b

Har färgat håret nu, ser väl ut som när jag brukar ta den färgen ;) fint .

In till min syster och frågar fint va?
hon svarar : lila ?

MITT HÅR ÄR LILA !!! noooooo


antar att det ser ut såhär, eftersom det gjorde det sist jag färgade det så .





w

Igår gjorde jag absolut ingenting, kollade lite oth men somnade .

Idag väckte mamma mig vid 10 och frågade om jag ville med till mormor och äta frukost men jag orkade inte var helt trött. Gick upp en stund efter och åt lite och sen ut i trädgården. Skitvarmt har det varit idag.
Cyklade till limhamn med mamma för att köpa hårfärg, lindex hade stängt. och dom andra affärerna vi kollade i hade inte min hårfärg :( !! var tvungen att ha den nu innan studenten .
Stack hem sola lite till och sen vid 4 körde mamma och jag till mobilia, köpte färgen och sen en vit liten väska :)

Ser ut som jag klarade nk provet.. men man vet aldrig med honom en i min klass fick ju ett mejl om omprov klockan 22.00 i fredags, hur dum får man vara..
iaf. inte lönt för mig att gå till skolan imorgon så jag sticker till stranden istället med rebbbbbe, vilket det kommer bli nästan hela veckan, på dagarna sen på kvällen andras studenter :D. sen klockan 15.00 är det utsparkslekar. haha

Ska färga håret nu tror jag .. sen ut lite med matte :)

ciiao

åaåaåa

Pallar inte vara uppe längre är så jävla trött , ska gå och lägga mig nu!
ciiao

rgt

Tappade min "diamant" piercing innan idag till örat, den är knappt 1mm stor så jag hittade inte, letade som fan gjorde jag.
Har fått sätta i en annan, den jag hade i början. den är så jävla ful :(

blir så ledsen!!

friday

Igår blev det skolan snabbt, sista uppgiften;) (om inte omprov i nk) .sen vidare till entre träffa mamma och handla skor till studenten. Handlade en vit stor väska också.
När jag kom hem så packade jag lite saker sen cyklade jag till elle och ställde cykeln där, sen bussen upp till stan och träffade jeppan,matti, robin och mackis på mando.
Skitgod mat. Efteråt så gick jag, matti, mackis och robin hem till robin och jeppan åkte hem för att fixa sig till kvällen.
Innan vi gick hem till robin skulle dom handla sprit, jag och matti gick till telenor sålänge och kollade på mobiler. en liten fjortis som hade skrivit sitt nummer, och ring mig eller sms.. jag och matti skickade till henne, HAHA asså.. omg helt seriöst vilken människa. Hon var inte okej .
När vi kom till robin så var redan annaö och jonas och några andra där :) .. jag blev sjukt sugen på att kröka (jag skulle inte egentligen) .. så jag ringde mamma och bad hon hämta mig så jag kunde fixa mig. jag dushade håret hos robin så jag hade de gjort. Mamma kom och hämta mig när jag var klar hämta vi upp elle på vägen och sen hem till robin och börja kröka :)

Ska lägga in bilderna från igår på datorn nu , skriver  mer om den sjuka kvällen igår sen :( HAHA

bara sex dagar kvar och jag gillar det :)

:)

Varit och hämtat cykeln i annestad och cyklade en extra runda innan vi cykla hem, känner mig ju som en köttbulle.
Natta fixade till mina naglar lite grann  :)

en hemsk sak idag , vi åkte tvåan från skolan och när vi kommer till gustav börjar de lukta riktig sur fis på bussen, natta trodde att det var jag och jag trodde att det var hon. (vi brukar skämta om ägg - internt) . det börja lukta i hela bussen och vi tog "skydd" i min tröja men det hjälpte inte. jag klarade inte av de så jag sa att vi bytar buss på gustav, när vi skulle gå av sitter hela bussen och håller för näsan!!!
hahaha asså , det var skithemskt.

eoo

Va uppe och pluggade till klockan 1 natt , WOW .. nej men faksitk skulle upp klockan sex så det var inte alls kul :(
Gav upp och tänkte det får gå som det går. jag fick panik och blev skitarg på mig själv men blev bättre när jag fick sova.

Imorse blev det historia prov då ja, fick provet och läste frågorna. fattade ingenting. sa till honom att jag kommer antatligen inte klara det, så kom han och förklarade frågorna för mig lite mer och då "fattade" jag bättre och skrev vad jag trodde att det skulle va för svar. Det var det sista jag skulle göra för att få G i historia. Jag lämna in det och fick tillbaka det typ direkt och jag klaaaaaaara det, blev så glad :( faktiskt. trodde inte att jag skulle klara det.. but i did :D ..

Igår hade vi redovisning i religion, fint vg där :) .. inte alls okej när jag och jeppan fick en skrattattack ahaha, jag kunde inte va kvar så jag gick ut ur klassrummet sen när jag hade lugnat mig trodde jag så gick jag in igen haha och då klara ite jeppan av det så hon gick ut och stog där resten av tiden på lektionen hahaha så jävla synd.
Vad som fick oss att skratta... jadu. inte bra om jag skriver ut det här ;)

Igår efter skolan åkte jag till afrika affären i möllan och träffade natta och elle. natta sydde in sitt löshår, skitsnyggt blev det:). sen stack jag hem för jag blev astrött och kände att jag börja irritera mig på saker och börja bli sur. och behövde plugga.

Idag efter historian så var det PA redovisningar. Jag och natta stack därifrån för vi skulle till dalaplan och fixa naglar:) .
Efter stack vi till afrika igen för att natta behövde fixa håret, flätan var lite konstigt gjord :S . satt och väntade aslänge på att hon som skulle göra de skulle komma men hon kom inte så vi stack till triangeln. Köpte en ny pircing till tungan och örat.
sen stack vi hem .
jeppan ringde mig och sa en sak som har fått mig jättenyfiken, åååh !! haha jag får inte veta det förrän imorgon och hon vet inte själv om det.

Ska göra lite mat nu och sen måste jag börja med siiiiiista uppgiften på MEDIEGYMNASIET. vad skönt det ska bli!!
om jag inte har fått omprov i natur förstås .. haha skit i de.
jag som hade så jävla mycket att göra fattar inte att jag har gjort allt nu :( ..

Ikväll kommer nog natta hit och sover .
Skola imorgon en stund sen efter kanske stan och sen handla skor och skor med mammsi. sen äta ute med jeppsson sen får jag se om det blir gossip eller något annaaaaaaat..

nästa vecka blir det studenter och min egen studen. kan inter mer än längta!! YEEY

ciiiiiiiiiiao


jag & patte efter stinas student för 2 år sen. 2007=)




Paddlingen i tisdags

Samlades på skolan klockan 08.00 för att se så att alla hade plats i någon bil. Efter det så körde vi till lödde. Jag och jeppan åkte med hannes .
När vi kom till lödde så samlades allihopa och sen var det en gubbe som hade en genomgång om kanoter, hur man gör osv.
Jag var jättenervös eftersom jag aldrig paddlat innan och rädd för att välta.

Jag och jeppan paddlade tillsammans, haha ovanligt. men iallafall jeppan har paddlat innan och aldrig jag. jag började sitta längst fram (den som tar fart) och jeppan där bak( den som styr) haha så vi började paddla iväg, HAHA gud. vi krockade i massa stenar, körde in i vassen och fastnade där och körde in i massa folk.
Dennis och enis körde in i xio och dalle så hela deras båt vinglade, hahaha så synd :( , men dom trillade aldrig i ;) tur.

jag och jeppan tog våra fina pauser, typ två-tre stycken haha. Det gjorde så att vi kom sist :( . I böran var det roligt men sen blev det drygt. Vi var helt ensamma, hittade inte. det fanns så många vägar att välja mellan men sen så kom dennis och enis så vi blev lite glada hjaha, så sa vi att dom skulle ta en väg och vi den andra för vägen delade sig  , och om dom tog rätt så skulle dom säga till, men dom tog fel haha deras väg bara slutade helt plötligt.

jeppans fina ide var att vi skulle leka pochahontas med natta och amanda, jag har nt sett filmen på skitlänge så har inget minne av att dom paddlar kanot och blir jagade av .. "vildingarna" haha .
Där satt vi och lekte fint haha och körde ifrån dom onda, det gick bra ända tills vi körde fast i vassen och då körde dom förbi oss och bara körde iväg och sket i oss :( .

det var då vi blev helt ensamma, vi hoppades och hoppades att vi skulle vara framme hela tiden, men ikke. det var skitlångt. 8km dit och 8km tillbaka. Vi hörde några röster och tänkte att nu är vi framme, men det var danne och dennis som hade krockat med ett träd typ som gjort att dom välte med sin kanot så dom stog uppe på en kant typ och försökte fixa, haha vi åkte dit och skulle försöka hjälpa sen åkte vi igen..
Paddla en liten bit till sen hör vi röster och bara JAA äntligen, haha men det var enis och dennis som satt på en brygga och åt sin mat för dom pallade inte mer, jag och jeppan tänkte om vi också skulle göra det, (kanoten flöt frammåt) och helt plötsligt så skrike jeppan till , DÄR ÄR DOM !!! ahhaa så vi paddlade bort till platsen där alla andra var. Vi började äta vår mat .

Påvägen så fanns det lamm från ingenstans så jeppan började bääa mot dom och lite jag, haha sen blev det hundar och katter och allt.HAHA sen börja hon bli en arg hund och en varg och då blev dom rädda, kolla upp panikslagna och började springa, HAHAHA så kul det var. sen fanns det lamor också då blev jag rädd och tyckte att vi skulle paddla snabbare.

Efter maten började vi paddla tillbaka. jag ville verkligen inte. jag och jeppan var sist ut. Vi tog vår egna tid på oss palla inte stressa. Lite längre fram så har måns och jesper vält med sin kanot haha.
Dom hade bundit fast sin kanot med 2 andra och sen fick vi också vara med, jättefint var det! :) haha
vi knöt fast dom med flytvästarna.
slapp paddla lite, men sen så ville dom ta bort mig och jeppan och köra deras "dreamteam" för vi var så kassa. men det sluta att jag och martin paddla tillammans och jeppan och max.
Skönt som fan när vi kom tillbaka, förutom att jag fick en spåga i handen :( men jesper tog bort den, skönt.

