och frågade elle ..vad är det ? =/ så hon bara AAAHH!!! det är den jävla saken. jag bara ..hmm. oklej .:S hjahaa det var ett sånt spelningskort hon fått på studenten som spelar när man öppnar det. Det funkade inte på studenten och inte igårkväll när elle försökte få igång den.

Iallafall så slutade den inte att spela, elle börja misshandla den men det funkade inte endå. (ett kort) . Elle fick spel och tog kortet och försvann från rummet, fattade inte vad hon gjorde haha. Sen kom hon tillbaka och sa att hon hade lagt kortet ute i en låda i hallen ahaha. Hon gick och la sig igen och det blev tyst sen kommer jävla låten igen ahha den slutade aldrig spela =/ vi hörde den genom dörren och allt. Jag blev asrädd trodde att det var spöken som höll på att störa sig, tillslut så somnade vi.

Jag vaknade ganska tidigt imorse och skulle gå upp och ta något att äta, HAHA när jag kommer ut i hallen så ligger den i lådfan och spelar fortfarande.. haha helt jävla sjukt !! =/ så jag tog den och gick in till elle. Jag tog isönder skitet och så slutade äntligen att spela =) bahah .

Sen tog jag bussen till heleneholm och träffade natta och jeppan och sen gick vi till friskis och tränade.
Träffade min gamla lärare från sundsbroskolan hahah . Ofta han kände igen mig, men iallafall
Efteråt kom elle och hämtade mig så stack vi hem till mig så duschade jag och sen stack vi till henne,inom malmborgs eftersom fula ica hade stängt .
När vi kom ut från friskis så började det blåsa asmycket , vi fick grus i ögonen och benen det gjorde asont. Hade typ bara ett öga.

Hos elle nu, jeppan och sandra kommer sen så ska vi äta :) fläskfile, pommes och barnäsås ... asgott! Får äta fettomat när man tränat =) haha

Måste gå och sova lite nu om jag ska orka ikväll och natt =)

ciiiiiiiiiao !

18 juni

Hemma hos elle nu. Solariumet var riktigt sjukt idag, stekhett redan från början. Fläkten var varmluft och det var kaos. Kunde inte ligga där typ, det brändes som fan men jag låg kvar endå. Trodde att det bara var mitt solarium som var sjukt men när elle och jag kom ut så visade sig att bådas hade varit så varma :( !!
Fick springa ut ur själva stället sitta utanför bilen ett tag och typ "svalka" oss haha. Det var jättehemskt.

Nu ska vi kolla på något skit på femman eller en film. hehe

imorgon är det festa och jag är så taggad .

byyyyyyyyyyyyye


m.

Har varit så jävla trött idag, suttit och nästan somnat till vid datorn haha :$ . Efter lunchen blev det bättre. Vi gick och åt på snabbt och gott. 2 korvar med mos blev fan inte mätt på det så köpte en varm macka i baristan :) . Köpte även bikiniöverdelen som jag la undan igår på lindex. wooh .. iallafall så stack jag och mam till mobilia när vi slutat eftersom det känns inte som att jag kommer hinna med stan imorgon =/ ..
Köpte en svart tröja, nytt puder (äntligen :( ) och en ny mascara, 2 sista sakerna behövde jag verkligen. Allt e slut slut så jag har fått vara utan .. förutom pyttelite mascara :D

När vi kom hem så såg jag att jag hade fått hem klänningen som jag beställt. OMG liknar en hora typ i den. jeppan jag menar allvar den är som den röda klänningen hahaha, och du vet vad jag menar då :( .
Den var så jävla fin på den modellen som hade den på sig, men nej den var för jävla kort asså, böjer jag mig ner visar jag allt. sen typ hängde den, de ser ut som att dom har användt för mycket tyg till klänningen så de som hänger är de som blev över och bara hänger, är där till ingen nytta alls. nejnej det blir att lämna tillbaka den. Man kan ha leggings under till den då är den fin, men ofta ?? nejfan. inte till den, det funkar inte helt enkelt. Möjligtvis om den hade varit lite billigare än vad den var.
Jag kommer få ångest om jag behåller den så byeeeeeeeeeeee :(

Jag tror jag ska sova nu ett tag, är astrött. Vid 9 kommer elle och hämtar mig, inom sola och sen hem till elle och sover där. Vafan ska man göra när solen vägrar komma fram eller om man sitter inomhus och jobbar när det är fint väder ? har inte så mycket att välja mellan :( .Imorgon ska jag träna ganska tidigt på morgonen (inte jättetidigt elle, haha) .. och sen blir det väl hem och fixa sig sen hem till elle igen och fixa mat och äta och lite så med fint folk :) . Sen får vi se var vi tar vägen, har inte bestämt oss än!

