ss.

Jag vaknade klockan 11.00 av att xio ringde mig hem :) .
Skulle på möte med syo klockan 12.00 men jag  fick skriva till henne att jag var sjuk och om jag kunde få en ny dag. Fick samma tid fast imorgon. :D
Innan eller efter syo ska jag till produktionsb och säga till pan att jag ska börja där nu istället.

Skulle egentligen till stan idag också men det blev inte av, jag har legat hemma i sängen hela dagen och mått skit, haft skitont i huvet och kallsvettats . Obehagligt.
Sov några timmar och sen var det dags för träning.
Mitt friskiskort har gått ut, har fan inte pengar till att fixa nytt. Vet inte hur jag ska göra :( .

Jaja, ska iallafall sova nu! Så jag kommer upp i tid imorgon :D haha.
godnight

ss

riiiktigt bra kväll igår kan ju jag tycka :) .. Stack hem och sov hos elle, vi båda skulle upp och jobba idag.
Vaknar imorse av att elle säger, "sussie jag går nu" .. och sen somnar om igen, fast hade satt mobilen på alarm så jag vaknade typ 10 minuter senare och fick panik för elles klocka stog på kvart över 7, och mamma skulle hämta mig halv 8!

Gick upp, helt tomt i huset .. bara lilla luddekatten och jag .
Hann för engångskull sitta ner och äta frukost vilket jag aldrig hinner när jag sover hemma.
Sen ringde mamma och sa att jag skulle gå ut om 10 minuter, gick och klädde på mig och bäddade sängen  VARSEGOD ELLE :D , att jag kan vara så snälll det visste jag inte :( .
Hatar att bädda och brukar typ aldrig bädda min egen haha :$

Gick ner och åkte med mamma till jobb .
Jag e så klumpig. Står och väntar på mamma samtidigt som jag tvunget skulle sätta i örhänget, tappar ploppen. Den är extremt liten, riktigt. Står jag där som en idiot och letar och hittar inte den, sur blev jag och sket i vilket och gick in i bilen. men snälla papi gick ut och letade så hittade han den :D

Skulle börja praktisera på en annan våning idag på mammas jobb.
Gick till han jag skulle vara hos, vi pratade lite grann och sen visade han mig runt och så skulle vi gå runt och hälsa på folk. De första jag får göra sen är att gå till ett möte och anteckna det viktigaste och för att sedan kunna återberätta vad dom sa. Han gick med mig in och sen stack .Står jag där helt själv och fattar ingenting. Jag koncentrerade mig som fan för att förstå vad dom pratade om.
För det första vet jag inte vad dom jobbar med, eller vad som är "det viktigaste" heller. För det andra jag gillar inte bitchar, speciellt inte om man är vuxen iheller.
Iaf när det var slut så gick jag därifrån och in till honom, och där tog de roliga slut. Mindre trevligt .
En annan tjej kom till mig och sa att jag skulle följa med, så jag var med dom istället och typ fick se lite vad dom gjorde.
Efter det så sa tjejen till mig att jag kunde gå till min mamma om jag ville, kände att jag veerkligen ville det så jag gick upp till henne, åt lite och pratade om vad som hade hänt.
Trivdes inte där nere alls. Chefen ringde upp till mamma och bad om ursäkt för att jag fick vara med om det som hände och sen bad han om att få prata med mig också och då sa han att han var väldigt ledsen för det som hade hänt. Även en annan tjej därifrån ringde lite senare och sa att hon var också ledsen för att jag hade fått vara med om det och att hon jättegärna ville visa mig lite saker.
jag hade ingen lust till att gå ner där nere, jag ville inte!
Vid halv 4 gick jag ner där endå, till 2 tjejer och 1 kille. Jättetrevliga var dom, dom är lite yngre haha hörde många ord som jag och mina kompisar också använder. haha dom började prata med mig om allt möjligt och det kändes mycket bättre än vad de hade gjort innan. satt för den mesta delen och bara läste massa tidningar (A) haha .

MEN .. jag känner att jag inte vill vara kvar där på ett sätt, så antagligen blir det att jag går till produktionsb .
Imorgon blir det iallafall syo-möte eftersom hon var sjuk sist , så isåfall får det bli på onsdag!

Köpte förresten 2 stora puder idag, en annan av mammas jobbkompis hade tagit med sig en påse halvfull med isadora smink. Hennes dotter jobbar på isadora så hon säljer de hon har för billigare. Sjukt mycket billigare. Pudersaken kostar i vanliga fall 189 Kr, men vi köpte den av henne för 30 kr.  eller ja 2 stycken, haha!
Sjukt bra !!

Ikväll hoppas jag på träning, känner mig som en fet klump igen! haha


love you !!

hos johanna i fredags! :)

=(

hur lyckas man få en spåga i pannan ? haha skitfult ju.
Jag får verkligen inte ut den.

h

Det var sagt att vi skulle ut igår, men det blev av.
J sa att hon skulle komma till mig och typ chilla, men hon mådde inte så bra senare på kvällen och jag skulle kanske åka till elle istället då men orkade inte ta bussen och det fanns ingen som kunde  köra, så jag blev hemma istället!

Pratade ganska länge med j i telefon , hon tyckte att dom skrek lite för mycket där hemma
 fattar dom inte att jag fyller år?
hahah, ganska kul tyckte jag :) .

Gjorde inget speciellt, kollade fast and the furios men hann inte se klart den för jag somnade.
Jag menar allvar när jag säger att jag hade 20 missade samtal när jag vaknade, från dolt nummer. Varför ringa ännu fler gånger ifall jag inte svarar på dom 3 första? Vet inte vem det var, men om det var någon som inte skulle "busringa" , utan att de var någon som ville få tag på mig :S , så skicka ett sms istället och säg vem fan de är så kan jag iaf höra av mig när jag vaknar dagen efter ? jag är inte den som vaknar av att telefonen vibrerar.
Skitsamma.

Mamma väckte mig imorse och sen åkte vi till ikea :)
Köpte en ny spegel, en lampa till mitt rum och sen lite ljus bara .

Ikväll blir det hem till Å och äta.

mm

Blev praktiken igår ja :( , jobbigt att vara sjukt trött på ett ställe som inte är jättekul iheller (y) .
Slutade 12, men dom fyra timmarna kändes som en EVIGHET!!! Iaf när jag slutade gick jag ner och köpte en chai latte <3 och sen körde mamma mig hem till elle. Annika kom och hämtade oss vid 1 och sen körde vi till kävlinge och fixade vad vi skulle fixa.

Efter blev det hem och duscha snabbt och sen åka och möta j och e på centralen. Tog tåget till Johanna.
När vi kom dit så åt vi och sen blev det dags att börja göra vid sig och sen kröka.
som sagt sjuka människor :) .
Blev ingen sing star för playstationet var försvunnet :P haha.
Tog sedan tåget till malmö igen och mötte upp zäta och sen stack vi till crown.