åkte med jesper och dom hem så jag blev körd hem, orkade nte ta bussen :(

Helt okej dag, men dagarna efter nu så har jag så jävla ont i hela kroppen. :(:(:(

jag kan tydligen inte lägga upp bilderna här , vet inte varför men bilderna finns på facebook och lite grann på rebeccas blogg.

MMMH

Lovar att jag har feta koncentrationsproblem . Orkar och vill inte. Det går inte. Har historiaprov imorgon direkt på morgonen. När jag pluggar så somnar jag , tänker på annat, går runt och sitter vid datan . jag hatar datorer. dom är skitjobbiga!!
Jag brukar ju kunna plugga, men inte today :(

Blir om paddlingen tomorrow ist + bilder. eftersom hannes har lagt in dom i gemensam mapp på skolan så alla kan se dom. Han har till och med satt upp dom i skolan, dom VÄRSTA fettobilderna haha, guuud blir så ledsen ibland.

ska bygga på mina naglar imorgon, haha har precis fått av dom gamla. men ska göra det hos xios kompis imorgon och lite billigare än där var jag gjorde sist .

Helgen blir skitfin om det går som jag tänkt mig :) , efter helgen är det studentvecka. Undrar om jag ens kommer klara av min egen student, haha!

På måndag är det utsparkssak för vår skola sen vet jag inte ifall jag är sugen på etage efteråt, det får vi se. sen tisdag är det kanske student om jag orkar, onsdag student torsdag student och fredag , egen student!!

9 SMÅ DAGAR !!!!!!!!!!!

har betalat in resan idag, längtar så mycket !! haha kommer bli så sjukt.

Nu ska jag "plugga" , blir att vara uppe för mig hela natten idag vilket jag inte vill egentligen eller brukar göra meeeeeen jag e korkad =) .

ciao !

a

Klar med religionen så nu ska jag sova! Pallar inte skriva om den längsta dagen i mitt liv just nu, det får bli imorgon. ciao och godnatt!

en sak som är säker är att jag kommer förmodligen aldrig sätta mig i en kanot igen.

:D

OMG, vilken sjuk åska!!

Mamma sa att det ser ut som att det komer bli åska ikväll, gillar åska men är alltid själv när det väl är :( haha lite tråkigt.
Sen nu nyss, KABOOOOMM och en blixt, omg det lät jättesjukt. Kollar ut genom mitt fönster ser hur det börjar blåsa, ungefär som stormen i pirates of the carribean haha när något halsband eller vad det är nuddar bottnen ..
och nu jättehemskt regn som regnar emot mitt fönster så jag antagligen inte kommer kunna somna :( åååh!!

Jaja, hur ska vädret bli den 5 juni? någon som vet... heheh



lägg på sandra, tro man vågar prata i telefon nuuu!??

aa

Sjukt jobbig dag :| , ska plugga lite så skriver sen .

...

Innan idag när jag och natta var påväg hem , vi hade kommit ungefär till limhamn. Så skulle vi cykla över en liten pytteväg och när vi ska de så om inte natta hade reagerat och bromsat så hade hon varit död nu. Jävla idiotgubben körde snabbt som fan fastän han inte skulle och han såg att vi var där för han kom bakiom oss.
AH jag hatar jävla sär som kör som idioter, speicellt gamla gubbjävlar. Dom klagar på när unga kör snabbt men när dom gör det själv så är det helt okej, stiiick :D

th

Filmen igår såg jag inte så mycket av. elle var helt inne i filmen medans jag och natta typ störade oss skitmycket. När vi väl kunde koncentrera oss så poff somnade vi efter någon liten minut . Stackars elle får vara vaken självis :( .

Vaknade imorse av att natta är skitnära mitt huve och stirrar på mig, blev skiträdd. Såg inte vem det var, det liknade min mamma och zandra haha, men sen såg jag att det var natta . Det var som sån som dom gör "gissa personen" på tv, så blir bilden klarare och klarare. Iaf vi tog på oss och cyklade till skolan. Vi stannade till vid dammen och .
Framme på skolan började vi kopiera papper till naturprovet. Får hoppas på det bästa om resultatet, det var ju inte som jag hade tänkt mig. trodde att det skulle vara frågor men det var att man skulle bygga upp en stadsdel, ofta vi måste kunna sånt skit. IAf....
Efter lektionen så åt vi och sen cyklade natta med hem till mig och ställde cykeln här hemma. Gick in till mig och tog det lite lungt, åt mackor.
 haha så säger sjukenatta : har ni ingen aroma? så sa jag till henne att kolla vad vi hade, och var hon skulle leta.
sen tänkte jag efter, vafan är aroma ? :S .. sen tänkte jag lite och frågade, menade du aromat?
HAHAHA och ja, det var det hon menade.. åh jag tyckte det var så kul!

Sen stack hon till värnhem och tog bussen hem och jag skulle plugga men somnade i en överskön soffa och sov skitdjupt. Hörde bara lite svagt att min mobil ringde jättelångt borta.
vaknade sen och gick upp gjorde lite mat och pluggade lite grann .

Imorgon är det kanotpaddling med idrotten i löddeköpinge, haha jag är rädd och lite nervös :( . Ska paddla med rebecca och jag kan tyvärr inte lite på henne när det gäller paddling. Hon säger att hon inte heller vill välta men jaa.. haha får väl se hur det slutar imorgon. Kom på en sak innan, om man sitter i kanoten så har man inga ben..dom sitter ju fast där under i båten någonstans så om man välter så kan man inte röra benen för dom sitter fast i den hålan?!?!?

Nu får jag sticka till ica och handla mat till imorgon innan dom stäääänger! sen blir det lite mer plugga och sen sovasova! =)


Bild på natta och mig från tvåan! :)

suunday

Hemma hos elle . Pratade med natta hela vägen i telefon, så rädd hon va när hon cyklade igenom rosengård .. hahah !!
Hennes pappa hade sagt : cykla inte igenom rosengård, men nattsipattsi gjorde det endå! =)
Träffade elle på fridhemstorget så gick vi in på videomax och hyrde en film, jag ville se en men de ville inte dom. elle kallade den för fjortisfilm . Lovar att jeppan hade velat se den också! jag skulle vara envis och inte vilja se dom filmerna som dom "valde" .
Det var typ jag som valde film, så vi får väl hoppas att den är bra :) haha . när jag och jeppan hyr filmer , eller gjorde så kollar vi bara på bilderna och typ vad filmen heter och då är filmerna skitkassa!! hahah

När vi fixat filmen, passengers tror jag att den heter så cyklade vi hem till elle. =)
Det var någon dokumentär om tsunamivågen, så hemskt . vi kollade lite på den sen gjorde jag och natta lite natur.
Sen nu så ska vi sätta på filmen och sova =) ..
Dom har köpt godis, klarar inte av det här !!!!!!! =|

GODNATT!!

jag håller förresten med natta om att hennes cykel inte var den finaste, haha bebiscykeln :p

nattsi

natta missade sin buss till malmö och nästa går om typ en timme, så jag sa att vi kunde cykla iställlet och att vi cyklar från elle till skolan imorgon (nära).

- sa:
jag har en skit ful cykel, sån liten
goteduarful, mi casa es su casa sa:
hahaha?!?!?!?! och
goteduarful, mi casa es su casa sa:
HAHA, natta ingen ser oss
- säger:
haha men fy . ska bara kolla fall den är acceptabeö
- säger:
jag cyklar dit
goteduarful, mi casa es su casa säger:
haha ska du cykla? hahaha
- säger:
jag hittar inte ens till malmö
goteduarful, mi casa es su casa säger:
HAHAA


Nu ska jag faktiskt dra på riktigt , får väl se om hon kommer komma fram ;)  (Skoja natta, klart du kommer 8-) )



nihau

Idag har jag försökt hitta svaren till naturprovet som vi ska ha imorgon, man får tydligen ha anteckningar och vad som helst förutom en dator med internet på .. vet inte om man ska ta då att provet kommer att bli riktigt svårt, eller lätt med tanke på anteckningarna.. jaja whatever , löser sig VÄL!

Sista veckan med dom sista inlämmningarna/prov/uppgifterna . Förutom om jag inte klarar historian på torsdag så är nog den 1 juni min sista chans.

Måndag naturprov, onsdag redovisning av hareKrishna, torsdag historieprov och fredag den 29 tror jag de är fredag så ska en samhällsuppgift vara inlämnad och den måste vara bra för att man ens ska få g !
så det blir att plugga hela  veckaan!! tråkigt men snart är de fan över, iallafall ett litet tag sen får de bli att hitta ett jobb haha.

Innan så kom min morbror till oss med vår "beställning" från tyskland haha, gud så mycket det var. En absolut vodka och en jägermaister till lilla mig, fin fina saker! Därför blev jag sjukt kröksugen, och vill ut i helgen!

Hade tänkt följa med elle på bio ikväll, natt på museet 2.. vi skulle reservera platserna för jag visste inte än om jag ville. men det blir film hemma hos henne ikväll istället och sova där, natta kommer också dit! :)  vi måste plugga lite också faktiskt.

Nu blir det mat, sen in i duschen ta på mig kläder och sen hem till eeeelle! :D



ciiiiiiiiao

aaaaa

Jag kan inte mer än längta till nästa helg och den 5 juni!

Balen

Yes, det började med att vi förkrökade hemma hos jeppan. Hennes mamma hade gjort någon dricka som var god.
efter den så blev det lite mer dricka haha :) och det fanns någon sorts chips också som var gott. såklart kunde jag inte sluta äta .
När tiden var dags att sticka så stog taxin utanför jeppan och skulle hämta oss, åkte dit och blev lite fotade och sen gick vi in och fick en fördrink som också var god! =)
Maten : Förrätt var en smörgås utan bröd, melon och någon köttsak som verkligen inte gick att tugga. och sen oxfile tror jag och potatis och sås, det var helt okej gott och gick att äta. Sen efterrätt så var det glass tror jag, och lite jordgubb och så, den var svingod :D

Efter maten så hölls det lite tal hit och dit och sen var det dags för att dansa. Första dansen var vals ? .. visste inte hur man dansade vals men bara körde på och låtsades att jag/vi kunde, haha!
Sen skulle lärarna dra och lämna oss där helt ensamma.. Dj:n spelade lagom dålig musik och bad honom byta ett antal gånger, han lovade men de blev bara sämre och sämre.
Tiden gick sjukt snabbt för helt plötsligt skulle dj:n gå .. så då satte urban på sin ipod och de kom långsamma låtar, kommer inte ihåg vilka det var, men det var låtar som man inte kunde dansa till iallafall.
jag gick och hämtade min ipod och skulle sätta i den istället. haha så blir han sur och säger RÖR INTE MIN IPOD. så sa jag till honom men släpp sladden då så jag kan sätta i min ? så fick han damp och jag började dra i sladden och sa släpp den nu, fattar du blabla så börjades de dras lite hit och dit till slut så drog jag så hårt att jag råka smälla ner ett glas i marken, men brydde mig inte hade annat att tänka på.. (musiken)

Skorna åkte av för att jag började få sjukt ont. Det kom en av servitörerna emot mig, jag blev rädd och trodde han skulle säga något om glaset men han sa att jag skulle sätta på mig skorna för dom visste inte om det fanns glasskärvor på golvet. så dom åkte på igen :( .

