Väldigt snart :D

Har varit ute en liten stund nyss, nu ska jag bara vara hemma och ta det lungt eftersom jag inte är riktigt bra än hehe.
Ikväll kommer jeppan hit och vi hade inte tänkt att sova.. för vi har lite grann att göra ikv/natt och sen ska vi bli körda av mammi till tåget.

Färgade håret igår, jag tror att det blev bra ? det blev iaf inga fläckar som jag missade att färga denna gången som sist. Ska äta lite nu och hoppas att fina phone house kan vara snälla och ringa mig snart.
Vill ha min nyaa nuu !!!

mmmh

Va ute en stund imorse, ganska tidigt faktikst. Sen hem och ringa the phone house för att veta hur det går med mina kära mobil. Har lämnat in den nu fär 4de gången och sony ericsson hade sagt att dom skickar ner en likadan mobil eller vad han nu sa och så får jag välja om jag vill ha den eller en helt annan.
Helt annan självklart.

Nu ska jag färga mitt hår.


:)

Lördag

Stan med elle och jeppan på dagen sen träffade vi några från deras jobb och gick till maskot. När jag kom hem så åt jag lite snabbt och fixade mig och sen hämtade andre mig och elin så körde vi till sandra och robins inflyttningsfest.
Jag hade inte så kul i början men de blev bättre mot slutet. Drack inget. Hade skitont i huvet så var tvungen att gå hem. Andre körde oss hem igen, inom statoil bellevue.
Jag har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde då :( . Jag fick skitont i magen haha och huvudet blev sämre.
Gick och la mig när jag kom hem men jag kunde inte somna för jag mådde skitilla och trodde att jag skulle spy + jag hade riktigt ont i huvudet. Kändes som någon stod och studsa en boll i mitt huvud. Tillslut somnade jag väl men de var så hemskt.

Vaknade upp på söndagen men skitont i halsen och huvudet. Jag låg i sängen hela dagen. Lite feber som gick upp och ner och halsen va värst.
Idag är det bättre.

Måndag 
Tisdag
Onsdag
Torsdag - STOCKHOLM :)

Äntligen bort från malmö haha, tror vi har väntat 4-5 veckor nu .


..

har blivit sjuk, jättebra (Y) !


fisk

Dagen började bra, på kvällen blev den mindre bra. Jag råkade sabba mammas mobil. Den är helt i sönder. Displayen är helt vit när man försöker sätta igång den och den börjar spela konstiga ljud. Inte alls okej!
Jag och mobiler funkar inte. tyvärr. Nu har jag fått ta pappas nokia som jag inte fattar ett skit av, skickar tomma sms osv osv.

Eftersom mina föräldrar inte har varit hemma idag så var jag tvungen att göra mat själv så fick gå till ica och handla något. Det blev spagetti och köttfärssås, helt okej men endå inte jättebra.
Efter jag ätit så gick jag ut och träffade m, va ute ett tag sen gick vi hem till honom en stund och sen till mig.

Jag känner mig så korkad haha, jag har kämpat med att ställa in datum och tid på mobilen och självklart klarade jag de inte. Jag bad honom om hjälp, han bara trycker lite så är de klart. Hahah =/ .

Nu ska jag sova, har lite saker att göra tomorrow =)


ahhh!!

blev nyss väckt av att störhenke ringde mig och pratar om de sakerna som alltid kommer upp haha, jobb och pengar.
Väldigt tröttare blev jag också men ska gå upp nu för jag och pappa ska till citygross :)


meemories

Igår gick jag och la mig halv 11 på kvällen och vaknade klockan 8 imorse och var ganska pigg. Gick upp och kollade i huset och fattade ingenting så jag gick och la mig igen och ställde min klocka på halv 12. Riktigt skönt var det att sova ut.