Min syster ringde hem imorse klockan .. vet inte vad den var men antar att den var fem för det var den enda gången jag vaknade imorse.. ? och iallafall väckte mig, hemskt att se på klockan att jag bara fick sova nån timme till =/  haha. hade tydligen lagt hemtelefonen bredvid min säng igår. visste ju itne att det skulle ringa :( haha. Börjar sakna dig nu !!! :(

Imorgon åker bebisen till cypern, ha så kuuuuuuuuuuuuligt :) och jag, jeppan, sandra och zäta åker om typ 39 dagar. så jävla fint . Kan inte vänta när jag läst allt fint om llllllllllloret de mar !!! AAAAAH <3 snart snart.

CIAOCIAO


Rebecca Jeppsson och jag.


igen .


agaaaain


jag, elle och rebecca .


Tiden innan balen och efter balen gick så jävla snabbt. Helt plötsligt var det studenten och sen poff så var den slut.
Allt har gått så jävla snabbt. Hade lätt velat göra om allt igen !! Inte  gå i skolan, utan det andra ;) haha .
Typ allt annat också :( .
Det var precis vinter typ, jag fyllde år , massa hemsk snö överallt. jag prakitserade på dagiset och asså vafan, var tog det vägen haha. Sen har vi knappt varit i skolan på sista tiden. Bara massa praktik och jobba hemma eller inställa lektioner . okej inget fel med de. sen påsken ..våren haha nu är det sommar och det kommer gå så jävla snabbt så snart är det höst och vinter igen. hahah fan asså vad är det jag sitter och säger :(:(:(:( haha men vafan ..

jag älskar oss.

mhmhmhm

Idag på jobbet så har det gått ganska snabbt. Har en egen data och plats och kan faktiskt inte hjälpa att jag råkar gå in på lite andra sidor då än vad jag ska :( .  har hittat massa jobb på arbetsförmedligen som jag ska söka till :)
Åt på mexican sak, taco .. den är godare än när man äter hemma. har tröttnat på taco, men inte där :D . gick in på lindex och testade lite kläder och bikini , antagligen ska jag köpa den imorgon. Köpte också jordgubbar med oss upp. Asgott!

Efter jobbet så körde mamma och jag och hämtade upp natta i dalaplan och sen körde hon oss till jeppan.
SÅ sitter hemma hos henne nu och väntar på att hon ska äta klart och sen ska vi sticka och träna.

Sista dagen imorgon på jobb för denna veckan .. (a) skönt. sen har jag bara 2 veckor kvar och sen är det money .. fast dom kommer inte förrän den 25 juli och 25 augusti.

ska sticka nu, snart iallafall ..

ciaociao

.

you can get it all .

:):):)

Jobbjobbjobb, är hemma nu iallafall och ska snart ut och övningsköra pappa frågade om vi skulle och det var väl lika bra.. aslängesen, alla får körkort nu. jag vill också!!!! visste inte, men tydligen så hade min syster sagt att jag kunde ha hennes bil hela sommaren, men jag har inte körkort :( ååh, hade ju varit jättefint.

Förresten hon ringa hem today, känns inte som hon är långt borta eller så .. märktes däremot  när hon var i australien . hördes pyttelite i telefonen och att hon va aslångt bort , vilket hon va.. haha :S ..
Har inte börjat sakna dig skitmycket än, men det kommer väl :) haha <3

Övningsköra och sen sola . i need that. Sommaren i Sverige suger ju, var är den fina solen? gone gone

Pappa beställde hem en klänning till mig idag, jättesnällt. Var på jobbet och det funkade inte där. Hittade den igår och tänkte att jag kanske kunde ha den på nyår .. men om den inte hinner komma tills dess så får jag se vad det blir :( . hoppas hoppas. Fick panik innan för man skulle typ beställa innan klockan 12.00 för att det skulle skickas samma dag och det funkade inte, pappa hade typ försökt 4 gånger, 4 klänningar (y) men sen stog det att man skulle få ett "kvitto" men det fick jag inte, men tillsluuuuuuut :D yeeey .
Hoppas den är lika fin som den var på bilden (a) super!

JAja, men have to go!

bye

aaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fick en ny dator i studentpresent och det var lite mer än en vecka sen det var. Funkar den som den ska? nej för den e cp i huvet och sjukar sig. Den är överseg, robin sa att det var för uppdateringarna, ja okej de funkade i början men nu gör den så igen.
La upp bilder på facebook innan ikväll, funkar det nu? NEJ OCH NEJ för då är jag tydligen inte ansluten till internet, men konstigt att jag kan vara inne på msn och andra internet sidor då ..
sen har en massa jävla saker lagt till sig på internetsidan som inte går att få bort heller, bad jag att få det där? verkligen inte. hade problem med det på min gamla data och då fick jag omformatera skitet men de ska  väl för fan inte behövas efter typ 12 dagar. Har inte laddat hem saker heller ex nerladdnings och sånt skit. Det enda är VLC och hur mycket musik och bilder har jag, knappt . Har bilder från studenten .woow (Y) men det har ju säkert upp hela platsen på datorn ..