Jag och j störade oss med urban, vi dansade med honom. Så dansade han iväg från oss och sen uuuuue haha. Han var lite hemsk då och då =/ . Vi ställde oss en framför honom och en bakom och han blev typ rädd och sprang iväg och sen när han skulle ta tag i oss så gick vi ifrån. han sa också "aaah det häär gillar jag" , då danade vi bort från honom snabbt. Ah det var så sjukt. Han ville typ gå ut och prata seriöst med jeppan också. men det gjorde dom inte . hahaha

Vi dansade hela tiden, gick och handlade lite dricka i baren och  sen dansade vi igen . Gud vad dom var goda :( sjuukt!

Hade skitroligt den kvällen, vi var sist kvar . alla hade bara försvunnit från ingenstans haha. Servitörerna sa en låt till. men vi hann spela ett par stycken till och sen kom han och sa att det var sluta.
Min mamma kom och hämtade mig, sjukt skönt att sova :)

Överlyckad kväll :)

my hips dont lie, bästa låten på kvällen , typ ;) haha



elle, rebecca och jag


elle och jag.. hahaha


ralle, rebecca och jag . daaaance


rebecca och jag


jag ser sjukt fet ut, men annars.. rebecca, ralle, elle , aldin , jag och matti!

       
smörgåsmacka                         smörgåsmackan utan
MED bröd som alla                       bröd .. haha
fick utom jag och j.


jag, bästa zandra receptionist, rebecca och aldin


matti och jag fattar inte vad jag gör där nere .. ? haha


dansgolvet :D


rebecca och jag


me and my girls


jag och rebecca


elle, ralle och matti .. haha elle är igåång


elle och matti =)


ellepelle och jag i bakgrunden , förstår inte vad vi gör :(


jag , rebecca och elle :)


jag och min ipod :(

Fler bilder kommer in på facebook strax :)

23/5

Har inte haft tid idag om att skriva om bästa balen igår och orkar inte heller nu för den delen, är skittrött!

men en sak som är jävligt säker är att jag, jeppan och elle är så jävla bäst <3


haha, ellepelle och jag dansar .

älskar kvällen igår och mina sjuuuukt fina vänner .

Det kommer fler bilder imorgon antagligen ;)

förresten så är det bara 13 små fina dagar kvar till studenten , jag LÄNGTAR !!

Nu ska jag sätta på en film och somna till, ciao !

2

sjukt bra kväll igår .

får skriva sen om igår, har inte tid nu.

you make me wanna

Har varit inne i limhamn på banken och tagit ut matpengarna :) sen gick jag till kakboden där min syster jobbar, fick lite frukost, haha och sen åkte jag och robin till systembolaget handlade EN cider, haha. till lilla förkröket hos jeppan ikväll.
Sen körde vi till lidl så gick han och handla sen blev jag körd till busshållsplatsen och tog bussen hem!

Duschade för jag trodde att mamma och jag skulle åka till skopunkten men det blev inte så. Ska antagligen dit imorgo eller söndag istället.
skönt att ha dusch klart iallafall. Ska vara hos jeppan klockan 5.. men tror nog att jag åker dit lite tidigare!

Vi hann inte kolla klart gossip igår såklart, kollade på det från typ 21.00 - 03.00 .. haha.
jag skulle ha mina "5 minuters" sovpauser, men det blev typ 20 minuter. När jag vaknade så sa jeppan att jag hade snackat i sömnen och om en viss person, blev jätterädd :( haha men det var inte sant. dom LJÖG för mig!! vafan vet jag när ja ligger där och sover så fint.
En sak som jag vet var att sandra frågade något om något i gossip så tänkte jag medans jag sov att jag svarade så blev det helt kosntigt så vet inte om jag hade svarat henne eller inte..
Vi tog lite pauser då och då. behövdes verkligen.
Jag satte mig på en stol sen så jag inte skulle somna, heeelt förvarmt i sängen med täcke.
somnade på mitt skrivbord så jag tänkte nej ska inte somna mer nu så satte jag mig på golvet, men somnade på stolen då :( haha (som jag lutade mig på)
Blir sjukt sliten efter en dag på stranden, det kan jag lova.
Så det slutade med att vi stängde av det för sandra hade somnat och jeppan var nog påväg också att somna.
jag gick in och la mig i mammas säng och sen somnade så fint såå.

Vi ska forstätta kolla gossip efter studenten när vi har typ all tid i världen :)

haha fick precis nya frånvaro lappen, det jättefint ut .. från att vara nära på att "inte få studiebidraget" till 0,9 !! haha men hela lappen är typ rosa. (sjukanmäld, giltlig frånvaro)

Nu ska jag fixa lite faktitskt . studentbal ikväll!
Byyegh

§

Vaknade imorse av att natta pratade med mig tror jag ? eller något.. var helt borta .
Vi låg 3 i elles säng, men när jag vaknade mitt i natten så var inte elle där? jag tänkte men var fan är hon? men somnade direkt efter haha :( ..
Hon sa att hon hade gått och lagt sig i sina föräldrars säng för att jag hade varit läskig.. jaha? haha
jag hade pratat i sömnen och sagt .. ELLE tv:n är PÅ!!! så elle bara men nej? haha den var avstängt och så kommer inte riktigt ihåg vad jag hade gjort , sen bara poff ..

Vi stack till stranden vid 10.. Mötte jeppan på vägen. Senare så kom sandra också.
Fettona ville ha pommes så vi gick och hanldade det. Det börjas prata om min gump. att den är ganska stor!!!!! :O
blir så ledsen ibland =( !
efter så gick vi tillbaka och solade.. elle och natta stack lite tidagare för dom skulle iväg och göra andra saker.
jag tror att jag har brännt mig under gumpen, det gör svinont att sitta ner :S

Ikväll så kommer jeppan och sandra hit, antagligen så ska vi göra mat och sen är det gossip som gäller <3 aah

ciiiao

ohja

Jag har typ hoppats på åska skitlänge, så kom den inattt.. när jag var själv. inte lika kul :( hoppas det kommer åska inatt igen och om det åskar så vill jag gå ut på elles balkong och kolla på blixtarna, men elle fetefegegrisfan vågar inte, awsi:$ !!
haha..

Apelsin är så jävla gott, men inte lika roligt och gott att ha det under nageln? fyfaaaan !!! vet inte var jag ska ta mig till.
FÖRRESTEN, när vi stog och väntade på bussen vid triangeln så kom natta nära mig, jag trodde jag skulle få en fin puss på kinden, men NEJ ..hon BITER mig,stackars min fina lilla kind. Ett fett rött märke, gjorde asont. Tror det är andra gången hon biter mig och det gör lika ont varje gång också! afan? (y)

Någon av natta och rebecca rev mig på kinden också en gång, det blev ett rött märke då också fast ett streck.
Alltid samma sida också . LÅT MIN KIND VA?! :(

mmmh

20/5

Hos elle nu, kom hit för en stund sen men har gjort lite annat.

Skolan imorse och gjorde omprov, hoppas det gick bra. (a)
Efter historia så var det religion, gick in på lektionen sen gick vi ut direkt på solsidan och satt där tills matsalen öppnade.
Kortkrig i den tallrikssak .." asså vilken klass går vi i?" HAHA så fiiin kommentar av a. 3orna har företräde till matkön , det tycker vi allafall:) .
Efter maten så var det ut på solsidan igen, jag hölll på att dö det var skitvarmt. Jag och Elle fick ta av oss våra strumpbyxor så jävla varmt .. men skönt!
Gick till en obligatorisk föreläsning om brandsäkerhet, det var såååå drygt men när den var slut så stack jag,elle och jeppan till stan! =)
Efter ett tag så kom natta också. Vi gick till banken för jag skulle få 450 kronor i matersättning.
Sjukt idiot som fick damp typ. Han skrek bögjävel, jävla idiot och snacka om bög hela tiden och massa skit. Han var sjukt äcklig. Han som satt i "kassan" fick kalla på väktare osv, inte fan sluta han då. Vafan finns det såna svin för? Han hade till och med sin son med sig, ofta han inte skämms? uuuuue, stick härifrån ;) !!
När det var min tur så sa tanten att jag inte kunde ta ut pengar här för att jag inte hade swedbank, jaha .. stått där i typ 1 timme för ingenting ?! tragiskt men sant.
Iallafall så försökte vi leta upp min bank men hittade den inte.
Natta skulle kolla lite affärer på hansa så vi gick in där. jag passade på att fråga om hur man får bort naglarna ..(påbyggda) så fick svar också och vet hur jag ska göra! =)
Sen blev det veromoda, brukar inte kolla så mycket i den affären, men hittade en klänning .. testade den och köpte den.. Den är vit och ska kanske ha den på studenten , och den rosa som jag köpte för ett tag sen ska jag ha på balen .. som det ser ut nu iallafall =) ! ahah
det blir ingen HORKLÄNNING !!! (internt ) ehehh.. 8-|

Vi tog bussen till triangeln för att gå till banken där, men den var stängd så vi tog bussen till nydala till nydalamarknaden. Omg vad är folks problem? Bara för man har shorts ska dom råglo .. har dom aldrig sett det innan elleeeeeeer ? =)
Dom köpte vad dom skulle köpa sen åkte vi tillbaka till triangeln och åt thai mat.. Tog rätt meny eller vad det heter nu, sist tog jag en som var skitstark och hemsk lite grann !! =/

När vi var klara så tog jag bussen hem , femman .. haha så jag fick gå en jävla bit men det gör ingenting för det behöver jag. Kom hem packade mina saker och sen cyklade jag till ellepelle ! :)
Natta är här också ..
Imorgon blir det stranden med jeppan, natta , elle ? , sara och sandra. Hoppas på asfint väder då! :D .