Klockan 14.15 var det körskola, jobbigt. Har haft körskola mån,ons och tors denna veckan. När jag var klar gick jag till gustav för att träffa rebecca. Längesen jag var i stan känns det som.
Jag lämnade även in min mobil igen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , jag hämtade ut den i måndags för den hade varit på "lagning" och lämnade in den idag. skitbra <3<3<3 .
Det är fjärde gången nu så dom reklamerar den nu och det är sony ericsson som får ta beslutet om vad som ska göras. Om jag ska få en ny, en uppföljare eller vad han nu sa :) . Svaret får jag veta på måndag eller tisdag.

När det var gjort så stack vi till våra bussar. Jag gjorde lite mat och nu har jag kollat 3 avsnitt av onetreehill . Var ett tag sen jag kollade de också (u) haha.
Det blev ingen träning för mig idag för jag har fruktansvärt ont.

Vid denna tiden om exakt en vecka så har vi väldigt roligt i Stockholm :)

....

Jag är inte till för att gå upp klockan 7 på morgonen . Det funkar inte! Gick ändå och la mig vid halv 11 igår men var endå lika trött. Riktigt varmt var det också, hade glömt att stänga av elementet så när mamma kom in imorse så var det som om hon gick in i en bastu! haha :( .

Jag åkte med mamma till hennes jobb för att fixa klart det som jag inte hann igår och sen tog jag bussen till körskolan vid 9. Mina ögon var knappt öppna och allt var så jobbigt tyckte jag (u) ..
När jag var klar visste jag inte att pappa stog parkerad utanför så jag bara började gå därifrån och han sa ingenting heller, jag fick märka det själv haha :S . Vi åkte inom expert för jag får sms hela tiden om att jag har saker att hämta ut (min kamera) som jag har gjort för ett tag sen nu.

Har precis ätit och nu ska jag sticka iväg och passa 2 små bebisar.

ciao

sh

Skulle följt med mamma imorse till jobbet för att hjälpa till med en sak, klockan är 10.15 och jag sitter fortfarande hemma (u) . Haha jag är så jävla dålig. Ska fixa lite och sen dra dit.

jag längtar sååååå mycket till den 26 nov.


!!

Jag är så jävla trött, och det är skitkallt osvosv! Imorse gick jag upp halv 8 och tog bussen 1 timme senare. Senast jag tog bussen så tidigt på morgonen var när jag gick i skolan :( haha. Iallafall, jag skulle till körskolan. Det gick bra men var nervös tydligen haha, ingen aning om varför. När den var slut kom pappa och hämtade mig så åkte vi till Rosengård för vi skulle handla på city gross.

Vi stod i en gång så visste jag att jag kanske tog lite väl mycket plats, men inte så man inte kunde komma förbi. Så kommer de 2 gubbar, den första går förbi utan problem men den andra haha han bara puttar mig i ryggen och säger : FLYTTA DIG !!! Hahaha jävla idiot tycker jag, och pappa bara vaa? Sa han så? hahah.. mmh .


När vi var klara så körde vi vidare till jägerso för att hämta ut min fina mobil. IGEN. Älskar the phone house i jägersro!
Nästa gång det händer något med den ska jag ha en ny, punkt slut. Jag orkar inte lämna in den varannan vecka.

Nu ska jag faktiskt gå, har lite saker att göraaaaaaaa :)

ciaao!


oh

Ja, innan idag var det en liten inflyttningsfest för släkterna, den riktiga är ju på lördag  ;) hehe. Kul det var att träffa robins släkt, trevliga var dom :) . Vid halv 5 stack jag ut till bussen och mötte j så gick vi och träna.

Jag hade feber innan idag/morse ..soo? hade inte de då, men däremot känner jag de nu haha att allt inte är som det ska, men kände att de var dags att träna eftersom jag har sugit på de som fan this week.
Ska sova nu för imorgon är det körskola tidigt och jag är så jävla besviken för de. Orkar inte !!!!

Jag blir så fruktansvärt irriterad och vetifan vad jag ska ta mig till, vad ska jag göra... ?
Jag har också tröttnat på malmö riktigt,riktigt,riktigt
jävla mycket också.
Att slippa "det" och Malmö är det bästa som hade kunnat hända nu .. "deprission" innan sthlm, javisst! och jag kan ge mig fan på att den kommer tillbaka efter stockholm!