JAG FÅR FETA SPEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blir så fruktansvärt arg.

Ska gå ifrån äckeldatorn nu!
hejdå.

doooown

Har inte gjort så mycket idag mer än att jobba och träffa elle en stund :)
Var astrött imorse, höll på att somna när jag höll på att jobba, mina ögon var skittunga och jag kunde knappt hålla upp dom.
Ska gå och lägga mig tidigt idag, men ska först kolla lite family guy och mean girls som börjar på 4an klockan 20.00!


bild från studenten , lunchen =)

Lördag- söndag

Elle kom och hämtade mig vid 3 tiden och sen körde vi till hennes stuga, som ligger någonstans vid hörby/höör .
Vi åkte den röda bilen, jättenervös var jag haha ..elle hade pratat om hemska saker om den bilen .. vi hörde något som dunkade till ganska ofta men kom fram till att det var något som låg i bakluckan och typ åkte omkring.

Vi var framme ungefär en timme senare. Elles släkt och familj var redan där eftersom pia (elles mamma) hade fyllt år och det var kalas för henne :) ..
Vi tog lite mat och dricka och åt och sen hade elles pappa fixat en fem-kamp. vi blev indelade i lag och jag fick va med elles yngsta kusin.
Vi skulle kasta ringar, fiska med spik, fotboll, ballong och en sak till men jag kommer inte på den nu :( .

Det var bara jag som fick pris :/ haha han glömde att dela ut till dom andra.

Elle och jag gick in vid 9 och kollade på någon film som gick på tv men den var kass så vi kollade på rocky istället. jag hatar rocky , skittråkig.
elles tjejkusin kom in och kollade lite med oss . när boxningsscenerna kom på tv:n så sa hon att munskyddet som dom hade i munnen var gurka, att man har 2 gurkor i munnen .. den är reserv om man skulle bli hungrig. haha :(
"elle har alltid rätt, jag med, och du med ( jag alltså) , vi alla tre har alltid rätt ."

iallafall ...elle somnade under filmen och jag väntade typ på att hon skulle vakna och det gjorde hon.
vi bestämde oss för att basta och sen bada så vi gick ut till bastun. Sjukt varmt var det. vi hade tagit med iskalla cider med ut så vi tog och drack. asgott!
Bastade ungefär en timme och sen klarade vi inte mer, var typ 50-60 grader . När vi kom ut från bastun så var det jättehemskt mörkt, ute i skogen så vi sket i att bada och gick och duschade av oss istället. sen gjorde vi föräldrarna och mormor och morfar sällskap och spelade lite gin runny .. heter det väl? elle? haha minns inte , längesen jag spelade det.. ja förutom igår då.

Tiden gick och klockan blev halv 2 när vi var "klara" , spelade inte klart vi alla var så trötta och ville sova.
Elle och jag gick och la oss vid soffsängarna framför tvn och somnade :(  ..

Vi väcktes imorse av pia som sa att vi skulle byta till en annan säng eftersom dom skulle fixa lite saker där var vi sov så vi inte skulle bli störda.
Bytade rum och skulle sova vidare. men då börjar dom borra utanför just de rummet vi ligger i .. hahah ååh:( men lyckades tydligen endå somna. Vaknade senare vid halv 2 -2 och då gick vi upp. ångest att sova så länge när det var så fint väder.

Vi gjorde frukost och gick ut och satte oss i solen och åt den . sen bestämde vi oss för att gå runt sjön. Elle berättade att det kunde finnas älgar, och vildsvin som är farliga en bit därifrån vi gick. alltid göra mig rädd:(
"vildsvin är farliga, speciellt när dom har ungar med sig, då kan dom döda" tack elle :p hahah gör det mycket bättre.
vi gick och gick, elle såg ett rådjur men jag missade det för ja kollade åt ett annat håll haha.

Det tog 1 timme och några minuter att gå runt sjön, fick reda på att det var 6km men det kändes som jättemycket längre .
När vi kom tillbaka så tog vi våra saker och så körde vi hem. Först till elle och sen åkte vi till möllan och lämnade lite saker till elles friend och sen skulle vi till mig men elle hade glömt sitt körkort hemma så vi åkte till elle igen och hämtade det och sen hem till mig för att äta.
Efter maten tog vi det lite lugnt och sen stack vi till annestad för att fixa en sak och sen stack elle hem till sig och jag till mig själv:)

Jag har kollat lite på austin powers goldmember :( haha den e så bra. och sen nu någon annan film som jag inte var så insatt i ..

Borde egentligen sova nu, ska upp tidigt imorgon. Har jobb hos mamma nu denna veckan och 2 veckor framåt.