Alltid kul som vanligt, kan inte skriva så mycket om det för de känns som om jag inte va där :S haha, fattar typ inte.
Efter crown så blev det bk , hemskt!
Anna köpte en hamburgare&isvatten till mig för hon hade rikskuponger haha. varför kan jag inte tacka nä till maaaat?!!!!
Ångest över den hamburagren idag iaf , jag måste verkligen sluta.
Matti började störa sig, tog min sko och kastade en gurka på mig antagligen för jag hade kastat ngt på han :S , men iaf så blev jag skitsur och pratade inte med honom mer på hela kvällen .
och MATTI, jag är inte sur idag , haha sa till han : ring imorgon och säg förlåt så är jag inte sur längre.
Kände alltså på mig igår att jag kommer inte vara sur nästa dag :p .
Det blev taxi hem för lilla bebisen stog och gnällde om hur kallt det var ute och inte ville stå ute och vänta på bussen i 20 minuter. Ångest över den äckligt dyra taxin också .
Hem och sova, jätteskönt!!

Vaknar imorse och skickar ett sms till andyfat
 Fyller du år idag ?
 haha what ?
haha fan vet jag någon sa det
Sussie jag fyller år i september .. Du va här och fira mig
Ja vafan snackar jag om :S
ingen aning :O
så läskigt

Asså riktigt hemskt var det, jag hade  fått för mig att andy fyllde år, men jag vet att han fyller år då och inte nu.
Måste varit full när jag skrev det :S .

J ringde och frågade om jag ville med och sola, har knappt pengar men jag följde med och vänta.
Efter det skulle hon in till stan och hämta sina saker, lämna tillbaks en kjol och sen lämna en kompis, AH haha!
Gick i stan med mina fina gröna jogging, lyste upp jättefint! :(
haha stog i trafikljuset och fönstret var nerrullat. Kommer en bil bredvid fullt med en annan ras, haha j bara : kanske dags att ta upp fönstret nu , dom bara hallå?? hallååå??? okej. kanske inte kul HÄR!! men det var faktiskt :D .
Sen hem :)

woah

om blickar hade dödat så hade jag varit död nu :S

Det blev att vara hemma även idag, haha inte bra!
vet inte varför det inte blev, antar att jag inte orkade gå upp imorse eller något haha :( ..
Måste ju kolla scrubs på kvällen innan jag ska somna, och det slutar sent för att vakna klockan 07.00 nästa morgon tycker iallafall jag! jag måste sova 8-9 timmar för att orka gå upp lagom tidigt nästa dag och göra vad jag ska!

Iaf vaknade klockan 10 och gick upp och gjorde lite frukost, sms:ade min syster om när vi skulle till stan osvosv. Hon sa att Elin kommer till oss klockan 13.00 och att hon själv slutar vid 12.00. Jag satte på gossip girl och åt min lilla frukost, haha älskar gossip :( de är likabra som oth ! och scrubs :$ !! ahaha ..

Stack hemifrån vid 1 för att hämta robin, han skulle också med. Kollade runt lite grann i stan, hittade min "tröja" som jag vet inte hur länge jag har letat efter den, var den fin på? nej för att det var den inte ,tror jag iallafall.. :S.
Gick mot gustav (från triangeln) gick in i en affär och jag såg en vit, jättefin klänning tänkte att jag kanske har hittat klänning till studenten , testade den men den var lite lång & heeeelt för mycket bröllop men annars var den sjukt snygg och priset var bra! :D
robin : hur kort vill du ha den?
jag visade  
 han : aha, ska du vara en slampa?
haha jag vill ju inte ha en klänning som är ända ner till fötterna =/ ..

Gick vidare till någon utbildningsmässa dom skulle till, det var helt okej vid första stoppet, hotell,bar,restaurang,spanien utbildning men sen  blev jag trött och ingenting intresserade mig längre. Allt som jag skulle handla idag hade jag heelt glömt bort så det blev inget vettigt :( .
Efter mässan så gick vi till h&m och sen inom barist, för sandra skulle handla något .. jag har aldrig tyckt om chai latte, men den var ASgod :( !!!  vill bara ha mer och mer ... haha .. :$ !!

Gick till bilen och så åkte vi till södervärn till något price off affär, hade hört ett rykte om billiga joggingbyxor och tänkte att jag behövde ett par nya kanske. Gick in och hittade joggingbyxor för 30 kr, mycket fint!
Det blev ett par såna, :D haha dom är gröööööna. mamma tyckte inte att dom var så fina =/ .

HAHA, en rolig sak var : att en liten flicka stog och pratade med en provdocka om något sen helt plöstligt blablabla men du, jag kommer snart vi ses sen!
hahahah riktigt sjuk unge :(:( .. vissa tycker väl att de är okej :p

Körde sedan till limhamn för att kolla en lägenhet, den var riktigt fin tyckte iaf jag :) ..helt mysig och varm och lagom!
Sen följde jag med sandra och tränade, har inte tränat sen i måndags så tyckte att det var dags igen, har inte kunnat tis&ons vilket jag egentligen skulle. kan inte bli mer köttbulle nu, det ska bortbortbort :D .
Hem, äta duscha och kolla gossip, javisst :)
Blir inte så mycket mer ska ju upp tidigt imorgon för imorgon SKA jag faktiskt gå till praktiken. Sen blir det kävlinge för att fixa en sak med projektarbetet .
Sen på kvällen hem till johanna och äta och kröka lite sen uuut :D .

Nu är det mer gossip som gäller iallafall och sen sova :) .



saknar detta stället och allt som hände där  riktigt mycket .

På morgonen :
* 1-2 knäckebröd
* ett choklad
* pawel
* skolan
     haha

25/3

GRATTIS MAMMA <3 !!!

Mådde som jag gjorde igår så det blev ingen praktik för mig idag heller (a) haha.
Legat hemma mest och bara kollat på barnkanalen(brukar göra det när jag är sjuk eller "sjuk") HAHA, finns ju inte ett skit annars på tv vid 9-15.00 på tv. Det brukar vara oftast vara helt okej men idag var det sjukt drygt och för mycket trams. Bytade till CN och där var det sune, men det hade jag redan sett så jag gick och gjorde lite mat istället.
Sen tänkte jag att jag klarar inte av vad som finns på tv:n idag så det fick bli gossip girl ! de är så jävla bra, men kan inte se längre för jag hittar inte avsnitt fyra!!!!!!!

Fick en paniktanke innan att jag måste handla kläder IDAG, imorgon kan jag inte och inte på fredag heller tror jag :S ..blir så ledsen ibland :( .