Godnatt!


mauk mauk

Lördag : Jag och elin cyklade hem till sandra och robin. Dit kom även filip och caroline. Vi kollade Austin powers som gick på tv plus han är min favorit nu. Haha han är så jävla rolig. Vi satt och snackade ett bra tag samtidigt som vi kollade på en annan film som också gick på Tv. The day after tomorrow eller något sånt.
Vid 11-tiden cyklade jag och elin hem igen. Riktigt skönt är det ute på kvällen/natten. Gick hem och la mig och kollade på tv. Mådde skitilla och hade ont i huvet osv. Förstår inte ?

Idag har jag litelite feber (y). Sandra och Robin ska ha en inflyttningsfest för släkterna idag klockan 14.00 så ska dit endå.


på skolan

Just the two of uuus (8)

Jag och mamma skulle iväg och träna imorse men det var mycket tvek pga vem som skulle hålla den. Vi var ute och gick en runda istället och sen så åt vi frukost. Sen duschade jag och gjorde mig klar så åkte vi till svågertorp. Skulle fixa gardiner till mitt nya rum ehehe.. Sen inom på jysk.
Jag vill inom djuraffären haha och jag blev så jävla kär i en sköldpadda men när jag såg på den nämre så var den inte så fin :( , kroppen var lite äcklig. Skitfina fiskar också som jag ville ha haha, men fyfan vilket jobb. aldrig mer.
SEN .. fåglar. Jag vill ha en liten fågel som man kan lära prata. Dom har en där i sin affär haha. Den pratade faktiskt lite men det var nog på kinesiska lät det som =/ .

Jag kollade onetreehill när jag kom hem och somnade, sen sov jag ett tag till för jag mådde sjukt illa. Blev väckt när det var mat. Kunde inte resa mig ur sängen jag bara somnade om några gånger innan jag kom upp. Jag har börjat kallsvettas(?) , fryser som fan fast jag sitter med filtar, element och ljus. (pga de är kallt i rummet) men jag fryser endå.

Jag får se om jag mår bättre om ett tag, ska såfall till sandra&robin som jag typ har lovat lite, till caroli eller bara vara hemma. Ska hem till dom imorgoneftermiddag på lite inflyttningsfest med vuxna skulle jag tro :p .


jag saknar göteborg + folket där. Sjukt annorlunda.  <33


Fredag 13

Grattis till natta idag, hon fyller 19 =) .
Var uppe klockan 7 imorse, hade lovat en på mammas jobb att passa hennes barn ett par timmar, sen var det stan ett tag och sen vidare till träning. Träningen var inställd, synd eftersom jag var skittaggad. Väntade skitlänge på mamma för hon hittade inte dit.

Ikväll skulle jag egentligen iväg, men det blev inte så. Jag är skittrött och har ont i huvet som fanfanfan! Det blir nog ut med några kompisar senare istället :) . Jag är inte på humör för att festa, fira natta och johanna (fyller år imorgon) på hipp och plus om 2 veckor så är det galet i stockholm.

Fredagen den 13, det märks !

aaaah !!

fick precis ett skitstörigt samtal, hahaha så längesen! =(
såklart ska han börja direkt ..

vad gör du nuför tiden?
(jag) jag går på körskola ..
särskola?

fina hörselproblem, haha :( . nu börjar det blir galet , ska sova väldigt snart sen upp tidigt imorgon!

jahapps

En sak som är bra är att rummet är klart och jag gillar det, lite till som ska fixas men vet inte iktigt hur. En sak som är mindre bra är att jag inte mår bra än. Skitjobbigt :S .

Blir väl att ta det lungt .

=(

Har mest legat i sängen idag, har inte mått alls bra. Mått illa och känt mig yr, och de har suttit i hela dagen så det ingen träing ikväll som jag faktiskt hade hoppats på. Nu har jag tillochmed fått feber. Om allt skit försvinner får jag väl ta det imorgon istället.