Midsommar på fredag ..(a)

godnatt!


Fredags

Började med förkröka hemma hos elle, jag anna och elle och matti men matti drack inte .. han hade bilen.
Sjuka filmer spelades in :( , visste inte hur man gjorde för att spela in men tydligen så visste annaö och mattsi det.

Anna och matti gjorde såna "skugg gubbar" i elles vägg, så skulle anna mata sin gubbe med öl och det slutade med att hon hällde sin öl i soffan . " men det såg inte ut så i skuggan" haha, det såg skitroligt ut .. :( .

vid 12 blev vi körda till crown och matti följde med in nykter.. dansade lite med anna och sen satte vi oss vid dom andra och drack osv. robin, gula tröjan och dom .
När min fina hips dont lie låt kom så ville ingen dansa, sjukt besviken blev jag på anna och elle, och hur jävla dumt hade det inte sett ut om jag gått dit och varit helt ensam på dansgolvet.. ?

Iaf .. elle stack tidigt med matti och mackis. men anna stannade kvar för hon hade lovat att inte sticka tidigt .. yey :D
Stannade kvar ett bra tag, träffade alle,vicki och sofie, dansade hit och dit.

Halv fyra gick vi därifrån .. påväg till gustav så gick jag och jonas lite framför anna och helt plötsligt boom ligger anna på marken .. haha anna vad har hänt??? hahaha hon snubblade över en liten bebiskant som stack upp ur marken och trillade framåt .. hahaha det var skitkul .. skrattade asmkt.. tillslut kunde hon resa sig upp och vi gick vidare.. :)

När vi kom till gustav så gick dom till 5an och jag 4an och åkte hem och sov fint! =)

Mådde inte speciellt bra dagen efter =/  .. men hade en fin kväll :D .


 jag och elle dansar fint till någon låt. . minns inte vilken .


anna ö, fattar inte vad hon gör ? hahah


ellepelle och jag i bilen . <3




mm

hade skitroligt igår :) får skriva om det imorgon för nu ska jag iväääg :D ciiao

avslutning + student

väcktes halv 6 av att min syster och robin kom in och kramade mig hejdå. dom skulle till usa :( . sen somnade jag om. och vaknade 4 timmar senare. gick upp och fixade mig lite sen åkte jag till skolan.

Skolavslutning, haha sista på media :( .. roligare tillskillnad från när man gick i lågstadiet och gick till kyrkan.
Efter skolan så blev det äta med klassen + elle och sen hem och göra vid sig.
stack till simons student vid 8 tror jag, mat, efterätt och dricka. mycket fint :)
hahah hemskheter:( .
Skulle till hipp men min mage gjorde asont kunde knappt gå så stack hem istället.

Idag, anna och matti kom vi skulle åka och spela minigolf i limhamn men dom hade inte öppet. (lets go) . åkte och tankade och sen köpte dom hamburgare sen stack vi hem till mig igen . dom sitter och kollar scrubs och jag här. vi ska snart äta . sen måste jag göra vid mig och sen hem till annaö sp hon ska fixa sig och sen hem till elle och förkröka sen uuuuuuuuuut :D .

ciiiiaoaooa

onsdag

Idag stack jag upp till stan och mötte natta. gick och åt på thai .. vad det nu heter. sen gick vi till arbetsförmedlingen och skulle srkiva in henne. Jävla biatch, en tant som jobbade där.
Efteråt så träffade vi matti och ralle för dom ville med och träna, men först skulle dom också äta så vi stack till falafel number one.. om den heter så ..

Sen stack vi och tränade. Nytt rekord för mig haha jag är så duktig. Mamma kom och hämtade mig och natta vid 5, körde henne till nydala och sen körde vi hem :) ..

Kollar matchen nu och sen blir det ta det lungt. Imorgon är det avslutning :( och senare procivitas student och ut :D haha jag längtar!! =)


jag gör inte som du säger så lägg ner ;)

nu ska jag duscha! :D

ahahahah

hahahaha, har sånt videosamtal med en väldigt sjuk person. jag dör av flabb . :(

"ring upp på msn istället" ahahah. sist vi snacka funkade bara hans mick för jag hade ingen, (afan) men nu har jag en. hahaha :D

"detta blir billigare än våra vanliga samtal" aaaaafan :D

tuesday

Idag blev det lärarmiddag i skolan. Buffe, inte jättegott :( . vi gav present till nina, bästa mentor/lärare och jag och jeppan gav till zandra.
haha en ljusstake eftersom vi har snott hennes under åren haha , ett kort och en annan sak som är intern mellan oss;) . kommer sakna henne :(

Efteråt så stack jag, bamse och jakob till arbetsförmedlingen och skrev in mig och sen blev det hem. Drygt. Skittråkigt väder, pallar inte sticka ut då.

Avslutning på torsdag :) .