Jag känner att jag vill göra så jävla mycket just nu men vet inte vad och hur om man inte har pengar ..
=/
Känner också att jag måste på en till utlandsresa innan studenten.

seeya.

:D

fick nyss reda på att jag klarade mitt historia prov :D:D:D  skööönt!

har bara 1 eller 2 kvar nu att göra, beror på om jag klarade det vi gjorde innan vi gick ut på APU!

yessssssss


Det blev bara 2 timmars praktik idag, kom dit vid 8 och kände mig jättehängig och hade extrem huvudvärk och frös skitmycket. Tänkte att de är inget speciellt för det brukar alltid vara kallt där. När klockan blev kvart över 9 så sa mamma att jag kunde gå och ta en fika, haha :( . så jag satte mig borta i hörnet ( ett bord, med stolar) och började äta min macka och gick ut och hämtade varm dricka. Hittade en filt som jag kunde lägga över mig . haha mammas kompis sa till mig
- du ser ut som en gumma på ett ålderdomshem . haha snällt :(
Sen kom mamma och sa att om jag inte mådde så bra så kunde jag gå hem och vila, och so i did!
mammas kompis har en tablett som gör att det försvinner SÅ snabbt, de är riktigt läskigt. fick iallafall med mig en sån hem:)!
Kom hem och gick och la mig, sov 4 timmar =| , rikgit skönt var det men var fortfarande trött när jag vaknade .
Gick upp och tog lite mat och sen satte på gossip girl, kollade ett avsnitt och sen satte jag på en film istället .
Disaster movie, riktigt sjuk film hahah!!

Blev ingen träning ikväll, blir väl imorgon eller på torsdag =) .
Ikväll blir det att göra ingenting förutom att kolla andra avenyn klockan 21.00 ! :D

sexy i wanna take you to my crib

BIG FAT LIAR , and you know it !! som sagt så bryr jag mig inte, men det som stör mig är dina lögner !!! det enda jag ville ha fram var ett svar om VARFÖR?? men istället börjar du snacka din bullshit och skylla över på mig,
bra försök men det funkar inte så. not this time ;) , du är hejdå-objekt :)

Stack till skolan halv 12 för att hinna äta innan syo-mötet. Åt med xio . Det kommer en kille till bordet bredvid oss och börjar anklaga en annan för att vara rasist och nasist? sjukt dum i huvet , han var överjobbig och sjukt nördig, han satt där kanske 20 minuter och tyckte att han var cool när hela matsalen hörde honom bråka :) .
Gick upp till syo när vi var klara, står en lapp på dörren att hon är SJUK! orka. står inget på pednet eller något, lite tråkigt !
Jag och X gick och satte oss i ett redigeringsrum och youtube : ade. haha spice boys - banana spice <3 haha så jävla söt!
sen blev det lite spice girls och xio började prata om gogo's som man samlade på när man var liten? iaf så var det xios hobby ;) och som alla kanske inte vet så kan xio oftast inte prata, och idag var det dåem , istället för dom. skrattade i kanske 5 minuter streck, hahah aaaah . annars brukar det var andra små ord , hejå t.ex  HAHA glömmer lite bokstäver ibland :(
xio klagar på min röst ,när jag skriker/säger jeppan att de låter kul! har jag inte själv märkt, märker bara att en viss lärare har fått mig att prata på ett sjukt konstigt sätt. alla ord vill ut ur mig samtidigt så det blir något sjukt av de istället, haha hemskt!

Efter skolan stack jag till praktiken (mammas jobb) , det var jobbgt eftersom jag var trött som fan och sen nu ikväll så följde jag med jeppan på ki-boxning och det var ASjobbigt! men det var kul :) .
Imorgon blir det paludaaaaaan :D .

Jag kom och tänka på en sak när jag satt på bussen innan, i veckan nu när jag e&j var i stan så skulle vi hoppa av, så går elle och jag av, sen när jeppan kommer till dörren så stängs dörrarna och bussen kör iväg, jaha? hejdå jeppan . hahahahaha det var så jävla kul :(
J hade haft en seg gubbe som inte hade aktat sig i tid så det var därför de hände :( .

Ser framemot fredag :)

Nu måste jag sova, upp tidigt imorgon . ciao


.

ödet eller tur ? :)
(har inget med detta att göra)

skulle spela biljard men det blev inte, ingen orkade typ följa med och vi behövde en till =( .
natta ville se bio istället, jag gillar inte alls bio men natta sa att hon betalade en del av min biljett så tänkte jag att jag likabra kunde göra det då :(
Vi såg resan till jordens medelpunkt i 3D, tänkte typ att det skulle vara världens tråkigaste film, låter så på namnet iallafall.
Fick ett par glasögon när man kom in i salongen, haha saker som hände i filmen kändes lite verkligt sakerna kom rakt i huvet på en, dom åkte en sån gruvbana det gick asfort och jag mådde skiiiitilla haha, mer än vad jag gjorde innan jag kom dit :( .. så var på ganska dåligt humör hela filmen!
kollade filmen på entre, bara för att!! aahah
Fastän filmen var helt okej bra så ändrar det inte att jag tycker om bio, för det gör jag very not! De är sjukt jobbigt och man bara sitter och kränger en massa skit och blir fet! Åt ingenting idag faktiskt, haha i'm proud! :)

Imorgon så ska jag till syo på ännu ett möte för att få lite mer information :)
Efter det så ska jag gå till min praktik :( usch vad jobbigt det kommer bli .


haha kaos bild :p hos elle innan deep,31/1 :D

.

Har inte gjort mycket mer än att ha sovit idag. Det blev att vara hemma ikväll, har suttit och tråkat :( .
ingen är hemma heller ännu tråkigare!
Men fick ett sms nyss av elle och hon frågade om hon kunde komma så hon kommer hit :) .

Imorgon ska jag på typ "intervju" eller vad man ska kalla det och sen på kvällen blir det kanske biljard. haha har fastnat helt mycket för de, tycker att det är skitkul! :D

ciao




they dont really care about us

mamma körde mig till elle vid 5 för jag skulle äta där. Elle sa att vi skulle äta kyckling, jättegott tänkte jag att det skulle bli. När jag kom dit så gick jag och sov en stund för jag var skittrött.. haha vaknar vid halv 7. Vi pallade inte laga mat igentligen men vi gick ut och skulle börja, det blev ingen kyckling haha för elle vet inte hur man gör och jag pallar inte. så vi åt hamburgarkött och pommes! hahah, det var inte så jävla hemskt som vi trodde! vi orkade verkligen inte ju :( .

