:)

Stack som sagt hem till Johanna igår, hennes nya home hehe. Hon kom till mig så cyklade vi tillsammans dit.
Den såg inte alls ut som jag hade förväntat mig, en riktigt stor etta för att vara etta :) . Mycket fin var den och skitmysigt.
Jag hjälpte fete att göra mat samtidigt som vi "kollade" på idol. Haha alltid när jag träffar henne så har hon nya läte på g, haha :( .

När vi ätit klart och så så gick vi till sängen och kollade tv, eller jag såg knappt någonting . Tvn står på golvet än sålänge (tror hon fått en tv bänk idag hah) mm och jag var längst in så såg typ bara lite huve men jag sket i vilket för de va ett program som jag inte bryr mig så mycket av. Sen såg vi att andra avenyn hade börjat, johanna kunde inte se de nyaste programmet för hon har inte sett de förra och då ville jag se de allra första eftersom jag inte sett de, haha efter många om och men så blev det att vi kollade det allra första! :D

När vi sett klart det var vi riktigt trötta så vi stängde ner allt och skulle somna.. klockan var 22.00 men det var väldigt skönt. Skitskön säng, min suger men som vanligt så vaknade jag flera gånger under natten. Förstår inte varför?

Jag skulle upp sex imorse och jag kom upp, var knappt trött trodde jag iallafall :S .. Fixade mig lite snabbt och sen sa jag till johanna att jag skulle gå.
När hon skulle låsa efter mig säger hon " asså jag är inte ens vaken!!!!! " .

Hon ringer mig 2 timmar senare och berättar om hur trött hon var imorse haha och jag berättade vad hon hade sagt. Vaa?? haha sa jag så? .. :( inte okej.
Jag kom hem vid 8 och sov en halvtimme sen stack jag upp till Jessica för att passa hennes barn heeela dagen.
HAHA, jag tyckte att jag var skitrolig när jag skrämde den minsta flickan så att hon hoppade till!!! :( hahaha

Kom hem halv 6 , vara hemma en liten stund sen följde jag med pappa och tränade.
Nu sitter jag här :( . Skulle egentligen hem till johanna och sova där idag igen men vi snackade lite och kom fram till att de blir bättre någon annan dag! :D

Ska göra annat nu!


haha, jag och johanna 2007 ! Kanske inte världens finaste bild! :)  (påmig:D haha)


thats it

Det har typ inte varit min dag idag heller .. fast igår var värre, mycket värre.
Har fått "viktiga" samtal där jag har svarat på helt fel saker :( haha sen hittade jag min cykelnyckel I cykeln som jag har letat efter skitlänge och .. när jag och sandra var på ica kom jag på när vi kom ut att jag inte la upp påsen med kiwi på rullbandet utan jag hade gått ut med den utan att betala:( haha .

Just nu äter jag och kollar tv, sen ska jag hem till johanna till hennes nya lägenhet. Blir nog att sova där tillochmed, nära och bra till annestad imorgon! wiho .

ciao


endå

Idag har det verkligen inte varit min dag, herregud!

Haha, ville så gärna ta livet av mig. Skämdes till galet mycke. Annars har jag varit i stan med daddy idag, sen hämtade vi upp sandra på högskolan. Skitful är hennes skola :S . Sen gjorde hon och jag en liten sak och sen stack vi hem. Har varit ute och sprungit ikväll för jag orkade inte följa med på träning idag.

Jag vill ha helg nu! Den kommer bli så jävla fin!

förra lördagen!

Jag och jeppan träffades på centralen och sen gick vi till max som vi inte visse var den max vi visste just då. Började förkröka. Där var folk som jag inte träffat/sett förrän jag gick i sexan eller om inte femman.
Vi körde olika spel och hahaah människorna var så dumma i huvet :( . Det var en kille som fick dricka hela tiden för dom som satt bredvid visad alla oss andra vad vi skulle gissa på hela tiden . Han förstod ingenting förrän efter när dom hade berättat! :D

När vi hade förkrökat en stund så skulle vi gå vidare till buddha. Vi gick aldrig in, jag , jeppan och oliver tog en taxi hem till oliver istället. Hahah sjukt! Taxin stannade utanför ett hus där det stod fullt med människor utan. Jag frågade är det fest eller?
- jaa kaam in, kaam in ! dom  var danskar.