Innan idag fick jag ett samtal om något som jag hade gjort på internet, fick erbjudande och sånt skit. När vi skulle lägga på hahah så han bara använde mitt namn helt mycket, genom samtalet också förresten .. men när vi skulle lägga på ..
puss hej, HAHA!! jag fattade inte.. En försäljningssak säger pusshej..!! hahah jag tyckte att det var skitkul iallafall.

Mamma och pappa cyklade med mig, haha :) fint med sällskap plus att det är tråkigt att cykla själv.

Nu ska jag joina natta och elle.. :) jag ska ta tillbaka MIN plats i sägen :) för den är min och min och min !! så de så.

ciao!

=)

Nu strax ska jag CYKLA till elle, duktig som jag är .. (ska börja bli iallfall:) så får skriva hos henne sen! hihi ciao

Tisdag

Är typ klar med pluggandet nu, måste lite till så det sitter kvar tills imorgonbitti !
Jag skulle börja plugga torsdag förra veckan men sköt fram det hela tiden så sitter jag nu sista dagen och råpluggar och får massa ångest och känns som att jag inte ska klara det osv.
Någon vecka till sen aldrig mer dessa hemska historieprov.

Ja, det blir tyvärr skola imorgon då.. men är ledig torsdag och fredag så min vecka har gått lagom snabbt endå :) heh.
Efter skolan så ska jag till stan, banken och lösa ut min matcheck från Apun .. bara små 450 kronor.. förra året var det typ 400 eller 500 kronor mer, men jag var väldigt trög när jag skrev i den.
Sen när jag kommer hem så finns det något annat skit som jag måste börja plugga på. antingen historia igen, eller ninas uppgift .. om jag klarar historieprovet så har jag 2 uppgifter kvar att  göra och 2 prov, ett i natur och ett i historia ..
Fick höra lite om vad man skulle kunna på naturprovet, skojar han med oss eller ? tror han är den sjukaste läraren som jag någonsin har haft. För det första verkar det som om han vill att alla ska misslyckas och det är verkligen inte bara jag som tycker så, typ alla som man har pratat med natursakerna om så har den kommentaren om honom alltid kommit upp.

Jaja jag hoppas på det bästa iallaaaafall!
Har så ont i mitt lilla huvud så ska sova strax, godnatt!

!

 Vaknade nyss, fick inte sova längre av pappa :( !! haha
Blir iallafall spagetti och köttfärssås strax när det är klart .. och sen plugga! Usch ja.


åååååh

jag är sååååå trött !!

ajaja

Som min mamma säger : förstår inte varför man ska vänta med alla saker i skolan till slutet ?

nej för fan, det fattar fan inte jag iheller. det blir så när tvåan börjar med "jag pallar inte" och håller i sig även till trean och allt som har med skolan att göra .. hade varit lagom lungt i tvåan kanske , men nu är det trean ..de man missar kan man antagligen inte fixa .. inte på den skolan man gick iallafall .. fan vet jag igentligen ..men ja.. inte alltför kul!

Har skickat mail till hare krishna för att få svar på ett par frågor till religionsuppgiften ..får se om dom svarar.. haha.
Ska plugga ett tag till sen måste jag faktiskt sova (a) .

jaok

Va hemma idag från skolan, är inte riktigt friiiiiisk än.. har lite kvar =( skitjobbigt speciellt på morgonen.
Gick ut i solen lite innan och pluggade, för jag har prov på onsdag i historia. GUD jag orkar inte, men, ska inte klaga så mycket egenteligen.. pratade med jeppan lite innan idag och då fick jag höra vad hon hade att göra några veckor frammåt innan hon blir ledig typ.. MEN DU KOMMER KLARA DEE ;)

har faktiskt inte gjort något speciellt annars idaaaaag .. :)
nu ska jag pluggaa .. dvs om jag orkar ..ÅH

ciciciao

1111

jag får spel på ER!!! 2.

jag vet antagligen bäst eftersom jag redan har tagit reda på jävla FAAAAAAKTA OM HUR DET LIGGER TILLL!!!!!!!! så håll käften tack .

jag längtar till sommaren och spanien fettmkt!! kommer ha så jävla roligt! :D


jag och min fina elle i sunny beach 2008!
come on lets ..WORK !!

tråkig

Har fortfarande inte fått av skitet på naglarna, blir så ledsen. Dom gör asont också nu eftersom jag har fösrökt med allt. ingetnting funkar.

Iallafall vaknade jag vid 12 idag och skulle ut och sola lite tänkte jag, men det blåste kallt så jag bara satt där i shorts och tröja..
mamma gjorde en skitgod frukost till mig (a)..
Plugggade lite i en timme sen orkade jag inte mer.. haha så jag och pappa stack ut och övningskörde istället! mycket roligare.
När v i kom hem så var det mat.. har varit sugen på korvstroganoff ända sen i torsdags så jag sa till mamma att vi skulle äta det idag :) ..
Har försökt plugga nu också men det fuuuuuunkar inte. men jag måstemåste.

Skulle egentligen till tyskland till helgen med min morbror och kanske syster, men jag fick höra att han skulle vara där från fredag - söndag och det kan jag inte.. :(  . det är bal på fredag

Ska försöka plugga igen och sen när m ringer så ska jag ut en stund :)

bye

?!??!

Någon som vet  hur man får bort påbyggda naglar ? Har verkligen försökt med allt men dom sitter som sten! =|

Satuuurday

Har precis ätit middag (med gäster), skitgott var det!
Det är så klockrent, jag bara satt och väntade och såklart kommer det fram.. dom knasar mig :O !! Haha inte alls okej kan ju jag tycka. Om vad dom knasa tänker jag inte ta upp här :) .
Eftersom jag var det enda "barnet" som åt idag så blev det jag som va utsatt haha.
Efter ett tag så pallade jag inte trycket så jag var tvungen att springa in .. hahah..

pappa2 : sussie jag brukar faktiskt tänka lite på dig ibland
pappa3 : ojoj det kan misstolkas.
alla: heheh hahaha

han skulle berätta en sak som jag hade sagt/gjort när jag var liten .. haha antagligen så har han tänkt på gamla minnen :p . när vi var på semester när jag var mindre så var det alltid jag som var "ojsan" haha .
Jag hade stått och viftat med typ 70 kronor så sa en mamma till mig : sussie håll nu hårt i pengarna!! och jag bara jaadåå ... sen 3 sekunder efter .. PAPPPAA.. PAPPAAA MINA PENGAR ÄR I VATTNET!! haha
Sen när jag skulle gå upp på en båt, så var den ganska hög och hur mina skor flög i vattnet det vet jag inte.
eller när jag hade fått ett par nya solbrillor så var det ett sånt band som man kan ha dom i  och runt halsen men jag var tydligen för tuff för de så dom åkte också i vattnet..
Stackars pappa fick dyka ner i ibland äckligt vatten och vanligt vatten ett antal gånger under semestrarna haha .

men det som han skulle berätta idag var att :
Jag stog och hängde på han då och pilla i hans hår och sa.. du har så mjuukt hår!! ahaha och när dom bjöd mig på karameller så sa jag dom var gooouda!! vilket betydde att jag ville ha mera... haha så varje  gång jag ville ha mer av något så sa jag så :p ..
När han sa att han skulle berätta en sak som jag hade gjort så sa jag till honom att jag tror nog jag vet vad du ska säga.. hahah .. har hört den många gånger om att han var chef på sitt jobb.. så hade jag sagt.. nej det kan du inte vara, för chefer är tjocka.

jag saknar endå dom tiderna på semesterna.. tror vi var 4 barnfamiljer. det var skitkul när man var liten. Plus dom människorna.. Sjukt roliga, humorn är sjuk som fan och har alltid så jävla roligt. riktiga bra människoa (a) haha.. Kommer ihåg vi spelade ett spel som heter avista eller något.. så var det olika kategorier och olika bokstäver som kom upp .. så på kategorin kroppsdel och bokstaven S så skrek alltid alla ut samma ord. haha.

Blir nog tyskland nästa söndag (A)

haha iallafall, jag tror jag blir hemma idag om ingen ringer ut mig lite senare =) hehe ..
Ska gå till dom gamla nu och kolla melodifestivalen och bli lite underhållen .. javisst!

hörde dom säga mitt namn nu :O ..måste veta vad som sägs

BYE


jag och elle sommaren 2007. mitt gamla rum. saknar endå det ibland:(


elle och jag igen .. också för 2 år sedan tror jag. hemma hos k.



TRÖJA

NÅGON SOM HAR MIN TRÖJA DEN ÄR GRÅ OCH VIT RANDIG FRÅN H&M ..LAGOM LÅNG OCH GÅR ÖVER HALVA GUMPEN. OM NÅGON HAR DEN SÅ VAR SNÄLL OCH SÄG DET FÖR JAG VILL GÄRNA HA TILLBAKA DEN !!!

och sen fortfarande så har jag en svart tröja här hemma som inte är någons ? haha
vanlig helt svart tröja, från esprit. Vilken storlek det är det vet jag inte. men den har bara kommit till mitt rum en dag från ingestans så ja.. ? om någon saknar den så har jag den ..



DENNA TRÖJAN JAG MENAR!!

bilder.

bilder från mobil och kamera.


haha, när jag åkte med jeppan hem till henne. När vi körde på motorvägen
blev jag helt chockad. Fältet var helt gult. men det var skitfint.
Antar att jeppan har en bättre bild på det än denna :p



skulle räkna flakpengarna.. så fint med pengar. Vi ville så gärna ta pengarna
och sticka utomlands och aldrig komma tillbaka. men ikke. :p


haha xiooooo <3


Vildana, på filmfestivalen


ville igen :D


dalle, på maskot =)

Dom andra  bilderna iaf på mig tänker jag inte lägga upp. usch och fy  :( !!!

sss

Har varit duktig och städat i mina lådor och garderoben, sagt till mamma vilka kläder hon borde slänga och ha kvar.. Eftersom det blir så trångt i vår garderob. ( Har en skitstor eller lagom stor med skitmkt saker, de enda vi har är typ kläder som man inte ska vika) annars har vi de andra sakerna i lådor.. wooww hihi..
Soffan som jag haft på mitt rum ett tag åkte också ut :( rummet blev stort och fint igen men soffan är så jävla sköön.