Nu ska jag vila


hallålå

Vaknade ungefär för 5 minuter sen av att jag har så jävla ont i min arm och mår skitilla. Ligger klarvaken nu och vet inte vad jag ska göra. Jag drömde att jag tatuerade in "korkad" i min nacke, och den var rikigt ful:S hade ångest som fan minns jag, sen drömde jag något annat som var riktigt hemskt. Minns inte, har bara svaga bilder i huvet. 

Igår, just de. Jag trodde att jag skulle få pappas "stöd" men ikke, haha han som skulle tagit mig till doktorn och va snäll där. Nej det skulle han inte längre, han dummade sig och gjorde det värre för mig haha . Min syster ringer min innan och va ledsen och gjorde mig ännu mer osäker, okej förstår dig sandra <3 . Stack dit med annika som hade fått sin kallelse tills igår som tur va, hade inte kommit iväg annars . Jag visste inte om jag skulle få göra den, men när vi kom in till själva stället så fick jag skriva i en lapp. Det var typ 4 stolar man kunde välja mellan sen var de en fet "läktare" kallar jag de iaf för vet int evad jag ska säga.

såå .. vad ska jag göra nu då?

kk

Sprutan gjorde inte SÅÅ ont som jag trodde, men lite kändes det :( . Ont i armen har jag också!
Ska bara ligga och kolla film ikv, väldigt skönt.

heh


visst.

NU har jag, eller mamma ringde och bokade biljetten hem ifrån stockholm! :) . Dom är så jävla fattigt där, hon skulle boka till "sin dotter" , dom frågar inte hur gammal jag är och min mamma vet inte "vuxenåldern" på det bolaget så dom tar 431 kr. Mamma ringde dit igen efter jag berättat och sa att hon hade sgt fel på vuxen och ungdom, men äckliga som dom är nej det går inte att byta.
Nä men okejdå (y) , man brukar oftast fråga hur gammal... eller?

Måste ta på mig och sen gå till bussen !


eveeeryday

Ligger i sängen och ska strax sova, men nu är allt bokat och klart till stockholm :D . (förutom min hembiljett) hade tänkt stanna lite längre, ehehe eller inte. Hade gärna men ja whatever. Det gick inte att boka min biljett genom intenet men det ska fixas direkt när dom öppnar imorgobitti . Har också tränat idag, glad att jag följde med tillslut haha.

Ska upp tidigt imorgon så måste sova nu .



jag är så jävla klumpig idag !!!!!

Jag sitter på golvet och målar i rummet, brun färg. (har mobilen i handen,pratade i tfn) Jag hade bytat till mammas vita mobil för jag lämnat in min egen igen. Vad händer ..? SÅklart att jag lägger ner den vita mobilen på tidningen i den bruna färgen . Dén vita mobilen blev brun :( . hahaa men jag fick bort de tillslut !

I färgaffären så råkade jag välta en sak, inte alls okej. men han blev inte "arg" haha och han sa att det inte gjorde något :p .

Jag pratade i telefon på högtalaren, hade den i knäet. Har datorn framför mig och jag skulle sätta mig närmre den, och hade glömt att jag hade mobilen i knäet och tjoff den hoppar rakt in i datorn. Samma sak hände i lördags haha hade den i knäet och skulle ut ur bilen, den flög rakt ner i marken och alla delar hoppade av. =(

Jag suger.

Om en timme ska jag ut med jeppsson, och ikväll fixar vi det sista till sthlm :) .

shut it down

Följde med mamma och pappa till ikea, jag ogillar det fortfarande men lite bätte idag när jag fick saker (a) . Skitmycket folk som vanligt + att en jävla gubbe körde på mina hälsenor jeppan, haha nej usch. Han körde på mina fötter bakifrån med sin jävla barnvagn så jag fick hoppa in i ett "hål" så han kunde gå förbi.
När vi äntligen kom ut från ikea skulle vi till någon spisaffär eftersom vår kära ugn har lagt av.. nästan iaf.