Vi fick ut i ett stort tält det var massor av sprit och musik så där tog vi vad vi ville dricka och sen gick vi och satte oss i uterummet där dom andra satt. Jag och jeppan hann med en fin dans ute i tältet till turn around :( 2 gånger till och med.
När vi kom in i uterummet så påstår oliver att jag har sagt heeelloooo deenmark! haha. Alla var ju danskar.
Vi satt och drack med dom och hade roligt. Efter ett tag börjar Oliver med sin allsång, hahah riktigt sjukt. När jag vet hur man lägger ut filmer här eller på facebook så ska den upp! :D och vad jag och jeppan sa i filmen haha förhelvete ?

Först fick vi en shot trot jag, jag gav min till oliver. han tog den och sen efteråt fick han absint . När han hade druckit den säger han till mig : ska vi gå.. jag mår inte så bra !! Jeppan ville också hah :( .

När vi skulle sova så envisas jeppan med att hon ska sova själv i sängen för att hon har aldrig fått sova i sängen och säger att han ska gå och lägga sig i den soffan där jag sov (den var skitliten) , men han skulle sova i sängen han också. Dom "bråka" om sängen ett tag och det slutade med att oli gick in.
När han gått säger jeppan till mig, sussie vill du sova i sängen så kom? hahahah så jävla ond.
Vi hörde ljud och såg ljus osv, skickade sms till oliver att han skulle komma ut. Skitsnutig var han . haha "prata aldrig mer med mig" ,"jag tänke inte sova i soffan" ,"jag bryr mig inte blabla" hahah . Han sa dagen efter att han skulle komma ut igen men han somnade så han hann aldrig .

Nästa dag kom han ut och störade sig och sen så följde vi med på hans match i rosengård . Vi kollade ett tag sen kom min mamma och syster och hämtade mig och jeppan. Hem till mig och chilla, åt och var överdrivet galna! hahaha . På kvällen tog vi en runda och sen kollade vi på taken men halvsomnade till den.




Friday 25/9

Oliver kom hem till mig vid halv 8 tiden, chilla typ innan vi stack till bussen. Vi tog bussen till centralen och mötte upp ellepelle och sen gick vi till max ! :)
Förresten förra helgen skulle jag och jeppan också till max, olivers kompis ..hade ingen aning om vem det var. När vi kommer utanför hans dörr säger jag, men haha här bor ju gw också, så konsigt! Den dära max var också gw. haha så jävla sjukt, men riktigt roligt att träffa honom , det var ett jävla tag sen sist.

iallafall .. vi började dricka och jag blev riktigt taggad av musiken som var riktigt bra. Lite senare så kom max kompis hanna och filip och gustav. Dom kom ganska sent med tanke på att vi skulle sticka kvart över 11 haha för vi hade som sagt vår lilla plan! :)
Elle+vodka är en riktigt bra kombination och jag gillar det verkligen haha .

Vi stack till hipp, inte kvar över 11 . Planen sabbades =/ . Jag, elle, max och oliver gick och ställde oss i den superlånga kön. Var dom andra tog vägen har jag inte aning om. Efter en stund, väldigt liten stund så stack elle hem också så det var bara vi 3 .
Vi kom in, inte innan 00.00 så heeela planen var totalt sabbad haha men vi sket i vilket. Gick in och dom beställde dricka och sen skulle dom ut och ta luft eller något men så hör vi sexy bitch låten så då stack vi in direkt och börja shakea :( . hahaha oliver körde en riktigt sjuk dans och det stod typ 5 tjejer bakom honom och skrattade åt honom . När jag sa det till honom så blev han "ledsen" och ville inte dansa längre. hahah AW!

