Stockholm 26 nov (torsdag)

Jeppan kom hit på kvällen på onsdagen, vi fixade lite saker och sen kollade vi på en film. Vid 2 gick vi och la oss i typ en timme sen gick vi upp och duschade och åt frukost och sen gjorde vi oss klara.
Mamma körde oss vid halv 5 till tåget eftersom de skulle gå 05.14 .
Vi kommer på tåget i tid och sen började vi åka fint mot stockholm.

Vi sov, åt lite och bara väntade på att vi skulle komma fram. 09.39 var vi framme.
Helt lost först, men sen hittade vi vart man skulle gå och kom in på centralen som var väääldigt stor. Eftersom vi inte fick tillgång till lägenheten förrän vid 14.00 så tänkte vi gå till stan först ett tag och lite så, så det gjorde vi.
Jeppan hittade såna skåp som man låser in väskorna i så vi tog vars ett sånt, vi kääämpade som fan med min väska för den höll på och dumma sig, men till slut gick det!
När jag ska handla något på pressbyran hör människan inte vad jag säger förrän efter ett tag, hon ansträngde sig som fan, lite mobbing tycker jag :( .

Ut från centralen och vidare mot stan, men vi hade iiiingen jävla aning om vilket håll vi skulle ta. Vi hade fixat såna tunnelbane,buss,pendeltågs kort så vi kunde åka "fritt" i 3 dagar. J tyckte att vi skulle hoppa på en buss som gick till stan, men vi gick och gick sen kom vi fram till en skitlång gata full med affärer. hej stan.
Där gick vi ett tag tills vi blev skittrötta, vi gick tillbaka till centralen där vala skulle möta upp oss and so he did.

Han visade oss till Östermalm, hur man kom dit osv. Det var där vi skulle bo (lägenheten) . Vi kom en stund innan 2 så vi var väldigt nervösa att dom som bodde där innan oss skulle vara kvar men tillslut öppnade vala haha och där va ingen. Vi tog in våra saker och bara kollade runt lite hur det såg ut där och sen smsade sammi att han var skithungrig, så vi tog tunnelbanan till slussen och mötte upp honom. Vi åt på subway.
Vår fina rundtur som vi skulle få tog slut ganska snabbt haha. Vi fick se slottet he-he och inte så mycket mer, eller jo dom visade oss stureplan och lite annat kanske. Sen hem till oss igen så åt jag och jeppan pannakakor till mat och sen efter de hade vi lite ostbricka. Vid 9tiden kom dom till oss så drack vi lite och hade allmänt kul. GALET.

Jag och rebecca hade inte druckit på 1 månad så vi kände av det väldigt snabbt hahah .. :D
Vår fina lilla fest tog slut lite senare och då gick vi och sov allihopa. Synd om dom som skulle upp 7 och 8, medans vi fint kunde få sova vidare ..iallafall ett tag :) .


turister i stockholm.
På bilden sammi och vala :)


en fin liten bild uppifrn slottet heheheh.

Pallar inte lägga upp fler bilder nu, ska kolla film så resten av dagarna komma en fin dag:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0