Vet inte hur jag ska göra, vet inte vad jag ska göra, vilket som blir bäst för mig. Känns som slutet på något som inte ens har börjat.
Jag behöver komma bort ett tag!!!


Min syster åker till  USA på torsdag, har fått 300 kr att handla för där .. men vet inte vad där fínns ? haha vad vill jag ha ?
Min morbror sa att om jag ville åka till USA den 3 agusti kunde jag det. 9000 kronor , tur och retur. var inställd på det ändå till jag och jeppan pratade om det och kom fram till att vi fortfarabde är i lloret då ;( . men vi får väl se.

GRATTIS MATTI :)

ska ut lite senare träffa en vän :)
ciiao


ss

Har inte pallat med att skriva här , haft mycket annat att göra.. meeeeeeen

Som sagt så fick elle körkort i torsdags, mycket bra och grattis igen !! <3
På lördag kvällen så var elle och jag först hemma hos mig och kollade matchen sen åkte vi till bamse i oxie där det var lite folk som drack.
var sociala där en stund och sen var vi trötta så vi stack hem.
Vägen till oxie var kaos, jag är inte duktig som vägvisare. råkade säga till elle 3sek innan hon skulle svänga så det var många "nära olyckor" hahah men ikke. sen var det skitsmalt eftersom det stog en buss och en bil på gatan . jag säger till elle att vänta till bussen, väntar hon? nej för hon kör igenom och är 2 cm från bussen och att krocka..
haha ååh, när jag ser elle i bilen börjar jag skratta och tänka på denna gången . siiick !

HAHA kaos. vi skulle komma ut på motorvägen och jag trodde att jag var typ bäst på att hitta den eftersom jag har sett hur bussen kör när jag åkt hem från jeppan och så. så jag sa till elle ta  först till höger , hahah men det var fel så där körde vi på motorvägen till ystad. OMG hahaha, det var ingen avfart förrän vi kom till svedala där vi svängde av och körde in .. haha

där var skyltar och vi läste högt:
sandviken - nej dit ska vi inte
ystad - nej dit ska vi inte
malmö - JA !!!!

hahah så vi kom ut på motorvägen till malmö och kom hem fint.
Körde in om mig och tog lite saker och sen körde vi och tanka.. elle e sjuk i huvet vågar inte vara nära henne när hon tankar.. "jag hade inte heller vågat vara nära mig" hahah (Y)
sEn åkte vi hem till henne och kollade mamma mia och sen somnade vi ..

Next day gick vi upp tidigt och körde till bunkeflo för att lämna mig och sen stack hon på samling och åkte till göteborg för att spela match =) . och jag gick hem och sov, jag var så fruktansvärt trött.
Vaknade senare och gjorde inget speciellt. Blev hämtad av elle sen på kvällen så åkte vi hem till henne och kollade klart mamma mia eftersom vi hade somnat till den dagen innan .
Efter filmen sov vi och vaknade upp idag.. ahah måndag.

Vi stack till stan och träffade natta och fixade vad vi skulle. sen blev det lite shopping och lite hit och dit. Satt på espresso house , fettona åt . sen åkte natta och jag hem till mig och elle hem till sig.
Natta och jag stack till helenholm och tränade och sen hem duscha och sen gick vi till bif där elle hämtade oss igen haha och vi körde till entre och kollade på bio. My bloody valentine .. 3D .. hemsk film som fan.  fyyyyfan=) men alltid lika kul med 3D haha.

Elle stressade hem eftersom hon skulle till etage och det skulle inte vi . Var inte tillräckligt tagga efter bion + hade skitont i magen och nattsimjau hade ingen lust att gå.
Vi kom hem till mig och letade som galningar efter nattas ring som hon hade blivit av med här hemma innan vi stack. tillslut hittade vi den och natta blev glad haha, jättefin ring :( .
Nu sitter hon vid min andra dator och spelar några spel som hon hittat på datorn haha, antagligen kommer jag sitta där sen och spela samma. jag testade det innan och det var faktiskt kul, men det var ett stress spel :$ !!

Lärarlunch imorgon.. och avslutning på torsdag .. och student :D

Nu är jag skittrött, ska sova =)

ciaooo!

                                                     

5 juni, bästa dagen !!!

min egen student :D

började med att vakna lagom tidigt för att gå upp och duscha och ta på mig kläder och fixa håret lite, sen körde mamma mig till musikkullarna där champangefrukosten skulle vara.
Träffade klassen och lite andra klasser, fint! Det blev dricka där och ingen frukost haha.
När klockan var halv 12 kom fina mamma och hämtade mig igen så jag åkte hem och gjorde vid mig helt klart.
Vid lite över 1 så blev jag körd igen, in till stan där jag träffade jeppan och bamse och lite andra killar ifrån vår klass.
Vi gick och satte oss på club in ? och fortsatte dricka, vodka redbull <3 inte helt fel. När klockan blev nästan halv 3 så stack vi till jensens böffhus där resten av klassen (nästan) var. Jättegod mat åt vi, och lite cider till det. :D
Klockan blev typ mycket och det var dags att gå till skolan, vi kom dit och gick in .. såg vårat flak som vi skulle åka med. 2orna hade fixat det och de blev faktistk riktig snyggt  haha .
Träffade alla andra treor inne i skolan haha, mycket fin stämning.