Jag och mamma gick inom rusta snabbt för att leta efter en sak. Det blev tyvärr inget k-rauta idag, men imorgon ska jag kanske följa med pappa dit och handla mer färg till rummet.
När vi kom hem så började jag måla rummet för andra gången och sen hjälpte pappa mig för jag började få så ont i mina händer. Sandra kom hem en stund idag och åt och sen följde hon med mig och mamma till statoil och en liten runda. Sen har jag bara kollat onetreehill, det är såååå bra.

Nu kollar jag på pollyfilmen och ska alldeles strax sova. Blir nog upp till stan också imorgon :) . Ska komma ihåg att lämna in min mobil IGEN. Jag har typ precis fått tillbaka den men den är redan konstig, jag borde få en ny mobil eftersom det är 3-4 gånger den åker in på lagning. Det är inte okej enligt mig.

ciao


lördag

Jag är så jävla trött och blir snart irriterad för att jag inte hittar mina jävla tv-sak. Imorse väckte mamma mig vid 10 för att jag hade sagt att jag skulle följa med till en outlet idag. Gullared, haha så jävlal löjligt, det var riktigt fattigt också. Sen var det något i jägerso och skopunkten och allt de där. Hittade inga skor, det suger.

Sen körde vi vidare för att kolla på färg men såklart så ska alla färgaffärer ha stängt just idag så det blev att köra hem, inom limhamn och lämna av sandra.
Pappa hade varit jätteduktig och gjort asgoda bullar haha och som vi åt lite och sen åkte han och jag till svågertorp. K-rauta är absolut min favoritaffär . Vi fick världens finaste hjälp av en som jobbade där, vi skulle fixa färg. När vi kom hem så började jag och mamma måla direkt. Det kommer bli riktigt fint trooor jag.
Imorgon ska vi kanske dit och köpa en till färg, fast annan nyans :D .

Duktig var jag som körde både dit och hem. Har precis målat klart det sista, blev trött efter de så ska nog bara lägga mig och kolla onetreehill.

Jag förstår inte vad som hände inatt för när jag vaknade så låg min data öppnad på golvet bredvid sängen uppochner .. ? :S

jaaaaaaaaaaaa

Har varit hemma typ ikväll "och ute litegrann med en kompis" internt

I stockholm, då blir de inget tråk , inte alls :D . Om allt går som vi vill så kommer det bli riktigt fint alltså, eller det kommer det nog endå ;) .


Riktigt bra

Har bokat biljetterna upp till stockholm nu, bara hem kvar och 2 nätter på ett hotell. Så jävla bra det ska bli. En galen torsdag - söndag.
Vår planering om vi ska kalla det så ser riktigt bra ut tycker jag. Jag vill ha den 26 November 05.14 nu!

Har varit på körskola idag, den gick bra. Efter tog jag bussen hem och kollade lite på tv. Halv 6 kom johanna hit för min syster skulle ge henne tui na. Längesen jag träffade henne, lite prat hann vi också med!:)

Tror att jag ska kolla på en film som jag fixat eller så blir de dom 2 sista avsnitten på onetreehill haha. Måste ha säsong 4. Om johanna är jättesnäll så fixar hon den till mig på söndag, för då ska hon till ullared:D .
Imorgon ska jag nog inte göra något speciellt på dagen, på kvällen ska jag äta middag med min syster eftersom annars hade jag fått äta själv ehehe. Sen blir det chiiiillllaaa :)

ciao

har fått tillbaka min kamera förresten, den har varit på laddning igen. Jag och mobiler/kameror är nog inte de bästa tillsammans ;) .


haha eddie så söt. Linneas hund som jag och elle passade i några
timmar förra veckan :D. Han är så liten (a).


denna bilden gillar jag inte :( . Alla ska alltid trakassera min fina nalle?:S

Igår påminde Jeppan mig om hääälseeena..  aj aj och AJ !!!


aa ..