Träffade asmycket folk där inne, skitroligt. Blev av med oliver och max ett antal gånger men hittade dom lite senare vid baren haha. Jag sa till oliver att jag skulle gå på toa och att han skulle stanna vid baren.
- ja sussie, kom hit här när du e klar!! jag stannar här!
- ja skitbra!
jag går på toa och när jag kommer tillbaka , är oliver kvar då? nej det är han inte. Letar runt på hela hipp men hittar inte honom. Jag kände att jag fick sms och det är från oli där han skrev att han hade stuckit för att jag hade tagit för lång tid på mig? haha riktigt jävla dum i huvet.

Minnet är inte på topp, men jag hade skitroligt! Hipp brukar inte vara min favorit . Händer saker som kanske inte är alltför roliga, men dom 2 senaste gångerna har varit skitroligt.. eller ja studenten var också det ändå tills jag fick reda på lite saker några dagar/veckor efter (?). Vissa folk , vissa folk .. nä det finns inget säga alltså!

Kvällen igår slutade riiiiiiiiiiiktigt störigt haha. Jag hade så jävla ont i mina fötter så jag visste fan inte var jag skulle ta mig till men som tur är hade jag ett par vanliga platta skor med mig men det gick inte. Mina nya skor hade totaltförstört mina fötter. Tillochmed när jag vaknade imorse hade jag skitont.

När jag satt och åt innan kommer pappa och börjar prata om inatt . Jag har svaga minnen om att jag har kommit hem och pratat och väckt hela familjen .Först in till sandra och börjar diskutera om en sak och bara babblar på och sandra bara mm, ja , ja gör så, nej haha typ fattar ingenting hon ville bara sova . sen vidare in till mamma. Fick till och med upp henne ur sängen men vet dock inte varför..haha stod i köket och diskuterade om samma sak med henne i typ en halvtimme. Iallafall vad han försökte komma fram till var att jag hade skrikit högt som fan haha istället för att pratai en normal ton. Han trodde att jag var stenpackad och han visste knappt vad han skulle tro hahaha! Jag tror faktiskt själv att jag pratade skithögt, det har hänt innan. Helt okej, helt okej ;) .

Vaknar tidigt som vanligt imorse och mår inte alltför bra. Har legat i sängen i princip hela dagen. Gått upp och ätit lite vid 2 tillfällen och annars bara legat i sängen och sovit och chillat galet mycket! =)
Reb skulle egentligen komma hit också men det blev ändrat. Har suttit och tråkat hela kvällen. Har funderat om jag ska följa med ut och festa, haha ofta? eller om jag skulle sticka hem till en kompis eller om jag skulle bara ut och chilla med lite folk men jag kom fram till samma svar hela tiden : jag tror inte att jag orkar, nej jag orkar inte!

Jag ska nog lägga mig i sängen ganska snart och sätta på en film och somna till den! om det ens behövs, är redan astrött.


jag och elle för ett tag sen :)


what do you see, when you looking at me ?

Det blev ingen ikea och entre med johanna. Jag och elle åkte upp till lilla torg för att hämta medlemskort till hipp ikväll . Annars kommer man tydligen inte in! :S haha . Sen stack vi vidare till korthuset för elle skulle handla lite saker. När vi var klara där så körde elle mig hem .

Har precis varit ute och övningskört. Pappa tjatar så mycket om att jag ska boka körlektioner. Jag vågar typ inte gå dit ? Känns som om det ska vara skitläskigt :S .

ALL THE ABOVE

Ska nog duscha strax och sen äta! :)

you're the fucking best

Jag hatar att sova ! :(
Vaknar alltid upp varenda jävla natt av att jag har drömt någon konstig och hemsk dröm. Inte alls okej!
Sen somnar jag om och vaknar vid 10.00 .. går ju för fan inte att sova. I need more sleeeep ! =/

Vaknade halv 7 imorse och va typ klarvaken, tog mitt täcke och gick och la mig i mammas och pappas sängar istället. Jag somnade direkt, Skitsköna (a) .