Vi gick till expo salen och där var det typ "fest" haha en liten stund och sen blev alla helt :O:O så vi gick ut därifrån igen. Jättehemskt var det att vänta på sin tur att springa ut men iallafall så jeppan sara och jag var först att springa ut, aaaah det var så mycket folk ahaha .. där stog vi hela klassen och hoppa,vissla och skrek och sjöng med till låten som vi hade valt .. scooter - maria .. bättre än popcorn som vi egentligen skulle springa ut till haha :( ..

Såg min syster och robin, det var så sorgligt haha. men när vi var klara på "scenen" så gick jag fram till dom så tog dom mig till resten av folket som var där. haha =)
Dom hade valt en bild på mig där jag är en fetto bebis haha .. men hade helt fina ögon tyckte jag.
Fick massa saker på mig av olika och sen var det dags att åka flaket. flaket åkte vi md  2 andra klasser, ljudA och Rbb.

Sjukt bra stämming på flaket och det var skitkul. Efter en timme var vi tillbaka på skolan och då hämtade min syster och robin mig och elle körde runt lite och sen lämnade av elle hemma och sen fortsatte vi hem haha. jättesjukt var det :( .
Hemma så var det folk hos mig och mer kom det. Tack för allt jag fick :)

Var hemma, åt , drack , träffade folket här haha och sen vid elva så blev jag körd til heleneholm där vår fina limosin väntade. Jag och jeppan var först ( vi som bor längst ifrån) och dom andra va lite sena.. :( men när dom kom blev det in i limosinen, med hög musik och champange... ååååh :( haha det var skitkul :) , efter en timme släppte han av oss  vid hipp och fotade oss lite och sen mötte vi upp elle och ställde oss i kön.
Inne på hipp var det skitmkt folk och massa folk som man kände , de som är roligt när man är ute. .träffar så många =) .
Vi gick och köpte dricka direkt.. fick en 6a för samma pris som en 4a.. haha(A) och natta och de fick även sina shottar billigare. vad fint!!

Det som hände på hipp stannar på hipp, haha eller ? ;)
Jag,johanna,elle,aldin och micke tog taxi hem till micke och efter ett tag så tog jag och johanna taxi hem till mig och somnade. folk brukar alltid klaga på mig när jag snarkar och pratar i sömnen men johanna somna före mig och hon låg faktskt och snarkade, lät som en gris.. ( glömt att seja de till dig johaanana. hahah)

jag vill göra om allt, jag hade så kul!
tro det eller ej men jag kommer sakna skolan och mina fina tjejer(L). Sjuka saker som har hänt där på 3 år.

Har bilder på andra datorn så det blir inga today :( hhh


Fredagen den 5 juni  2009 - time of my life
<3

3&4 juni

börjar med 3 juni ..
jag gick hem till mattias och började förkröka, det kom lite andra också och efter 10 stack vi till frick och stephanies student! mötte upp annika och anna påvägen.

Träffade skitmånga från sundsbro och folk man inte har träffat på skitlänge, skitkul. Vi fortsatte att dricka där hemma, och det blev mer och mer. haha sen fick vi en bok där vi kunde skriva om vi ville och de gjorde vi såklart. :D
lite senare kom natta och johanna, dom stannade inte länge eftersom dom skulle vidare till luftkastället.
Det blev shot, vilket jag inte klarar av igentligen men det gick haha. sen blev det en massa dans.

Jag råkade döda min kamera också, den flög i ett glas vodka :( . fick även ett finger i ögat av annika=) finfint. har en blodfläck i ögat haha.

Jag hade skitroligt den kvällen trots dom mindre trevliga händelserna. HAHA
Jag gick hem lite tidigare än dom andra för jag kunde inte se något, mina ögon slutade fungera och jag var full som fan så likabra att gå hem tyckte jag. Fin gång hem, hahah det sjukaste på länge. gud!!! tänker inte skriva det här, det bara funkar inte.

4 juni
mindre kul att vakna upp, mådde så jävla dåligt. efter någon timme så blev det sola och sen hem och göra vid sig eftersom det var olivers student på kvällen.
Stack dit med jeppan, åt lite mat och så och sen vid 10 så kom elle och hämtade oss. Hade lovat mig själv att inte dricka något men det blev ngn alkoläsk tror jag, EN så det gör inget ;) ahah..
kul att träffa oliiiiii, va så längesen. typ förra sommaren?
Vi stack hem tidigt pga vi hade egen student dagen efter.
Det blev att sova direkt när jag kom hem. det var svårt att somna, jag låg och tänkte helt mycket på min egna.
Fick sms också av folk som inte heller kunde somna, men tillslut så gick det :D haha ..