Sen kom jeppan och andy. började smått att göra vid oss, ingen orkade det var skitjobbigt! Andy fixade jeppans hår skitsnyggt så skulle han fixa mitt också, andy jag lovar jag tyckte att det blev skitFIIINT, men jag såg konstig ut! :(
Sen kom amanda och johanna och vi började kröka.
gjorde andys kortspel och sen 1-13 . Slutade ganska snabbt med det och började sjunga singstar istället, haha jag blev så jävla anfådd! det var skitjobbigt, men alltid lika kul :D .
Johanna ville sjunga, men så skulle jag och jeppan sjunga så börjar johanna sjunga eminems : I HATE YOU SO MUCH RIGHT NOW, I HATE YOU SO MUCH RIGHT NOW!! till mig, hahah!!
sjukt att alla var så sjuka .

Det blev dags att gå till bussen, jag och andy var typ själv vid bussen innan dom andra kom?
Sen kom dom också och vi åkte till .. studentgatan för vi skulle till buddha.
När vi hoppar av så sätter jag och jeppan oss på golvet för jag skulle laga hennes sko för tredje gången kanske? så trodde johanna att vi kissade så hon säger : jag vill också kissa! haha jeppan bara , johanna vi kissar inte?
Haha det kom typ en flod så jag och jeppan fick hoppa bort.
Några tjejer ifrån halmstad följde med till buddha, men det var 20 så vi kom inte in! vi stack till kb istället.
tog bussen dit, fastän jag hade beställt en taxi från bk :( HAHA!

Står i kön till KB, johanna står framför mig och ska visa sitt leg, hon tar upp en hundralapp och tror att de är hennes pass? hahah, vakten säger att hon får gå åt sidan och prata med den andra vakten, han säger  till henne att hon har druckit lite mycket idag, johanna svara : jaa ... hahah så dum :(  jag och johanna går åt sidan för att leta upp hennes pass, en taxigubbe börjar prata med oss, frågar varför vi inte kom in och johanna säger att hon har glömt sitt pass där hemma och var hon bodde, taxigubben tyckte att det var helt långt annars hade han självklart kört sa han , hahah han började prata med oss asmkt, om vad har jag ingen aning om men ja.. jag började leta i johannas väska också hittade inte hennes pass, vi skulle gå och leta efter de, men så hällde hon ut alla saker i väskan på en stol och så kom lilla passet fram ahah så vi skulle försöka igen , gick och ställde oss i kön igen och väntade på att komma fram, hahah när de är vår tur tar hon upp sitt BUSSKORT?!?? hahah riktigt sjuk människa, vakten säger : du var här och försökte innan jag kan inte släppa in dig. haha nähä så vi fick gå åt sidan igen .. jeppan,elle,amanda och andy var inne på kb.
taxigubben börjar fråga om vi inte kom in och varför och att det var synd om oss, hahah !! försök igen, försök igen! haha nej du !!
Var svinkallt ute så vi gick över gatan till ice istället, skitfattigt att man måste betala för en dricka för att komma in :S haha, men iaf så gjorde vi det. Johanna frågar mig vad ska man med denna lappen till? och typ slängde iväg den hahah :S ( man fick en lapp som man skulle visa i baren för att få drickan) Satte oss ner och började prata med några :) . Johanna tog min cider hela tiden och jag bara :  nej johanna du ska inte drícka mer! hon bara okej, sen tog de någon sekund sen satt hon med den igen haha :S  . En av killarna gick och beställde vatten till henne, johanna :jag vill inte ha vatten . jag sa till henne att det var vodksa så drack hon direkt =) . det var karaoke och jag ville sjunga helt mycket men visste inte hur man skulle göra för att få sjunga! :( haha sen kom min älsklings shakira låt :D,  hips dont lie <3 sjukt fin var den.

Elle kom in till ice sen, haha ofta jag bara elle du gör såhär och tog hennes pengar och hennes leg och allt & att hon skulle ha en cider och blabla, elle bara nej det vill jag inte alls, haha så hon som stod i kassan kolla översnett på mig, hahaha .
Iaf så gick vi och satte oss var vi satt innan .
jeppan, amanda och andy kom utanför så gick jag ut och gav dom pengar till "inträdet" . så gick jag in igen och satte mig, så kommer vakten fram till mig och säger, jag får se på ditt pass. så säger en kille hon är 19!! så säger vakten jag bryr mig inte om hon är 55. HAHA han var sjukt sur.
Vi skulle gå, så vi kunde gå och äta med dom, jag och elle går ut. jaha var fan är johanna då? hahah amanda säger jag ringer hennes mobil.
jag: nej men de är inte lönt, jag har den!
så jag fick gå in och hämta henne, vakterna hade PRECIS sett mig . så när jag ska gå in igen så säger vakten : jag får se ditt leg igen, du ser mystisk ut, att jag var misstänksam eller vad han nu sa. OKEJ?

Iallafall så hämtade jag johanna och sen så vi kunde gå och äta. Skulle äta på bk men det var stängt vid triangeln så vi skulle gå till gustav, de kommer en buss så går jeppan på och frågar om vi får åka gratis till gustav , haha han säger ja så vi går på . Bussen kör och amanda och elle var inte på bussen? HAHA fatta ingenting. När vi kom fram så pallade jeppan och andy inte vänta på deras buss i en timme så dom tog den som kom :( ..
jag och johanna fortsatte till bk och jag fick ett argt sms av elle " men tack " ahahah jag vågade inte svara :( så jag sa till johanna skicka till amanda att dom ska komma till bk . köpte lite mat och sen gick vi upp och satte oss, tar 3 sekunder sen så sitter amanda och elle bredvid oss :S ..
sen gick johanna och amanda till deras buss och jag och elle satt kvar och väntade på att vår buss skulle gå. HAHA så jävla hemskt, enligt mig så somnade BÅDA, men inte enligt elle då var det bara jag. Elle: hahah sussie "den" kom upp och kollade på dig när du sov, började skratta och sen gick ner igen.  hahah lite hemskt med tanke på vem de va :P hhaa! Sen tog vi bussen hem till elle sen och sov där.
Ångest igen att jag åt bk, kan jag inte bara sluta? :S problem.

lagom sjuk kväll !! ahahah :(


jag och amanda


jag och min babygirl


haha mycket fin bild på mig och amanda ;)


haha jeppan dansar balett :p


elle pelle =)


lite jag, andy och elle


andy och johanna =)


haha elle in action :p



                                               my hips dont lie !

='(

Ofta man börjar fjälla när man har varit hemma i 3 veckor?
Var iallafall på entre idag och det var sjukt stort,känns inte som att de passar in i malmö
:( hahah !

dd

Skulle ha prov klockan 9.15 imorse, har min lärare kommit? nej för att det har han inte.
Jag var för en gångsskull i tiiiiiid !! störigt! Har till och med gått in och kollade pednet och det står ingenting om att han ska vara ledig eller vad som helst idag, noooooothing! ännu störigare!
Står i fina bibblan haha jeppan? och väntar och väntar ..

