heheh

Första dagen i stockholm såg vi ett "varuhus" eller vad man ska kalla det PUB. Vi tänkte att vi går in där och kollar litegrann. Vi såg att det inte var riktigt de vi var ute efter så vi gick ut lika snabbt.. MEN .. när vi går ut står det 2 vakter utanför, när vi går ut så piper det hahah, gud alltså!! vi kollar på varandra och bara whaat ???

Vakterna kollar på oss och börjar gå sakta mot oss.. vi var helt förvirrade och bara jaha..vad hände?
Dom : Har ni handlat något?
Vi: ..nej. sen sa jeppan att dom kunde få kolla i hennes väska om dom ville.. Han ena bara börjar sträcka fram sin hand sen.. nej.

hahaha lite kul tyckte vi att det var.

Skiträdda vad vi när vi skulle gå in i alla affärer eftersom det är inte okej när det börjar pipa som fan. När vi går in på cubus så piper det igen. Hon som jobbar i butiken kommer fram till oss och frågar ifall vi ska se vad det är som piper annars kommer det pipa i varje affär som vi skulle gå in i. Jeppan går först, inget pip. Sen går jag ..och så pep det:( Sjukt besviken blir jag ju. Vi hade trott hela tiden att det var j som pep hahah..
Vi skulle försöka få fram vad det var som pep så vi gick ut och in med olika saker, men fick aldrig reda på vad det var.

:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0