Nu väntar jag på att chowder ska börja haha, mitt favvoprogram! :( Sen ska jag nog följa med johanna till Ikea & entre.
Ikväll ska jag antagligen ut med oliver och max och de! :) kulkul.

måste äta nu, ciao !

hahahaha

haha, haha och haha !! :(


haha jag och amanda i somras

bilden har ingenting att göra med det ovanför! =)

galet, galet men jag gillar det :)

Galen lördag och en galen söndag med favvo jeppan igår. HAHAHA jag förstår inte vad vi höll på med egentligen ????:(

Nästa för oss är idol - en sak som är jävligt säker ;)

Ska följa med elle till ikea nu :)


all of the above

Igår träffade jag elle i stan. Jag handlade ett par fina jeansleggings och en ny klämma. Har haft 3 stycken under 1 måndag och alla går isönder. Skitstörigt. När vi var klara så gick vi till jensens och åt. Skiiiiitgod mat och vi tvingade i oss all mat! Jag fick håll efteråt .. :( .

Sen kom natta till stan och så började vi gå mot Södervärn. Borta vid triangeln finns en kikare "malmö i framtiden" så man kunde se hur de kommer se ut i malmö om några år. Vi ska tydligen få spårvagnar. Mycket fint! När vi varit på södervärn så gick vi tillbaka till stan så blev elle och jag körda hem.

Idag var jag uppe 05.00, skitkallt och skitmörkt ute. Kom hem vid 9 igen och då ville min syster att jag skulle cykla in med henne till hennes skola och vänta på henne i 2 timmar medans hon var där. haha fetglöm! Jag åt en macka och sen gick jag och la mig. Vaknade upp vid 12 av att jag var riktigt hungrig så jag gick upp och åt sen bytade jag om, tog bussen till limhamn, inom banken sen stack Sandra och jag tränade. Riktigt längesen, men måste börja göra de ofta nu igen .. jag har blivit ett fetto som fanfan!!

Har också omformaterat min efterblivna dator. Elle kommer och hämtar mig om typ en timme tror jag. Ska sova där idag istället. :) haha vi ska se en överfattig film =( .


glömt

När jag träffade elle i stan idag så sa hon till mig att hon hade läst vad jag skrivit om göteborg men glömt de roligasgte.. haha helglömt.

Vi skulle köra till simon ju .. haha så var det en helt vanlig väg trodde vi .. så kör ellepelle men det visar sig att de var spårvagnsvägen och att man inte fick köra där haha elle fick panik och matti bara skriker KÖÖÖÖR, KÖÖÖÖR!!!!!!! hahaha´folk som är på trottoaren stannar upp och kollar skitkontig på oss haha ! Sen ville elle stanna till på trottoaren men så sitter de 2 kärringar på en resturang och glor asmycket så hon körde vidare fram till en "parkering" . hahah vi alla dog lite av flabb! :(

En sak som jag också glömde var.. att när vi vaknade på vandrarhemmet så säger johanna .. sussie?
jag bara jaa ? hon : jag bara hittade på att någon hade hängt sig här!!

haha så jäääävla dum, jag hade varit rädd i onödan! :( hah


Göteborg med jeppsson

Jag och mamma hämtade upp jeppan på centralen vid 07.20 och sen körde vi vidare till svävarterminalen i västra hamnen. Vi hittade rätt buss och gick på den. Vi var dom enda på hela bussen haha. Nästa stopp var i Lund, Helsingborg, Halmstad och sen finally Göteborg.

Det blev rätt mycket sova på bussen, äta haha och sova. Vad tur att hela bussen fick veta hur man spolade på toan iallafall! :)
När vi kom fram i Göteborg var klockan typ 12. Vi går av bussen och kollar runt omrking oss, vi är helt vilse och fattar ingenting. Vi tar våra saker och går in på centralen och låser in dom i ett skåp för att sen gå till nordstan. Skitjobbigt om man skulle ha alla sakerna med sig där inne. Vi gick i stan ett ganska bra tag. Sen kom simon också och han blev så trött på att gå in i alla affärer haha. Allt stör började komma och det var så hemskt haha.
Vi ville hitta till avenyn, folk lurade oss typ om var det låg men till slut hittade vi fram. Ganska besvikna blev vi, vi trodde att det var mer än det var.