När jag har gjort provet och ätit spagetti och köttfärssås i skolan (A) haha,så ska jag till entrê med jeppan och kanske elle =)
  Ska kolla om min klänning finns där i rätt färg och storlek eller om de finns something else!
Sen blir det hem och duscha och förhoppningsvis sova någon timme, blev inte så mycket sömn inatt :( pratade i telefon med jeppan ett bra tag och sen skulle jag upp sex imorse, för skulle med mamma till jobb innan skolan och kolla på smink. haha .. okej? det är 2 på mammas jobb som har massa smink från åhlens som dom säljer för hyffsade priser, tänkte att jag kunde likabra kolla för mina mascaror bara slutar va bra helt plötsligt, vill ha mina gamla men dom e försvunna och hittar aldrig dom i affären heller:S haha , antagligen för att jag inte kollar efter mascara men endå!

Sen blir det mat, förkrök och sen utgång, vet inte var det blir än! :)

träffa BÄÄSTA läraren nyss, H.V . så snäll och fin haha ska leta upp läraren till mig , :@ !!

Gjort provet nu, väntar på att jeppan & elle ska komma till skolan så att vi kan äta =)
Känns som att jag klarade provet :O !! hope so! Om jag bara har rätt på frågorna som jag pluggade in där hemma (a)

ciao

mamacita

Gick till mötet idag, trodde att det skulle vara onödigt snack men hon hade tittat runt och tagit fram lite saker :p . Det var om vad jag ska göra efter gymnasiet. Ska dit igen på måndag för då har hon tagit ut mer information till mig :D .

Träffade xio i skolan också, det var ganska längesen :( .

När jag var klar så stack jag till burlöv center med elle och jeppan.
Tåget dit så var det någon som hade låst in sig på toa haha för att han inte hade köpt biljett för han hade inga pengar, nehe! kontrollanten kastade iallafall av honom.
Första gången jag åt kulglass på jag vet inte hur många år, haha det var så gott =( .
Vi köpte vars en glass och gick och satte oss på några bänkar och bara kolla runt på lite folk, ser 2 väktare med en "fånge" .
"ska vi gå efter?" haha vi ville veta vad han gjort för han var endå gammal:S. så jaja sket vi i honom, så tjoff kommer han kutandes, fången då genom hela köpcentret och ut till utgångarna . vi bara what?! :S haha men vi började gå åt de hållet som han sprang så hörde man ett boom så hade idioten sprungit in i dörren HAHA!! så dom fick tag på honom. Rätt åt honom!
Vi gick till tåget och skulle åka hem, konduktören kommer och ska kolla biljetter, sjuk var han också börja snacka massa om att jeppans inte var tillåtet att han skulle ta de riva isönder blabla och hon skulle KÖPA ett nytt och absolut inte hämta från skolan. De slutade med att han tog hennes foto ??

Träffade johanna på centralen och elle hade övertalat mig att ja skulle stanna kvar med henne lite tills hennes kompis kom så vi åkte med johanna till triangeln där natta väntade.
Hittade inte min tröja på h&m , var är deen :(
Jättehungrig var jag hahah, jag sa att jag ville ha något att äta så början johanna skrika HÅLL UT!!! haha störd!
NEJ, det blir ingen mat, NEJ!!
HAha lagom lätt att övertala sig själv om att inte äta!

Jag följde med johanna och natta till chili och hämtade johannas pass, och sen tog jag faktiskt bussen hem. var jätte trött och var tvungen att  plugga! har flyttat fram provet tills på fredag istället.

Vaknade nyss, somnade när jag skulle plugga. ganska störigt kan ju jag faktiskt tycka!
Ska fortsätta nu !!
bye.


 
lite amanda och jag :D


si

Igår blev det inte så mycket plugg, haha fick för mig att städa på mitt rum så jag gjorde det istället (u) .
Fick ett samtal som var väntat, men när jag svarar blir jag chockad!!! :O på andra sidan hör jag gråtgråtgråt och jag blev skitorolig och tänkte vad har hääänt,  kunde inte hålla mig så jag började också gråta . det var hemkst =( !
Iaf till slut så fick jag reda på vad som hade hänt och varför - var ledsen. Jag sa kom hit om du vill och sov här :) .
- kom, vi gick först en runda och pratade och sen gick vi in prata lite till sen blev det sova. jobbigt i början men det kommer bli bättre sen, och du vet att jag finns här för dig, anytime. love you (L)
 
Jag ställe alarm på klockan 10.00 för att gå upp och plugga haha, men gick upp en halvtimme senare =) .
Blev lite plugg och sen stack jag till gustav för att träffa rj.
skulle träffas halv 2, sen 12.40 säger mrs j att hon skulle göra provet nu så jag skulle skynda mig till stan för hon skulle vara klar innan halv 2. jag kommer dit lite mer än 10 över 1 . och väntar väntar väntar. när kommer rebecca? vet inte vad klockan var men hade suttit och väntat sååå länge :( .
rj kollar när bussen kommer och hon säger : ÅH SKA VI VÄNTA I 10 MINUTER??:(
gav henne en fin blick =(
haha!
pizzan är förhoppningsvis påväg bort nu (a)
Pappa va snäll och hämtade mig i oxie :D

Jätteläskigt , när jag gick förbi mammas och pappas sovrum så sattes deras tv på!!!! SPÖKEN!

Imorgon blir det möte hos syo klockan 12.00 och sen till burlöv center och förhoppningsvis handla klänningen :)

längtar tills på fredag, spaniiiiish :D

ciao!

she makes a man wanna speak spanish

Träffade j vid 11- halv 12 på centralen.
Gick på tåget som gick till helsingborg, eftersom vi skulle till väla . ett skitstort köpcenter.

Förstår inte riktigt var människan får allt ifrån:

hon börjar prata om hur hon har en kniv och skär sönder mina knä ? haha (det gör så jävla ont i mina knän ifall jag hör/ser något äckligt, t.ex de hon sa eller om det är något på tv eller vad som helst. sen att hon tar min tunga och virar in den i sånt som man har i hästhagen (Y) = taggtråd, rostad taggtråd till och med det gör mer ont, för det vet rebecca jeppsson, HAHAA!!! och allt vad hon sa, bara så jävla sjukt:p .