Allt blev skitfint :) Nu väntar jag bara på att någon ska köpa mitt jävla skrivbord så jag kan köpa en soffa och sätta där istället.. :(

Ikväll ska jag nog bara va hemma, pallar inte göra något plus att vi ska ha gäster :) ..

ciaoaoao
har hittat både mobilsladden och ... kamerasladdenh .. allt kommer fram när man städer ;) haha

så fint

gårkvällen blev det bio istället för att hemma och ta det lugnt med jeppan. Stack till stan vid halv 9 och träffa jeppan, elle, matti och ralle. Det blev filmen änglar och demoner. Helt okej var den. Har inte riktigt fattat de dära med illuminati än:$ . efter bion så stack vi till lilla torg. Det var något nytt ställe som skulle öppnas och ha halva priset på dricka men dom hade visst inte öppnat så vi gick till yamato istället men deras kines är ful så vi gick till mojito istället.
Va lite sugen på slagt innan bion men jag var sjukt trött efter bion och var inte så kröksugen .. följde med men krökade inte :) ahah ..
Jag följde med jeppan till baren för hon skulle handla dricka. en flaska och två glas. När han ställt fram de så tog jag glasen och jeppan flaskan .. så börjar hon gå så kollar bartendern lite konstigt på mig och sen .. e det du som ska betala? jag bara haha men JEEEPPAAN!!! du glömde betala.. haha så duum :(  hon kom tillbaka och betalade :p
 Inte så mycket folk på mojito så vi stack vidare till möllan.
HAHA påvägen dit.. omg. . träffade på lite folk. En människa med 2 olika stilar. det var riktgit sjukt , blev typ chockad. Ser ut på ett sätt i skolan och sen utanför skolan en helt "annan" person wow .. aahahha men inte til det bättre om jag själv får tycka ;) ..
När vi kom fram till möllan så var det knappt något folk ..? .. dom höll på att stänga så vi tog en taxi till barcelona istället. Aslängesen jag var där sist.. efter en stund så skulle elle sticka tillbaka till möllan för hennes kompisar var där, jag gick till centrlalen och tog bussen hem. Var hemma klockan 2 . Tidig fredag.. skönt faktikt :( ..
Det var askallt, tog min tunna jacka igårkväll och hade en t.shirt under. tänkte att det inte skulle bli så kallt men det blev det. Min hals började göra skitont igen så likabra att sticka hem och få den bättre (a).

Vaknade vid 10 idag och kunde inte somna om. Har blivit sjukt förskyld :(
Jag gick upp och satte på en film. Det blev först dagboken i 30 sekunder sen bytade jag till nina frisk. Jättedålig film:S..
Jag blev astrött av att kolla så gick in till mig och la mig istället. Kollade lite på americas best dance crew. dom e skitgrymma. Min syster kom in och sa att de var babe på femman så jag bytte till den. haha har fördökt  ladda hem den men hittar den aldrig. Har nyss sett klart den.. åh jag måste ut och få luft U innann jag dör:(  .

får se vad jag känner för ikväll :)

hej


mhm

Efer jag har ätit så somnade jag. Sov 3 timmar öööverskönt men asont när jag vaknade. Har gjort historialäxan och ätit soppa igen . Det enda som jag kan äta nu..
Vill se yes man eller slumdog millionaire nuuu :(

Sovmorgon imorgon, skönt som fanfanfan!! Även på måndag ahah .. sen är vi ledia tors-fre nästa vecka. Ändå sen valborg har vi fått slippa tors-fre lektionerna. Asbra!

om halsar hade dödat hade jag varit död nu
, det kan jag lova!

jag hittar inte min sladd till kameran så jag får inte in bilderna ifrån maskot från förra vecka eller några nya bilder alls.

ciao

Y

Gick upp fem imorse gjorde vid mig och stack till annestad. När jag kom dit så la jag mig i soffan och spela lite quadrapop haha, vaknade till av att jeppan skickade ett sms och frågade om jag var vaken. javisst!
tog bussen vid 8, inom lorensborg och sen vidare till historia. (u)

vår lärare e riiiiiktigt cool, ni skulle bara veta.
nu är det jag som snackar och inte ni .. ojojoj ;) typ de enda han har sagt till mig på de senaste året eller 2 år .. vet inte hur länge vi har haft historia?:S

efter lektionen gick vi till solsidan, man kan nästan kalla den molnsidan idag, hiih men fan det var skitkallt så vi gick in iställlet, vi var lediga idag efter historian.. men jeppan skulle göra prov så jag skulle lära henne lite på whiteboard tavlan men det blev hänga  gubbe istället :( haha ..
sen var det dags för lunch, fyfan. kräk som alltid annars. oftast iallafall .. jag tog lite morötter och ngn wannabe pastasallad, övertorr var den.
Sen var det dags för j att plugga igen så in i klassrummet. När hon gick till provet så gick jag och spelade cs med alla andra 8-| haha, kul var det faktiskt. kommer ihåg för ett tag sen när alla typ hela klassen satt och spelade cs och vi satt kvar efter lektinerna och sånt.. fina tider det ! aahah

När j var klar så skulle vi gå men blev stoppad av vår lärare och att vi va ri riskzonen eller något. lät inte alls bra . det handlade om frånvaron. jag hade typ 9% från att inte få studiebidraget men jeppan ska alltid vara värre :( ahah som jeppan sa.. att jag är borta mer än henne men hon får endå mer frånvaro.. antar att de är för jag brukar ringa in på morgonen :p .. studiebidraget löste sig, jättebra!

Stack till centralen efter de fina samtalet och sen tog jag femman hem för att hoppa av i annestad och hämta min cykel. asjobbigt.
Det kommer på en tjej på gustav och jag ser att hon ska sätta sig bredvid mig så jag tar bort mina påsar därifrån. ser att hon säger någonting men hörde inte för jag hade musik i öronen.
Pausar och säger va? så säger hon,. oh tack. jaa ser du dom mörka molnen där borta jag tror att de kommer bli regn nu får man skynda sig hem.. och jag bara .. m . palla inte bry mig. sen fortsätter hon snacka ..  Kommer du från jobbet eller? ööh. nej.. aha var har du vatt ? .. skolan? massa frågor om skolan. ville bara att hon skulle va tyst. sen börjar hon snacka om rosengård och socialen och att alla som inte har jobb som kommer till sverige ska inte komma in och att dom e kräk. GUUUUUD assåååå klarar inte av såna som henne .. när jag sitter på bussen vill jag lyssna på musik och inte lyssna på massa bullshit. från ingestans säger hon.. snygg väska jag får se på den , var har du köpt den? sååå fin oh ja så fin.. (jag hade väskan typ brevid mmig så man knappt såg den) sen min tröja.. så fin tröja är den från h&m? (hade min studenttröja på mig) ooomg vilken människa asså.
Äntligen börjar hon prata med en annan människa, ooh vilken fin tavla.. eller är det en tavla.. nej de är de ju inte men den va fin .. (tyst 5min) .. jaa så fin.
Människan kan tydligen inte säga så mycker mer än fin.
Hon öga alla mina saker typ.. :(
rädd för henne, undrar vad hon var för en sorts sak.

Hemma nu, håller på göra mat till min stackars hals  som gör fruktansvärt ont.. ska nog kolla på aladdin som jag ska ha gjort nu i typ en månad om inte längre.
Jag mår sääääääämre, min hals huve och allt. känns som jag har feber. får hoppas på att jag inte har det.
Är lediga imorgon också=)

Som det ser ut nu så blir det inget krök i helgen. Skönt.

CIAO!

ss

Det blev att vara hemma idag. Jag vaknade vid halv 4 eller halv 5 inatt kommer inte riktigt ihåg ..av att min hals höll på att kväva mig. jag kunde inte andas och inte svälja det gjorde förjävla ont. Jag gick upp och skulle fixa något varmt att dricka men jag hade ingen ork när jag väl kom upp så jag gick och la mig igen och kunde inte somna om. Mitt huve börja störa sig igen med att göra skitont.
SSkulle sätta på tv:n, men den funkade inte av någon konstig anledning ?

Vaknade senare igen av att mamma kom och fråga hur jag mådde och gav mig varm dricka.. Somna direkt efter hon hade gått så när jag vaknade och skulle dricka så var den kall :( .. Gick upp och tog lite frukost, kunde inte äta det gjorde svinont.
Har sovit och vaknat till och sovit, kollat tv fram tills nu. Pappa har varit och handlat soppor på ica haha snällt :) antar att det får bli det enda jag kan äta idag! =)

Ska gå till sängen igen .. =( pallar inte det är asfint väder uute .

mh

:S

Känns inte alls bra :S

I måndags när jag var påväg till skolan så mådde jag sjukt illa trodde att jag skulle kräka i bussen men ikke det gick över en stund. Under tiden vi åt i skolan började jag att må dåligt igen. Trodde att jag skulle kräka igen men det gjorde jag inte då heller. Vi gick ut och dom tog en cigg och jag satt och bara mådde så jävla dåligt. Ville bara åka hem..
det gick över en stund senare ..

Imorse när jag vaknade så hade jag skitont i halsen, började få asont i huvet på eftermiddagen men sket i de och så gick det över. skönt sen nu efter jag hade duschat ikväll .. asså gud, min hals va håller den på med. kan inte svälja, det gör pisseont. och mitt huve värker + förskylf näsa och min mage gör asont och mår skitilla känns vid vissa tillfällen att jag ska kräka .

vad vill min kropp med mig ???!! vill absolut inte bli sjuk nuuuu!! sjuk hemma från skolan kan man vara närsom helst fram till 2an i gymnasiet tycker jag. då är det skitskönt att vara hemma och sova och kolla tv hela dagen medans alla andra är i skolan. förutom när de är fint väder. MEN inte nuuuuu i trean när jag har skitmkt att göra för att fixa ig + studenten.
Ångest hela livet om man skulle ha missat den dagen .. man borde ha de iaf ?