Idag var det körskola, det gick bra och jag tror faktiskt att jag börjar bli riktigt duktig haha. Efteråt tog jag bussen till Västra hamnen där pappa var och sen körde jag därifrån hem. Skulle egentligen ha åkt och tränat idag men känner att jag inte alls mår bra så det blir imorgon och på onsdag istället.

Jag har varit inne och kollat på lite utbildningar eftersom jag har tröttnat på att bara gå hemma och knappt göra någonting. Jag har velat läsa spanska utomlands, åka till norge och jobba efter nyår och gå en bartenderkurs.
Gick in och läste om bartenderutbilning igen och har bestämt mig för att göra det om jag inte har fått något bra jobb inom 2 månader.
Det blir antingen 18 Januari - 12 Februari eller 15 Februari- 12 Mars såfall, i Thailand. En ifrån utbildningen ringde mig nyss också och pratade lite om det och det verkar skitbra.

Ska prata mer om det med mamma när hon kommer hem, sen får jag se hur det blir med det hela! Skulle iallafall vara skönt och riktigt roligt.

Sen .. nu har sandra flyttat på riktigt och ehm ja.. det känns tomt.. och konstigt :s , kommer väl vänja mig ehehe..


fireflies .. ?

söndagen: Natta frågade om jag ville med till Nova Lund och det ville jag så hon kom och hämtade mig sen stack vi, inom jägersro också för skopunkten i lund är fan inte okej. Vi handlade mat när vi var klara, inom mig en liten stund och sen hem till henne. Vi gjorde mat och spelade super mario. Sen skulle vi sticka till Bokskogen för vi skulle gå en runda som vi hade lovat eftersom vi hade ätit skit. När vi kommer dit, in på parkeringen så stänker det upp vatten på fönsterrutan haha. Vi blev skiträdda och skrek till. Jag sa till natta att hon skulle köra därifrån snabbt som fan.
Vi stack hem till matti istället och kollade på sunes sommar efter den så åkte vi hem och sov direkt. Skittrötta var vi.

Måndag : Vi gjorde oss klara och sen stack vi till toys och när vi var klara där så åkte vi till skolan för att prata lite med syv om någon utbilning som natta kanske vill byta till. Efter de så stack vi till hennes skola för att prata med dom där istället men dom va inte där så vi åkte hem till mig istället och gjorde mat och chillade. Tror att vi stack och tränade sen ... :S .

Tisdag minns jag inte vad jag gjorde, kanske så tränade jag :S
Onsdag: Jag stack upp till stan till arbetsförmedlingen för att jag hade blivit kallad på möte. Efter mötet så träffade jag amanda och natta typ 10 minuter och sen stack jag hem. Elle kom hem till mig vid 6 och vi åt tillsammans. Vi skulle träffa amanda och natta uppe i stan vid 9 eftersom vi skulle se Michael Jackson bion. Riktigt bra var den. Skitsöt var han också :( . Innan bion började så var det en "dansgrupp" som dansade. Jag trodde att jag skulle dö lite grann. Det var så jävla fint alltså och sjukt coolt.

När bion var slut så körde vi lite folk till etage och sen stack jag och elle hem till henne. Vi spelade super mario haha och pokemon.
"pokemon är så jävla roligt". Det var inte alls roligt tyckte jag. Elle fick en dum ide : att vi skulle åka till bokskogen klockan 12 på natten. Det var nog det sjukaste jag hörde den dagen.
Jag började må skitdåligt och trodde att jag skulle spy så jag ville sova.

Torsdag: jag skulle på körskola 10.15 men eftersom jag var sjuk så ringde jag till dom och sa som det var. Vi sov vidare efter jag ringt och vaknade upp lite senare. Klockan 1 skulle vi vara hemma hos mig för att jag hade sagt ja till sandra om att passa Linneas lilla eddie. Passade han i typ 2 timmar och sen hade elle bestämt med aldin och adi så vi hämtade dom och åkte till Hornbach för elle skulle handla saker där. Efteråt handlade vi mat och sen hem till elle och gjorde en skitgod maträdd. Aldin gjorde (jag hjälpte till :D ). Annika kom också dit ett tag.