Efter en timme var vi framme, gick in på skånetrafiken och tog en busstidstabell och försökte sen hitta 2ans busshållsplats. Såg att bussen kom en bit bakom oss så vi började springa haha, sprang som djur! när vi kommer fram frågar jeppan hej, går denna bussen till väla? "nej, då får ni gå över till andra sidan" ..HAHA hade sprungit i onödan , ledsna blev vi med gick över och väntade. Haha helsingborg var inte bara helsingborg, det var lund, göteborg, danmark och allt vad de nu var(vägen dit liknade dom olika) ehehe..
Kom fram till väla och det var faktiskt riktigt stort haha, vi var jättehungriga men det fanns bara sån dyr mat och lilla mcd, men den maten är borta ur våra liv typ, eller iaf helt ur hennes och jag kämpar på :( haha!! tjugg.
Gick runt och kollade i affärerna ett ganska bra tag innan vi mådde illa av hunger. gick och kollade vad det fanns, TACO fanns , men det var dyrt, wok ville vi inte ha, inte baguett och inte mcd . den blå tuppen fanns kvar haha och där fanns det riktigt mycket att välja imellan . det blev en vesuvio pizza (barnpizza) ångest efter den, men får väl träna bort den imorgon eller i veckan :( ..
Efter maten så fortsatte vi att kolla .
Hittade en klänning på gina tricot men köpte inte den,  men ska åka till burlöv center i veckan och KANSKE köper den då haha.
Hittade också ett par jeans på bikbok, som jag SKA köpa . det är nog första gången jag hittar något där som är fint och som ens sitter fint :S .
Rebecca jeppsson fick ont i sina fötter av hennes skor så jag erbjöd mig att gå i dom sista biten ut till bussen.
tar på mig dom, börjar gå. JA JÄVLAR haha jag gick som en utveck:( , och mina knä störade sig haha.
när vi kommer ut ser vi att bussen står där men jag går really slow som en oldie =( . 
ska vi springa? ska jag ta av mig skorna? haha det gjorde jag, sprang barfota till bussen och sprang i lera , ue.
Busschaffören : går du barfota?
Jag : hahaha ja!! 
Tar bussen tillbaka till centralen, stog och kollade tågtiderna och såg ett som skulle gå närsom så vi kuta ner till tågbanan och genom alla folk haha och inget tåg var där, men det skulle endå komma ett till närsom så det var lungt.
guuuuud va trött jag var, har nog aldrig varit tröttare :( . RJ störar sig lite grann sen helt tyst haha och sen från ingenstans säger rebecca : tänk om du har aids ! 
hahah vilken störd människa :( .
vi trodde att öresundståget skulle gå snabbare än pågatågen men ikke, kommer på och är osäkra på om vi får åka med vår busskort på ÖREsundståg ifall det ingick i skånetrafiken haha men det gick och sen såg den hemskt långa tiden tills vi var hemma i maaaaalmö :( .

Pappa kommer in och säger att hans kamera har gått i sönder och att han kan få min gamla. Ja sa jag, men kom på sen att jag hade köpt den för egna pengar så jag sa du kan få köpa den för 800, nej 700!
Pappa : 500
Jag : 690
Pappa: 550
Jag: 630
Pappa: 603
Jag: 643
Pappa: nej, du kan ju inte gå upp?
Jag: haha nähä , em´hm okejdå 629
Pappa: 610
Jag: 628
Pappa: 620
Jag. 628!!
Pappa: 623
Jag: 627
Pappa: 625
Jag : 626
Pappa: 625,50 kr
Jag : 626, eller nej 625,50 kr
Pappa 626,50 !

hahah, precis vad jag behövde :D. nu kan jag köpa mina fina jeans och klänningen som jag inte kunde köpa idag :)
haha mamma : vad har du gjort idag? stack och träffade rebecca sen stack vi till helsingborg haha :( till ett köpcentrum.
mamma: HAH VA HELSINGBORG? va gjorde ni där? var får ni alla ideér ifrån?
hahahah lilla mammsii dåå (L)
det var faktiskt crazyrebbans :).

nu ska jag äta lite mer spagetti och köttfärsås, min 2a portion men är man matvrak så är man:( have to stop it!! 
bye bitches (k)

mi casa es su casa        

i really never know that she could dance like thiiiiis

TACK johanna för att du fixade den så fint :) .
Ställde klockan på 08.40 - 08.45 imorse, guuud vad det var jobbigt att komma upp. tror att jag snooza om den en kvart :( .

Jag vill ha heeeelg nununu !!

Måste ta på mig nu och göra det sista måste snart ta bussen in till centralen för träffa j och sen blir det väääla.

mi casa es su casa

Har nyss satt i hårfärgen, märkte igår att jag hade en extremt fult utväxt så jag gick och handlade hårfärg idag :) .
Skulle pluggat hela dagen idag, men mådde inte så bra imorse efter gårdagen :$ .. så har gått runt här hemma och inte fattat ett skit haha överskumt . Sen va jag sugen på att övningsköra så jag och pappa stack ut en stund och körde haha det gick bra i början men slutade med KAOS! iaf lite.

Lördag 14 mars.
plugga, plugga och övningsköra.
På kvällen så blev det lite melodifestivalen, har inte kollat på det sen jag var ett litet barn och inte för att jag har någon som helst anledning att bry mig, men faktiskt operasångerska & melodifestival? jag ser inte hur det hänger ihop.
Det fanns några HELT OKEJ låtar men nejnejnej jag gillar annat bättre.
Efter melodifestivalen så kom johanna och amanda hit för att förkröka :)
haha de första amanda ser på mitt rum är min lilla kända björn som alla ska trakassera på ett eller annat sett ( jeppan ska misshandla honom och sen bli rädd för honom och lägga in honom på toaletten i ett skåp hahah han fick ligga där en vecka:( eller natta som alltid ska hålla på att bara dumma sig med honom :) leave  him alooone! :( hahah men IALLAFALL till saken.
Sätter på musik och tar fram glas och drickan och sen kröka kröka :) , ett tag sen jag drack vodka redbull men det blev skitbra (y) . Johanna skulle lyssna på michael jackson ganska mycket men jag gillar inte honom men det gick endå, haha.
När vodkan var slut, så var jag och johanna lagom fulla men amanda ville ha något mer att dricka. SOM TUR ÄR  så har man sin special "langare" så de löste sig.
Amanda skulle tvunget gå ut till bussen 10 minuter innan den skulle gå för annars skulle vi inte hinna den ( det tar kanske 3 minuter att gå till bussen, kanske 4 om man har druckit haha)
På bussen kommer amanda på att hon har glömt sitt pass hemma och börjar få lite panik,hon ringer sin mamma och jag och johanna fick absolut inte prata.
amanda : jag ska ringa min mamma och låtsas gråta  , för att hennes mamma skulle komma och lämna passet i stan. haha jag trodde inte hon skulle  göra de, men sjuk som människan är sitter hon och gråter och säger att alla hennes kompisar redan har gått in och blabla hahah . när dom lagt på så "ja, hon kommer till kungsgatan" från gråtamanda till gladamanda, hahah det var riktigt sjukt att "se"  usch ja.
Vi kom fram till gustav och amanda går till bilen jag vet inte vad jag gjorde jag bara stog:S haha och johanna var som vanligt borta haha. Sen kom vi till deep på något sätt ? frågar vakten hur mycket folk det var för det var ingen kö eller något, han visar på sin räknare att de är 61 personer därinne så det blev hejdå deep!
Dom hade träffat någora sthlmare som vi va med haha som skulle fixa in oss "gratis" på vip lounge, det blev en taxi dit för 50 kr, sjuk taxichafför han var inte normal någonstans! :O
kom in där och det blev toaletterna direkt och fyfan vad det lukta SKITSKITSKIT det luktade KRÄK haha och sen spred det sig på hela stället fyfan.
Eftersom smarte johanna börjar röka där inne för ngn blondin lura henne att man fick så blev hon utslängd, hejdå johanna!
Men senare gick vi ut till henne haha och träffade deras kompis och va lite med dom.
blev tyvärr bk och gam som jag är beställer jag vad jag nu beställde men kommer ihåg att jag åt och åt och åt :( fick inte nog av den underbara maten <3 .
Tvingade amanda till att ringa hela tiden, förlåt :$ haha. men nu är det slut med det. har tagit bort nummer också.
men saken är att jag inte förstår VARFÖR? , only god knows och YOU!