När vi hittade det utestället som vi skulle till på kvällen så gick vi till en spårvagn. Simon skulle tvunget hem för han hade ätit pesten så han satte oss på en spårvagn till centralen så vi kunde hämta våra saker. Vi börjar åka och fattar typ ingenting om livet. (spårvagnen) Vi ser centralen och ser att spårvagnen inte går dit. haha och hur fan stannar man den jävla spårvagnen då? Jo man drar i snöret. men hur fan ska 2 .. fina tjejer som vi förstå det? Som tur var det folk som berättade att den inte gick dit, hur man stannade den och hur vi skulle komma till centralen.
Vill man ha reda på något i göteborg så ska man prata HÖGT fråga varandra frågan HÖGT hahah det är alltid någon som svarar tillslut.

hur fan stannar man spårvagnen? Var är vi? Varfan går tvåan ifrån då?
HAHAHA klockrent.

Vi hoppade på första bästa tvåan som kom, men det var såklart på fel håll så vi hoppade av den och väntade på att den skulle komma på rätt håll. Den kom och vi kom fram till simon tillslut. Vi var världens stör då allihopa, skittrötta osv. Jag och jeppan la oss i soffan och kollade tv och simon i sin säng, vi somnade allihopa och vaknade några timmar senare. Vi gick upp bara och ner till resturangen och beställde mat.

Vi åt och när vi skulle gå så frågade en tjej om vi ville vara med på en quiz och det var vi. Vi blev indelade i "mixade" lag haha och sen började den. De var skitsvåra frågor haha. Vi började förkröka samtidigt eftersom vi skulle ut senare på kvällen och klockan började bli ganska så mycket. När quizen var slut så stannade vi kvar och drack och drack . Bra förkröksställe =) haha. När det var dags att nästan dra in till stan så stack vi uppom simon så vi kunde byta kläder och lite så. Sen gick vi ner till restaurangen och beställde taxi med dom som vi hade tvingat med oss ut haha.
Currygurry haha, king. Betalade allas inträde . 600:- ..=( och sen gick vi in köpte vars en drink och hade det roligt.
Jeppan välte currygurry hahaha så jävla synd men så jävla roligt! =( sen visade vi såklart visslingdansen och sen dansade vi allihopa.

När stället stängde så skulle vi egentligen sticka hem, men vi träffade ett par kompisar och var med dom ett tag. Vår spårvagn  skulle inte komma om skitlänge så vi följde med dom hem. Vi stannade inte där alls länge för jeppan började må dåligt och få sin hemska luftsvårigsak :( . Dom beställde en taxi och så tog vi den hem till simon.

Simon som inte skulle festa och gå ut den kvällen för han skulle tidigt till skolan - gick ut och gick inte till skolan hahaha.

Vi vaknade till vid 9 ..
jeppan : simon, är du inte i skolan?
simon: vaaaaaafaaaaaaan ..

haha sen gick han runt och yrade, gick upp och åt och något sen 2 min senare låg han och sov igen. Fattade ingenting alls.
Vid 11.00 gick vi upp och gick till viking och åt "frukost/lunch" och sen sa hejdå till dom eftersom vi skulle hem senare på kvällen.
Simon skulle göra något så han stack, och sen kom han så tog vi alla spårvagnen till centralen för att möta alle som kom för vi skulle till liseberg, men först stan.
Övertalade simon att han skulle skita i skolan helt och han svarade : om vi går till liseberg vid 3, jag pallar fan inte gå i stan längre! HAHA syyyynd.

Vid 3 stack vi till liseberg, dom öppnade då. Det småregnade men inget att bry sig om vad vi tänkte antar jag. Vi började med Lisebergsbanan och då började de pissregna, jag trodde att bergochdal banan skulle glida av spåren eftersom det var metall eller järn eller vad det nu är? och fick allt regn rakt i huvet. Alla smarta förutom jag köpte en poncho eftersom de hade börjat regna rejält. Jag hade alles paraply så jag trodde jag klarade mig med det.
Vi åkte en skitrolig. jukebox tror jag att den heter ahahaha skitrolig, men blev ganska så blöt så efteråt gick jag och handlade en poncho också. Vi åkte cpflumride som jag verkligen hatar! Blev aaaaaaaasblöta.