Fredag: På dagen åkte jag till sandra och robins lägenhet och målade vit färg i köket. Riktigt fint blev det. På kvällen så blev det biljard. På eftermiddagen på lördagen hjälpte jag också till med att packa upp deras saker osv. Tyckte att det var så kul :( . Vill själv flytta lite grann.

Idag har jag också varit där och skulle hjälpa till men jag skadade min tumme direkt så jag blev en bebis och kunde inte göra något på ett tag. Vardagsrummet och sovrummet är mina favvorum än så länge ;) haha.
Ska kanske ut en runda med henke sen, får se hur det blir med det.

Film eller något nu, har skitont i huvet. ciao

orkar inte lägga in bilder för allt ligger på hårddisken.


David guetta och lördag

Förra fredagen så var jag och fyllde i min tatuering eftersom den har blekts :S . Jag hade glömt "smärtan" men det gick ganska snabbt. På kvällen var det slagt. Förfest hemma hos bylund. Känns nog som att spriten gick direkt ut i blodet hah. Man får inte, eller det är inte bra att dricka samma dag som man tatuerat sig. Men väldigt rolig fredag haha förutom att min fot fastnade under en stor sten (som håller uppe stängslet i kön) och att jag fick en klack på exakt samma ställe några timmar senare. Fick ett stort och svart blåmärke på foten :( .
Emilia och jag kom till vip kön om det nu fanns någon vip. Duktig på att "tränga" sig fram är hon så vi kom in ganska snabbt :) . När vi kom fram till vakten så säger han att våra biljetter är falska och att vi skulle gå ut därifrån. Vi sa att vi har inte betalat 200 kr för ingenting och så skyllde han på att det var den som sålt biljetterna till oss , att det var den som lurat oss. Vi var påväg ut men så stoppade en vakt oss och frågade om han kunde få kolla på våra biljetter, han kollade på dom och sen sa han att dom inte alls var falska och att vi kunde gå in .

Det tog kanske en timme, sen var jag av med allihopa. Träffade på lite folk under tiden jag försökte hitta dom som jag var där med. Omöjligt. Det var så jävla mycket folk. Jag hörde att någon kallade på mig, det var ann-louise så jag gick till henne och pratade med henne ett tag men sen skulle hon gå och då såg jag en från min skola som jag gick till istället. Jag träffade hans kompisar också som jag inte har träffat på över ett år haha och sen va jag lite med dom. Vi tog en shot och sen började jag leta igen. Fick sms "kom till mitten", "kom dit", "är längst bak" .. jaha? men det var inte så jävla lätt.
Tillslut så hittade jag anna helt ensam längst fram vid david guetta . hahah så söt bebisen va.
Vi skulle gå och ta våra jackor och sen sticka därifrån. Tror att vi stog 20 minuter i kön.
När vi kom ut så träffade vi oliver ett tag, galen människa. Sen stack vi hem och sov.
Jag hade helt okej kul, fast jag var själv nästan hela kvällen haha. men det var lätt inte värt 200 kr.

På lördagen kom jeppan till mig efter jobb, vi åt en fin middag och sen deckade vi ganska tidigt.

face drop

Eftersom jag kanske är sjuk så har jag legat hemma i sängen idag och försökt att bli frisk, sen fick jag spel och följde med min syster och pappa till sandra&rs lägenhet och hjälpte dom att flytta in. Riktigt fint är där nu när saker börjar komma på plats! :D

kvällen började med att sitta hemma, ganska skönt. Sen stack jag och natta till johanna.  Johanna kom ut till bilen och där pratade vi bara om massa saker. Vi hörde massa ljud osv och blev lagom rädda. Fick höra sanna historier också som hänt en vän/vänner! läskigt som fan.

Antar att jag ska sova snart, men mina föräldrar har inte kommit hem än!! :s

RSS 2.0