På bussen hem så satt det en man/gubbe som sov, men jag lät inte honom sova haha:( jag väckte honom och sa att han inte kunde sitta och sova på bussen så han började snacka med mig istället, vi kom fram till att vi båda skulle hoppa av på samma. Han bodde i "nya rosengård" och jag sa till honom att DÅ har han definitivt hamnat på fel buss, men han menade annestad , haha :) . Busschaffören stannade inte på vår hållplats så det blev nästa, lite rädd var jag en okänd gubbe vet man aldrig vad han kan få för sig. Men han bara gick och snackade med mig om vad vet jag inte men haha jag kommer ihåg att jag berättade sjuka saker för honom . när jag skulle gå så säger han till mig, ha det så bra, och det var trevligt att träffa dig, jag bara mm .. hejdå! haha och börja gå lite faster åt mitt håll :D .

sjuk natt med sjuka drömmar och riktiga konstiga sms har jag och amanda legat och skickat till varandra hahah ..fattade inte alls vad vi har snackat om när jag läste dom på morgonen .
Vaknade klockan 9 på morgonen och gick och hämtade vatten , jag hade så jääävla ont i huvet. skyndade mig till sängen och drog täcket över mig, haha jag ser människor under mitt täcke ? vad håller på att hända med mig , det är en sak som jag inte förstår.

Annars hade jag skitkul under kvällen, jappjapp :) .

Imorgon ska jag plugga,plugga,plugga men ska också till väla med mrs jeppsson, inte träffat grisen på ett tag nu.

Jag har lyssnat på shakira - hips dont lie , i princip hela dagen. den är såååå bra och spanska är så fint.
Har äntligen hittat en låt som jag har velat ha överlänge och en till låt som jag har velat ha sen igår,ganska glad blir man faktiskt 8-| .


rebecca,       rebeccaj.blogg.se    pluggar sa:
hahah okej men måste plugga nu komemr aldrig klara detta....

goteduarful,   MI CASA ES SU CASA sa:
haha mm jag med  8-)
goteduarful,   MI CASA ES SU CASA sa:
har ja sagt nu sen klockan 1 imorse
rebecca,       rebeccaj.blogg.se    pluggar säger:
jaha jag har sagt det i två veckor nu snart

goteduarful,   MI CASA ES SU CASA säger:
hahahah
goteduarful,   MI CASA ES SU CASA säger:
du vinner
rebecca,       rebeccaj.blogg.se    pluggar säger:
hhahah vet


ska alltid vara värst!!! :p

Enough :)
 
Nu ska jag sova, jätteskönt ska det bli.
Godnight .











friday 13th

Sjuk film, såg den för ett tag sen på bio .. haha iaf ..
Gick in i duschen vid typ 8 för att jag bestämde mig för att jag skulle åka till johanna fastän jag var jättetrött =( .
Tog bussen 21.13 för att hinna ta tåget som gick 53 . När jag kommer fram så var klockan 21.43,och så såg jag några män som liknade tågchafförer(som var påväg ut) och eftersom det var en kille som hade hoppat framför ett tåg i hjärup på fredagsmorgonen så hade tågen varit inställda tidigare på dagen men jag visste inte om dom var fortfarande för det stog inga tåg eller något där var jag såg dom männen. Så jag gick in en annan väg till centralen för att det var HELT tomt, men när jag kom runt hörnet så var det som vanligt. Jag skulle gå och trycka "övergångs biljett" men hittade inte någon automat man kunde göra de på, klockan hade blivit 49/50 så jag började få panik. Jag stod skitlänge och prövade mig fram, (dom har fått nya skitfula automater) . tillslut fick jag lite panik så jag frågade en som jobbade där hur man gjorde om man skulle göra en övergång, hon bara jadu ska vi se här, haha hon började kolla på automaten och trycka lite, sen säger hon till mig försök att stoppa in biljetten där? och då menade hon i sedelfacket, hahaha jag bara jaja visst okej .. men det gick inte. så klockan hade blivit 52 och jag fick ännu mer panik, tågen går en gång i halvtimmen. kallt att stå ute och vänta en halvtimme på nästa. MEN så kom det en kvinna som jobbade på tåget och frågade vad vi gjorde, så berättade jag för henne att det inte funkade med övergång, så sa hon att det går inte på dom nya automaterna och att jag fick åka på min bussbiljett istället, kan tycka att det var ganska snällt :) ..
När jag kom fram så sa jag att dom skulle komma ut och möta mig och de gjorde dom, dom hade hyrt någon sjuk skräckfilm. Efter man sett den skulle man tydligen dö eller något, och han som hoppade framför tåget hade sett den 2 dagar innan han dog.
Sjuka som dom var ville dom gå in i en mörk hemsk dimma, där antagligen den killen hade gått för att komma fram till tornet, som det sägs att han hoppade från..? men jag vägrade haha!
Sen gick vi in och kollade på filmen dom hade kollat på, jag fattade ingenting för dom har redan sett filmen i typ 1h och några minuter. Efter den filmen blev det en annan skräckfilm vet inte om det var besatt eller exorcismen men jag kollade inte jättemycket på den för det var med engelsk översättning och jag skulle åka hem sen!! klarar mig bra utan skräckfilmer då :).
När filmen var slut så kollade vi upp tågtiderna och sen tog jag och stress tåget hem :)

Idag blir det nog att kröka lite och sen out =)

gammal jag

jag

...

Idag har jag pluggat i princip hela dagen. Måste klara historian på torsdag :( .