Efter vi ätit så var det uppskjutet men den åkte jag inte för jag mådde skitdåligt av maten och trodde att jag skulle spy om jag åkte den. Dom åkte den om och om igen , dom satt kvar för det var knappt någon i kön.
Sen vidare till höjdskräcken, trodde även där att jag skulle spy så jag sket i det,men efter ett tag sket jag i vilket och åkte den. Tror dom åkte den sju gånger i rad och jag åkte med på dom 2 sista haha...=(
Alla karuseller är sjukt mycket läskigare när det regnar.

Sen åkte vi balder dom sista 2 timmarna kanske ? haha om och om igen. satt längst fram, längst bak, längst fram. Vi fick aldrig nog av den . Älskar balder. den är så jävla rolig.
Åkte såklart kanonen också fast bara en gång :( . Vi skulle sticka från liseberg vid 7 för vår buss skulle gå hem 19.40 men vi ville åka balder så vi kom från liseberg vid 5-10 över 7. Ingen spårvagn kom och jag började smått få panik att vi inte skulle komma hem :( och jag hade inga pengar till tåg.

Vi sprang runt och försökte hitta taxi, sprang hit och sprang dit men tillsliut så kom en spårvagn så den tog vi. När vi kom till centralen så sprang,KUTADE jag och jeppan in på centralen för att ta våra väskor. vi sa till alle du springer och stoppar bussen. klockan var typ fem över halv. När vi kommer till bussen som vi hann till med några minuter så kollar vi i bussen, jag skriker alle? alleee ? var e alle?? är alle på bussen? nej de är inte hon . VARfan är alle..? Hon kom på bussen precis haha så jävla nära att den körde.
Var hade alle varit?=) hon hade stannat till på espresso house och köpt en ... någon latte sm smakade skit också haha .
Sen började bussen köra och vi var hemma vid 12 på natten så det var i princip hem och sova direkt.

Mycket trevligt och jävligt roligt hade jag.


jeppan och nicklas a.ka nille .


simon,maggan,jag,currygurry, hannes bakom honom. felix och steven
och nille haha i kundvagnen.


tirsdag

Vaknade tidigt idag igen, börjar bli asjobbigt! iallafall så duschade jag åt och sen stack upp till annestad. Min syster kom dit vid halv 2. Kom hem ikväll och ringde jeppan och snackade massa skit. Min syster flyttar den 30 oktober och jeppan har redan planerat vad som ska hända med hennes rum .
"vi kan ju ha de så blabla" haha viiiiii .. så fin så fin!
Har inte träffats på 1 vecka och snart blir det också 2 .. =/ förhoppningsvis så ses vi till helgen.

Skulle egentligen hem till ellepelle och sova hos henne inatt men de blev inte så. Hon måste plugga matte för att hinna ifatt. Blev bäst att hon får göra det ostört av mig! =)
Sandras vän kom hit med sin lilla valp, skitsöt haha. Riktigt liten är den .

Nu blir det andra avenyn som jag inte ens visste hade börjat igen :S .. med min syster, fint besök =) haha .
Sen blir det om gbg med j .

ciaociao

Älskade göteborg 2 dagar senare fast med jeppan

Skriver denna imorgon :D , ska göra annat nu!

Älskade göteborg (med matti,elle och johanna)

Skulle vara hos elle så vi kunde köra halv 8 på morgonen men jag hade det inte klart för mig tydligen för jag vaknade klockan 7 och tänkte att elle kommer och hämtar mig halv 8 men iiicke! Hon skulle köra sin pappa.
Ingen hemma hos mig kunde köra mig, antignen var dom fortfarande fulla eller bakis plus att sandra orkade väl inte gå upp för att köra mig . Mamma ringde en taxi istället så tog den till ellepelle..