Ska gå och kolla lite tv med mammsi nu faktikst och ta en sån "tablett" som brukar lösa det mesta. sen sova och hoppas på att det blir skola imorgon .. :)

ciao!

hiiih

Skulle egentligen upp tidigt imorse och jobba men det blev inte så pga sjuk så efter jag hade vaknat vid 5 och fått reda på det så somnade jag om igen och vaknade vid 9 . Jesper kom och hämtade mig så körde vi till idrotten.
Det var spökboll och yoga. Gillar inte yoga, det är skitjobbigt och gör jätteont !! =/

efter idrotten så blev det hem och äta lite sen satte jag mig ute i trädgården och har solat hela dagen. Skönt. Har inte kunnat sola på ett tag eftersom vädret har varit fult och äckligt.
Måste göra lite saker till skolan och sen träna ikväll! haah

Fick nyss reda på utsparksordningen och vi är tredjesist som springer ut och vi är 11 treor som ska sparkas ut.
kul. 8-) känns som att det inte kommer vara någon kvar när vi ska springa ut då, folk har fullt upp med allt annat då och hitta flak hit och dit.. Jaja. Dom har lottat ordningen men endå så är det hemskt . :(

Ska fortsätta med en sak nu:) byebye


jag och min syster på menorca 2004



jag vill till lloret nuuuu !!!

aha

Jag hade tänkt vara uppe hela natten igår och plugga till nk, men jag orkade inte så jag gick och la mig. Hade för mig att vi började halv 12 idag efter historian, men det var en timme tidigare. Vaknade vid 9 , tog på mig och åt lite och sen stack jag till skolan . Kom till skolan vid 11 typ och sen slutade kvart över, lite onödigt att komma!? (slutar igentligen 12)
Kunde inte gå hem eftersom äckel provet va klockan 3, tro man sättter ett prov så sent .. iaf jag och xio pluggade ..gick bättre att koncentera sig än sist, och sen kom hästen och vi plugga lite till .

Vet inte hur det gick .. känns inte alls okej!! iaf

över 30 personer som skulle skriva provet idag, då måste det vara fel på läraren och inte på eleverna .. eller ?

noo

Jag har så jävla ont i huvet, jag orkar inte.

Stack till min faster så vi var där vid 1-tiden . Åt och det var asgott plus att jag va så jävla hungrig efersom jag inte hade ätit något innan vi stack. Får alltid höra roliga saker när  vi träffas haha. Vissa saker är ju sjukare än andra ;) HAHA.
Efterrätt också och efter några timmar så blev det att sticka hem.

Skulle börja plugga direkt när ja kom hem men jag la mig på mattan istället och bad pappa förklara naturskitet för mig, jag kunde knappt hålla mina ögon öppna så jag sov en halvtimme istället. älskar den mattan haha, när man har ätit asmycket och har asont i magen, och sen går och lägger sig där ...det blir genast mycket bättre. (speciellt på sommaren , haha ) folk som varit med om det vet vad jag pratar om ;)

iaf när jag hade vaknat hade jag tänkt fortsätta men jag lovar att jag inte kan koncentrera mig... har suttit i flera timmar försökt plugga men jag tror inte att det är riktigt min grej :(  , sorligt men sant! någon vecka kvar sen är det fan slut med skitet och det är jag jävligt glad för.. förutom att va i själva skolan med klassen/kompisar, haha .. störda.

Skulle lägga in låtar på min ipod, men såklart har jag gjort en massa annan skit också.. fanfanfan .
ångest-sussie ..

iaf så ska jag sova nu.. ciao

lördag

Igår så frågade elle om jag ville följa med till kb med henne och en annan kompis till henne men jag kände att jag inte orklade det och hade mycket att göra i skolan ..mobbad haha men jag börjar få panik!

Ringde elle hem som fan men hon svarade inte, skicka ett sms istället så var hon tydligen i bunkeflo så jag tog på mig kläder och stack bort till matte, där fettot var ..:)
Folk satt och krökade men jag kände att jag inte skulle vara där så länge, men jag blev övertalad om att kröka och jeppans sms om utgång lockade också så jag gick hem igen och bytte om och hämtade sprit. Tvingade elle med mig, jag orkade inte gå själv :(

Kom tillbaka och började kröka och kröka :) . Väldigt fint. När jag och elle kom tillbaka så spelade dom ett annat sorts ölspel för omväxlingsskull, haha jag och elle fick vara i ett lag . Jätteduktiga var vi .. det var någon slags fråge..sak.
Jag fick ett sms av jeppan att vi skulle testa slagt idag och eftersom jag inte hade pengar med mig så frågade jag frick om han kunde köra mig hem och sen till ica och sen tillbaka till matte .. haha :$ och det kunde han. Sjukt snällt =) . när jag kom tillbaka så fortsatte vi kröka såklart och allt möjligt. vet inte faktiskt . Jag började störa mig med en som skulle ta foto haha och det slutade med att han tog båda mina händer så jag inte kunde röra om och poff råka putta till glaset med min dricka. det kom över nästan hela mina byxor. fyfan asså :(  så jag fick gå in och ta ett par joggingbyxor av matte och sen lägga in mina byxor i torktummlaren. Hann såklart inte med bussen som vi skulle ta. Missade även flera bussar eftersom det tog en jävla tid för att torka mina byxor. Åh det var så hemskt. jag blev lite deppig faktiskt men drack lite mer så gick det över.
Folk trodde att jag hade kissat på mig, men verkligen inte. haha men det såg ut som om jag hade.

Pratade också minnen med en gammal kompis ifrån sundsbro, haha riktigt sjuk människa :( !! Det var fina tider =) .
Kom förresten skitmycket folk från sundsbro, kul att träffa dom :p haha .
En kille var assjuk haha :( .. han hade ett spel på sin mobil tydligen .. så man skulle ställa en fråga så skakade han på mobilen så kom det upp ett svar , HAHAHA !!!
har sussie gula tänder?
fes matte? (de lukta, vi skulle få reda på vem det var)
porrsurfar elle på sin mobil?
och massor av mer sjuka frågor... usch ja :(

Kom inte vidare till slagt, men det har sina anledningar .. heh .. synd eftersom vi hade ställt in oss på de =/

efter någon timme så var jag påväg hem .. grattis till mig . Så gick elle till bussen och jag hemmåt.. träffade på trevligt folk och sen kom elle och sa, vääänta sussie .. och att hon skulle sova hos mig, så det gjorde hon.

Sjukt lyckad helg, förutom vissa .. anlednignar men skit i dom.

Nu ska jag till min faster på inflyttningsfest typ sooo i have to go!

CIAO!

mmh

Har inte lagt in bilderna från maskot än men har fått nattas bilder från när vi var hos elle och firade henne :)


gillar mitt hår på denna bilden


amanda, anna, natta och elle :)


robin och sofie =)


elle och johan


haha... jag :(


annika och elle


jonas och annaö


keso , matti och ralle






Fredaggg

Elle kom till mig igår, så gjorde jag mig klar och sen gick vi hem till matte och förkröka där.
Där var lite annat folk också som man inte träffat på flera år haha .
Spelade jävla öl-spelet som jag hatar. Många som gav mig dricka hela tiden =( .. botten upp hit och dit men jag kan inte klunka vodka får sån äcklig spykänsla då . Inte bra.

Sen kom det mer folk och vissa gick. Det  började regna som fanfanfan och det var skithemskt för jag och elle skulle gå till bussen .
Vi fick iallafall vars ett paraply och sen började vi gå. HAHAHA det var sjukt. jag lovar att vi flög fram haha jag sprang med paraplyet och så flög jag en liten bit .. Åh det var så kul ! Sen tog vi bussen till gustav och började gå till crown.
Kön var aslång och vi hade tagit en buss försent för att komma in innan tolv så vi sket i det och gick till mc donalds istället för ELLE skulle äta, inte jag .. smakade bara 2 tuggor typ av hennes hemskt goda .. inte hamburgare.. de va något annat i den. När elle hade ätit så gick elle hem för hon mådde dåligt och skulle spela match idag så jag gick till mojito och träffade  vildana, dalila och xio ! :)
När jag står utanför så hör jag att någon säger där är amanda så kollar jag bak så står hon där haha, det var jättesjukt ..bara från ingenstans kom hon och lite annat folk.

Människan är riktigt sjuk, det kan jag lova! :)  Hon hade även med sig fina kompisar ;) haha. efter lite dans och lite annat så var det dags att gå till crown .. :S jag hade inga pengar till inträde hade 20 kronor till garderob så jag fick låna pengar av amanda! tog en taxi från gustav till crown .. onödigt men det var störigt väder blåst och regn .. nej tack.

Kom in på crown och såg jeppan där så gick och hälsade på henne. sen så blev det dans som vanligt och massa annat skoooooj .
Dom lottade ut ipodar och jag fick en :) yeey . Den är röd och asfin.

Äckliga killar som börjar ta på en överdrivet mycket, omg ? svin låt mig va. stack därifrån och sen gör han samma sak på jeppan . knäpper tilloch med upp hennes skärp .. vet inte om det var med meningen men endå ? kaos människa.

när  vi ska gå ner och ut för att ta luft så stannar en kille mig i trappan och säger, du är för fin för att vara här .. så jag bara.. jaha .. haha ? han bara tror du inte att jag menar allvar ? jojo klart , tror dig ..(brydde mig inte så mkt) och var skulle jag annars vara ? ehm, du ska va med en kille som mig, om du hade träffat mig innan så hade du inte varit här . OKEJ? haha för fan. sen så ville jag gå ner till sandra där nere så det gjorde jag. när jag kommer ner så ska såklart hon upp igen och hissen funkade inte. död åt mina fötter , kunde inte gååå . gjorde skitont.

Går upp dansar lite och sen sätter vi oss i sofforna .. sen efter ett tag så var vi tvunga att gå till bussen.
Börjar gå och gud vad ont det gjorde, tog av skorna och gick men fastnade massa saker undertill som gjorde skitont. så tog på dom igen. När  vi kom till studentgatan så gick sandra fram till en bil och frågade om han kunde köra henne till ettans busshållsplats på gustav för en puss.. haha :O . iallaall han gjorde det men han fick ingen puss. han var gammal och svin.
Slutade med att sandra tog en annan taxi hem för han ville typ ha asmycket pengar.
Jag gick till min buss och sen hem och sova, ritkigt kallt när jag kom hem. alltid kallare ute i bunkeflo . haha

....

förstår verkligen inte vissa folks problem , tycker så jävla synd om dom att dom inte vet bättre. Går runt och leker asmycket och deras attityd och framförallt kommentarerna om andras attityd. för fan.
Har med en sak att göra igår vilket jag inte tänker ta upp här. klarar inte av det, störda människor.