Har lagt in bilder från fricks student på facebook får se om jag pallar lägga in dom här senare och har inga bilder från olivers.

STUDENNNNNTEN

Kom precis hem från olivers student, kunde inte stanna där så länge eftersom måste vila lite tills imorgon ;) ..

Gårdagen - kaaaaaos men mycket rolig. har inte tid att skriva om den heller just nu , have too sleep.

IMORGON TAR JAG STUDENTEN !!!!!!!!!!!!! fattar inte det :(

=)

GRATTIS ELLE TILL KÖRKORTET :D

i loooove you

=)

GRATTIS ELLE TILL KÖRKORTET :D

i loooove you

student

Natta kom och vi gjorde oss klara och drack lite vin .usch , sen tog vi bussen till gustav och gick till latin.
Så hemskt påvägen dit, flaken utanför petri och sen utsparken på latin. Det var jättesorgligt .
Efter vi sett emelie springa ut så stack vi till triangeln och köpte blommor och sen satte vi oss på Raa och tog vars en dricka. Skitgoda var dom :)
Sen tog vi bussen till kvarnby där hon bor och gick hem till henne.
Skitgod mat haha :$ och det var kul hos henne :D .

Sen stack jag och natta hem till mig och sov för nattas bussar hade slutat att gå. jättetrötta var vi så vi somnade typ direkt när vi kom hem.
Vaknade av äckelalarm klockan imorse men den åkte i golvet osv så vi sov längre. Vi gick upp vid 10 istället och tog på oss kläder och sen åkte vi till skolan för att fixa .. lakan till flaket .. tror att det blev fint haha .
Var tvungen att sticka lite tidigare eftersom jag hade tid hos frisören 14.45 .
Jag tror att mitt hår blev bättre? får väl se när jag har fixat det.

Ikväll blir det studentfest hos frick :) .
Natta kommer hit för hon ska också med sen ska vi hem till matte och dricka lite sen träffar vi annika påvägen dit och sen blir det fest&fest!! :D

seeeeeee ya


driiiiiiiiiickan :)  (natta ville att jag skulle fota den haha)

måndag tisdag

Igår blev det ändrat så jag,johanna och jeppan förkrökade hos mig istället.
Det gick inte att få ner spriten, fyfan . jag och jeppan hade jättesvårt med det och johanna bara satt och kunde dricka. orättvist haha. men vi försökte iaf så gott vi kunde.

Jag och johanna spelade ett shot-fia med knuff spel. jag hatar att shota!
Iaf så tog vi bussen halv 12 till lilla torg. Vi mötte upp elle och sen gick vi till mello yello för att zäta och några andra va där.
Det blev lite dricka där och sen gick vi till etage, inom max. hatar max så jävla äcklig mat :( ..
När vi kom in så blev det till att köpa dricka. Vet inte vad jag köpte för något men det var något som var gott.
Johanna och jag gick och dansade lite och sen vila, dansa, vila. Blev av med elle och jeppan hittade inte dom förrän lite senare när vi satt i en soffa så helt plötsligt var vi alla där haha .

Det blev ännu mer dans, upp på scenen lite grann men pallade inte så jag gick ner ganska snabbt medans johanna stannade kvar. det var ju michael jackson ;) hahah .
Folket började dra sig hemåt , men jag och johanna stannade kvar och dansade. Några killar kallade på oss och gav oss dricka. skitäckligt vin, men det gick ner endå .
All dricka på etage gick betydligt bättre att få ner än de vi drack hos mig..

Helt plötsligt tog musiken slut, och etage skulle stänga. tiden bara försvann haha fattade inget . vi gick och hämtade johannas väska och sen gick vi till max för tjugge skulle äta, men dom hade stängt.

två människor kom fram och pratade med oss, en utav dom var en som hade frågat mig inne på etage varför min kompis (johanna) var otrevlig, jag fick skylla på att hon var full ..?
Vi pallade inte med dom längre, men dom fattade både engelska och svenska så dom fattade  typ vad johanna sa. dom frågade efter nummer så säger johanna lagom högt, ska jag ge nattas nummer? hhaha så jävla dum. Så sa vi till dom att vi tar deras nummer ist så vi ringer dom .. eller inte =) men ett bra sätt att inte ge ut sitt nummer på.