När jag kom fram var det bara att byta bil haha och sen körde vi till matti. Jag satte mig längst bak i bilen för jag hade tänkt att sova ( hade sovit typ 3 timmar under natten) hela resan .
När vi varit och hämtat upp matti så började vi köra mot göteborg. Jag somnade nästan direkt och sov ganska stor del utav "resan" . Jag vaknade till när vi skulle in på något rasta ställe . Sen antar jag att jag somnade igen för minns inte så mycket ? haha .
Jag ville vara vaken när vi kom till vägarbetet i lomma haha men nej det var jag inte, lite ledsen blev jag.
Var iallafall jättevaken när vi körde in i göteborg.
Så jävla fint när man ser favo-balder. haha

Vi hade kollat upp lite olika vandrarhem innan vi stack hemifrån. Vi skulle leta upp kviberg, frågade en massa människor om var det låg men dom sög, dom kunde inte förklara och vissa visste inte ens vad det var.
Vi hittade iallafall till lisebergs camping och skickade in matti till infosaken eftersom han är bäst på att prata tyckte iallafall jag och elle.
När han kom tillbaka så körde vi till kviberg, där fick han också gå in och prata med receptionen. Elle och jag började tramsa haha. Vi flyttade bilen så att han inte skulle hitta oss HEHE . Han gjorde inte de från början heller hahaa .
Jag ville övningsköra lite på parkeringen medans  vi väntade och elle lät mig faktiskt köra. hahaha fyyyyfan . deras cpbil förstörde för mig , det gick inte alls bra! Tror att jag hade förstor press på mig (elle och matti)
lovar att jag faktiskt kan köra :(  .

Vi tog iallafall våra saker och gick in på vandrarhemmet och hyrde ett jävla rum, efter de så stack vi till liseberg.
Vi hade sagt och lovat att vi skulle åka allt.
Jag blev som ett litet barn när vi kom in, skitglad hela tiden haha. Jag såg mina älskade gungorna som jag har så fina minnen ifrån när jag var där när jag var mindre, de va typ min favorit DÅ, me nverkligen inte nu . haha den är fan läskig . Jag trodde att den skulle vara en bra att börja med men jag blev fan yr av den + mådde väldigt väldigt liiiite illa av den haha men de gik över fort.

Sen åkte vi alla osvosv. När vi stod i kön till uppskjutet så räknade vi hur lång tid de tog tills dom sköt upp en. Vi räknade till 5 . När det var vår tur satt vi och väntade på rösten ( en röst som säger försök att hålla huvudet i nackstödet eller vad de var) . När den var tyst började elle räkna  1 ... 2 .. så bara POFF!! flög vi upp.
hahahah som jag nästan dog lite av flabb för det var så kul . (när elle räknade)

Vi åt på något ställe. Jag skulle ha en hot dog. Hon frågar mig om jag vill ha en grillad eller kokt korv.. så dum som jag är säger jag vad är skillnaden? elle kollar konstigt på mig haha sen kom jag på vad jag ssagt och sen sa jag ta vad du tycker är godast. Hon ger mig en grillad . Fyfan, hon suger. Brödet var sjukt torrt också. Maten var skitäcklig.

Johanna kom till oss vid 5-tiden när hon lämnat av sina vänner på centralstationen. Vi åkte kanonen och balder lite innan vi skulle gå. Dom skulle endå stänga =( .
Vi gick till bilen och börja köra mot simon, för han ville så gärna att vi skulle komma .
Han är sämst på att förklara vägar, vi körde runt sjukt länge innan vi kom fram.
Axeldahlströmstoooooourg. Han kan helt enkelt inte nbeskriva. sorligt men sant.
Vi sa till honom att han fick komma till de torget som vi hittade. När han kom så lurade vi först honom för att ge igen, sen gick vi in på favorestaurangen viking och åt.
Johanna berättade att hon hade läst om kvibergs vandrarhem på internet och där hade det stått att den förra ägaren hade hängt sig där i något rum. Efter vi ätit så skulle vi hem till simon och kolla på hans lägenhet, men han visste tydligen inte hur man hittade hem till honom med bil . Vi körde runt och letade men hittade inte. S ville att vi skulle åka tillbaka till torget och gå därifrån för då hittade han, men fetglöm ! Vi släppte av honom på torget och sen åkte vi till vårt vhem .