Nu ska jag forstätta plugga lite natur.. fyfan =(

ciao

Freedag

Igår så stack jag till centralen vid 4 för skulle träffa ralle där klockan 5 får att få pengar till balen, haha :) prata lite och sen kom xio så vi stack till skolan.
danskarna och folk från lund skulle komma och ha filmfestival, förra året va de i danmark men missade den haha.
Det var helt okej kul men fattad einte när dom pratade danska =/ ..

efter festivalen så stack jag , zio, vildana och dalila till möllan och drack och snacka lite osv. Maskot.. tror jag att den heter haha . glömmer hela tiden vad den heter :S .
efter någon timme så stack vi därifrån . tog 35an till centralen.. fin busschafför :) haha
var ska du ?
jag : hem ...
bor du på centralen haha ?
jag : nej jag ska byta buss :p
aha, var bor du då?
jag : bunkeflo
AAAAAAH, liiinje fyyyyra den ska jag köra imorgon kväll.. det är en bra linje =)
jag :haha jasså
ja, om du åker den imorgon så får du åka gratis
jag : ahah snällt, vilken tid ska du köra den då? så jag vet när jag ska komma
hm .. det vet jag inte haha men någon gång på kvällen
jag : jaaaja :p

när jag gick av, heeeeejdå heeejdå ciao ciao ..
såna busschafförer är okej , fan inte såna äckel som skäller ut en för saker osv..
gick och la mig diirekt när jag kom hem.

imorse så gick jag upp vid 10 tog på mig kläder och stack till centralen för att träffa jeppan . vi skulle åka till skolan och betala in pengarna till balen .
eftersom käre rebecca missade sin buss så kom hon lite senare än jag så jag satt och läste en bok jag lånat av henne. haha mobbad  =/ . när hon kom så stack vi till skolan.

stan efter skolan och sen kom mamma och hämtade oss så åkte vi till nova lund för att leta klänning till den 5 juni (a).. hittade studentklänning och den är inte vit :) .. den var slut i vit och testade andra men dom satt heelt sjukt. kaos, och det vill jag inte va på studenten =)

Efter nova så åkte vi till burlöv center också för att kolla lite skor men det fanns samma som på dom andra ställena så vi åkte hem efter vi gått en runda haha.

NU är jag hemma och jag måste duuscha för ikväll så ska vi ut .. inte ovanligt men iaf .. blir antagligen crown vilket som heller inte är ovanligt ;) men iaf..förköka vet jag inte om jag ska göra i bunkeflo eller i oxie .. =/ får se vad klockan är när jag är klar =)

tror jag ska börja göra mig lite klar nu faktiskt .
Bilder från igår har jag också men har inte lagt in dom på datorn än så lägger antagligen in dom imorgon .

ciiiiao

ååh

har typ precis kommit hem , pallar inte skriva om today så det får bli imorgon :) ska äta upp min asgoda tomat soppa sen sooooova för jag är så jäävla trött!! älskar att sova !!

ue

Låt mig va ! hatar dig , har alltid gjort och kommer definitivt alltid att göra.
Orkar inte med dig, ditt skitsnack och backstabbing. Har försökt att se en annan sida av dig, men den finns inte där mer än i 2 dagar typ. Tycker det är synd om dina föräldrar att behöva ha ett problembarn som dig.

Dagen har varit helt okej fram tills jag fick opassande sms. Förstår mig inte på folk nuför tiden. Folk förändras , både till det bättre men alltför ofta till det sämre.

Ska göra lite mat nu och ikväll blir det förhoppningsvis kul med mina vänner! Synd att j inte kan komma.

funderar stark på att byta mobilnummer. =)

ciao

woo

kom hem nyss, ska bara ta nya kläder sen ska jag hem till min fina och sova där inatt :)
imorgon har vi bara en lektion på morgonen sen slutar så ska antagligen träna då eftersom jag e ett fetto som nt har tränat på hela veckan eller förra, usch !!

äckelbusschaffören skällde ut mig när ja kom på bussen fick spel på han skaka lite på huvet sen pallade jag ine mer så ja gick och satte mig.

ska kanske till skolan imorgon kväll, denmark is comming :) sen på fredag lediga och buddha i helgen antagligen med jeppaaaaaaaaaaaan , längtar som fan vi kommer ha så jävla kul =/ .. laddade som fan efter idag kan jag looooova!! <3

trodde riktigt mycket fel om en sak, men som sagt sannignen kommer alltid från någongång . idag gjorde den . fine!

känns som allt e fixat till studenten , den saken som klydda blev fixad idag, snackar nt om flak :S snacka om en annan sak som angår me and my girls :) . fattar inte hur tjejerna i klassen kan ha kommit så nära med tanke på hur de va i början , massor av hat men inte alls nu.. love you giiiiiiirls !

iaf måste sticka nu , ciao !


.

rebecca ring mig

stuuuudenten

EXAKT EN MÅNAD TILL STUDENTEN !!!! :D

ska ut i helgen och hitta klänning,skor.. panikk

aa

Vaknade nyss och har fortfarande ont i huvet , har börjat ha de nu ofta.

Fick skicka mail till min lärare på pednet och fråga om jag klarade natur ekologi provet för 2 månader sen eftersom han inet kunde säga det rakt ut till mig i måndags, gick in nu och kollade vad han hade svarat ..11,5 / 46 väldigt bra (Y) man skulle ha minst 18 för att inte behöva göra omprov så det  blir prov på måndag igen, störigt när man
slutar klockan 12.00 !

ikväll så kommer ellepelle hit, ska sova här =) och imorgon ska jag och jeppan gå på cirkelgym :) .


så hade inte varit fel att vara :(

ska göra lite annat nu, ciao !

2

kom nyss hem ifrån danmark. får veta svaret om en vecka :) hoppas att det gick bra.

efter intervjun satt vi och väntade på ralle, så ser jag en tjej med munskydd jag bara ,JEPPAN HON HAR SVININFLENSAN så vi bara :O höll andan, sen när hon gick tillbaka så ner i väskan och andas lite. asså så jävla hemskt. Ralle sa att hon hade skyddet för att hon inte ville ha inflensan men man vet aldrig. =/ fan asså
vi fick gratis mat om vi ville, men vi tackade nej och tog tåget hem istället.

har precfis ätit en hamburgrare, nyttig .. och ska snart sova , är skittrött. får se om jag pallar åka upp till stan sen och träffa elle. har inte mer än 300 kr på mitt kort kan jag säga, ångest!!

trööött

Har nyss duschat, verkligen asskönt! Mitt hår gick från fettigt till ofettigt haha.

hade tänkt att träna idag men hade skitont i huvet så jag gick och vilade i "min" soffa, älskar den.. men den åker snart ut igen haha. jag ställde alarm på min mobil för att jag kände på mig att jag skulle somna så jag kunde träna , men såklart gjorde jag det!
Jag hade somnat till tv:n som inte är något ovanligt, kan typ inte somna om jag nt har tv:n på, har iallafall inbillat mig de.
Vaknade inte av alarmet utan av att pappa skrämde mig eller något haha jag hoppa till, blev skiträdd =( .. innan han väckte mig så hörde jag i bakgrunden av tv:n 4A, 4A, 4A typ att folk stog och skrek och hejade på 4A hahah i min dröm så var det något helt annat .  haha sjuka drömmar. när jag kollade på tvn så var det någon simtävling haha:p
men iaf missade att träna, får bli imorgon eller onsdag. :)

Hade tänkt kolla upp tider om tåg och sånt om imorgon men duktiga becygirl hade redan gjort det, good.
Så nu kan jag gå och kolla fiiiilm och sen sova fint hela natten !!

ciao

måååndag

verkligen äntligen hemma från skolan .
grattis till mig för att jag gick på historian imorse, men drygt och tråkigt som fan där utan jeppsson eller hästen haha, verkligen ingen pratar med mig :( haha . känner inte någon där heller. (blandade klasser) .

jag satt och tänkte på andra saker så lektionen gick endå ganska snabbt. lektionen efter börjar inte förrän halv 11 så jag gick ut lite med gunnar och hit och dit, sen kom dino, bamse osv så va lite med dom tills vi gick in.
ingen historia på onsdag, sovmorgon . yees . vårt schema är överkonstigt denna veckan håltimmar hit och dit och på fredag börjar vi typ 12, kanske för filmfestivalen men vad vet jag. bryr mig nt hellller :)

har fått in asmycket pengar idag för studentflaket. ååh vad man bara vill ta pengarna och köpa saker för dom ist men nejnej hahah :) . jag har inte ansvaret längre, det är asskönt ligger några tusen i kuveret så ...

hur kan dom sätta naturkunskap och historia på samma dag? dom två drygaste lektionerna :( .. + sjukt äcklig mat idag. åt lite ris och morötter , kyckling som inte var kyckling, smakade på den och sen aldrig mer. usch

Sen så slutar jag egentligen men inte idag, hade naturprov så vi "pluggade" lite, men de är jävigt svårt när man har störigt folk runt sig,  XIO BLANDANNAT!!!!!! haha :)
hoppas provet gick bra så jag slipper de jävla skitet..

när jag var klar så följde jag med natta snabbt till banken men den va stängd så stack hem. Har asont i huvet så jag funderar på att sova och sen träna ikväll. har typ glömt bort träningen förra vekcna :(  var för upptagen med projektarbetet.
busschaffören hahah så kul, : gå längre bak i vagnen, jag TÄNKER INTE KÖRA FÖRRÄN NI HAR GÅTT BAK!!!!! uahaha bara börja skrika :( ,damp.

ska äta lite först sen sleeeeeeep :) cciiiiiao


jeppan jag och amanda hos johanna för ett tag sen :)

mdm

har prov om två timmar, önska mig lycka till !! :)

imorgon blir det ingen skolan, det blir jobbintervju i danmark!! woho

w

fattar inte hur små äckliga svin leker asmycket och tror dom är störst, bäst och vackrast blabla hit och dit.
känner inte ens dig och du ska komma och bestämma vad jag ska göra hit och dit? noway.
du kommer från ingenstans också, herregud asså. får feta spel på diiiiiig och din fule kompis också för den delen. känner ingen av er och det är jag verkligen glad för.
jag frågar var min kompis är och jag blir "inblandad", snälla låt mig va.