Vi började gå mot stippes, jättelångt var det. men det var jätteljust och lagom varmt ute så det var inte jättefel.
Beställde en pommes och åt, lagom gott men ångest idag!
Väntade och väntade på att klockan skulle bli halv 6 så man kunde ta bussen hem, hade absolut inte pengar till taxi.
Missade 5an bussen pga en sak men tog tvåan till centralen istället sen och sen fula 4an hem.
Var hemma vid halv 7, mamma var vaken när jag kom haha. Tog en macka och sen gick jag in på rummet och deckade direkt !! skönt.

Hade ställt min klocka på 12.00 idag för jag tänkte att jag skulle dra till stranden lite med min syster, men jag bara stängde av klockan hela tiden. Det ringde folk hela tiden och sms, men jag orkade verkligen inte och vissa hörde jag inte ens. Vaknar en timme senare av att min syster ringer och säger att jag måste gå upp nu för de är skitfint väder och att hon snart skulle komma hem så vi skulle dra så jag gick upp:( . pappa kom in med lite mat och sa att vi skulle åka till körskolan och skriva in mig så det blev ändrade planer men det är molnigt ute nu så de är sitsamma :D .
Körde till körskolan och fixade och sen hemma nu och har duschat. Natta är påväg hit, student ikväll på latin!

jag är jättetrött, känner att jag måste sova om jag ska orka ikväll .

bara tre dagar kvar till min egen student :)

ska ta på mig lite och göra lite mat .. ciiao

Inflyttningsfest i fredags

jag och elle kom till robin vid 9 tiden tror jag.  Började dricka. Jag tog med mig alldeles för lite sprit. ett glas. haha jätteledsen blev jag men som tur har jag fina vänner. fick av elle och jeppan och sen hade dom vin hos robin som jag drack
jag och vin? neej.. men det  funkade =)

Matti full som ett svin hahaha :( ..
Finns typ inget att skriva om kvälllen mer än att det var kul :( haha . gillar hemmafester lite mer har tröttnat på att gå ut.
men vi skulle  vidare till hipp sen men det blev inte så, vi fick inte komma in för det var redan skitmyket folk där så vi stack till slagt istället. Jag jeppan ralle och järpell.

Dumma jeppan och ralle lurade mig att jag hade tagit i sönder ralles mobil. Slängt den i marken . nejfan det låter inte som jag och det är inte jag heller  för den delen :) .
Kom in på slagt lagom ont i fötterna. Tillbringade en liten fin stund på toan. Vi hade så ont.

Jag fattade inte att jag satte mig på de äckliga golvet .. uue .. jeppan sa till mig att jag inte skulle sitta på aidsgolvet. men pallade inte bry mig just då.
Vi gick och dansade på ett golv.. träffade dennis där :D hahaha skicka sms automatiskt till 08 direkt :(  (internt) ..
Satte oss ner och dansade och rädda varandra från hemska människor. sen hade vi så ont så vi stack. Vi tog en taxi hem till crille och sov där eftersom bussarna hade slutat gå och ja allt.

Helt okej kväll :) men endå inte hahaha


hahahah denna bilden + fler . mmmh

1 juni

Stack till stranden vid 10 imorse, jag cyklade :D så var framme vid halv elva typ.
Skulle inom frisören och höra om dom har en akuttid typ, mitt hår :( måste färga de lite på vissa ställen , men hon hade stängt.

Kom fram , det var typ bara jag och jeppan och några gamlingar som  var på stranden men det kom fler och fler, tillslut var det ganska många.
Hade mackor med oss haha, jättefint. Äckliga fåglar jag hatar dom. sviiiinhemska.
Det var svinvarmt :(. vi gick och skulle bada. jeppan doppade hela sig men jag kunde inte. Det var sjukt skönt i vattnet men ja .. haha det kommer ;) .
Väldigt fin dag .

Fick ett störigt samtal av simon när vi skulle sticka hem, klyddade jättemkt men han kom med sin cykel så cyklade vi hem tillsammans, en jävla idiot höll på att backa in i mig. Inom ett fint hemligt ställe också . jajajaja haha

Utsparken idag blev inställd pga ingen alkohol .. (y) lite synd kan ju jag faktiskt tycka.
Det blir etage ikväll, förfest hos jesper och sen dit.

Mitt huve är jätterött, fyfan så hemskt det ser ut. Har väl ändå fått lite fin färg idag =) .
Ringde en frisör i limhamn innan och har fått en tid på onsdag. Ska få bort mina fula "ljusa" slingor som inte försvann riktigt igår.

Imorgon blir det nog stranden agaaaain, om jag inte e röd fortf:( och om jag orkar och sen på kvällen student :)

Nu ska jag äta mat, håller på att dö av hunger typ sen blir det att fixa sig lite, sen kommer jeppan och då blir det dricka lite och SEEEN sticka och möta johanna i limhamn sen till förfest.

ELLE KOMMER OCKSÅ .. ( JA ELLE DET GÖR DU)

skitbra.
ciiiiiiiiao

RSS 2.0