Vi kollade lite tv när vi kom fram och bara tog det lungt. Hahah johanna kom in lite senare än oss så behövde hon gå på toa. Jag vägrade att följa med henne och tvingade henne att gå dit själv. Hon kom tillbaka snabbt haha och sa att det var någon musik på toan och hon hade blivit asrädd haha men det var sån musik som börja spela när man gick in där. Hon tog med en kvast och gick tillbaka. Jag vägrade fortfarande att följa med. Men när jag skiulle dit så tvingade jag med mig henne för jag vågade ju inte gå dit ensam haha :( .
Allihopa gick ner till matsalen sen för dom skulle hämta vatten och glas, jag frågade johanna vilken rum hängde han sig i ? men det visste hon inte.

Jag vågade inte heller sova själv för johannas hemska historier så jag och elle delade en sjukt liten säng.
Elle och jag låg och störade oss ett bra tag innan vi somnade. Vi båda vaknar upp  av att matti ligger och pratar i sömnen haahha väldigt roligt var det.

Dagen efter skulle vi checka ut klockan 11.00 så vi gick bara upp tog våra saken och sen stack vi in till stan för att hitta någonstans att äta frukost på . Vi handlade bara lite bullar på willys. Asgott!

Vi hade bestäms oss för att åka till ullared dagen innan så det gjorde vi. Har aldrig varit där innan :( .
När vi kom fram fick vi börja med att leta efter en jävla parkering men tillslut hittade vi en ganska långt bort. Vi gick in och tog vars en korg, haha och så börja det sjukaste typ. Det tog knappt en minut innan johannas korg var full hahaha , men efter ett tag .. "behöver jag verkligen detta? - nej (lägger ifrån sig)" som hon gjorde med typ hälften av sakerna som hon hade lagt ner. "mamma kan köpa detta" haha osvosv.
Väldigt roligt inne på ullared iallafall . Sen var det dags att köra hem . Vi åkte inom MAX i halmstad för vi var lite hungriga, sen raka vägen hem till malmö.


elle


elle och matti


jag och elle =)

   
baaalder-favvo <3                                   och         kanonen =)

mer bilder finns på facebook! :)

monday

Har börjat vakna skittidigt på morgonen och det är skitjobbigt för jag är så jävla trött och vill sova längre. Satt hemma innan idag och fick feta spel på livet . Jag sms lite med johannap och vi kom fram till att vi skulle träffas i stan, and so we did.
Slutade med att vi satt några timmar (haha kändes de som) och bara pratade och pratade om massa saker. Sen gick vi till centralen och åkte hem .

När jag kom hem så kom elle till mig från hennes träning, längesen vi träffades så det var khuuul :) haha.. Sen skulle jag egentligen till johannam och kolla på hata göteborg som var vår favofilm hela förra sommaren haha , men det blir senare i veckan istället! =)

Imorgon blir det annestad typ hela dagen och sen på kvällen hem till elle och sova där, väldigt längesen! =)

heemma

Hemma ifrån kreta, chania . Inte välidgt skitbra väder. Mycket regn och moln och tillochmed åska.

Blir antagligen göteborg till helgen med rebecca, som jag har saknat väldigt mycket också! :)


heh

Har varit i göteborg söndag - måndag och onsdag-torsdag! Har alltså inte haft tid =) . Kom hem inatt från göteborg.
Ikväll blir det förfest hos annaö som fyllt 19 fina år och sen blir det utgång!

Sen åker jag till kastrup inatt för att åka till kreta en vecka!

älskar göteborg .

när jag komm hem från kreta blir det allt om göteborg, hahah guuud!! har haft skitroligt, skrattat så jävla mycket så jag har haft ont i magen !! älskar mina vänner.


RSS 2.0