yooooooooou suuuck !

det jag hatar mest är när folk ska försöka bestämma vad jag ska göra och inte göra. så försök inte.


klarar tyvärr inte av sånt folk :) .



lördag

igår så kom elle och jeppan hit och vi började förkröka. lyssnade på stockholmssången som jag verkligen har hatat innan men den var faktiskt bra, hahah. jättefint sjöng vi till den och såklart gitarr och trummor får man inte glömma :) ringde 08 or för att visa så duktiga vi var men dom svarade inte så det blev ingenting med de, lite synd kan jag tycka =) .

vi tog bussen vid elva hem till micki, det stank grill äcklig lukt på bussen och det var dom som satt bakom oss, så vi fick flytta fram i bussen. det stank !
när vi hoppade av så hade vi glömt var han bodde så vi fick ringa så kom dom ut och mötte oss.

kan inte säga mer än att det var ännu en lyckad kväll ? =)
men vad förväntas det när jag festar med mina fina fliiiiickåååhr .

senare så kom sjuke vicki lagom full hahah. får på sig en svart hatt och börjar dansa lite :) jag stog uppe på trappan och dansade, men bara när vicki kolllade haha. sen blev man trött och satte sig ner på lilla trappan , elle till vänser och sen jag osvosv. så säger vicki men kooom och daansa. så ser jag att hon ska dra i mina ben så jag drar undan dom men lilla ellepelle hann inte så vicki tar tag i hennes ben och drar ner elle från trappan, bump bump bump (tre trappsteg) HAHAHAH riktigt sjukt såg det ut, det var jättekul :(

jag fick dra ut en spåga ur elles gump förresten.. (utanflr strumpbyxorna) fast det var innan trapphändelsen..
ahaha jeppan trillade också ner från trappan, den stora trappan med många trappsteg hahah och inte behövde hon ngn hjälp med att trilla , hon klarar sånt själv ;) haha

massa sjuka människor som man inte har träffat på ett år, det var senast förra sommaren som iallafall jag festade med dom sist.

vid 3 tror jag att vi staack hem .. hem äta och SOVA. somnade typ direkt , var så jävla trött efter dagen på stranden och kvällen haha..

Idag tänkte jag att jag skulle sola och plugga samtdigti men när jag vaknar så känner jag att de nt är stark sol ute, för om de hade varit de så hade mitt rum lyst upp som fan men inte alls.  gick ut i trädgården och "kände" men de var ingen sol den var i molnen ,as ströigt så jag gick in igen och åt lite och gick och la mig igen, hur fan ska ja orka plugga om jag är sviiintrött. så jag sov lite igen vaknade vid 2 , gick ut och kände igen men fortf som innan. gick och la mig igen var fortf astrött. vaknade vid kvart över 3 och då lyste faktsikt mitt rum upp, när jag kom ut så var den borta. sjukt onödigt blir så ledsen. jag följde med mammi till ica istället och handlade. och pantade typ 30 burkar och allt blev en 10a? överfattigt dom lurar en som fan, och skänke till röda korset eller cancerfonden eller vad det nu är.

sen var det tänkt att jag skulle plugga men jag gjorde annat och sen var det mat, ja började plugga vid halv 7 , känner att jag har ångest. vill helst klara av provet imorgon =/ .

känner också panik, på tisdag så är det 1 månad kvar tills studenten jag har varken hittat klänning eller skor eller något sånt och jag har skitmkt saker att fixa i skolan som jag känner att jag inte kommer hinna med !!!!!!! inte alls kul faktiiskt.

ska strax gå och lägga mig, börjar tidigt imorgon .

bye

lördag


fin elle

hahah tror faktiskt att de får bli den enda bilden från kvällen :)

1

jag orkar ingenting jag är helt död vill bara sova och sova.. vilket jag redan har gjort hela dagen...typ. måste plugga har prov imorgon.


fire burning on the dancefloor

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag inte gillar rebecca jeppssons hemska ideer om att festa ikväll.
såklart så måste vi tvinga med elle :) så vi ringde henne.

när vi bestämt hur vi ska göra så blir det alltid massa skitsnack om annat oviktigt.
jeppan tjatar om att hon måste dsuscha blabla och elle om att hennes hår tar lång tid och att hon ska kolla vad som har hänt utanför hennes hus. pallade inte jag så jag sa .. ETTA LÄGGA PÅ FÖRST så klickade jag. eftersom de var jag som koppla in elle så bryts de men tröge ellepelle fattade inte.

elle - ute säger:
ofta ni klicka båda två fitttttthhhooor


rebecca,       rebeccaj.blogg.se PA säger:
palla klicka
rebecca,       rebeccaj.blogg.se PA säger:
ÄKEL

gillar mina vänner :) jeppan har inte lärt sig att stava till äckel efter 12 år i skolan, usch då :(

iaf blir lite förkrök hos mig innan hemmafeeeeest.. jag måste dusha nu =/////////

http://www.youtube.com/watch?v=e1zTvmi2kpg

tycker faktiskt att jag är lite rolig ibladn, såg att robin ringde.. öppnar luren och är helt tyst
robin : hallåå?
jag: hej
robin : är din syster hemma?
jag: men det är jag
robin : hha nej
jag: jo robin men det är jag, vad ska vi göra idag?
robin : haha varfr pratar du i sån röst?
(jag gjorde om rösten lite)

går och ger luren . MAAAMMA det är till dig!!
mamma : hallåå ?
jag: HAHAH det är till sandra !!!!!
mamma: men är du dum eller ?? ahha

iaf nu ska jag duuuuuuuuusha på rtiktigt


åååååååh.

Jag är aastrött.
jag natta och jeppan vaknade vi halv 10, vi gick upp och tog på oss och åt lie och sen stack vi till bussen och stan.
Skönt att gå upp tidigt . vi va i stan till ett sen stack jag och jepsson till stranden och natta åkte hem.

efter stranden blev det stan igen och sen hemma nu. ska äta snart, jvla tur de jag är sjukt hungrig =( !!
får se vad som händer ikväl faktiskt, jag e skittrött men vill nog endå inte sitta hemma :S .

jag köpte ett par nya örhängde eftersom det ena försvann från mitt öra i torsdags på slagtsi ahhah och inte var det jeppan denna gången. jag fattar inte hur dom kan åka av :( de är typ tredje gången jag köper nya efter en utekväll .. och eftersom jag inte hittade shorts i hela stan så var elle snäll och köpte ett par till mig i burlöv :)

pallar nt nu, ska duscha och äta. bye

g

gud vad jag är trött! håller på att kolla twilight med jeppan och natta. har somnat 2 gånger redan.
imorgon blir det upp tidigt för att vara i stan när dom öppnar och sen vidare till stranden.
hem och plugga lite och sen får jag se om det blir krök på kvällen. e sugen men endå inte =/

nu är det kolla klart filmen och sooova :) har sovit typ 3-5 timmar inatt inte alls okej!!

ciao

Valborg

Började hos mig. natta och jag åt med syster och hennes kompisar sen kom resten så vi började dricka lite :)
köttet var inte okej, det var typ svininfluensan i det. usch och fy aldrig mer.

när vi skulle till bussen så hände hemska saker :(
vad hääääänder ? jag är sjuuuuk kan inte följa med

hahah faktiskt .

Vi träffade elle på centralen och sen gick vi till slagt. ingen kö alls vilket vi alla trodde att det skulle vara.
In på slagt och dansa dansa.
Träffade sammi och dom, och sen massor av andra .. kul :)
xiiiio va där också :D  hon berättade för mig att jag hade missat hips dont lie, haha.

hade skiiiiiiiiiitkul iaf :D

päroncidern smakade spya men det gick endå!! :)
jag natta &elle blev av med dom andra så vi va själva inne på rnb dansgolvet oc där var vi dom sista timmarna. Bebisnatta hade ont i fötterna och mådde dåligt så hon satt vid ett ställe en tid. vi ville inte gå och jag ville inte att hon skulle gå själv, men sen kände jag att det var dumt mot henne så vi gick .

KOm fram till centralen och min buss gick inte förrän 06.00. palla fan inte sitta där och dö.
elle den jävlen var askaxig mot ALLA. jag fick damp och skrek på henne då sprang hon iväg till natta så gick jag där hel ensam fattade inte var dom var, hahah men sen så stack natta så var det bara vi kvar.

jag hade tagit av mina skor för jag kunde inte gå med dom, hade så jävla ont!!
Jag satte mig ner, brydde mig inte va folk tyckte och tänkte jag var nära döden upplevelse jag cva torr i hela munnen jag var ashungrig. hemskt.

när ellepelle också satte sig så såg de värre ut, 2 små fattiga fluickor. elle trodde att folk tänkte att vi va horor. hahah skitbra (y) .
dom två killarna som elle hade varit bitch mot satte sig bredvid och sen från ingenstans så låg dom där och sov hahaha fyfan asså. Människor som gick förbi ÖVERsjuka hahah en kille gick fram och bara ... gjorde ett ljud kan inte beskriva och alla kommenterade hahah..

jag ringde min mami så kom hon och hämtade mig och elle , översnäll <3 !!
sjukt bra kväll !!!!!!!!! förutom vissa händelser HAHAH !
Kom hem när solen var uppe, jättesjukt kändes de att gå och lägga sig då :( vaknade några timmar senare och gick ut och solade. har legat där hela dagen, yeey .

Elle kom för ett tag sen för att sova lite grann, senare kommer jeppann .. ingenting alls ska vi göra ikväll . pallar verkligen inte. uschhhh

mat snart, grillar. mummms <3

ciiiao.


hahaha, kunde inte låta bli att fota dom!


mina emo-strumpbyxor. min syster lovade att inte ta isönder dom
förra helgen när hon hade dom, men ikke. det fanns någon liten maska
som knappt syndes men sen så ja.. jag har dragit isönder dom här asså
tro inte jag gick så haha :s .


bitch elle


skitfin nattttta :) (L)

väntar på bilder från amanda.. :(

bye



RSS 2.0