Jag gillar inte mina drömmar längre, dom är riktigt sjuka.
Jag drömmer flera drömmar varje natt och inatt var TVÅ hemska på samma natt, och fattar inte hur dom hängde ihop med varandra. Det började med att jag skulle till tandläkaren men jag kom dit försent så jag var tvungen att betala typ 50 kronor DÅ för att få en ny tid i nästa vecka:S så hade jag inga pengar. så tar hon tanten som står i kassan fram en påse och sejer till mig, ja du kan ta dessa pantburkarna och gå och panta så får du iallafall lite pengar ju :) . jag bara ööh okej? så skulle jag gå och då göra de och sen antagligen hem eller något, men ikke! jag hade tydligen en cykel utanför som jag tog och började cykla på i ÖSregn. Så cyklade jag och så kör en bil bredvid mig hela vägen tills jag kommer till typ något utomlandsställe :S haha med rosa hotell och sånt, fattade ju ingenting. så jag cyklar på där i min lilla värld och kommer först fram till någon sorts marknad där man inte får ha korta kläder så jag var tvungen att gå i en filt , så jag gjorde de och gick runt på hela marknaden . När jag kommer fram så sitter jeppan på en bänk haha och bara MEN HEEJSAN SUSSIE!! va gör du här? jag bara, om jag ska va ärlig så vet jag inte, var är jag? jeppan bara vadådå? i spanien? :D haha, jag bara what? så jag hade tydligen cyklat från tandläkaren i annestad till spanien (Y) sjukt bra endå, men iallafall så va vi lite i spanien ett tag och träffade några människor som bjöd oss på fest såklart tackade vi ja och gick dit och festade på kvällen . Riktigt crazy folk, sjuka saker som hände där haha! iallafall det hände något med någon på festen, kommer ej ihåg vem de va:S men så skulle jag följa den hem .Jeppan stannade kvar på festen och sa att hon skulle komma senare så jag tog min lilla cykel och började cykla, men den som de nu var tog sin rosa bil haha och körde framför mig, fattar inte varför jag skulle följa med CYKEL om den redan hade en bil, men jaja whatever .. så sen helt plötsligt börjar bilen köra fortare och fortare i början hann jag med, men inte sen haha så jag blev så jävla ledsen för att jag inte hann ifatt och för att jag var där ute helt ensam :( .
SEN från den drömmen så drömde jag vidare, att jag berättade för jeppan vad som hade hänt. ( i drömmen före den som jag berätta om nyss) pallar inte skriva den här för den var hemskare och kändes verkligare.  iallafall så var det inte alls okej tycker jag.
Två lagom hemska drömmar på en och samma natt :(

ikväll så  blir det att ta det lungt, får se om jag orkar åka till johanna eller om jag bara ska vara hemma:)
ciao

tröött

Igår så hade jag sjukt ont i huvet, det dunkade riktigt mycket så jag visste inte var jag skulle ta vägen, så det blev att gå och lägga sig. klockan 22.00 , riktigt skönt tänkte jag, har inte gått och lagt mig så tidigt på sjukt länge.
Vaknar till vid 23.30 av att min mobil ringer , dolt nummer! hann inte svara för den la precis på när jag hade fattat att de ringde. Blev lagom "klarvaken" för att inte kunna somna om på typ ett tag.
Sen somnar jag om och vaknar idag klockan 12. Jag går upp och äter och ska börja plugga, då kommer huvudvärken tillbaka. Försökte skita i den och plugga ändå, de gick i en timme och sen klarade jag inte mer så jag gick och la mig igen.
Sov ändå tills nu, och huvudvärken har ännu inte försvunnit :( .. och när jag kollar ut genom fönstret så SNÖAR det?!?!?!?!?!??! trodde snön var borta och att det var påväg att bli vaarmt, men ..

Jag vet fortfarande inte hur man gör för att de ska bli finare och hur man ändrar text :(

asd

Jag har träningsvärk :( . Det kan faktiskt vara skönt med träningsvärk ibland tycker jag, men inte idag för när jag är trött och sträcker mig baklänges så gör det jätteont, och speciellt i magen och armarna . usch
Stack till skolan imorse för att fixa lite pa saker, efter det så hem igen för att vänta tills södervärnsaffären öppnar.
Stress följde med mig hem så vi kunde "vänta" , orkar inte gå i stan plus att jag behöver plugga HISTORIA.
Jag orkar inte , de är skitjobbigt och skitsvårt. När vi skulle ha provet tänkte jag att jag skulle vara duktig och börja plugga i tid, så jag började plugga 2-3 veckor innan, haha och jag klarade inte provet. Jag hade 2 frågor som var rätt av 7 stycken. jättebra (Y) . Och rebecca jeppsson börjar plugga typ 2 dagar innan och hon klarar det:) . vad är mitt problem ?
MEN vi fick typ 60 frågor och plugga på, kom någon av dom frågorna på provet? nej för att de gjorde dom inte.
Har 3 prov att göra i historia för att få G .
Jag har varit duktig och börjat, så jag måste fortsätta nu.

bye.

:)

ja okej, en blogg. haha.
"get a blog:D" kommentar av jeppan och "sussie har du en blogg?, hade velat läsa den såfall" av sandra var det som fick mig att vilja ha en.
Ändå vägen från oxie och hem satt jag och tänkte skitmycket om jag skulle eller inte, och det blev det som det blev.
Men ja jättefin vet jag inte ifall den är nu, men johanna kollar film så hon kan inte hjälpa mig, och det som hon sa att jag skulle göra fattade jag inget av, ( ja jag är trög) inget nytt för andra, haha men jag kom faktiskt på idag att JAG är faktiskt väldigt trög :(
Faktiskt så vet jag inte heller hur länge jag kommer ha denna, meeeeeeen ! :D

OCH jag hade lagt av med min träning av någon anledning som jag inte kommer på nu, de va för längesen eller har jag för mkt annat att komma ihåg/tänka på. men iaf IDAG så var det första gången på typ 1månad och jag måste sluta med att inte träna, och äta den hemska feta maten. I Teneriffa åt jag inte så onyttigt, jo en pizza. men den gick bort på ett ganska fint sätt endå=) men sen måndagen efter så åkte jag till stan träffa jeppan och sofie och dom skulle äta mcd, och såklart kan jag ju inte säga nej till den lilla cheeseburgaren som ligger och skriker på mig att jag ska köpa den, haha!! och varje gång jag har varit i stan denna veckan så har jag köpt cheese eller något annat skit från mcd.
Jag menar allvar när jag säger att jag är en rund köttbulle, jag måste ta tag i mig själv och börja träna.

men iaf, nu ska jag kolla gossip girl Säsong 2 :D har väntat en hel dag på att avsnittet skulle bli hemladdat! :(
antar att det kommer vara jeppan som läser detta först ;) haha .

seeya

okej,skitbra vet inte ens hur man bytar textstil! :S

RSS 2.0